Sari la conținut

Dana si Andrada 30.7-05.08 0731883417


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Saptamana urmatoare o sa avem iara parte de vizitatoare de pe plaiurile Timisorene, respestiv Dana si Andrada.

http://nimfomane.com/forum/topic/4185-voluptoasa-dana-0723861791-0785679894-0746656233/?hl=dana

http://nimfomane.com/forum/topic/10133-andrada-0755565394-colega-si-locatie-dana-voluptoasa/

 

Au pus anunt peste tot: http://www.anunturicluj.net/detalii-anunt-1374135475.html

cat si pe siteul personal http://danavoluptoasa.wordpress.com/show-lesbi/

 

O sa stea undeva pe parang.

300 de roni ora cu amandoua, show lesbi, oral nepro. normal, sarutari, vedeti si voi...

Bafta!

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Inainte aparuse 29.07...in fine o zi in plus sau minus nu e o mare diferenta. Am studiat putin topicele celor 2 protagoniste. Sincer, sunt atras de threesome, FFM, insa nu exista nicio recenzie despre ele prestand impreuna.

Salutari si respecte!

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Ca unul care le-am vizitat de doua sau de trei ori in varianta duo, va spun ca merita. Mie mi-a placut atat show-ul pe care il fac cat si implicarea fiecareia in parte. Bun, cu Dana ma stiu de mult, sunt un client vechi de-al ei, insa si Andrada e OK. Eu zic ma merita sa incercati. 

P.S. Nu le-am facut o recenzie pentru ca de fiecare data nu am apucat sa scriu imediat dupa intalnirea cu ele. Iar cum mie nu imi place sa scriu din amintiri, am preferat sa nu o fac. Insa repet, una peste alta, eu zic ca merita.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

@nellu76...sper sa ai dreptate pentru ca recenziile in general nu sunt f incurajatoare ...plus mereu apare refuz la CIM si doar finalizare pe sani. Pana la urma ambele ofera CIM? Cat de perverse sunt impreuna, pot indeplini fantezie de cum swap de ex...showl e pe bune? Nu stau sa judec infatisarea lor, aspectul fizic, kilogramele in plus, ma intereseaza insa o calitate f buna a serviciilor si GFE. La normak trebuie sa schimbi prez cand treci dl una la alta? Au initiativa impreuna. Eu unul am fost cu 2 dameze o singura data, si n-a fost prea grozav...totul protejat, cat una facea oral cealalta statea si se uita pe pereti.

Salutare si respecte!

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Sunt destul de implicate in ceea ce fac, iar show-ul e destul de bun,cu limbi in pasarica, saruturi, etc. Faza cu schimbatul prezervativului nu o mai tin minte,daca l-am schimbat sau nu, de aceea nu ma pronunt. Cat priveste CIM-ul, nu m-a interesat, de fiecare data am finalizat in balonas. Si de fiecare data am stat doar un numar, fiind pe fuga. Poate ca nu va sunt prea utile informatiile mele, insa concluzia mea e ca merita incercate. Dintre cele 7-8 experiente cu cate doua fete pe care le-am avut, cea(cele) cu ele se afla in prima jumatate a clasamentului.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Am ajuns la domnisoare, locatia e usor de gasit, stau pe Plopilor in regim hotelier, nu sunt gazele ,dar sunt de gasca. Am dat suma sus mentionata, de 300 de roni, facut dush, si am ajuns in dormitor, cele 2 ma asteptau. A fost o experienta unica per total, am facut FK in 3, au facut oral impreuna, sarutand intre ele, se lingeau in timp ce imi facea oral una, una facea oral, alta anilingus, deci de toate. La normal am schimbat multe pozitii, se poate scimba fetele fara probleme, ma tot ambitiona ori una ori alta, in timpul normalului se sarutau ba pe gura ba pe corp, finalizarea am faut in gurita andradei, a fost foarte incitant cum ma lua or una ori alta cu gura de nu puteam sa ma decid unde sa finalizez... Nu pot sa descriu mai multe, doar ca era interesant la un pret decent. Recomand.

