Sari la conținut

Adina 0784644789


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

https://i.ibb.co/PTt7R5y/post-309646-0-93850300-1603274613.jpg

 

Săptămâna trecută am avut plăcerea să o vad live pe Adina îmbrăcată ca în această poză, body + dresuri, a vrut ea să mi se laude cu ce body şi-a luat şi l-a probat de faţa cu mine la oglinda unde este făcută şi această poză, nu e prima dată când face aşa ceva. Plăcut moment să o văd cum dă din fundul ei obraznic schimbându-se lângă mine. Îi recomand să posteze mai multe poze în această ţinută, că îi pune formele în evidenţă. Doar atât am de zis:

 

https://i.ibb.co/KhTr4Sb/s8ep2kj0.jpg

 

Acum serios, am o slăbiciune pentru Adina, am fost la ea de vreo 15-20 de ori, tot timpul minim o oră şi nu este exclus să o mai vizitez de 15-20 de ori, îmi place felul ei de a fi, cum se comportă cu mine, tot timpul mi-a zâmbit, GFE puternic, sunt clipe când nu e nicio diferenţă între Adina şi cele mai tandre iubite pe care le-am avut. Îmi place şi cum arată, cred că e plictisită de câte ori i-am lăudat fizicul, fundul, picioarele, pielea, sâni pe care îi ţine ascunşi la poze şi care sunt foarte plăcuţi la atingere, parcă sunt făcuţi pentru palmele mele, se potrivesc perfect în ele.

 

Pe Adina o văd ca o amică, dar nu ştiu nimic despre ea, habar nu am dacă îi place compania mea sau pur şi simplu joacă teatru şi mă tolerează câteva zeci de minute pentru câteva sute de lei, aici ea ştie răspunsul, eu doar mă bucur de fiecare vizită.

 

Sunt subiectiv faţă de ea, aşa că cine doreşte să o cunoască pe Adina, să nu se ia după ce scriu eu, până la urmă eu am personalitatea mea, arăt cum arăt, sunt doar cu câţiva ani mai în vârstă ca ea, sunt şi cuminte în comparaţie cu ce golani bântuie pe acest forum, plus mai tot timpul după duş, câteva minute îi fac masaj, da, pe timpul şi pe bani mei eu îi fac ei masaj, şi ei îi cam place, mai glumesc cu ea că vizitele mele sunt bani făcuţi uşor. Aşă că puteţi să răsfoiţi topicul ei, poate găsiţi păreri şi recenzii de la useri în care aveţi încredere, dar cel mai bine, după ce citiţi semnătura Adinei cu ce oferă, vorbiţi cu ea.

 

 

 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

https://i.ibb.co/KhTr4Sb/s8ep2kj0.jpg

 

Acum serios, am o slăbiciune pentru Adina, am fost la ea de vreo 15-20 de ori, tot timpul minim o oră ÅŸi nu este exclus să o mai vizitez de 15-20 de ori, îmi place felul ei de a fi, cum se comportă cu mine, tot timpul mi-a zâmbit, GFE puternic, sunt clipe când nu e nicio diferenÅ£ă între Adina ÅŸi cele mai tandre iubite pe care le-am avut. ÃŽmi place ÅŸi cum arată, cred că e plictisită de câte ori i-am lăudat fizicul, fundul, picioarele, pielea, sâni pe care îi Å£ine ascunÅŸi la poze ÅŸi care sunt foarte plăcuÅ£i la atingere, parcă sunt făcuÅ£i pentru palmele mele, se potrivesc perfect în ele.

 

Pe Adina o văd ca o amică, dar nu ÅŸtiu nimic despre ea, habar nu am dacă îi place compania mea sau pur ÅŸi simplu joacă teatru ÅŸi mă tolerează câteva zeci de minute pentru câteva sute de lei, aici ea ÅŸtie răspunsul, eu doar mă bucur de fiecare vizită.

 

Sunt subiectiv faÅ£ă de ea, aÅŸa că cine doreÅŸte să o cunoască pe Adina, să nu se ia după ce scriu eu, până la urmă eu am personalitatea mea, arăt cum arăt, sunt doar cu câÅ£iva ani mai în vârstă ca ea, sunt ÅŸi cuminte în comparaÅ£ie cu ce golani bântuie pe acest forum, plus mai tot timpul după duÅŸ, câteva minute îi fac masaj, da, pe timpul ÅŸi pe bani mei eu îi fac ei masaj, ÅŸi ei îi cam place, mai glumesc cu ea că vizitele mele sunt bani făcuÅ£i uÅŸor. AÅŸă că puteÅ£i să răsfoiÅ£i topicul ei, poate găsiÅ£i păreri ÅŸi recenzii de la useri în care aveÅ£i încredere, dar cel mai bine, după ce citiÅ£i semnătura Adinei cu ce oferă, vorbiÅ£i cu ea.

 

...

Ms frumos pt recenzie 🤗 ..Te aștept cu drag😘ðŸ§

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...