Sari la conținut

Amada, cer stergerea contului!

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Si eu domnisorul de onoare...s-au arunc cu petale de trandafir in urma mirilor :pope mai pot fi si popa :pope  :pope  :pope  :pope

Bine ca nu vrei sa fi si tu nas. Ca la mataranga pe care o ai...... mi-era mila de amada.

Link spre comentariu

:laugh2

Stati asa, eu chiar ma marit? :laugh2

Nelule, promit sa te fac fericit! :laugh2

Asa sa faci dulcica mea. Fa-ma cel mai fericit. Numai nu te inhaita prea tare cu tzeposu sau fredy. Astia "vrea" sa mi te fure.

Link spre comentariu
  • Oras:Here

Ma bag si eu ...domnisor de onoare!

Si poti bea linistita o cafea sau altceva cu mine. Promit sa nu scriu nimic. Sa-mi cada degetele pe tastaura!

Serios, io te-am invitat la modul cel mai friendly. Pot fi si alte pers de fata daca nu ti-e confortabil asa,in doi.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoarae

Bine ca nu vrei sa fi si tu nas. Ca la mataranga pe care o ai...... mi-era mila de amada.

Pot face si sacrificiul asta nu e mare deranj ....dar eu voi fi primu care face proba la mireasa....asa se spune in popor o vorba  ...nasu :sexanal  la mireasa.. :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:insulele virgine

Si poti bea linistita o cafea sau altceva cu mine. Promit sa nu scriu nimic. Sa-mi cada degetele pe tastaura!

Serios, io te-am invitat la modul cel mai friendly. Pot fi si alte pers de fata daca nu ti-e confortabil asa,in doi.

Pai da nene,se subintelege...io fara tine nu ma pun domnisor,am zis...sa mor!!!

Amada,iubindu-ma pe mine,tre` sa-l iubesti si pe Gogu nene...e musai :hug1

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti

Am zis ca nu te mai atac pentru ca incepe sa fie penibil, dar asta nu inseamna ca incep sa te plac...

Tu chiar ai crezut ce a zis cel cu cOAIE?

Uneori fac lucruri tampite, dar intotdeauna dreptatea mi-am facut-o singura...

Asa ca eu las securea jos si intru in stadiu de ignore ca e mai bine asa, nu?

Si cu cine merita sunt dulcica rau in continuare...

Link spre comentariu

Pot face si sacrificiul asta nu e mare deranj ....dar eu voi fi primu care face proba la mireasa....asa se spune in popor o vorba  ...nasu :sexanal  la mireasa.. :laugh2  :laugh2

Si anal vrei batu-te-ar norocu` :laugh2  :laugh2  :laugh2 si de prima data..............huiduhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :laugh2

Link spre comentariu

e placerea mea :sexanal  :felatie  :masaje ...asta vreau de la mireasa...si nu vreau de doua ori ,o singura data....e deacord?intreab-o :laugh2

Pai, nu e imposibil. Dar acum depinde ce esti tu dispus sa faci pentru asta?... :laugh2

Link spre comentariu

Pai, nu e imposibil. Dar acum depinde ce esti tu dispus sa faci pentru asta?... :laugh2

Pai ce facem aici? O dam asa pe fatza? Dulcico, asteapta s-o faci prima data cu mine :laugh2.

Link spre comentariu

Sa vin cu :burglar:  :burglar:  :burglar:  :burglar:  :burglar:  :burglar:  :burglar: euroi si dolarei...gratis nu cred ca primesc nimic :laugh2

Daca tu crezi ca te scoti asa ieftin, te inseli amarnic! :laugh2

Pai ce facem aici? O dam asa pe fatza? Dulcico, asteapta s-o faci prima data cu mine :laugh2.

Stai sotziorul meu linistit, stii ca nu fac orice si oricum, dar in luna de miere tine-te bine... :laugh2

Link spre comentariu

Stai sotziorul meu linistit, stii ca nu fac orice si oricum, dar in luna de miere tine-te bine... :laugh2

Abia astept luna de miere. Acum te las, ca tre' sa merg acasa la nevasta. Ma astepta de doua ceasuri. Va tzuc pe toti si mai ales pe tine, viitoare nevasta.

Link spre comentariu

Amada, io am fost foarte serios. Beau oricand o cafea sau ce vrei tu cu tine. S-ar putea sa ai surpriza ca nu ma urasti. Ai oricand varianta ....PM. Fac cinste!

Si din nou, pe bune, fara nici o ironie sau misto. Teren neutru, terasa, my treat!

Chiar nu ma omor dupa ...dusmanie sau alte alea. Viata e prea scurta!

Link spre comentariu

Dulcico lasa-l pe tata ca eu sunt mai mandru ca el....el a kelit....eu sunt vlastar tinerel... :laugh2  nu ai nevoie tu de bosorogi!! :2qm40hg

Ehe, un bosorog aseara m-a facut sa-mi pun singura perna pe fata ca sa nu ma auda tot blocul.... :laugh2

Vlastarul e bun, daca stie ce face... :laugh2

:2qm40hg

Link spre comentariu

Ehe, un bosorog aseara m-a facut sa-mi pun singura perna pe fata ca sa nu ma auda tot blocul.... :laugh2

Fir-as al dreacu` ca am mai auzit azi exact aceeasi varianta de undeva....cumva :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

:eek  :eek  :eek pe bune?????nu vrei tu sa retraiesti acele momente minunate  ,sa ne minunezi si pe noi cum a fost ... asa mai detaliat?! :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg

Link spre comentariu

Amada, io am fost foarte serios. Beau oricand o cafea sau ce vrei tu cu tine. S-ar putea sa ai surpriza ca nu ma urasti. Ai oricand varianta ....PM. Fac cinste!

Si din nou, pe bune, fara nici o ironie sau misto. Teren neutru, terasa, my treat!

Chiar nu ma omor dupa ...dusmanie sau alte alea. Viata e prea scurta!

Foarte tare strategia de agatat. lets kiss and make up (the name needs a little work / poate un brainstorming o sa rezolve). mi se pare foarte faina strategia pentru ca face apel la trairi.

daca se lasa cu o iesire cred ca or sa izbuceasca multe conflicte urmate de impacari din astea romantice. :laugh2

Link spre comentariu

Pai asta era si ideea Mr, SharkAttack!

Nu neaparat sexul, dar sa stingi o ....ura, face toti banii. Si mie chair nu-mi place sa urasc sau sa fiu urat! Again, viata e prea scurta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...