Sari la conținut

Estera, escortă matură


Postări Recomandate

sunat mai devreme, inca este in viata.

100 finalizarea max. 30 min cu 150 ora.

am râs

Poate desi este mai inaintata in varsta,daca a fost o femeie care s-a respectat la viata ei,cine stie,exista posibilitatea sa arate ca una de 40 de ani ! Daca ne luam dupa recenzii,femeia face minuni ! Eu personal nu o cunosc,nu am apelat la serviciile ei,dar nici nu as indrazni sa o critic pana nu o cunosc ! Sunt pe aici Doamne si domnisoare care arata jalnic,dar presteaza la niste preturi.........no coment ! Dar fraier nu e ala care cere,ci ala care ofera !

Link spre comentariu

Dacă ne luăm după recenziile de acum 2-3 ani chiar făcea minuni cred ! Dar acum ???

Un fier de călcat ar ajuta mult!

La 60 de primăveri cât ar fi...e destul de încrețită.

Fără supărare, poate se îngrijește, nu zic nu, dar vârsta merge înainte.

Dacă scoala soldatul merge, dar e posibil sa nu se scoale.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Și eu sunt curios dacă mai activează și cum se mai menține,la cum știu că era cu libidoul nu cred că se oprește așa ușor (altele la vârsta ei cât nu s-ar fute dar... trebuie să mai aibă și cu cine,și uite că mai pune și ceva in portofel). Și oricum,sinceri să fim dacă mai activează sau nu e doar alegerea și voința ei(dar așa cum o știu că a fost această doamnă, chiar nu ai cum să faci comentarii nașpa despre ea,din toate punctele de vedere).Super femeie!

Link spre comentariu
  • Oras:Cum intri în București, prima la dreapta
  • Oras:Cum intri în București, prima la dreapta

Bună ziua, domnilor!

Cu aproximativ o lună  în urmă,  am redescoperit-o pe Estera! Am avut șansa să răspundă imediat si mirare, era liberă. În 15 min. am ajuns la locație în p-ta Alba Iulia. Tariful: 100/30 min cu 150/1h. Am ales varianta de 30 min deoarece după o vârstă, m-au c-am lăsat puterile. 

   Același apartament curat și cochet pe care-l știam. Ca vârstă are 60+, nu 50+ asa cum apare în anunț. Are același corp bine proportionat si o carne fermă,  având și niște sâni ok! Daca cel care vine la ea poate face abstracție de anii ei, întâlnirea cu ea va fi aparte!  Așa s-a întâmplat si cu mine!  Femeia asta știe cum să iubească un bărbat! Dacă iti mai place și cunni (eu fiind fan), atunci nu cred că vei pleca dezamăgit! 

    Mie, reîntîlnirea cu ea, mi-a facut mare placere și nu regret cei 100 lei decartati!  Este foarte posibil să fiu subiectiv cu această recenzie, fapt pentru care vă rog să mă iertați!  Am uitat să precizez că nu face anal și cim.

    Încă odată, îmi cer iertare pentru subiectivism și sper că această recenzie va este folositoare! S-auzim de bine, domnilor! 

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...