Sari la conținut

senzuala


Postări Recomandate

  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

La a doua poza nu am gasit nimic pe net, insa prima mai apare la cateva anunturi de pe Bucuresti.

P.S. Fratilor, voi vedeti ce unghii are?

Link spre comentariu
  • Telefon: alexk2002
  • Oras:AR/TM
  • Telefon: alexk2002
  • Oras:AR/TM

unghiile is perfecte daca vrei sa te scarpine pe spate... ca poate te mananca ;)

 

pe link vad ca s-au schimbat pozele... telefonul e inchis(am fost curios de domnisoara)

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Cautam ceva nou saptamana trecuta, atunci avea alte poze care mi s-au parut interesante si pe telefon n-aveam posibilitatea sa le verific. La telefon voce placuta, destul de amabila mi-a spus preturile, ce face si cum gasesc locatia, aproape de pizza celentano si am stabilit sa merg peste o ora. Am ajuns acolo si m-a primit imediat - locatia e intr-un bloc tip mai vechi, in scara bezna totala noroc ca e la parter apartamentul si a deschis ea usa putin.

Tipa 18-19 ani, bruneta cu parul lung, draguta la fata, micuta, slabuta umpic cam prea bronzata (daca intelegeti la ce ma refer), dar am zis sa raman pentru ca per ansamblu parea ok. Starea in care era apartamentul ar fi trebuit sa ma faca sa plec, dar am zis ca daca tot am mers pana acolo hai sa o incerc si oricum nu mai gaseam altceva de calitate la ora aia (era vreo 11 seara cred). In partea stanga cum intri in apartament era o usa cu geam acoperit cu ceva argintiu gen duct-tape si se vedea lumina dar n-am zis nimic, am mers dupa ea intr-o camera in care singura lumina venea din holul de la intrare.

Am incercat sa fac putina conversatie, dar n-am avut nici un succes, i-am spus ca am facut dus acasa inainte sa plec, dar n-a parut s-o intereseze acest aspect, mi-a cerut banii - 100 ron pentru o finalizare si i-a dus in camera de care am zis inainte. Cand s-a intors am intrebat-o despre apartament, daca e singura, daca mai are vreo colega si mi-a raspuns ca sta singura dar era vizibil iritata de faptul ca mi-am permis sa o intreb asa ceva.

M-am dezbracat, s-a dezbracat si ea, ne-am asezat in pat si am putut s-o vad la lumina holului - are un corp mishto, fundulet fain, sanii potriviti (nu stiu dimensiuni, sorry), foarte frumosi, am intrebat daca pot s-o sarut mi-a zis un NU dinala categoric parca era si socata ca o intreb asa ceva. Oralul in face neprotejat, fara mana, finut si destul de ok, chiar daca nu pare a avea prea multa experieta, deci nu e nimic spectaculos dar merge. La normal am inceput cu ea pe spate si eu peste, se excita, se umezeste, geme usor si cred ca pe bune, dar nu prea are initiativa se vede ca e incepatoare. Am pus-o apoi capra ca pot sa-i admir posteriorul, o decizie foarte proasta pentru ca imediat m-a lovit o "mireasma" deloc imbietoare. Nu mi-a murit dar am incercat sa grabesc lucrurile si sa termin cat mai repede, ceea ce s-a si intamplat in prezervativ. CIM nu accepta oricum si de finalizare altundeva, gen pe sani n-am intrebat.

Mi-a dat servetele sa ma sterg, m-am imbracat si dus am fost. Bineinteles ca nu mi-a zis in ce parte s-o iau si fiind bezna in scara am iesit pe usa gresita si am ajuns in spate, in parcare. Si ce sa vezi, un geam cu vedere perfecta in apartament ca la Red Light District unde tipa se imbraca sub privirile unei blonde ce mi se parea foarte cunoscuta dar nu stiu de unde s-o iau. Atunci am inteles de ce trebuia sa fie lumina stinsa in camera aia, dar oricum daca cineva s-ar fi apropiat suficient de mult de geam ar fi putut sa vada tot ce se petrece in camera.


NOTE:
Locatie: 2 (murdar, neingrijit cu vedere de afara, alte persoane in apartament)
Atitudine: 4 (la telefon ok, dar la fata locului atitudine de tot kkt-ul)

GFE: 0
Aspect fata: 8 (arata binisor si la fata si la corp, trebuie sa fiu corect)
Igiena: 4 (nu face dus nici inainte nici dupa client mai ales pe caldurile astea, mirosuri suspecte)
Oral: 7.5
Normal: 7
Anal: N/A (nu stiu, n-am intrebat)


Per total a fost o experienta nereusita, chiar daca arata ok tipa pentru mine sunt 2 chestii esentiale peste care nu pot sa trec: atitudinea si igiena. Deci bani aruncati pe fereastra, n-o sa mai revin niciodata si nu va recomand nici voua sa mergeti acolo.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

El, este acea blonda din grupul negoiu? :D ... Asa stiu ele sa se arda, ca niste gonflabile...ii aproximezi putin fizicul, pls? Ms :)

 

N-am vazut cum arata la corp pentru ca sedea la masa sau ceva, si oricum n-am stat nu stiu cat sa ma uit la ele in vitrina ca nu-i frumos :), pe blonda am prins-o mai mult cu coada ochiului, dar acum ca mi-ai zis, sigur de acolo mi se parea cunoscuta. Am fost si cu blonda acum ceva timp si tot acelasi comportament, ultima data am gasit-o in apropiere piata traian pe langa ceva terasa si n-am ramas stiind ca-i de evitat. Poate de-aia nici nu s-a aratat.

