Sari la conținut

Cum ne colororam noi viata...

Postări Recomandate

• Oras:insulele virgine
  • Oras:insulele virgine
Postat

Nu creeeed!! Deci nu mai  pot!! =))) :))) =))) Picoane  !!     ma doare burta ...de ras!!! :))) =))) Ai aflat si raspunsul de ce se bucura!!! =)))

Nene Shiva,jur ca asa a fost!

DA nene,aprob afirmativ si eu intamplarea relatata de Picon.....mai rau este ca eu o stiu de cand era cacatul cald :laugh2  :laugh2  :laugh2 adicatelea omul vorbea cu mine de pe closet.................nu rad,ca tocmai ce-am scapat si eu :laugh2 

Jeryca....i-a imodium nene :laugh2 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si uite asa, Amada draga, ti-am stricat noi topicul si l-am facut ...de tot cacatu' ! Cum ne coloram noi viata? in maro'...

• Mersi 1
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe asta am gasit-o pe net, dar pentru ca am ras cu lacrimi, here it is:

ACCIDENT DE MUNCA LA CARACAL

DECLARAŢIE

Va scriu in răspuns la cererea dvs. de a va da amanunte suplimentare  la secţiunea 3 a Raportului de accident de Munca unde am completat ca drept cauza “slaba planificare” ca fiind cauza accidentului meu. Ati cerut in mod expres explicaţii amanuntite cu privire la accident si sper ca detaliile care urmeaza vor fi suficient de clarificatoare.

Eu sunt zidar de meserie. in ziua accidentului lucram singur pe acoperişul unei clădiri inalte de 6 etaje.

dupa ce mi-am terminat treaba, am realizat ca mi-au ramas cărămizi nefolosite care, cintarite mai tirziu, au fost găsite a cintari aproximativ 270 kg.

Decit sa car cărămizile jos in braţe, in mai multe etape, am considerat ca e mai bine sa le cobor toate odata intr-un butoi, folosind scripetele instalat in acest scop in spatele clădirii.

Am asigurat fringhia la nivelul solului, am urcat pe acoperiş, am împins butoiul in afara clădirii si am incarcat cărămizile. Dupa aceea am coborit de pe acoperiş sa dezleg franghia, tinind-o foarte strins ca sa asigur o coborire lenta a caramizilor. veti observa in Secţiunea 11 a Raportului de Accident de munca intocmit ca eu am o greutate de 72 kg.

Datorita surprizei pe care am avut-o cand am fost literalmente SMULS de la sol intr-un mod complet neaşteptat, mi-am pierdut prezenta de spirit si am uitat sa dau drumul la franghie. cred ca nu este nevoie sa va mai spun, am inceput o ascensiune rapida către acoperiş. In apropierea etajului 3, m-am intilnit cu butoiul incarcat cu cărămizi care acum se indrepta vertiginos către sol, intilnire in urma careia m-am ales cu capul spart, zgirieturi **spam editat**e si o clavicula fracurata.

Datorita impactului, ascensiunea mea a încetinit pentru o secunda dupa care a continuat rapid către nivelul acoperişului, neoprindu-ma decit atunci cind degetele mainii drepte au intepenit in scripete pina la nivelul celei de-a 3-a falange. Din fericire, intre timp mi-am recapatat prezenta de spirit si am fost in stare sa ma tin strins de fringhie in ciuda faptului ca începusem sa am dureri. Aproape simultan, oricum, butoiul cu cărămizi a lovit solul si ca urmare a impactului, fundul butoiului a cedat. Acum, sărăcit de greutatea cărămizilor, butoiul cintarea doar 27 kg. Ma refer din nou la greutatea mea; cum probabil v-ati imaginat deja, am inceput o coborire rapida.

in vecinatatea etajului 3, ara intilnit butoiul care acum urca: ca urmare a intilnirii m-am ales cu fracturi la glezne si cu mai multe tăieturi si zgirieturi la picioare si in general.

Aici, norocul meu a inceput sa se schimbe uşor. Intilnind butoiul, a fost bine ca mi-a incetinit uşor caderea doar in masura sa-mi limiteze rănile, cind, am căzut pe gramada de cărămizi si din fericire, am scapat doar cu 3 vertebre fisurate.

Imi pare rau sa va spun, asa cum stateam intins pe gramada de cărămizi, cu dureri atroce, incapabil sa ma misc, din nou mi-am pierdut prezenta de spirit si am scapat fringhia din maini. Asa cum stateam întins, pe spate, am putut sa vad cum butoiul gol si-a inceput calatoria in jos, către mine, ceea ce explica cele 2 fracturi la picioare.

Sper din tot sufletul ca acest raport răspunde la toate intrebarile dvs.

