Sari la conținut

Lisa 0754803435

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Lisa 0754803435
  • Membru Premium
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
La 03.11.2023 la 21:15, lisaaaa a spus:

Ii rog pe cei care au ras de poza de mai sus,pe care am pus o din greșeala așa întunecată,sa ma pupe unde nu bate soarele!

Mwah 🫦

IMG_5450.jpeg

Nu ai platit lumina asa-i ? si ai ramas fara curent, nici blitz ca telefonul e de "terfeleala" :D :))))) glumesc am vazut poza si com-ul si am spus sa iti las si eu ceva :)))) . La multi ani un an nou fericit atat  tie cat si la toti nimfomanii si nimfomanele !!!

• Like 1

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu
  • Oras:Rond Alba Iulia

Bunaaa!💋

De astăzi sunt disponibilă pentru programari!❤

Interval orar: 17:30-23:00!👅

Va pup si va astept pe whatsapp pt programări!💦

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bună Lisa, salutare tuturor.

Am intalnit-o ieri pe Lisa și am vrut sa va scriu câteva rânduri despre ea.

Programare, locație, promptitudine, etc. totul foarte ok.

Lisa, îți mai spun o data ca ești foarte frumoasa, ai un corp de invidiat și atitudinea "cu lipici" mi-a mers la suflet.

Am avut o ora și pot spune ca partida de sex m-a surprins. Am cerut un GFE și am primit un wife material experience. Pot spune ca s-a făcut una cu mine și excitarea a fost una de tip psihologic, nu vizual. Fucking good!

Restul orei am preferat sa o petrecem discutând diverse subiecte și mi-am dat seama ca am în fata mea am o femeie inteligenta care știe ce vrea și în prezenta căreia te simți bine(mai ales când îți zambeste). 

O experienta unica pe care sigur o voi repeta!!!

Te pup!!

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Hello dragilor!💋De mâine voi fi disponibilă pentru programări!Voi reveni mâine pentru a vă anunța în ce interval orar!♥️

V-am pupat!♥️

Link spre comentariu

Am vizitat domnisoara acum cateva zile, locatia centrala, apartament curat.

Aspect fizic placut, carnea tare, parca a mentionat ca vrea sa se apuce si de sala in curand, deci poate fi si mai bine pe viitor.

Am optat pentru oral protejat, executat cat se poate de bine pentru cat de mare o am.

La normal am fututo ca la rotisor, pe toate partile, chiar si ea a remarcat :)) Misionar, la 45 de grade, pe dreapta, pe burta, etc. Cand am terminat rotatia a rasuflat si ea usurata. Am continuat cu sex in picioare, capra si am terminat eventual tot cu ea pe spate.

A spus ca i-a placut, acuma na, eu cel putin m-am simtit bine, sper ca nu mintea nici ea prea mult.

De remarcat pentru mine ca muzica aleasa de ea pe durata partidei era fix pe genul meu - Africana - deci a dat un plus de farmec experientei. De revenit

Link spre comentariu
On 2/5/2024 at 7:14 PM, pulozaurus said:

Am vizitat domnisoara acum cateva zile, locatia centrala, apartament curat.

Aspect fizic placut, carnea tare, parca a mentionat ca vrea sa se apuce si de sala in curand, deci poate fi si mai bine pe viitor.

Am optat pentru oral protejat, executat cat se poate de bine pentru cat de mare o am.

La normal am fututo ca la rotisor, pe toate partile, chiar si ea a remarcat :)) Misionar, la 45 de grade, pe dreapta, pe burta, etc. Cand am terminat rotatia a rasuflat si ea usurata. Am continuat cu sex in picioare, capra si am terminat eventual tot cu ea pe spate.

A spus ca i-a placut, acuma na, eu cel putin m-am simtit bine, sper ca nu mintea nici ea prea mult.

De remarcat pentru mine ca muzica aleasa de ea pe durata partidei era fix pe genul meu - Africana - deci a dat un plus de farmec experientei. De revenit

Hai totusi sa nu inducem lumea in eroare,pt ca din cum ai relatat totul,pare ca a fost un mega hard sex,si nu vreau sa ma trezesc pe viitor cu cerințe de genul,pentru ca nu fac asta!La cat de mare o ai,cum spui tu,ar trebui sa le explici oamenilor ca nu ai dat ca surdul in clopot,ci a fost totul chill!Merci 🙃

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
9 hours ago, lisaaaa said:

Hai totusi sa nu inducem lumea in eroare,pt ca din cum ai relatat totul,pare ca a fost un mega hard sex,si nu vreau sa ma trezesc pe viitor cu cerințe de genul,pentru ca nu fac asta!La cat de mare o ai,cum spui tu,ar trebui sa le explici oamenilor ca nu ai dat ca surdul in clopot,ci a fost totul chill!Merci 🙃

:))

Normal, sunt constient ca pot rani fara sa vreau asa ca am mereu grija de partenera.

Oricum, la cate pozitii am schimbat nici sex obisnuit n-a fost. Sincer, ai fost super!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...