Sari la conținut

Soniaa 0728635494


soniaa

Postări Recomandate

Buna ma numesc Sonia , noua in orașul tău

Am 1.65 , sâni mărimea medie , 19 ani

Următoarele servicii sunt:

*Sex normal protejat

*Oral protejat/ neprotejat ( in funcție de igiena)

*69

*Sex in diferite poziții

*Masaj de relaxare

* Deepthroat

*Handjob

*Uro activ

*Footfetish

* Programările se pot face prin sms sau whatsapp

*Pentru programări

* Prețurile sunt:

* 30 min 150 RON

1h 250 RON

Fin orală și corporală extra 50 RON

Programul meu este de la 12:00-22:00

17.10.2019

post-308446-0-04802500-1571320696_thumb.jpeg

post-308446-0-57272800-1571320709_thumb.jpeg

post-308446-0-58949100-1571320720_thumb.jpeg

post-308446-0-33808700-1571320736_thumb.jpeg

post-308446-0-88871200-1571320745_thumb.jpeg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Sonia, bine ai venit pe forum! O mica observatie: topicul trebuia deschis la Intrebari si Raspunsuri. El va fi mutat la testate in urma unei recenzii. Oricum, felicitari pentru modul de prezentare!

P.S. Eventual sa ne spui si unde ai locatia.

  • Like 3
Link spre comentariu

ÃŽți mulțumesc frumos , dar chiar nu am știut , e o problema mare pot sa o remediez sau las așa?

Stau singura , acum sunt pe drum spre Timișoara și am rezervat doua locații una pe Dumbrăvita Kauffland și un pe torontalului , cu ocazia asta poate îmi Spune-ți dacă zonele sunt bune , nu prea cunosc Timișoara na ðŸ’ðŸ¼

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Îți mulțumesc frumos , dar chiar nu am știut , e o problema mare pot sa o remediez sau las așa?

Stau singura , acum sunt pe drum spre Timișoara și am rezervat doua locații una pe Dumbrăvita Kauffland și un pe torontalului , cu ocazia asta poate îmi Spune-ți dacă zonele sunt bune , nu prea cunosc Timișoara na

Stai linistita, s-a remediat problema! Oricum, nu era foarte grava. Legat de intrebarea ta, ambele locatii sunt OK, desi eu as prefera Torontalului.

P.S. Eram (si sunt) dispus sa remediez eu problema facandu-ti maine o vizita si implicit o recenzie in asa fel incat sa "treci" la testate :snap.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

VIZITAT SONIA. SI BINE AM FACUT.

 

Desi n-am promis, mi-am luat cumva angajamentul ca o voi vizita astazi pe Sonia. Am facut-o si nu regret deloc, ba chiar ma felicit. Fata e o dulceata in primul rand pentru inocenta si neindemanarea (in sensul bun al cuvantului) ei. De ce spun asta? Pentru ca fata e la inceput de drum intr-ale escortingului, iar eu am fost al treilea ei client. Inaintea mea au mai fost doar doi confrati de pe forum. Va dati seama ca stangacia ei m-a atras in mod special, motiv pentru care pot spune ca intalnirea a fost o reusita. Chiar peste asteptari. Si ca sa nu uit, fata e foarte frumoasa. In top 10 ca frumusete (si ma refer aici la chip). Dupa tigara de socializare, am trecut pe la dus care e dotat cu de toate: prosop curat si uscat, sampon, gel de dus si apa de gura. Intrat in camera de lucru, am gasit-o pe Sonia asteptandu-ma in pat in niste desuuri negre pe care le-am dat imediat jos. Cum fata nu saruta pe gura, am inceput sa o sarut de la gat in jos cobarand incet, incet la piersicuta. Aici am zabovit pret de cateva minute, nu de alta dar am simtit ca fetei ii place (tresarea din cand in cand). Nu m-a lasat sa merg pana la capat (nu bag mana in foc ca as fi si reusit) pentru ca la un moment dat m-a oprit spunandu-mi ca desi ii place ce fac, vrea sa imi faca si ea acelasi lucru. Nu de alta, dar si ei ii place. Si intr-adevar ii place. Si spun asta pentru ca l-a smotocit pe ala micu vreo 6-7 minute de era cat pe ce sa finalizez la ea in gurita. Oralul a fost cu de toate: atentie la zonele adiacente (dupa ce i-am spus sa aiba grija si de vecini), cu deep pana la inec de cateva ori si cu multa saliva (inclusiv scuipat juniorul de vreo 10 ori cred). La un moment dat am oprit-o, nu de alta, dar voiam sa ma bucur cateva minute si de normal. Si nu au fost foarte multe, pentru ca fata, stramta fiind, am simtit-o foarte bine (desi foloseste lubrifiant). Am finalizat glorios in balonas. Inca un dus, stat la o tiara si ... pe data viitoare. Amenda am platit-o la inceput, 150 de lei. Timp total petrecut: 35 de minute. Jurizare:

  • locatie: 10 (ai tot ce-ti trebuie)
  • aspect general fata: 9 (am scazut un punct deoarece are sanii cam mici. La chip i-as da chiar 9,5)
  • igiena: 10 (impecabila. Inclusiv parfumul mi-a placut)
  • atitudine: 10 (m-a cucerit prin inocenta ei)
  • oral (neprotejat): 9,5 (mie mi-a placut tare mult. Nu a fost cel mai bun oral de care am avut parte, insa a fost unul dintre cele care mi-au placut cel mai mult. De aceea am si lasat-o sa zaboveasca atata)
  • normal: 9 (daca era cu sarut si mai lung (dar aici eu sunt vinovat) sigur era mai mult. Oricum, fata se misca bine deasupra iar senzatia e super faina)
  • GFE: - (pentru mine GFE inseamna sarut si de aceea nu-l notez)
  • raport calitate/pret: foarte bun (la 150 de lei, cu oral neprotejat si la felul cum arata, eu consider ca merita investitia. Nu de alta, dar ai si varianta (pe care o voi incerca la viitoarea intalnire) cu finalizare orala la 200 de lei)
  • de recomandat: DA. Eu sigur voi mai trece pe la ea daca ramane mai mult timp pe la noi.

P.S. Pozele sunt reale, ultimele facute chiar in locatie.

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator cozonacq
Reputație: 0

Pentru tine cozonac care este no1 ?

Stai ușurel, s-o luăm în ordine.

Prima oară să zică Nellu, apoi băiatul cu Camionul, apoi tu... Ș'apoi domnișoara soniaa ne va ruga frumos să păstrăm totuși o ordine pe topicul dedicat ei.

 

Hai să dăm dovadă că suntem ordonați! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...