Sari la conținut

Rina 0774990728 Brasov


Postări Recomandate

Reputație: 5434
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Nu zice rau colegul doamna Rina, daca faceti o vizita la Timisoara, stiti unde e sectiunea , sa ne dati de veste ;)

Ar fi extraordinar sa vina . Incearcati doamna Rina un anunt de intentie a vizita Timisoara sa vedeti citi se inscriu .

E un oras asa frumos ca Brasovul :) 

Facem o rocada ardeleneasca ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Buna ziua, dupa lungi insistente de aproape o luna am reusit ca anul trecut sa ajung la Rina.Abia acum mi-am facut cont pe site si am vazut ca are topic deschis aici si am zis sa postez un comentariu despre cum a fost la Rina sau daca ii pot zice asa ptr mine Stapana Rina. Este primul meu coment, deci imi cer scuze pentru greseli.Vorbit la telefon si stabilit , ajuns punctual in zona calea bucuresti, foarte usor de gasit, am gasit si lic de parcare exact in fata.

Urcat la Stapana Rina, imi deschide usa foarte sexy imbracata , ma astepta cu zgarda in mana iar imediat ce am intrat a trebuit sa ingenunchez si mi-a pus zgarda la gat pentru a sti exact care imi este locul si pozitia. Apoi m-a dus in camera unde a inceput actiunea propriu zisa , despre care nu voi da foarte multe detalii dar a fost ceva soft nici eu neavand foarte mare experienta si avand si emotii, fiind prima data la Stapana Rina. Limbajul a fost exact cum mi-am dorit eu, tonul la fel, poruncitor autoritar, iar la final cand m-a trimis acasa m-a trimis cu niste strampi pe mine , strampi pe care mi i-a dat Ea de la inceputul sedintei, si cu care am primit porunca , ca data viitoare cand ma intorc la Ea sa ii am pe mine.

Ca note nu pot da decat note maxime pentru ca a fost exact pe placul meu , un singur lucru nu mi-a placut ca nu am primit un force uro... Ceea ce imi doream foarte mult.

  • Like 6
Link spre comentariu
Reputație: 5434
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Nu scrie ca face dominare , si ce fetisuri mai presteaza ?

Pai poate nu i-ai zis din timp sa se pregateasca si n-a avut cu ce sa te racoreasca   :)

Precizeaza te rog timpul si pretul !

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Eu am stat cam 20-25 de minute pentru ca eram pe fuga pret 150 lei. Sedinta a cuprins foot fetish cunilingus annilingus vorbit vulgar ... Cam asta ca si timpul a fost foarte scurt si am fimalizat prin masturbare eu stand intins pe spate iar ea pe pat cu picioarele pe fatza mea...pentru mine este de revenit doar ca nu ma mai poate primi la orele la care pot eu.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

Ziua buna Domnilor,

 

Saptamana trecuta am avut si eu sansa de a o cunoaste pe Rina. 

Programarea  a fost facuta telefonic . 

La ora stabilita am sunat din nou pentru a cere ultimele detalii vizavi de adresa .

Rina este o persoana frumusica si foarte apetisanta. Mie personal mi-au placut formele ei rotunjoare. Funduletul si picioarele sunt absolut remarcabile.

Actiunea noastra a inceput cu bine cunoscuta poveste introductiva de acomodare . Intr-un final am ajuns sa ne dezbracam reciproc ( moment senzual si erotic ). Am cerut permisiunea sa ma duc la dus pentru improspatare, dar am primit permisiunea sa folosesc doar chiuveta ( Rina mi-a dat explicatiile de rigoare, cu toate astea mi sa parut putin straniu ).

Actiunea efectiva a constat din oral si normal ambele protejate. 

