Sari la conținut

evelin 0784303697


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat speriat fugit.

 

 

O cioara scarboasa...basinoasa aroganta plina de harfee......grabita sa te futa cat msi puton pe cat msi mult banet!!! Are peste o cioara cu muschi tatuat cu un lant gros de aur la gat.

 

Asa se face dulcee, pisicoasa, futabila insa daca te dai la ea cu intrebari si pretentii....iti da muie clanta si vacanta! Genul de curva care ofera putin si cere mult TOT!!!

 

Vizitata de mine si 3 tovarasi...( 4 pers in doua sapt) niciunul din noi nu ne am inteles cu ea... nu fut 200 lei fin pe o basinoasa.

  • Like 2
Link spre comentariu

Prima recenzie....vizitat fata, a intrat si colega ei in camera neinvitata, a intrebat daca nu vreau cu amandoua. A negociat 600 lei pretu, am ajuns de comun acord 400 ora, 2 numere....am fost la bancomat am venit cu 370, ok nu a fost suma negociata dar pt un numar foarte convenabil pentru fete. nu imi place sa fac reclama proasta aiurea, doar sa fie atenti si altii. colega posesoarei numarului de telefon a pus prezervativu si a inceput sa frece, am intrebat dar voi nu va dezbracati?...zice lasa-ne sa ne facem treaba. posesoarea numarului isi ridica tricoul, nu il da jos sa nu se largeasca, cealalta cand facea oral sa o atingi pe sani sare ca arsa....Per total o laba trista, cu una ce facea oral, cealalta cu sanii pe afara si se uita si raspundea la telefon, nu s-au obosit sa se dezbrace.

Mentionez ca fetele nu arata rau, chiar simpatice, dar atitudinea va face orice client sa nu le mai viziteze. Nu stiu numaru si anuntu din publi al colegei, care a fost mai guraliva si mai tupeista, dar oricine le-ar cunoaste ar fi dezamagit. Posesearea numarui parea mai ok, cu ceva mai bun simt, dar cealalta o controleaza si e de cacat.....

zi faina.....nu sunt hater, a fost doar o experienta din care intelegeti ce doriti...

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...