 

Locatie 10

Fete 8

Oral 9

Normal 8

  • Like 13
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

Salut

 

 

Astazi pe la 12 sun pentru o programare. La telefon voce ok imi comunica pretul si servicii.Fac o programare pentru o anumite ora mai inserata. La ora inteleasa sosesc in fata blocului Japonez. Sun si urc in apartament. Locatie este foarte ok in schimb fete dupa parerea mea si-au gresit meseria. Daca ma refer la aspect fetelor, ar trebui sa faca niste eforturi serioase sa slabeasca, iar ca si comportament daca ar fi pe scena unui teatru la finalul piesei ar primi multe aplauze. Actiunea a constat dintr-o finalizare, inceput cu un oral neprotejat urmat de un laidy on top urmat de dogy si de un misionar, finalizare oral in gurita unei fete. Platit 300 RON.

 

Locatie:10

Fete:6

Oral:7

Normal:7

 

Recomandare nu fac deoarece poate s-a creat in mintea mea o parere negativa din cauza aspectului fetelor si din cauza aceasta toata actiunea a mers foarte prost.

 

 

Numai bine

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Nu inteleg. Daca nu ti-a placut cum arata de ce ai ramas?

Prietene, tu nu ai patit niciodata cand mergi la o fata sa ai indoieli daca sa ramai ori ba, si sa fi luat decizia sa ramai si ulterior sa zici "ce bou am fost ca n-am plecat" !?!

 

Hai mai da-o dracului, ori suntem curvari, ori nu mai suntem!

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Dragul nostru popcalin1985 am incepe prin a-ti multumi pt recenzie si prin a-ti spune ca imi pare rau ca ai ramas desi nu ti-a placut de noi din prima clipa, ( mentionez ca pozele sunt reale si concludente se vede clar ca nu suntem trase prin inel).

 

P.S Unul dintre restaurantele recomandate a fost f bun.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

se vede clar ca nu suntem trase prin inel ...

 

P.S Unul dintre restaurantele recomandate a fost f bun.

 

Mai frati curvari clujeni,

 

Daca va plac fetile trase prin inel, de ce le recomandati restaurante bune? Avem in oras si bazine olimpice si sali de sport :D

 

Scuze anticipat daca am fost (prea) rautacios.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Mai frati curvari clujeni,

 

Daca va plac fetile trase prin inel, de ce le recomandati restaurante bune? Avem in oras si bazine olimpice si sali de sport :D

 

Scuze anticipat daca am fost (prea) rautacios.

stelistule nu fi rau.

:) :)

Link spre comentariu

avand in vedere o experienta de show lesbi pe care am avut-o in trecut cu niste "asistente", am zis sa incerc sa vad si prestatia fetelor din TM. Nu ma asteptam sa vad niste fotomodele, ceea ce nici nu s-a intamplat, dar pozele cred ca sunt suficient de explicite pentru a nu se astepta nimeni la asa ceva. Programarea a fost foarte facila, chiar am sunat ulterior pentru a reprograma mai repede si nu a fost nici o problema, fetele fiind foarte simpatice la telefon. Locatia este OK, aer conditionat care este cam obligatoriu pe caldurile astea. Baia foarte OK, fetele au aranjat totul pentru a ma face sa ma simt bine. Ceea ce mi-a placut din start a fost dezinvoltura cu care m-au primit. Foarte zambarete, destinse, am discutat tot felul, m-au intrebat daca stiu de ele de pe forum pentru ca au spus ca majoritatea vin la ele prin intermediul forumului. Deci am intrat intr-o atmosfera foarte OK.

