lisaaaa Reputație: 718 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Decembrie 28, 2023 INDISPONIBILA! Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Decembrie 31, 2023 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Decembrie 31, 2023 La 03.11.2023 la 21:15, lisaaaa a spus: Ii rog pe cei care au ras de poza de mai sus,pe care am pus o din greșeala așa întunecată,sa ma pupe unde nu bate soarele! Mwah 🫦 Nu ai platit lumina asa-i ? si ai ramas fara curent, nici blitz ca telefonul e de "terfeleala" :))))) glumesc am vazut poza si com-ul si am spus sa iti las si eu ceva :)))) . La multi ani un an nou fericit atat tie cat si la toti nimfomanii si nimfomanele !!! 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 6 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 6 Bunaaa!💋 De astăzi sunt disponibilă pentru programari!❤ Interval orar: 17:30-23:00!👅 Va pup si va astept pe whatsapp pt programări!💦 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 7 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 7 Disponibilă!❤ Link spre comentariu
man@work Reputație: -2097 Postat Ianuarie 7 Oras:. Oras:. Partajează Postat Ianuarie 7 1 hour ago, lisaaaa said: Disponibilă!❤ in acelasi registru.. : Dispus!❤ Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 8 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 8 Astăzi voi fi disponibilă pana la 00:00!💋 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 9 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 9 Disponibilă 18:00-00:00!💋 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 10 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 10 Hello!❤ Astăzi voi fi disponibilă în intervalul orar 16:00-23:30! Link spre comentariu
Moldavian Reputație: 7 Postat Ianuarie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11 Bună Lisa, salutare tuturor. Am intalnit-o ieri pe Lisa și am vrut sa va scriu câteva rânduri despre ea. Programare, locație, promptitudine, etc. totul foarte ok. Lisa, îți mai spun o data ca ești foarte frumoasa, ai un corp de invidiat și atitudinea "cu lipici" mi-a mers la suflet. Am avut o ora și pot spune ca partida de sex m-a surprins. Am cerut un GFE și am primit un wife material experience. Pot spune ca s-a făcut una cu mine și excitarea a fost una de tip psihologic, nu vizual. Fucking good! Restul orei am preferat sa o petrecem discutând diverse subiecte și mi-am dat seama ca am în fata mea am o femeie inteligenta care știe ce vrea și în prezenta căreia te simți bine(mai ales când îți zambeste). O experienta unica pe care sigur o voi repeta!!! Te pup!! 2 2 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 11 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 11 Disponibilă pana la 23:30!❤ Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 22 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 22 Hello dragilor!💋De mâine voi fi disponibilă pentru programări!Voi reveni mâine pentru a vă anunța în ce interval orar!♥️ V-am pupat!♥️ Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 24 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 24 Disponibilă pana la 22:30!💋 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 30 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 30 Hello!💋 Astăzi voi fi disponibilă în intervalul orar 16:00-23:00!❤ Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Ianuarie 31 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 31 Disponibilă pana la 23:00!❤ Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 1 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 1 Hello!💋 Disponibilitate 15:00-22:00!💦👅 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 1 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 1 PROGRAMARILE SE FAC PRIN SCRIS, PE WHATSAPP!!!!!!!!! Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 1 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 1 🍑 6 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 2 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 2 Disponibilă pana la 22:00!💋 Link spre comentariu
Moldavian Reputație: 7 Postat Februarie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3 Pst pst! Recenzia de mai sus se susține și de data asta. The french style make the diffrence kisses 1 Link spre comentariu
pulozaurus Reputație: 140 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Am vizitat domnisoara acum cateva zile, locatia centrala, apartament curat. Aspect fizic placut, carnea tare, parca a mentionat ca vrea sa se apuce si de sala in curand, deci poate fi si mai bine pe viitor. Am optat pentru oral protejat, executat cat se poate de bine pentru cat de mare o am. La normal am fututo ca la rotisor, pe toate partile, chiar si ea a remarcat :)) Misionar, la 45 de grade, pe dreapta, pe burta, etc. Cand am terminat rotatia a rasuflat si ea usurata. Am continuat cu sex in picioare, capra si am terminat eventual tot cu ea pe spate. A spus ca i-a placut, acuma na, eu cel putin m-am simtit bine, sper ca nu mintea nici ea prea mult. De remarcat pentru mine ca muzica aleasa de ea pe durata partidei era fix pe genul meu - Africana - deci a dat un plus de farmec experientei. De revenit Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 6 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 6 Hello!💋 Disponibilă de astăzi pana sambata inclusiv,în intervalul orar 15:00-22:30!💦👅 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 7 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 7 On 2/5/2024 at 7:14 PM, pulozaurus said: Am vizitat domnisoara acum cateva zile, locatia centrala, apartament curat. Aspect fizic placut, carnea tare, parca a mentionat ca vrea sa se apuce si de sala in curand, deci poate fi si mai bine pe viitor. Am optat pentru oral protejat, executat cat se poate de bine pentru cat de mare o am. La normal am fututo ca la rotisor, pe toate partile, chiar si ea a remarcat :)) Misionar, la 45 de grade, pe dreapta, pe burta, etc. Cand am terminat rotatia a rasuflat si ea usurata. Am continuat cu sex in picioare, capra si am terminat eventual tot cu ea pe spate. A spus ca i-a placut, acuma na, eu cel putin m-am simtit bine, sper ca nu mintea nici ea prea mult. De remarcat pentru mine ca muzica aleasa de ea pe durata partidei era fix pe genul meu - Africana - deci a dat un plus de farmec experientei. De revenit Hai totusi sa nu inducem lumea in eroare,pt ca din cum ai relatat totul,pare ca a fost un mega hard sex,si nu vreau sa ma trezesc pe viitor cu cerințe de genul,pentru ca nu fac asta!La cat de mare o ai,cum spui tu,ar trebui sa le explici oamenilor ca nu ai dat ca surdul in clopot,ci a fost totul chill!Merci 🙃 1 1 1 Link spre comentariu
pulozaurus Reputație: 140 Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 9 hours ago, lisaaaa said: Hai totusi sa nu inducem lumea in eroare,pt ca din cum ai relatat totul,pare ca a fost un mega hard sex,si nu vreau sa ma trezesc pe viitor cu cerințe de genul,pentru ca nu fac asta!La cat de mare o ai,cum spui tu,ar trebui sa le explici oamenilor ca nu ai dat ca surdul in clopot,ci a fost totul chill!Merci 🙃 :)) Normal, sunt constient ca pot rani fara sa vreau asa ca am mereu grija de partenera. Oricum, la cate pozitii am schimbat nici sex obisnuit n-a fost. Sincer, ai fost super! 1 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 8 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 8 Hello!💋 Astăzi voi fi disponibilă în intervalul orar 17:00/23:30!💦👅 INDISPONIBILA! Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 14 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 14 Buna searaaaa! De maine voi fi disponibila pentru programări!♥️ Revin cu intervalul orar!💋💋💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum