Sari la conținut

Buna puisor


Postări Recomandate

  • Oras:Unde pot și eu
  • Oras:Unde pot și eu

Salutare! Am vizitat recent dameza, intrigat de cele mai de sus! Da, activează, spunându-mi ca a revenit recent din București! Tipa acum este satena, cu ochii albăstrii și un zâmbet larg! Are doua tatuaje, unul între sâni, bine, puțin mai jos cu un trandafir, și altul pe umărul stâng, cu un mesaj ceva, puțin grăsuța, dar nah, gusturile nu se discuta, 1.65 cm! Dameza își are cuibușorul în cartier Exercițiu, decent, cu ceea ce trebuie pentru cine activează în branșă! Tipa se implica, are atitudine pro client, dar... La oral urme de dinți din plin, scuzandu_se, iar la normal... Ce sa zic te face! Cum? Lady on top, cu opturi în viteaza, o mână pe coiae sa termini repede! Nu zice sa ca termini, dar te face ea sa nu stai mult! Dameza este de 8,apartament de 8,atitudine de 8,normal de 6,oral de 6! Halatul : 100 lei finalizarea, 200 lei ora! Dameza are plusuri și minusuri, pentru o descarcare fără grabă verbala, recomand dar, doar atât! Spor la ciocănit!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator marinarul101
Reputație: 0

Am fost eu. De fapt am revenit la ea. Eu unul sunt multumit de serviciile ei. Îmi place ca este și o fata cu mult bun simt, ceea ce rar găsești pe la noi.

Link spre comentariu
  • Oras:arges
  • Oras:arges

salut, vizitat recent dameza , nr de contact 0744297088 indrumat spre locatie undeva pe exercitiu vizavi de restaurantul Carpati ,am urcat in apartament(unul obisnuit)  dama ma astepta intr-un desuu negru, dragutica,ochi verzi-albastrui 1.65-1.70 m inaltime, forme bine conturate ,sani maricei, ai pe ce pune mana , oricum nu sunt adeptul escortelor skinny, improspatat la baie(avand tot ce trebuie) si trecut la actiune. Am optat  pt un oral protejat facut destul de ok dupa care un normal protejat in diferite pozitii si finalizat in pozitia mama iedului , la lady on top se descurca cel mai bine.Este o fata destul de ok ,vorbareata ,simpatica ,atitudine pro-client(face naveta de la Bucuresti) aspect placut, este de revenit . Recomand

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Salutare. Am vizitat-o si eu astazi pe Andreea. Confirm spusele confratilor futaciosi, tipa este super ok, foarte vorbareata si totodata atenta la cerintele tale.

In jur de 1.65m, plinuta, draguta foc, sani frumosi, dar un pic lasati (urmeaza silicoane🙂), cur beton pt cei carora le place sa aiba pe ce pune mana, pasarica frumoasa si curata

 

Locatia in Exercitiului, apartament comun, nimic deosebit.

 

Am beneficiat de un oral neprotejat cu finalizare orala in balon (am trecut la protejat aproape de finalizare). Nu face CIM (doar in balon😅) si nici FK, dar face COB.

 

Recomand pt o vizita. O sa trec si pt sex normal si revin cu recenzie.

 

Halat 100 RON finalizarea, 250 RON ora.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86
Reputație: 0

Salutare.

Am văzut anunțul domnișoarei pe publi24 și m-am hotărât sa-i dau un telefon. Sunat, discutat detaliile: 100 finalizarea, 200 sau 250 ora ( nu am reținut exact), locația vis-a-vis de Carpați, pe Exercițiu (undeva prin spatele blocului, m-a ghidat prin telefon).

Ajuns la locație, îmi deschide ușa o domnișoară pe la 25 -30 ani, înălțime 1.70, ochii verzi, îmbrăcată sumar intr-o lenjerie neagra cu un halatel transparent. 

Ca și aspect ok, sânii medii spre mari, puțin lăsați dar nu deranjanti și puțina burtica, de asemenea nu m-a deranjat.

Locația ok, nimic deosebit sau deranjant.

M-a invitat în camera, am mai socializat câteva minute și am trecut la acțiune. 

A început cu un oral neprotejat, bine executat, umed ( nu face CIM), după care a trecut deasupra (NP). Am finalizat în aceasta poziție, fiind o "priveliste" frumoasa.

Note:

Locație:8

Atitudine: 8 ( sociabila, nu m-a grăbit sau ceva dar parca totuși m-am simțit pe fast- forward)

Aspect: 8

ON: 8

NP:8

Halatul 100, pentru o finalizare.

De recomandat, da.

De revenit, probabil. Consider ca raportul pret/calitate, este ok.

Link spre comentariu

Vizitator Vladescu86
Reputație: 0

Salutare baieti. 

Tocmai ce am revizitat frumoasa domnișoară din anunț și pot spune, ca m-am înșelat la prima recenzie, nu te grăbește deloc.

Am întrat în locație, m-a invitat în camera, început cu un ON, continuat cu un 69, are o pasarica curata, frumoasa, tocmai bună de lins și futut. Continuat în umeri craci ( priveliște foarte smechera), apoi am pus-o în "mama iedului" unde am beneficiat de curul ala smecher, mare, carnea tare, tocmai bun de "framantat", aici am și "capitulat".

Note nu mai dau, ca am dat deja, doar la atitudine clar este de 9+.

De revenit, clar. 

Toate cele bune.

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...