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Napoleon Bonaparte

Dupa ce fostul imparat a murit in exil, in 1821, au trecut 20 de ani pana ce trupul sau sa revina in Franta. I s-a facut apoi o autopsie, iar medicul i-a indepartat organele genitale care, alaturi de o serie de obiecte care i-au apartinut, au fost vandute la licitatie. In 1927, organul a fost expus la un muzeu din New York, apoi a trecut prin mainile mai multor colectionari, pana in anii `70, cand a fost achizitionat de un medic urolog care l-a tinut intr-o servieta sub patul sau pana cand a murit in 2007, iar fiica sa l-a mostenit...

:laugh2  Ce noroc are femeia! :laugh2

• Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Postat

alex: ba faza
alex: ies eu din dush
DRAKO: asa
alex: observ ca nu mai aveam prosoape mari
alex: si ma sterg la oo cu un prosop de fata
alex: il pun in cosu de rufe, sa nu se stearga lumea cu el pe fata
alex: maica-mea, il vede, credea ca a cazut de pe suport
alex: si il pune la loc
alex: se sterge si ea si taicameo cu el pe fata
alex: asaaaa :D
alex: ma spal eu pe fata
alex: vad prosopu la loc
alex: ewww
DRAKO: =)))))))
alex: il arunc in cosu de rufe 2 ca sa fiu sigur
alex: unde sunt sosetele si alte chestii in curs de descompunere :-&
DRAKO: hahaaha
alex: buun
alex: vine maica-mea
alex: il pune in cosu 1, ca doar prosopu nu e sosete
DRAKO: corect
alex: vine taica-meu, crede ca cazuse :))
DRAKO: ahahahaha
alex: si il pune iar la loc =))
DRAKO: ca in filmele cu prosti
DRAKO: hahhqaahaha
alex: se sterg iar cu el pe fata =))
DRAKO: loooooooooooool
alex: ba deci asa ceva nu se poate :))))
alex: im surrounded by idiots
DRAKO: si le zisasi??? =)))))))
alex: acu il aruncai in fundu cosului
alex: nu le zic :D
DRAKO: baaaaaah eu cu ala ma stersai la coae =)))
alex: =)))
DRAKO: cum bah sa nu le zici?
alex: taci ba
DRAKO: YOU PWNED THEM
alex: HAHA

EU: ce facusi ma cu aia ?
Alex : nimic ba crek isi dadu seama ca vreau s-o fut .
EU: da ce vroiai ma , sa o futi si sa nu-si dea seama?

Alexa :Fata ma invitat kata la majoratu lui`..
Ana: Ktzi ani face?..
Alexa: de unde draq vrei s jtiu

adelutza9: smake
SmakE: da?
adelutza9: cf?
SmakE: p`aci...ma plictisex
SmakE: u?
adelutza9: sunt fericita ...plec in italia...
SmakE: muisto
SmakE: misto *
adelutza9: nesimtitule
SmakE: scz... din greseala
adelutza9: da da ... si marmota invelea ciocolata in staniol

Alexandru Constandachi: mai esti beat ?
Alexandru Constandachi: parinte ?
BUZZ!!!
M@gu: nu e acasa
M@gu: maine vine
Alexandru Constandachi: ;/
Alexandru Constandachi: cu cine discut ?
M@gu: mama
Alexandru Constandachi: baiatul dumneavoastra se masturbeaza !

Andy: ce-ai facut ma cu aia aseara? :D
Geo: n-a iesit nimic, ca cica sunt prea paros...
Andy: :))
Geo: dar nu e vina mea, asa sunt de cand ma stiu, cand m-am nascut, medicul i-a zis mamei: "felicitari, tocmai ati nascut un covor..."
Andy: thats sad... =))

aetana: ia zii
aetana: cand imi faci pizza d-aia?
cirozel: eu ?
cirozel: cand imi faci TU
cirozel: pai plm nu tu rufe nu tu mancare
aetana: i have big tits
cirozel: sah mat

$tefanutz: ba ce faci ?
$tefanutz: fgm raspunde... X(
BoGDaN: nu e bogdan sunt tatal lui
BoGDaN: ce inseamna fgm?
$tefanutz: facem gratar maine....

$tefanutz has signed out. (10/17/2009 2:55 PM)

DieGo: da ba si si-a batut ala de chimie pula de mine...
DieGo: m-a vazut cu cercel ... si imi zice cica bai pletos, eu cunosc doar 2 feluri de oameni care poarta cercel: piratii si homosexualii... si n-am vazut nici un vapor parcat in fata scolii :| :| :|
V3nt0R: =)))))))))))))=)))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))

IeD3vil™: de fiecare data cand ma opreste politia ma simt ca in scufita rosie
IeD3vil™: de ce ai rotile asa mari ?
IeD3vil™: de ce ai cauciucurile asa late ?
IeD3vil™: de ce ai folie ?

Azi am cazut in pana pe autostrada, asa ca am iesit din masina si am pus triunghiul rosu la 100 de metri in spatele masinii, apoi m-am intors la masina sa astept ajutor. Peste vreo 5 minute am vazut o masina care s-a oprit la 100 de metri de mine. Din ea a coborat un baietzas, mi-a luat triunghiul, a intrat inapoi in masina lui ... si ... a plecat.