Note:

Locatie - 10 - usor de gasit, loc de parcare , curatenie exemplara

Adspect - 9 - blonda frumusica , cu forme apetisante

Oral - 8 - bine executat 

Normal - 9 - foarte placut si presarat cu vorbe picante

GFE - 9 - prietenoasa, dar fara FK

Tarif - 250 lei/ora

Recomandare - Da , daca doresti un sex curat cu o femeie matura si apetisanta

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Oral protejat -  10 ? mai sa fie :)

 

 

Salutare Tuturor,

 

 

de curand fiind in Brasov, am contactat-o telefonic pe Doamana Rina. Am agreat conditiile de intalnire, urmand ca in avans cu o ora fata de ora stabilita sa confirm prin SMS. In

 

talnirea a avut loc in zona Centrala a Brasovului, pe str. Carpati, intr-o garsoniera curata si aranjata cu bun gust. Ajuns la adresa cu pricina, am gasit cu usurinta loc de parcare si accesul la locatie a fost usor si facil.

 

Doamna - fiind prima intalnire am avut ceva retineri, dar surpriza a fost placuta. Rina este o doamna miniona (aprox 1,65 cu tot cu tocuri) subtirica, dar cu forme in acelasi timp, sanii as zice mari pt statura ei (nu sunt lasati), par blond, piele fina si bine intretinuta si cu miros placut.

 

Actiunea s-a desfasurat in 2 reprize, in care Rina a demonstrat experienta acumulata de-a lungul anilor.

 

As reprosa doar faptul ca nu se poate face dus la ea, in rest recomand cu mare caldura. Personal cand mai trec prin Brasov, categoric voi reveni la ea.

 

Locatie   : 9 (patul ar trebui uns sa nu scartzaie)
Aspect    : 9 ( forte "fit" , bronzata , carnea tare )
Oral      : 10 ( protejat )
Normal    : 10 ( experta fara indoiala )
Biletul   : 250 ora (pt meniu standard - oral si normal)

Concluzie : Recomand, inspecial pt cei care doresc calitate si nu cantitate.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Am avut niste treaba prin Brasov si am fost la Rina.
 
A raspuns din prima la telefon, era disponibila cand aveam eu timp, mi-a zis adresa, totul s-a potrivit. M-a intrebat daca stiu serviciile. Stiam, dar ea le-a mai zis odata (oral si normal, totul protejat). E mai bine asa, clar din timp, se elimina surprizele de la fata locului.
 
Locatia e ok, cu tot ce trebuie, singura problema a fost ca nu prea mi-a ajuns prosopul, era cam mic. Dar am trecut peste, ca nu-i asa grav. A, de asemenea, nu are aer conditionat, si pe caldura aia, cat o fi el de Brasov, la munte, la racoare, am transpirat abundent mai tarziu.
 
A facut ea ceva conversatie sa destinda atmosfera, ca eu, chiar daca nu-s un crispat, nu doream sa ma dau vreun mare artist caruia nu-i tace gura.
 
Ca aspect, are o genetica viguroasa, adica are picioare frumoase si fund ferm. Dar probabil are si ceva "suplimentar", pe la talie, pe care o mascheaza cu un corset, deci poate nu-i chiar multumita ea insasi de propria silueta. Dar a zis ca nu se abtine foarte tare, daca pofteste ceva, pentru ca oricum are clienti carora le place, cum zice romanul, "sa aiba pe ce pune mana". Ma rog, asta e argumentatia ei.
 
A inceput cu un oral de incalzire, cu mine pe spate, apoi a trecut repede deasupra. Poate trebuia sa mai stea putin, a si zis ca a uitat sa ma intrebe, dar nu-i nimic, mi-am facut de lucru cu sanii, in pozitia asta sunt la indemana. Dupa cum ziceam, mi-a lasat impresia ca duce, asa ca am strans de ei cum mi-a venit, eram destul de "pornit" si-mi venea sa ma manifest mai puternic.
 
Am trecut eu peste ea, sa pot sa ma desfasor, si am inceput sa dau zdravan. E frumos din partea ei ca mai zice ceva in timpul asta, spune ca-i place, ca are orgasm. Heh, ma rog, nu-s asa convins. De displacut nu-i displace, asta se vedea, dar in privinta orgasmului raman sceptic :) stiu si eu ca trebuie sa prestez mai mult, pana acolo. Insa nu se cadea sa-i stric reprezentatia, imi gadila persoana, am lasat-o sa continue asa. Am si terminat, m-am dus rapid, din nou, la un dus rece. Din cauza caldurii curgeau apele de pe mine si mi-era un pic jena.
 