 

http://nimfomane.com/forum/topic/12788-blonda-senzuala-0735463980/, daca dai click pe link-ul din publi de la post-ul 6 te duce la anuntul brunetei.

Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

am avut si eu doua vizite la fata asta..cam "bronzata" cum zice colegu

 

prima vizita curios de funduletu ala bronzat ..a decurs destul de ok...am stabilit toate cele la telefon...cand am ajuns in fata usii sa o sun in 5 minute..lucru ce ma enerveaza mereu cand vorbim ceva si facem atlceva...desigur am sunat'o in doua minute nu in 5 am intrat...am putut schimba doua 3 cuvinte...a povestit pe unde a fost la plaja una alta extra ..suficienet cat sa ma destind ca si asa nu aveam chef de povesti..poate de aia nici nu am bagat in seama ca nu vorbeste prea mult...dus am facut acasa..pe ea nu am intrebat'o insa nici nu am observat mirosuri suspecte...a inceput cu un oral finut i'am spus ceva mai deep a incercat nu foarte, asa o tenta de ceva...am trecut la normal peste ea..pe urma capra si am finalizat...cam 30 de minute..

 

asta a fost prima intalnire...

 

ca la a doua...

 

ajung la ea...imi zice din nou sa o sun in 5 minute cand sunt in fata usii.....o sun in 2 minute sigur....intru inauntru...imi zice ca nu are prosop ca sunt la spalat... o fatza mohorata o intreb ce are...nu zice nimic...mai pun vreo doua intrebari se uita la mine si nu zice nimic...ne dezbracam si cand sa inceapa sa faca oral imi spune..dar sper ca numai ma tii ca data trecuta juma de ora, te termini repede...ii zic " sa mori tu ? crezi ca te joi cu roboti ? numai ma termin deloc stai linistita ca plec.....si ma imbrac si dus am fost...ea era cu mana pe telefon deja

 

ca in Romania...toti ar vrea banii dar nimeni sa nu munceasca ceva pentru ei !

 

Trageti voi concluziile...

  • Like 3
Link spre comentariu

Ca sa mai elucidam din mistere:

Pozele din postul #6 de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/14505-senzuala/?do=findComment&comment=179170

sunt aceleasi cu pozele din anuntul din publi24 de aici:

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/hei-ce-zici-ne-racorim/7b0c627070606056.html

care anunt are numarul de tel: 0726793254

 

La fel - recenzia lui bambus de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/14232-adela-0726828525/?do=findComment&comment=170993  - cu numarul de tel: 0726828525

are ca link din publi24 acelasi anunt: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/nou-bruneta-18-ani/7b0c627070606056.html

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am "accesat-o" si eu pe tanara in discutie in seara asta,

str. Paciurea, zona prefectura,

aspectul fizic este ok, chiar peste medie, la fata nu exceleaza, insa are un corp frumos, bine proportionat, carnea tare, sanii potriviti, cur cambrat, imbietor,

probabil jumatate tigancusa, pe mine nu m-a deranjat asta,

discurs ok, putin lapidar, fara discutii si direct la actiune,

recunosc, am futut-o cu placere, insa destul de contrariat din cauza "miasmei"

pare ca ii place, desi nu e foarte activa, am intors-o pe toate partile, insa problema ei este cu siguranta igiena !

vizitele mult mai dese la baie probabil ca i-ar aduce si mai multi clienti,

asta a fost si motivul pentru care n-am incercat altfel de apropieri si am terminat in glorie, deci gfe 0

aspect fata 6

aspect corp 8

normal 8

oral 8

igiena 3

locatie 4

tarif 100 o finalizare

de revenit, greu de zis,

poate doar la betie,

Sanatate si bucurie !

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am trecut si eu pe la fatuca asta, statea la parter pe st paciurea mai era cu o tiganca mai grasa si mai urata, am aleso pe cea mai mica, pozele cred ca nu-i apartin zic nu cred pt ca era f intuneric in camera mergea doar un mini laptop.

 Eu am optat pt un oral pot sa zic ca destul de bunicel cu lins pe OO si finalizarea sa produs pe fata si in gura .....sperma din gura a decartato direct pe parchet :))))

  NOTE  fata 7

 corp 7

 oral 8

 eu unu nu am mai trecut pe la ea si nici nu o recomand.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...