Azi am cazut in pana pe autostrada, asa ca am iesit din masina si am pus triunghiul rosu la 100 de metri in spatele masinii, apoi m-am intors la masina sa astept ajutor. Peste vreo 5 minute am vazut o masina care s-a oprit la 100 de metri de mine. Din ea a coborat un baietzas, mi-a luat triunghiul, a intrat inapoi in masina lui ... si ... a plecat.

ics: ba cand iti iei masina, eu stau in dreapta
igrec: nu ca sta gagica-mea
ics: o trec sa stea in spate ))
igrec: si imi sugi tu pula?

El : Ce faci iubi ? Pisicuta mea :X
Ea : Ma plicti scumpicule
EL : Ia zi-mi ceva care sa ma bucure si sa ma intristeze in acelasi timp ?
Ea : Hmmm ...
Ea : Ai pula mai mare ca frate-tau

Mergeau 3 baieti pe plaja la care unul din ei zice:

"-Ba am baut aseara un litru de vodka si am mancat un ou,si cred ca de la oul ala mi s-a facut rau".

X: cum e orasu ? e frumows ?

Y: e mic
linistit cateodata
bine odata l-a taiat 1 pe altu cu drujba in mijlocu orasului
dar asa e linistit

doi tipi vorbeau pe strada despre problemele lor in relatii

-Bai ce nasol... sa te refuze asa ...
-Da ma, panarama !
-Bai.. da' masina ti-a vazut-o?
-Da ma, da ...

Ştiaţi că că 90% dintre oameni nu observă repetarea cuvântului (că) la începutul acestei propoziţii?

21:14 Vergessenheit: vreau si eu un pron cu gay
21:14 Vergessenheit: who can help me?
21:14 Faithless: un psiholog

• Oras:***
  • Oras:***
Postat

Hai sa va zic si eu una recenta, ca din alea vechi am prea multe.  Vara asta fusei mai mult plecat de acasa (cu sorcova esti tu, patrick, plecat! )  si cand sunt plecat las usa de la garaj larg deschisa. Pur si simplu imi e lene sa o inchid. Oricum am vazut ca in Romania nu se fura, si daca se fura, cu siguranta nimeni nu fura ce am eu in garaj, adica o matura si un faras. In schimb se fura locurile de parcare, asta e clar, cu totii o stim. Daca nu se fura, atunci se ocupa abuziv. Asta-i garaj contruit legal pe pamant privat, deci nu-i vorba de primarie sau ceva de domeniul public...De fapt, acolo sunt mai multe garaje, toate private. Revenim, dar trebuie sa derulez putin. Cu ceva timp in urma am gasit o pata de ulei in garaj. Daca vad 3 picaturi de ulei de la masina mea disper, daca vad o pata mare, inseamna ca trebuie sa pun afisul pe ea sa o vand la juma de pret. S-a nimerit ca tocmai facusem toate schimburile de ulei. Am dat o fuga la mecanic sa vaz daca a facut lucrare gresita ori s-a spart ceva. Omul nu a gasit nicio picatura de ulei, mi-a demonstrat si l-am crezut, dar inca eram in ceata, nu stiam de unde-i pata in garaj....

Revin io acasa dupa vreo 2 saptamani. Era seara. Prima data am crezut ca nu vad bine, apoi mi-am zis ca am gresit garajul. WTF? Asta-i garajul meu! Ce pula mea cauta frantuzeasa asta aici? Imi pica fisa, asta-i aia care mi-a lasat pata de ulei in garaj. Recunosc jaful de masina dupa numarul de inmatriculare, sta prin zona, nu-i cunosc proprietarul, deci nu are glume in program cu mine. imi zic, hai sa ii fac si eu o gluma. Sau o nasolie, depinde cum a luat-o. Inchid garajul cu cheia si plec. A doua zi,  weekend, toata ziua am fost plecat. Urmatoarea zi la fel, plecat toata ziua. Dupa vreo 2 zile ma acosteaza 2 militieni amabili. Ma intreaba daca masina X este a mea si daca detin un garaj. Le confirm, dar il intreb de unde stiu de garaj si care-i problema: s-a spart  si s-a furat ceva din el ? Imi spun ca un cetatean s-a plans ca masina este inauntru si ca usa este inchisa. Ma dau surprins, incerc sa joc un rol, militienii se prind si cu greu se abtin sa nu rada. Va garantez ca au fost de partea mea, parca spuneau ''bine i-ai facut.'' Explicatia aluia de mi-a ocupat garajul? Cica a vazut garajul mai mult gol si a zis sa stea masina la umbra !!! Raspunsul meu; a stat 2 zile in plus la umbra si nici nu a poluat in perioada asta.