Dupa ce am revenit, am verificat cat timp a mai ramas, 15 min. Am intrebat-o daca poate sa-mi faca un oral de drum bun. Ei, a avut de munca aici, ca la al doilea numar pot sa tin o gramada, dar m-am relaxat si m-am lasat in voia momentului. Cand obosea cu gura mai folosea si mana si nu era la fel de placut, dar nu-i usor cu mine, asa ca e de inteles. In fine, a zis ca nu vrea sa ramana datoare si n-a ramas. Am plecat satisfacut.
 
Probabil mai revin, daca se iveste ocazia.
 

250/h

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutari tuturor.

Am fost pe la Rina saptamana aceasta . Locatia este aceeasi ca si in postarile anterioare , din care m-am documentat inainte de a ma decide sa o vizitez, deci nu are rost sa mai intru in detalii pentru ca nu e nimic nou de adaugat.

Despre ea la fel, o surpriza placuta la prima vizita, imbracata intr-o tinuta mai mult office decat de "lupta" , fusta stramta peste genunchi , pantofi stiletto ( sic !, prima dama echipata fara platforme , mare lucru!) si descoper ulterior ciorapi cu portjartier, prezentarea de nota 10 , totul pe un corp super.

Intalnirea a decurs normal, am platit 250 roni pentru o ora in care au intrat doua finalizari (protejat totul), niscaiva conversatie fara graba si cam asta fu, sar peste detalierea actiunii si trag concluzia ca a meritat curiozitatea , este de recomandat, de revenit mi-as dori sa mai revin dar din pacate "cadoul" peste medie (justificat, e drept) reprezinta un impediment .

 

Locatie 10

GFE 8

Oral 8

Normal 9

Igiena 10

Concluzie - recomand

  • Like 5
Link spre comentariu

Anuntul luat dintr-un ziar local , locatia usor de dibuit pe un bulevard central. Domnisoara foarte sociabila (cu toate ca mi-a luat ceva timp pana am prins-o la telefon ).

Aspect: inaltime in jur de 170, cam 56 kg, sexy imbracata mai degraba office decat vulgar, atitudine ok . Halatul 250 ora , oral si normal protejat , m-am incadrat lejer la 2 finalizari fara graba , prestatia ok dar punctul forte e aspectul ei fizic , arata belea , este un popas de recomandat prin BV.

 

Locatie: - 9

Aspect: - 9

Oral: - 8

Normal: - 9

GFE: - 8

Atitudine: - 9

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Anuntul luat dintr-un ziar local , locatia usor de dibuit pe un bulevard central. Domnisoara foarte sociabila (cu toate ca mi-a luat ceva timp pana am prins-o la telefon ).

Aspect: inaltime in jur de 170, cam 56 kg, sexy imbracata mai degraba office decat vulgar, atitudine ok . Halatul 250 ora , oral si normal protejat , m-am incadrat lejer la 2 finalizari fara graba , prestatia ok dar punctul forte e aspectul ei fizic , arata belea , este un popas de recomandat prin BV.

 

Locatie: - 9

Aspect: - 9

Oral: - 8

Normal: - 9

GFE: - 8

Atitudine: - 9

Multumim de informatii. Pe numărul din titlu ai gasit-o ?
Link spre comentariu
  • Oras:GB
  • Oras:GB

Am stat cu Rina o noapte intreaga si a fost bine. Poze reale tariful a fost stabilit inainte de a merge in vizita la ea telefonic, prefer sa nu zic ramane confidential. Dar prestatiile au fost pe masura, ambientul la fel, vestimentatia excelenta si-a pus pe ea ceea ce am dorit. Ii place sa se respecte orarul cand mergeti la ea si e adevarat ca uneori e greu sa dai de ea dar nu imposibil.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am stat cu Rina o noapte intreaga si a fost bine. Poze reale tariful a fost stabilit inainte de a merge in vizita la ea telefonic, prefer sa nu zic ramane confidential. Dar prestatiile au fost pe masura, ambientul la fel, vestimentatia excelenta si-a pus pe ea ceea ce am dorit. Ii place sa se respecte orarul cand mergeti la ea si e adevarat ca uneori e greu sa dai de ea dar nu imposibil.

A fost recenta intalnirea? Mai e valabil numarul din titlu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...