Sari la conținut

Andreea_Milf 0770823169


Postări Recomandate

Vizitator Peti80
Reputație: 0

Buna seara Brasooooov. Nu sunt eu un povestit prea bun sí de data asta nici nu stiu cum sa incep.  Dulceata de Andreea cred ca este o mica vrajitoare...azi am incercat ín mai multe randuri sa scriu o recenzie, dar experienta traita cu ea, acea senzualitate cu care m-a tratat, m-au lasat fara cuvinte.

Daca trebuie sa scriu note, nu pot altceva decât nota 10 peste tot. Atitudine,prestație , gfe. atat ON și NP.  Este foarte  pasionala ín cea ce face, vb frumos, ospitaliera , iar pe tot parcursul clipelor de dragoste pasionala petrecute cu ea, am simtit-o cum traieste fiecare clipa, de  mi-am dorit ca timpul sa se opreasca. Sí acum, cand scriu a aceste randuri, imi tremura picioarele... mai sus am scris ca am facuta dragoste, ca timpul petrecut cu ea nu pot sa compar cu altceva. 

UN sfat pentru colegi: comportati-va cu ea ca niste domni sí veti fi tratati regeste.

Te pup dulce Andeea si iti doresc o noapte frumoasa 🤗😚🤗 Ne mai vedem

locatie: Coresi, cadou 200/ora, mod. contact: WhatsApp. De recomandat sí de revenit: Categoric

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures

Va salut! Am reusit sa vizitez pe Andrea, este o domna de nota zeci, cu totul ca are o vartsa, ca si mine totul a gost petfect! Dupa ce am iesit de la dansa, am stat un pic in masina sam revin si ma gandeam oare nu cumva a fost un vis numai!? Sa aveti grija de ea, eu o recomand cu caldura! Pacat ca nu vine si in alte orase.

Te pup Andrea!

Succese maxime!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator nightowl
Reputație: 0
Acum 17 ore, mockup83x a spus:

mai esti in Brasov?

Săptămâna trecută pe 24 am vb cu ea pt o programare dar nu sa putut că era ocupată și zicea că pleacă din oraș că are ceva de rezolvat și se întoarce după 06.04. O să pună pe forum când se va întoarce.

Link spre comentariu

  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Nu știu daca doamna Andreea își mai amintește, dar acum câțiva ani, când eram încă la Brașov, împreună cu ea am întreținut primul meu act sexual. 

Eram foarte emoționat, dar am sunat-o și i-am spus despre situație (își dădea seama din tremuratul vocii). M-am pregătit (masturbarea ce te va face sa "reziști mai mult") și am plecat spre Andreea. Am și încurcat drumul de emotii și de stres. Într-un final ajung, foarte discreta locația, intru vorbim puțin, îmi da un pahar cu apa și ii dau banii(chiar nu îmi mai aduc aminte cât i-am dat). Continuam sa vorbim (eu aveam o erectie cât casa, aproape ma terminam doar de la uitat). "Ma avertizează" ca începem și se pune în genunchi. Întâi mi-a dat tricoul jos, ma desface la pantaloni și mi trage în vine( eram foarte excitat, aproape ca mi-am dat drumul când m-a atins cu mana peste scula atunci când m-a dezbrăcat). Mi-o freacă de câteva ori cat sa se obișnuiască și începe un oral incredibil (cred, asa îl simțea virginul de mine). Bineînțeles, ce e frumos durează puțin, am finalizat foarte repede, dar a continuat puțin după cu oralul. Tremuram și ma simțeam în al nouălea cer. Nu mai țin minte bine ce s-a întâmplat, dar știu ca după am trecut la normal, nu înainte pe a îmi pune balonul. Acolo a durat ceva mai mult, cateva minute, posibil pentru ca finalizasem mai devreme, parca am schimbat și în doggy, nu mai știu :) Am finalizat în balon și după cred ca a mai luat-o puțin la supt:) Am mai rămas puțin după am vorbit și cam aia a fost. Cred ca am făcut și dus, daca nu ma înșel. 

Aspect 10+

Oral n 10+ 

Normal 10+

GFE 20

Notele pe care le-aș fi dat atunci

Andreea mi-a oferit o super experienta și m-a făcut bărbat pana la urma. Postez asta după vreo 3 ani pentru ca abia am descoperit forumul:) 

Doamna Andreea, poate ne mai întâlnim înca o data sa va arat ce am mai învățat :)

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...