Postat

Sa va mai povestesc una:

Acum multi ani, pe vremea ciuruitului,plec la mare cu niste prieteni, la un coleg,bastinas. Mergem noi in prima seara la disco si ma fac muci. Ajungem acasa la ala,dau la boboci si ma bag in pat. Dimineata, ma scol cu o mare sete...ma ardea instalaia,grav. Vad o carafe cu apa pe masa, o rad pe toata (vreo juma' de kil) ma intend pe pat si....ma imbat iar...plm...s-a facut "Solutia" la loc probabil. In fine,nu m-am imbatat chiar,dar nici mult nu mai era. Mancam ceva si... la plaja. Eu,cam chiaun... Ma plimb pe dig,in briza marii,sa-mi revin. , alunec pe niste alge si cad printer stabilopozi si pietroaie.dar, cum betivii au dumnezeul lor,nu patesc mai nimic,cu exceptia a trei zgarieturi pe un umar si doua pe celalalt, ca niste urme de lasate de unghiile unei femei bine futute . Ma rog,ies eu de acolo,spre stupoarea celor din preajma si ma indrept imbufnat spre buveta din preajma sa beau un nechezol si o vodka. Mergand eu printre cearceafuri, trec de doua moldovence ce beau cico si mancau grisine. Numai ce aud in spatele meu:

- Uey...uiti uey pisti shiei isterica o dat shiela, saracan de pulicica lui!

Ma uit crunt inapoi si imi vad de drum,spre buveta salvarii mele. Comand, incep sa brau nechezolul si vodka si la un moment dat, o doamna de vreo 40-45 de ani se apropie de mine si-mi zice"

- Tinere, nu e bine sa stai asa cu zgarieturile ale, ca poti sa te infectezi! Da-ti cu rivanul si pune un pansament. Dar ia zi mama, isterica rau fata,nu?

Cum dracu' sa le explic sa nu ma futuse nimeni, futusem io o cazatura de pe dig?

• Mersi 1
Postat

@picon: coane, esti mare. reusesti ce n-a stiut nici einstein: sa fii genial si cand te caci pe tine  :laugh2

io sunt copil, da' hai sa ma bag nitzel in seama:

acu' ceva ani, inca student, se intampla o sarbatoare mare. onomastica pentru jumate din romani si pentru mine. mama, saraca, trimisese un pachet cu ceva de-ale gurii si de-ale gatlejului (mai ales) iar io stateam in blockstarturi sa pun de un chef mic. pe chestia asta refuzand si ceva invitatii. si tot pe chestia asta tinand aproape de o fatuca cu care mi-o mai trageam in mod sportiv, fara obligatii (cel putin din partea mea...).

chestia e ca m-am trezit ca se face vreo 10 seara fara pachet (care a ajuns dupa inca vreo doua zile, dar asta e deja alta poveste), fara paranghelie si aproape fara fat, care deja se plictisea eroic si se pregatea sa plece (ea statea la niste rude, nu in camin ca toata pulimea...). incepand sa disper m-am lipit repede cu tot cu fata pe langa alt sfant si pe langa niste tzuica rurala (deh, rural la rural trage). care molan a mai repus-o pe linia de plutire si pe domnisoara (ca uitai sa va zic: ardeleanca de cursa lunga pentru care tzuica din regat era febra, nu bautura).

putin dupa miezu' noptii ma gandii io ca daca ziua mi-era fututa... pai macar sa-mi fie si noaptea. dar exact ca-m bancu' cu "am cu cine, am cu ce"... n-aveam unde. drept pentru care ma resemnez si o iau catre camera. cu tot cu fata, ca era prea tarziu sa se mai duca acasa. deci hai sa dormim...

la mine in camera inca trei baieti (ok, doi, ca unu' era la "munca"), din care unul era, practic, obsedat sexual. stiti genul: ala urat cu spume, firoscos, care vorbeste in citate si are pe pereti taieturi de pr0n in loc de poze cu kylie minogue. partea nashpa ca paturile erau lipite, deci capul lui la 30 cm de capul meu. partea geniala e ca dormeau baietii de rupeau. ne culcasem imbracati - io in chiloti iar fata in fusta - dar asta nu a reprezentat niciodata o problema. asa ca dupa vreo 10 minute in care am "incercat sa dormim" cu maini si buze circuland peste tot... am trecut la chestii mai serioase. si jur ca nimeni nu si-a mai tras-o in asa mare fel si in asa mare liniste in istoria futaiului.

dupa a doua reusita (deh, alte vremuri, alta varsta, alte posibilitati) am luat fata in brate si am adormit ca un prunc. dimineata, daca puteam sa fac o poza cu fatza colegului de camera cand a vazut-o pe domnisoara langa el.... eram milionar deja... fata a plecat acasa si totul a fost ok. pana cand mi-am facut patul si am descoperit proba irefutabila a "futabilitatii" din noaptea trecuta: chiloteii fetei pe care si-i uitase prin cearsafuri. costica al meu tre' sa-mi multumeasca toata viata ca am stat intre el si fereastra de la etajul 4 pe care era decis sa se arunce de umilinta...

