Sari la conținut

Lisa 0754803435


Postări Recomandate


Vizitator
Reputație: 0

Salutare, 

 

Am fost si eu astăzi la Lisa. Am fost prima programare mai exact, si ce as putea spune despre ea decât wow, wow, wow. Ca și o paranteza, la Lisa am ajuns în urma unei recomandări, știe ea. 

Știu ca sunt subiectiv și se spune ca frumosul e relativ și sta în ochii privitorului, dar ca și o scurta descriere fizica a fetei( pt cei care încă n au vizitat o), Lisa e superba. Și aici nu ma refer doar la fața ci și la corp. Are un chip inocent, dar în același timp si senzual, lucru datorat ochilor și buzelor frumos reliefate. Corpul cu forme și picioare foarte frumoase,  si niște sâni perfecți as putea spune( zicându i chiar în fața acest lucru) o face demna de un fotomodel. 

Programarea s a făcut fără probleme prin whats app, Lisa anunțându ma din timp ca e posibil sa întârzie 10 minute, dar am apreciat acest lucru, nu m a deranjat absolut deloc. 

Apartamentul foarte curat, am primit prosop curat, iar baia este dotata cu tot ce ai nevoie. 

Igiena fetei ireproșabila, foarte curata, piele fina, miroase frumos, într un cuvânt perfecta.

Am optat pt o ora, asa fac de obicei pt ca îmi place sa am timp și de socializare și la acest capitol fata chiar merita. E inteligenta și dulcica  știe sa se facă plăcută imediat, ai ce discuta cu ea și cu mult bun simt. Nu te simți grăbit absolut deloc. 

Oralul a fost protejat, asa optez mereu, făcut foarte senzual, se uita în ochii tai oferindu ți o imagine de-ți rămâne pe retina. 

Normal protejat, unde am schimbat mai multe poziții, se simte foarte bine, se implica, este acolo cu tine, ceva de vis. 

GFE cu toate ca nu caut sa ma simt ca și cum as fi cu iubita ci mai degrabă cu o colega de facultate/amica, as putea spune că e unul foarte ridicat, pt ca asa cum am menționat mai sus are un stil foarte dulce în a se comporta și socializa. Știe sa se facă plăcută. 

În concluzie ce as mai putea adaugă decât faptul ca notele, dacă le as acorda ar fi clar de 10 la orice capitol. Pur și simplu nu am ce sa reproșez. Sunt subiectiv, asta e, îmi pare rău. 

Te pup Lisa și sper sa ne revedem cât de curând😘

 


 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...