Sari la conținut

Cristina 0740910454 fost 0758589183


Postări Recomandate

  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Fusăi, bifat. Confirm locația în apropiere de biserica sf. apostol Andrei, la nici 20m de biserică și acel mini-sens giratoriu, deci aviz celor discreți. Apartament de lucru la parter, tipa sfioasă, poate chiar puțin sperioasă. Corp surprinzător de plăcut pentru vârstă ei, la față însă o trădează numărul primăverilor. Notele sunt subiective, dar per total nimic spectaculos. Docilă, nu refuză poziții, dar oarecum reticentă, distantă. Nu te dă pe spate nimic. In-n-out, ca la spălătorie. Ai venit - te-ai golit - la revedere. Important de menționat: odată ajuns, am făcut doar eu duș, ea nu. Iar acel parfum ieftin de-abia după două dușuri prelungi am reușit să-l fac insesizabil. Mare atenție celor cu șaibă pe inelar.

Per total: meh. Revin doar dacă nu-s alte opțiuni, nu răspund altele la telefon, nu permite timpul sau ești în zonă și ți-ai dat întâlnire c-un amic ce zice că-ntârzie 20min.

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator fullspeed
Reputație: 0

Am ajuns si eu pe la Cristina, zona deja o stie toata lumea,langa biserica Sf Andrei, apartament destul de vechi, ar avea nevoie de o renovare, fiind si un miros de aer inchis inauntru care iti cam intra in haine daca stai prea mult. Cristina e o tipa pe la vreo 35 de ani, fund frumos tare,sani mici spre medii tari. Am ales varianta 100 lei ON/NP, eu am purces la dus am primit prosop curat din dulap,la baie era gel de dus barbatesc, ea nu a mers la dus,dar n-am simtit nici un miros suspect. A venit peste mine i-am supt sfarcurile si m-am jucat cu pasarica,apoi a coborat s-a ocupat de junior pe care l-a supt bine fara sa simt dintii,de oua nu s-a ocupat. Am schimbat vreo 2 pozitii eu deasupra si doggy cum am si finalizat.

 

Locatie: 7

Igiena: 9

Oral: 8

Aspect Cristina: 7 (desi are carnea tare pe ea se vede burtica)

Normal: 8 (poti pompa bine,nu comenteaza)

GFE: 8 (fara FK,deoarece eu nu am vrut,per total se implica)

Timp petrecut: 25 dtd.

Premiu: 100 lei

  • Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...