Sari la conținut

Anunt cu poze preluate de la baia mare !!!!!!


Postări Recomandate

Buna seara dragii mei , numele meu este bianca si am activat pana astazi in baia mare. Am de gand saptamana viitoare sa vin la voi in oras in premiera !!!🥇💟💟💟💟

 

Numai ca aceasta individa imi foloseste deja pozele si imi strica imaginea si serviciile ! O data aparute aceste poze cu mine lumea va crede ca este tot acea tipa.

 

Aici link ul cu pozele mele !!!

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/madalina-100-real/9e74861i7e2h792f21833hd33f593h8d.html#&gid=1&pid=1

 

 

 

Cine doreste , ii fac confirmare cu locatie ca inca ma aflu ib baia mare si poza la față plus locatia unde le am facut ! Pana nu vin in piatra neamt .

Ma jur ca o sa o bat . I-am cerut frunos sa le stearga . Este o tiganca. Are si peste cu ea in casa. Aveti grija...ca se auzea pe fundal cand vn cu tipa. (Nu cred ca era vreun client , pt ca o injura de morti sa mi inchida telefonul)

 

Prin urmare , feriti-va de tiganci !

 

Rusine !!!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Iași
  • Oras:Iași

Buna bianca..ai ajuns in neamt ?? Putem Sa te vizitam ?? Pana la urma care e anuntul tau cel bun ?? Sau cel mai bine poti sa pui câteva poze actuale din locația din piatra neamt ca sa te vedem..si sa nu mergem la acea țigancă despre care vorbesti mai sus... poti sa ne lasi si un program.. si niste preturi cu servicii.. ;-)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...