Sari la conținut

0730016104 a fost cineva ?


Vizitator daniel031285

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

E reala si arata bine, foarte bine. Acum s-a mutat la Craiova, de obicei o gasesti in buc. Am gasit-o si pe facebook si insta, e reala si arata foarte ok. Din pacate nu am prins-o pentru ca mai mereu are telefonul inchis. Mai are topic deschis pe bucuresti si oamenii se plang de treaba asta.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Pentru colegul care era interesat de ea, NU NU si NU.

Dai foarte greu de ea, are telefonul inchis, raspunde greu ... nu ca asta ar fi ceva neobisnuit pe la noi. 

Intr-un final am reusit sa stabilesc o intalnire cu ea 150 fin 300 ora. Locatie, daca mi se permite, undeva pe Craiovei. 

Gasesc, sun, intru, arata ca in poze, par natural, sani din hormoni, micuti, fund bombat, picioare lungi. Arata foarte bine, parerea mea.

Locatie curatica, dar cuib. Mai era acolo o tipa (femeie) si un tip deghizat in femeie destul de solid, arata ... anyway. Nu m-a incantat.

Aleg sa raman o finalizare. Incepem, oral protejat ... whaaat?! Intreb daca face neprotejat, imi spune extra 50 lei. Am spus pas, lasa asa protejat :)). O suge ok, nu impresionant. Hai sa trecem la anal, imi spune ca face anal doar daca stau o ora ... whaaaat?! Avem o discutie despre ce imi spunea la telefon si acum s-a sucit, ea imi spune ca nu stia cat vreau sa stau ... tiganeala, scuzati termenul. I-am zis ok, poftim stau o ora, chiar voiam sa intru in funduletzul ala bombat si sa o vad cum se misca. AU FOST CEI MAI ARUNCATI BANI DIN VIATA MEA.

Incepem din nou cu oral si cand sa trecem la anal imi spune ca este doar activa la anal pentru ca are o problema cu dimensiunile ..... whaaaaaaaaat?! Adica pana sa iti dau banii nu aveai si acum ai??? In plus, nu sunt Terente, pe bune. Imi spune ca am inteles eu gresit, ca ea se referea ca este activa .... o intreaga discutie despre teoria chibritului.

Bineinteles ca mi-am cerut banii inapoi, bineinteles ca n-a vrut sa mi-i dea :)). Nici macar nu am finalizat, dar am stat aproape o ora, dupa cum sustinea ea. 

 

Si hai si cu recenzia:

Locatie: curatica, dar nasol cu cuibul - 7

Aspect: arata chiar bine, foarte feminina, par natural, voce placuta, slim, fund bombat - 9

Oral: protejat ... n-a fost rau, dar daca era neprotejat era cu totul altceva - 6

Anal: ma apuca dracii cand ma gandesc - 0

 

Per total, arata chiar bine, cand am vazut-o la usa ma gandeam ca am nimerit perfect, insa serviciile sunt de NU NU NU. Nu recomand nimanui, mai bine aruncati banii pe strada, poate ii gaseste cineva care chiar are nevoie de ei. 

Mai are topic deschis aici: https://nimfomane.com/forum/topic/123594-eva-tv-sub-tratament-hormonal-19-ani-feminină-reala-cu-bun-simt-si-cei-sapte-ani-de-acasa/page-1 ,poate un admin le uneste, cred ca merita si cei din tara sa stie ce primesc de la aceasta persoana.

Link spre comentariu

,, Eva tv sub tratament hormonal 19 ani feminină reala cu bun simt si cei sapte ani de acasa,, - asta e topicul fetei...., dar e valabil doar prima parte!

Arata f bine, este extrem de feminina, daca o vezi pe strada nici nu-ti trece prin cap ca este TS, poti sa spui ca e o pizdulice bunuță!

Si cam atat!

Are bun simt ...dar numai pentru ea, despre cei ,,sapte ani,, , nu are rost sa vorbim.....

Acum e in Pitesti, luati-o cat mai repede inapoi la Bucuresti!

Deci: e de gasit destul de greu, dar daca insisti dai de ea. Frumisică, locatia este relativ ok,( dar cred ca nu e singura), ai unde sa parchezi. E miniona, veselă, f sexy. Arata mai bime in realitate, are sânișorii micuti dar frumusei, insa nu prea te lasa sa îi sugi sau sa îi mangâi....

Despre servicii, nimic bun, cu exceptia unui oral de 7/8. Sa i-o tragi in fundulet e cam greu, pentru ea orice pula este mare si o doare.....La orice servicu cere bani in plus.....daca vrei sa ti -o suga direct, fara prez, +50 ron, daca vrei sa si-o frece sa ejaculeze, cica nu poate ca face tratament, dar pt+5o ron se poate etc..... promite marea cu sarea sa-i platesti o ora! Si tot asa!!!

UNA VB LA TEL; ALTA ESTE IN OGEAC!!!

Nu stiu cum plm face asta rost de fraieri ca noi.....bine ca nu am dat decat 150 ron......mai bine imi luam benzina si mergem in alta parte!!!

AVIZ AMATORILOR!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...