 

Dupa dus am purces direct in pat unde fetele ma asteptau dezbracate. Repet, nu sunt frumuseti fizice, dar stiu sa se faca placute. Piele fina, funduri destul de ferme pentru conformatia lor, sanii generosi, dar nu lasati excesiv. Andra (bruneta) este mai bine conformata, iar Dana (roscata) este mai zambareata. Au inceput printr-un joc lesbi, destul de real, intre timp ocupandu-se usor si de mine. Cand Dana a trecut la oral lui Andra, eu am fost chemat la oral de catre Andra. Am inceput sa intram in rol fiecare. Lucrurile s-au desfasurat foarte firesc, oral simultan, saruturi intre fete si cu mine. La normal am inceput cu Dana, care se implica foarte bine. Intre timp ii facea un oral lui Andra. Nu pot spune ca au fost foarte teatrale, mai degraba au facut atmosfera suficienta pentru a ma simti eu bine. Le poti vedea daca se simt bine si ele sau nu, se manifesta destul de natural, ceea ce mie mi-a placut. Am trecut apoi la normal cu Andra. Se misca foarte bine si chiar pare sa-i placa. Te motiveaza si prin "incurajari" verbale, chiar e OK. Dana se implica pe langa in a te face sa te simti bine. Mi s-a parut mai implicata Dana decat Andra in jocul in 3 atunci cand nu avea treaba cu ea ;) dar oricum ele lucreaza la pachet, asa ca se completeaza reciproc.

 

Per final am terminat cu oral simultan indelungat. Fetele se pricep si chiar au reusit sa ma termine cu mare placere. Am finalizat CIM la Andra. Strans tot foarte placut si fara graba si decartat la baie. Am stat din strada pana in strada 1 ora. Halatul 300.

 

Chiar daca fetele pleaca acuma si probabil ca aceste recenzii for fi utile doar in cazul in care se vor intoarce in viitor (asa imi spuneau ca doresc), eu le recomand pentru cei care cauta interactiunea si atmosfera buna cu GFE OK si cu oral de calitate. Pentru cei care cauta fotomodele, nu va deranjati pana la ele. Cred ca si ele prefera asa.

 

Note (dau la pachet):

locatie: 10

curatenie: 10

igiena: 10

corp: 7

fizionomie: 8

oral: 9,5

normal: 7

GFE: 9

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna seara stimati confutatori! Sunt prospat intors de la rubicondele doamne aflate temporar in  urbea noastra. Aveam astazi planificat sa-mi ofer ceva special si cum Gina avea programul deja plin, am ales sa-mi indeplinesc acest fetish al al unei partide in 3. Alegerea s-a dovedit buna si voi detalia in cele ce urmeaza.

Am reusit sa le contactez telefonic din prima si surprinzator erau dispuse sa ne vedem in aproximativ 20 de minute. Timpul alocat evenimentelor era la fix incadrat intr-un program personal destul de incarcat, asa ca n-am mai intarziat si am purces spre locatia unde aveam sa primesc detaliile mai exacte. Apartamentul ostilitatilor este intr-un bloc nou situat in vecinatatea benzinariei Rompetrol (partener) de pe strada Plopilor. Compus dintr-un hol gen living, o camera si o baie este exact ce trebuie. Fetele m-au asteptat in cotumatii sexy, cocotate pe tocuri (de care au scapat relativ repede), extrem de bine dispuse si deschise. Asa ca poti trece usor peste emotiile inerente unei astfel de intalniri (eu cel putin, inca le mai am). Foarte amabile m-au servit cu ceva rece de baut....la alegere apa, Cola sau Fanta. Am stat impreuna la o poveste de aclimatizare si o tigara, dupa care am fost invitat la dus, nu inainte ca Andra sa ma roage a le lasa cadoul. Baia este f ok si dotata cu tot ce trebuie. Desi am vazut ca exista slapi...am preferat varianta descult....precum fetele. Singurul minus, daca e sa gasesc ceva, este prosopul prea mic ce s-a udat considerabil dupa totalul celor 3 dusuri. E drept ca Andra s-a oferit sa mi-l schimbe la a 2-a incursiune sub dus, dar am refuzat.