Postat

La un moment dat, cu ceva ani in urma avea un copli al unor vecini o boala dinaia de se face cand esti mic, de iti apar pete rosii pe tine, iti trec singure si apoi nu mai faci.Eu cred ca facusem si eu cand eram mic, dar din vre-un motiv bizar am facut iar.Ma rog, nu era problema, era ceva inofensiv..

Vorbeam cu o femeie, medic, sau asistenta, nu mai zic exact si mi-a zis sa ii arat sa se uite ea despre ce e vorba.M-a pus sa imi ridic tricoul si m-a pipait, palpat, cum s-o numi procedura, pe burta.Si ajunsese ea la concluzia ca am scarlatina pentru ca este foarte tare abdomenul.Si trebuie sa ma duc la spital.

„Scarlatina.Pai ia uite, e tare, foarte tare...”

Postat

Daca e sa caut partile bune...

-Primesc o oferta de job in alt oras, unde mi se ofera si cazare.
Perfect!
Dar nu avea unde...
-Dupa o luna de stat in regim hotelier (ma depaseste de ce atat de mult) ma muta in final intr-un apartament.
Perfect!
Dar am dormit ca in gara pentru ca era deja tarziu si in casa nu era nici macar o lenjerie de pat...
-Seful, sincer, un barbat pe placul meu fizic (psihic nu comentez) incepe sa-mi spuna ca ma iubeste.
Perfect!
Dar sta cu o femeie... Pe mine ma abureste ca nu mai are nimic cu ea si-mi spala un pic creierii...
-Dupa multe discutii si batai de cap... stabilim sa ramanem colegi, fara alte insinuari.
Perfect!
Decat ca nu stie sa se tina de cuvant...
-Femeia ajunge sa ma astepte in fata blocului dimineata cand ma duceam la serviciu, sa-mi spuna sa nu urc la el in masina, ca ea il iubeste asa cum e...
Casa de piatra! Sa ma lase in sfarsit in pace!
Perfect!
Doar ca el, dupa ce se potoleste 2 zile, incepe iar sa ma fugareasca prin birou...
-In final primesc o masina modesta in folosinta ca sa nu mai fie cazul sa merg cu el.
Perfect!
Doar ca mi s-au adaugat cu ea si niste atributii noi. Am ajuns sa alerg de nebuna prin oras, apoi sa rezolv in viteza si aveam de facut in birou...
-Ma hotarasc sa plec pentru ca m-am saturat de situatia asta...
Dar el si colegii ma conving sa raman pentru serviciu si el promite ca se va purta cu mine strict profesional.
Perfect!
Doar ca el isi schimba comportamentul, incepe sa tipe cu orice ocazie si nu-mi spune nici macar ce se intampla in firma...
-Decidem sa ma mut in garsoniera inchiriata ca sa nu mai avem discutii...
Perfect!
Doar ca 3 zile pana s-a eliberat, a trebuit sa ma car, singura, cu bagaje, tot in regim hotelier si apoi la garsoniera respectiva...
Bine ca aveam masina si umeri lati! :)
-Incep sa ma afund in serviciu ca sa ma distrag de la tot si toate. Intr-o firma haotica, la mine totul era pus la punct.
Perfect!
Doar ca iar ma trezesc cu palme peste fund si maini intre picioare...
-Ma hotarasc sa plec. Nu mai anunt pe nimeni, imi fac bagajul si ma duc la autocar.
Perfect!
Doar ca ajunsa in Bucuresti trebuia sa ma imprumut fiind in faliment...
-Iau o garsoniera in regim hotelier 2 zile pana ma orientez.
Perfect!
Doar ca acolo nu se putea sta...
-Ma invita cineva 2 zile sa stau la el sa ma relaxez.
Perfect!
Doar ca ajungem sa ne certam...
-Intr-o dimineata rezolv cu serviciul, apoi cu net-ul mobil pe laptop, caut garsoniera cu plata la luna aproape de serviciu, semnez contractul, ma mut in aceeasi zi pe seara.
Perfect!
Doar ca dupa 2 zile, in care am cautat prin dosare ca sa inteleg care este sistemul de lucru, mi s-a spus ca momentan s-au hotarat sa nu angajeze pe Rusia, poate mai tarziu...
-Iau si garsoniera din Dr. Taberei in regim hotelier ca sa pot face ceva bani.
Perfect!
Doar ca din sectorul 3 pana acolo taxiul nu e o solutie... Plus sa intretin 2 case...
-Ieri pe drum spre casa ma suna proprietara din sectorul 3 si-mi spune ca vine maine sa-si ia din lucruri si ca sa-i dau bani pt net si cablu.
Reactionez urat pt ca nu prea am dormit si nu mi-a picat bine ca in loc sa ma intrebe, mi-a impus ca vine. Plus ca nu mi s-a parut ok sa-i dau iar bani dupa o saptamana de cazare, in care am tremurat de frig in casa...
Dupa cateva minute de convorbire doamna s-a oferit sa-mi dea niste bani inapoi si sa plec.
Azi am strans iar toate lucrurile, am luat banii (ea a crezut ca ma da afara, dar nu stia ca daca ramaneam ar fi trebuit sa mai dau o gramada de bani pe casa, incalzire si drum, cand eu aveam unde sa dorm...) si m-am mutat cu totul in Dr. Taberei.
Perfect!

