Sari la conținut

newnew Delia 0735415565


Postări Recomandate

Azi nu am putut ajunge la ea din pacate, sper să reușesc zilele următoare. Vreau sa vad daca tot ce spune este adevarat, ca aspect fizic este ok chiar dacă prefer femeile mai înalte, acum voi vedea atitudinea ei.

Delia este suficient de inalta. Daca ai doi metri...nu!

Link spre comentariu
  • Oras:Vâlcea
  • Oras:Vâlcea

Dragi mei fiecare are dreptul de a alege excorta pe care o dorește și care se încadrează cel mai bine în cerințele lui atât ca servici,preturi cat si înfățișare cum și noi la rândul nostru ne putem selecta clienții, vă rog să încheiem acest subiect cine doreste de a mă vizita îl astept cu drag dar asta nu înseamnă că trebuie să am o atitudine urâtă fata de (celelalte )persoane care nu sunt pe gustul lor ....unele persoane își vor da seama ce vreau să zic

Link spre comentariu

Bifat si domnisoara . Pentru cine nu a intalnit-o este genul de femeie snur nu are tate nu are cur, mica de înălțime, ceva coșuri pe fata in fine nimic foarte atrăgător pentru mine la corp. Atitudine ca tot întrebați de ea, este bună, se implica este zâmbitoare, încearcă să iti faca pe plac , la oral o suge bn, se joacă cu limba pe tun, cam zgarie cu dinții,la normal se misca bine face opturi si șuruburi sta cum o pui nu comentează ,e asumată gagica, ar fi bine sa aibe un pic grija la dantura , nu prea mi a plăcut cum arată, iar micile detalii contează cel puțin pentru mine.

Note :

aspect 5

oral:8.5

normal:8.5

P.S : Targovistea suferă la capitolul escorte, nimic premium, numai minione, nici o bombardiera.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...