Iesit din baie le-am gasit pe cele 2 jucandu-se in pat.....Dana deasupra Andrei dansand in ritmul piesei ce rula pe tv-ul din living. Volubile, vorbarete si joviale te fac usor sa te acomodezi situatiei. M-am asezat in pat langa ele mangaind-o pe Dana ce se infrupta din sanii mari si frumosi ai Andrei. La corp Andra arata mai bine, dar zambetul si privirea Danei sunt extrem de incitante. Asa ca in scurt timp am ajuns sa lucrez sieu la celalalt san al Andrei ce-i strangea oferindu-i cu satisfactie. Apoi, urmand traseul Danei am ajuns sa ne sarutam deodata toti 3, acea impleticire a limbilor fiind una dintre vechile fantezii pusa in practica abia acum. La fel a fost si cand impreuna cu Dana ne-am ocupat de pusilica Andrei...foarte frumoasa si gustoasa. Am lasat-o pe Dana sa continue ce facea, ca o facea tare bine si m-am dus in spatele ei oferindu-i cateva limbi pasaricii si fundicului ce se deschisese ispititor. Din pacate incursiunile anale nu sunt permise decat in limita jocurilor lingvistice si digitale, fara insa a patrunde in dulcea stransoare.

Locurile s-au schimbat apoi intr-o succesiune ce nu mi-o mai amintesc bine. Eu pe spate ca un individ comod si dornic de rasfat ce sunt le-am lasat sa ma lucreze cum stiu ele mai bine, pentru prima data limitandu-ne doar la oral. Asa ca in timp ce amicul era desfatat de gurita uneia, eu ma delectam sarutand-o pe cealalta...peste tot. Prima finalizare a fost exploziva in gurita priceputa a Andrei, ce a mai zabovit pentru a strange tot. Memorabil a fost momentul cand Andra ma sugea de mama focului, iar Dana imi desfata anusul cu o limba extrem de jucausa si priceputa. Innebunitoare senzatie!

Dana a venit cu servetele oferindu-i Andrei unul, iar ea ocupandu-se personal de igienizarea mea sumara si a mai strange ultimele picaturi. Evident am mers la al 2-lea dus efectuat f rapid. Revenit, le-am gasit pe fete goale in living tragandu-si si ele rasuflarea la un pahar de rehidratare. Ne-am pus la povesti, o tigara, glume.....tot tacamul pentru o refacere. Tot glumind si povestind ne-am dus iarasi in camera suspinelor, unde fetele s-au pus pe resuscitat amicul. Asta mare pezevenchi....facea pe mortul....eu parca simtindu-l cum rade in sinea lui la gandul tratamentului de care va avea parte. Si asa a si fost, iarasi tehnici orale variate, pana ce ala micu n-a mai fost deloc asa, ridicand capul si cerand sa porneasca in incursiunea de explorare a adancurilor fetelor. Dana s-a conformat dezlipindu-si pusilica de pe gura mea si mergand sa aduca un prezervativ. L-a montat avand remarca cum ca data viitoare cand vin in Cluj trebuie sa aduca prezervative mai mari....fapt ce m-a induiosat si m-a facut sa fiu asa de mandru de voi, concetatenii mei.

La normal cele doua s-au succedat la lady on top....timp in care cealalta mi se lasa prada guri mele mereu flamande. Poate ca stressul timpului, disconfortul produs de stransoarea mantiei.....sau nu stiu ce.....l-au facut pe amic sa se inmoaie iarasi. Dar avusese parte de incursiunea dorita, asa ca de comun  acord am lepadat prezervativul si fetele au reinceput oralul de zile mari. Atmosfera devenise de sarbatoare.....adica Andra parca desfacea sampanii dupa sampanii, annilingus de zile mari, Dana lasata peste gura mea ce o explora cu nesat....saruturi prelungi cu DFK....toate au condus la o noua finalizare cu chiote in gurita Andrei. Acum chiar ca-mi tremurau picioarele. Am mai stat in pat cu Dana in timpul in care Andra se scapa de ce culesese, saruturile cu ea fiind extrem de excitante pt mine, lucru ce i l-am marturisit.

Apoi iarasi dus urmat de echipare si o tigara.

Fetele au ramas la fel de deschise si dragute, chiar daca actiunea se cam incheiase. Am apreciat mult atmosfera pe care stiu sa o creeze si mai mult ca sigur, in cazul in care se hotarasc sa revina imi va face mare placere sa le reintalnesc.

Si cum vorba lunga saracia omului....sa trecem la note:

Locatia - 10 .... excelenta pt asa ceva si curat. Un plus important pt AC care si functiona.