Cat am fost in orasul respectiv am schimbat 6 case in 2 luni si jumatate, cu bagaje cu tot...
In firma era un mare haos si lipsa de seriozitate fata de angajati, clienti si furnizori...
El m-a terorizat periodic psihic cu dragostea, apoi colegialitatea si invers. Omul e mitoman.
In Bucuresti nu am nici 2 saptamani si deja am fost in 4 case.
Am rupt legatura cu vre-o 3 "prieteni" pentru ca nu-mi place senzatia cand sunt luata de fraiera... :)
Totusi cei care au incercat sa profite de mine, si-au sapat groapa singuri si au ramas cu buza umflata...

Nu ma mai surprinde nimic si cred ca pot trece peste orice...
Paradoxal, dupa toate alea, ma simt foarte bine!

Poate pentru ca s-a terminat, nu mai am dubii sau sperante naive si pot incepe de la zero.
Atata timp cat eu raman la fel si reusesc sa uit, ignor si sa ma adaptez...

Perfect!!! :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca e sa caut partile bune...

-Primesc o oferta de job in alt oras, unde mi se ofera si cazare.

Perfect!

Dar nu avea unde...

-Dupa o luna de stat in regim hotelier (ma depaseste de ce atat de mult) ma muta in final intr-un apartament.

Perfect!

Dar am dormit ca in gara pentru ca era deja tarziu si in casa nu era nici macar o lenjerie de pat...

-Seful, sincer, un barbat pe placul meu fizic (psihic nu comentez) incepe sa-mi spuna ca ma iubeste.

Perfect!

Dar sta cu o femeie... Pe mine ma abureste ca nu mai are nimic cu ea si-mi spala un pic creierii...

-Dupa multe discutii si batai de cap... stabilim sa ramanem colegi, fara alte insinuari.

Perfect!

Decat ca nu stie sa se tina de cuvant...

-Femeia ajunge sa ma astepte in fata blocului dimineata cand ma duceam la serviciu, sa-mi spuna sa nu urc la el in masina, ca ea il iubeste asa cum e...

Casa de piatra! Sa ma lase in sfarsit in pace!

Perfect!

Doar ca el, dupa ce se potoleste 2 zile, incepe iar sa ma fugareasca prin birou...

-In final primesc o masina modesta in folosinta ca sa nu mai fie cazul sa merg cu el.

Perfect!

Doar ca mi s-au adaugat cu ea si niste atributii noi. Am ajuns sa alerg de nebuna prin oras, apoi sa rezolv in viteza si aveam de facut in birou...

-Ma hotarasc sa plec pentru ca m-am saturat de situatia asta...

Dar el si colegii ma conving sa raman pentru serviciu si el promite ca se va purta cu mine strict profesional.

Perfect!

Doar ca el isi schimba comportamentul, incepe sa tipe cu orice ocazie si nu-mi spune nici macar ce se intampla in firma...

-Decidem sa ma mut in garsoniera inchiriata ca sa nu mai avem discutii...

Perfect!

Doar ca 3 zile pana s-a eliberat, a trebuit sa ma car, singura, cu bagaje, tot in regim hotelier si apoi la garsoniera respectiva...

Bine ca aveam masina si umeri lati! :)

-Incep sa ma afund in serviciu ca sa ma distrag de la tot si toate. Intr-o firma haotica, la mine totul era pus la punct.

Perfect!

Doar ca iar ma trezesc cu palme peste fund si maini intre picioare...

-Ma hotarasc sa plec. Nu mai anunt pe nimeni, imi fac bagajul si ma duc la autocar.

Perfect!

Doar ca ajunsa in Bucuresti trebuia sa ma imprumut fiind in faliment...

-Iau o garsoniera in regim hotelier 2 zile pana ma orientez.

Perfect!

Doar ca acolo nu se putea sta...

-Ma invita cineva 2 zile sa stau la el sa ma relaxez.

Perfect!

Doar ca ajungem sa ne certam...

-Intr-o dimineata rezolv cu serviciul, apoi cu net-ul mobil pe laptop, caut garsoniera cu plata la luna aproape de serviciu, semnez contractul, ma mut in aceeasi zi pe seara.

Perfect!

Doar ca dupa 2 zile, in care am cautat prin dosare ca sa inteleg care este sistemul de lucru, mi s-a spus ca momentan s-au hotarat sa nu angajeze pe Rusia, poate mai tarziu...

