Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Doamna cu cel mai frumos anunț face ce-l mai naspa masaj


Recommended Posts

:masaje https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/masaj-de-relaxare-si-companie/90252d4dd42e703110ed5d0e63fg2126.html

Masaj de relaxare și companie

Masajul de relaxare este o desfătare, o necesitate. Când ești intr-o stare proasta, când ai senzația de oboseala, rasfata-te cu un masaj de relaxare.
Imi rezerv dreptul de a-mi selecta potențialii vizitatori, după criterii care variază. Dacă exista comunicare și o igiena foarte buna, totul va decurge minunat.
Despre mine sunt puține de spus, multe de văzut. Sunt o tipa comunicativa, punctuala și nu în ultimul rand corecta. Nimic din ce vom discuta telefonic nu se va schimba în momentul întâlnirii.
Sunt o prezenta mai mult decât agreabila.
Nu mă apela dacă consideri ca dusul este doar o pierdere de timp, dacă ai abilități de negociator sau dacă ai consumat băuturi alcoolice.

 

Am contactato pe acesta zisa maseuza  perversa vorbeste frumos la tel te face din vorbe cu ma facut si pe mine .ofera servici masaj finalizare 30 minute pret 150 lei , finalizare orala . am sunat am facut programare ,atentie pentru cei câsatoriti doamna suna inapoi pe tel sa vad daca mai ajungi   :callyou  am ajuns prin indicati pe calea martirilor nr 31 linga prospero in blocul cu piata din giroc , acolo mi-sa dat  am urcat sus .dupa usa ma asteptat o doamna cu accent de Bucuresi si parul scurt nu e cea din poza ,poza e la vrajealâ  cam brunetica cu burta si o taetura mare pe burta .apartamentul frumos ambient placut al camerei masa masaj lumanari ..,mam dezbracat mam pus pe masa asteptand masajul a inceput sa imi frece putin picioarele dar cat ma dat  cu  ulei .a durat in jur de maxim 8 minute si acum punete pe pat ,mam pus crezand ca va continua masajul .dupa care a inceput cu un oral fara prezervativ .fara sa-mi dea voie sa o ating i-am propus un 69 mia zis ca nui place ,am lasato sa-mi faca atunci oral pina am simtit-o toata transpirata vazind ca nu ma termina ,mi-am facut singur o laba pina mam terminat ... in Concluzie nici masaj ni pasarica cu de toate ...nota masaj 3 oral :atm  bunisor nesatisfacator :ras​   :pope de evitat 

  • Like 4
Link to post
  • 8 months later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...