Aspect fete - de mentionat din start ca nu e vorba de manechine. Sunt inspre BBW, dar nu atat de B ca si Cristina, dar ceva  mai zdravene decat blonda de pe Horea. Asadar, voi face o notare aferenta femeilor mai plinute, rubiconde, Andra -9, iar Dana - 8.

Igiena fetelor - Andra - 10, Dana - 9,5 (un usor iz de transpiratie cand am coborat cu sarutarile mai jos de burta....sau poate asa mi-a parut). In rest, fara mirosuri suspecte si chiar un gust bun indiferent de zonele explorate.

Oral - 9 pt ambele. Andra este mai priceputa la oralul in sine (o suge mai cu patos), Dana fiind ceva mai iscoditoare prin zonele invecinate (nu ca Andra le-ar fi neglijat).

Normal - o singura pozitie cu amandoua...lady on top. Destul de putin pentru a-mi face o parere....dar cred ca 8 ar fi ok.

GFE - 9,5....exista momente in care, daca iti pasa, simti prea tare actoria.

Pret nenegociat - 300 lei / ora (stiam ca nu are sens sa negociez....iar pt indeplinirea acestei fantezii s-a meritat). Am stat in total cam 1 ora si 15 minute.

 

Concluzie: Banatu-i fruncea! De recomandat si sigur de revenit. Pacat si inexplicabil cum orasul nostru are parte de atat de putine servicii de calitate. Poate astfel de vizite si ca cea preconizata de Anca (Baia Mare) vor avea ca rezultat si o crestere a calitatii prestatiei concitadinelor noastre.

 

Fire intinse si lansari precise!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Dragi nostri futaciosi clujeni tinem prin a multumi primirii vostre in minunatul oras cluj si ptr recomandarile date....cat si ptr timpul petrecut impreuna tinem sa mentionam ca ne-am simtit minunat si promitem solemn ca repetam experienta .....va pupam cu drag si pana la revenirea nostra sex placut va pupa DanaVoluptoasa si Andrada .

http://danavoluptoasa.wordpress.com/

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Cu ocazia vizitei domnisoarelor din Timisoara mi-am facut si eu o programare(un pic cam greu cu punctualitatea la programari).

Locatia: nu are rost sa insist asupra locatiei, e vorba de apartamentul de pe Plopilor, de la restaurantul japonez. 

Contact: prin nr de telefon din titlu, programare obtinut cam greu.

Ajuns in fata locatiei la ora stabilita, am sunat si a trebuit sa mai astept vreo 30 min. pana cand m-au primit fetele. M-au asteptat in imbracaminte de scena. Am stat la o poveste cu ele, am fost servit cu o apa plata. Sunt persoane destul de vorbarete. Dana e mai plinuta, blonda in schimb Andrada e mai micuta si mai vorbareata. Ambele sunt o companie placuta.

Dupa povesti, am trecut pe la dus. Reintors in camera ele deja erau dezbracate si ma steptau in pat. Au inceput cu un joc erotic destul de incitant, cu fk, cu cunilingus, in care am luat si eu parte. Ele stiu foarte bine cum sa excite un barbat. Am primit oral ba de la una ba de la alta. Oralul Danei e lent, adanc, in schimb Andrada o face mai hard un pic, chiar cu zgomote ca la dopul de sampanie. Dupa un joc erotic foarte ok am finalizat in gurita Danei. Am trecut pe la dus si ne-am asezat la o poveste din nou cu ele.

Partea a doua a debutat la fel, dar eu fiind obosit nu am ajuns sa finalizez, Am fost destul de puturos(lenes) :).

Locatie: 10, curata cu aer conditionat., 

Fetele: 8+, dragute, curate.

Oral: 8+, bine executat.

Normal: nu am incercat.

Gfe:8.

Concluzie: experienta misto, fete superbe, dar personal mi s-a parut totul ca pe banda. 

De revenit daca o sa mai am sansa o sa revin, pentru ca nici eu nu am fost in forma in ziua respectiva.

Atat pot scrie in lipsa de timp. Numai bine.

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...