-Iau si garsoniera din Dr. Taberei in regim hotelier ca sa pot face ceva bani.

Perfect!

Doar ca din sectorul 3 pana acolo taxiul nu e o solutie... Plus sa intretin 2 case...

-Ieri pe drum spre casa ma suna proprietara din sectorul 3 si-mi spune ca vine maine sa-si ia din lucruri si ca sa-i dau bani pt net si cablu.

Reactionez urat pt ca nu prea am dormit si nu mi-a picat bine ca in loc sa ma intrebe, mi-a impus ca vine. Plus ca nu mi s-a parut ok sa-i dau iar bani dupa o saptamana de cazare, in care am tremurat de frig in casa...

Dupa cateva minute de convorbire doamna s-a oferit sa-mi dea niste bani inapoi si sa plec.

Azi am strans iar toate lucrurile, am luat banii (ea a crezut ca ma da afara, dar nu stia ca daca ramaneam ar fi trebuit sa mai dau o gramada de bani pe casa, incalzire si drum, cand eu aveam unde sa dorm...) si m-am mutat cu totul in Dr. Taberei.

Perfect!

Cat am fost in orasul respectiv am schimbat 6 case in 2 luni si jumatate, cu bagaje cu tot...

In firma era un mare haos si lipsa de seriozitate fata de angajati, clienti si furnizori...

El m-a terorizat periodic psihic cu dragostea, apoi colegialitatea si invers. Omul e mitoman.

In Bucuresti nu am nici 2 saptamani si deja am fost in 4 case.

Am rupt legatura cu vre-o 3 "prieteni" pentru ca nu-mi place senzatia cand sunt luata de fraiera... :)

Totusi cei care au incercat sa profite de mine, si-au sapat groapa singuri si au ramas cu buza umflata...

Nu ma mai surprinde nimic si cred ca pot trece peste orice...

Paradoxal, dupa toate alea, ma simt foarte bine!

Poate pentru ca s-a terminat, nu mai am dubii sau sperante naive si pot incepe de la zero.

Atata timp cat eu raman la fel si reusesc sa uit, ignor si sa ma adaptez...

Perfect!!! :)

Ce ti s-a intamplat tie in aceste 3 luni la unii li se intampla intr-o viata.Cred ca ai putea scrie un roman. Iti doresc sa reusesti sa treci peste aceste neplaceri.

Postat

Ce ti s-a intamplat tie in aceste 3 luni la unii li se intampla intr-o viata.Cred ca ai putea scrie un roman. Iti doresc sa reusesti sa treci peste aceste neplaceri.

Merci frumos! :hug1

Am trecut deja, serios.

Weekend-ul asta ma relaxez, imi aranjez prin casa, savurez linistea... :)

Apoi vedem ce o mai fi...

Pupici multi! :kiss3

Postat

PS. Luati in calcul o persoana trecuta prin multe... Pentru mine a fost doar o picatura in mare... :)

O sa revin si cu cele haioase. :)

:hug1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acum am citit ca vei scrie si despre intamplarile haioase.Asta denota faptul ca esti o persoana optimista si ai reusit sa vezi si unele parti pozitive (sau haioase) in acest amalgam de intamplari nefericite. Iti doresc de acum inainte numai lucruri bune sa ti se intample 

Postat

:blushing2

Multumesc, din suflet!

Amintirile urate te doboara, daca inveti sa le uiti, cele frumoase iti dau un motiv sa continui... :)

Pupici! :2qm40hg

Postat

Daca nu incetezi sa crezi ca toti vor sa te futa...ca toata lumea are ceva cu tine...vei mai schimba 6 case pana la sfarsitul anului si inca vreo 10 job-uri anul viitor. Si in final ajungi tot la o meserie in care nu iti trebuie scoala sau calificare sai nu te intreaba nimeni de ce vii la ora x , nu te pune nimeni sa umbli prin oras sa rezolvi treburi. Un sfat de la mine ar fi sa te evaluezi intai pe tine.Dupa aceea incearca sa dai vina pe altii!!!

In cazul tau ,din ce am citit despre tine ( pt ca te-ai cam expus publicului ) sunt doua variante : 

1. Visezi cai verzi pe pereti ! 

2. Cai verzi nu exista,inseamna ca este si mai grav!

Daca nu intelegi ce am vrut sa iti transmit ma poti cauta sa-ti fac un desen.

Postat

Am stat multi ani in umbra incarcand sa-i inteleg pe ceilalti...

Ghici ce? E inutil!

Ceea ce crezi tu despre mine acum este doar ceea ce poti intelege despre mine...

Nu te consider prost,din contra, chiar iti multumesc ca ai aruncat verdele in fata, apreciez asta.

Acum nu desenez, dar cand iti doresti o viata normala... cum te-ai fi simtit tu daca cineva te tot arunca in viata din trecut?...

Acum mi s-a acrit de ce crede lumea ca e normal...

Am incercat sa fiu in rand cu lumea de prea multe ori...

Stii ceva, sunt nefututa rau, dar da-mi voie sa ma futa cel/cei care nu ma fut si la creieri...

E o diferenta, mare, crede-ma, daca poti.

Fara rautate sau resentimente, pupici!

Postat

Din experienta mea, cand crezi ca cineva vrea sa te futa, chiar vrea sa te futa (real sau metaforic).

Cand crezi ca cineva iti vrea raul, te inseli, nu e doar unu, sunt mai multi. 

Bineinteles, daca noi ne stim, cum ne stim, barbati, stim ca daca e o tipa atragatoare o sa vrem sa o futem. 

Daca Amada a crezut aceste lucruri. Are dreptate.

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

E cam grea viata in Romanica...nu e chiar asa usor sa faci parale care sa iti si ajunga ptr toate cele, fara sa faci sacrificii ( 2 joburi, sefi de cacat,etc). Daca te duce putin capul treci incet incet peste toate, sau cine stie poate poti sa devii propriul tau sef.

Ce?  credeati ca banii multi facuti din escorting nu o sa aiba si o repercursiune in viitor?

Atunci cand varsta inainteaza iti gasesti mai greu de munca si nu intotdeauna ce iti place. De asta, mereu, trebuie sa ai un plan. S-a dus vremea comunistilor in care toata lumea avea de munca, acuma fiecare trebuie sa se zbata pentru el. Romani obisnuiti cu pomana...vrea totul se la cada din cer in timp ce ei stau si freaca menta.

Postat

Acum nu desenez, dar cand iti doresti o viata normala... cum te-ai fi simtit tu daca cineva te tot arunca in viata din trecut?...

Acum mi s-a acrit de ce crede lumea ca e normal...

Am incercat sa fiu in rand cu lumea de prea multe ori...

Asta-i pretul banilor rapizi obtinuti prin metoda numita prostitutie.Nu ai cum sa ai o viata normala daca cei cu care incerci sa o ai stiu despre ocupatia ta anterioara.Fie ca iti convine sau nu , asta-i adevarul.Asa ca nu stiu cum sa-ti zic , da ti-ai cam asternut singura patul in care dormi.

Postat

Asta-i pretul banilor rapizi obtinuti prin metoda numita prostitutie.Nu ai cum sa ai o viata normala daca cei cu care incerci sa o ai stiu despre ocupatia ta anterioara.Fie ca iti convine sau nu , asta-i adevarul.Asa ca nu stiu cum sa-ti zic , da ti-ai cam asternut singura patul in care dormi.

Adevarat.

Nu este de vina universul pentru ce mi se intampla, au fost deciziile si faptele mele, pe care le recunosc, indiferent ca uneori poate par penibila pentru ca spun prea multe public...

Sper sa nu crezi ca am luat-o razna complet, dar momentan cred ca dominarea mi s-ar potrivi mai mult...

Schimb costumatia si atmosfera din casa, iau niste accesorii, atitudinea si imaginatia vin de la sine. :)

Cele vechi nu prea au mers, poate asa imi gasesc vocatia... :laugh2

Postat

A si inca ceva, ca tot suntem la capitolul asta , nu o lua ca si cum iti cer eu socoteala, dar intreb de curiozitate , practicand treaba asta , ma gandesc eu asa in mintea mea ca ti-au trecut cam multi bani prin mana si daca da , pe ce i-ai futut ? puteai sa faci ceva cu ei , sa scapi din valtoarea asta , daca chiar ti-ai fi dorit, sau gresesc ? 

Postat

A si inca ceva, ca tot suntem la capitolul asta , nu o lua ca si cum iti cer eu socoteala, dar intreb de curiozitate , practicand treaba asta , ma gandesc eu asa in mintea mea ca ti-au trecut cam multi bani prin mana si daca da , pe ce i-ai futut ? puteai sa faci ceva cu ei , sa scapi din valtoarea asta , daca chiar ti-ai fi dorit, sau gresesc ? 

Raspunsul e simplu:

Nu am vrut trafic...

Deci nici bani nu au fost asa cum crezi sau asa cum se face de alte fete...

Aveam niste idei... Care s-au intors contra mea...

Vroiam clienti care cauta experiente unice, care sa nu simta ca au venit la o escorta, etc...

Din pacate sau fericire, realitatea m-a lovit.

Iarasi, deciziile mele... :blushing2

Totusi pot invata din greseli si imi resetez "calculatorul"... :)

:hug1

Postat

:laugh2  Buna asta!

Am revenit de la cumparaturi... :256

Costumatie partial piele, catuse, bici, strap-on, vibrator pt prostata, unul mai maricel, unul pt puntul G, cearceaf negru latex... :laugh2

Cu timpul mai adaug...

Machiajul va fi altfel, atitudinea alta, serviciile o sa fie cu totul altele...

Maine fac poze!

Abia astept! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...