Sari la conținut

Diana 0759145186, 0758907084


Postări Recomandate

  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
alta chestie care nu reusesc sa o inteleg: anunturi diferite cu numere de telefon diferite, in fine...
pentru mine este indiciu de evitat
 
Nume: Diana
Tel: 0759145186, 0758907084

 

post-280165-0-35245900-1574202080_thumb.jpg

post-280165-0-28717600-1574202084_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator bolovan fiert
Reputație: 0

Ca sa aiba o baza mai mare de selectie,macar si asta are pozele ei,nu o acuz asa tare,vrea sa traiasca si ea,atata poate,problema e la alea care arata in  poze ca asta si dai de un san cat capul meu  :laugh2

Link spre comentariu

Vizitat fatuca in cauza ,saptamana trecuta, locatie in sagului pe str. Luceafaru nr 7a.

Sunat prezentat oferta op np sarutari 100 nr si 150 ora cate finalizari poti, si pornit spre ea.

Fatuca este cea din poze,singurica in locatie ,am recunoscuto dupa dresul de baie din poze, nui rupta din soare, corp nelucrat , dar ceva ma atras la ea si am decis sa raman.

Dupa dusu de rigoare a mers si ea sa igienizeze, si neam apucat de treaba.

Fata accepta sarutari desi este destul de timida recunoscand ca e noua in bransa. Trecut la oral care il face doar protejat, nu protesteaza se supune si incearca sa se faca placuta, am continuat cu un 69 , alte sarutari si incalecat pe calutu cu ea deasupra. Fatuca este destul de larga , se uda natural si ii place pula maxim, te trage in ea , da contre te zgarie te linge, se comporta ca si cu o cunostiinta pe care sia dorit de mult timp sa il futa.

Locatie 7

Atitudine proclient

Igiena 10 eu nam simti nimic suspect

Gfe 8 din cauza reticientei

Op 6 nu i-a prea iesit desi se straduie

Np 9

Ap nu face

Eu zic merita incercata

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Am vrut sa trec si eu pe la ea acum câteva zile, ne-am înțeles ca ajung în câteva minute, când am ajuns a răspuns odată sa îmi indice unde e blocul apoi am sunat și dat ture vreo 20 min și nu a mai răspuns, chiar enervanta situatia... Foarte neserioasa fatuca, nu recomand

Link spre comentariu
Vizitator relax9
Reputație: 0

Am vrut sa trec si eu pe la ea acum câteva zile, ne-am înțeles ca ajung în câteva minute, când am ajuns a răspuns odată sa îmi indice unde e blocul apoi am sunat și dat ture vreo 20 min și nu a mai răspuns, chiar enervanta situatia... Foarte neserioasa fatuca, nu recomand

 

Am sunat-o astazi la 12:47 , prima data am vrut sa-i inchid direct la tonul ce l-a avut,dupa si-a revenit, parca agresiva,dupa placuta,imi da detalii 100nr 150h, ii spun ca revin cu un telefon cand ajung in zona,am avut ceva treaba la emag,ora 13:20 am sunat-o dupa ce am terminat,am intrebat daca e libera si pot merge la ea, mi-a spus unde sa merg la nr7 ,o sun ,13:30 imi da ocupat.. imi da mesaj ca e la o vecina in bloc si ma roaga sa astept 10 minute ca vine imediat, zic ok , ma suni tu. Chiar ma gandeam..uite ca e de treaba fata pana la urma .. si astept 10,20,25 nu mai raspunde..o intreb mai dureaza..? mai astept 5minute.. dupa i-am dat mesaj ca plec,o zi faina sa aiba. peste vreo ora..ma suna , ce faci? ai plecat? nu aveam eu nevoie de scuzele ei sau ceva dar aia mea.. asa tupeu ..... ?:)) atitudine de....-1,nu recomand

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timis
  • Oras:Timis

Salut,

 

Am vizitat si eu fata saptamana trecuta. La telefon voce ok, asa ca mi-am facut curaj. Locatia in acelasi bloc/scara unde era Carina la inceput.

Fata echipata ca in poze, genul girl next door si asta ar fi un avantaj. Inainte de a sari cu gura pe pula, isi duce mana la pasa si incepe sa se joace cu ea ceea ce creaza o atmosfera placuta.

 

Primul numar inceput cu oral si terminat rapid cu ea deasupra.

Al doilea numar, a inceput cu mine jucandu-ma cu mana la puta ei, mi-a luat-o si m-a ghidat sa-mi bag degetele inauntru, ii place. Sincer parea larguta, alunecau usor 3 degete. au urmat apoi 3 pozitii si am incheiat.

 

Acum ce nu mi-a placut, are niste durex groase, de zici ca sunt modelul de iarna. Si puta are un miros specfic, chiar daca dupa ce am mers eu la dus a mers si ea (nu stiu ce a facut acolo)

 

Apartamentul este basic, cu o baie sub mediocra.

 

Pretul 150h/ora, corect de altfel. Nu pot sa spun ca m-am simtit rau, dar nu stiu daca as reveni

 

Spor la treaba

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

eu am vizitato acu o luna si a fost f ok,in schimb ziele trecute ,am stabilit sa ne vedem,am ajuns la bloc,era plecata la profi,am asteptato vreo 15 20 de min,cand ajunge o sun urc,toate bune ma dezbrac,imi zice ca ea nu saruta,i am zis ca am mai fost la ea si ca ne am saurtat,a zis ca nu e adevarat ca eu nu am fost la ea,la care imi ia p**a in mana si sare ca arsa,ea nu face cu asa ceva ca e prea mare,ca nuy vrea sa se distruga!!!WTF!!!!i am zis ca doar am mai facuto acu o luna,NU , afugit in bucatarie a pus un prosop pe ea,mi a inapoiat banii,si sa plec!!i am zis ca nu e ok atitudinea asta,m a certat ca ce n u ea m a chemat la ea,eu cred ca are ceva probleme ,nu e 100 % sanatoasa la cap!!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

"Vizitat" aceasta asa zisa escorta😡

 

Sun, stabilim de comun acord ca ajung in jumatate de ora. Peste 30 de minute, ma prezint la adresa, in fata blocului. Bineînțeles ca nu mai răspunde la telefon. Ma mai invart vreo 15 minute prin jur si sun din cand in cand. Intr-un final raspunde si imi spune sa urc, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

 

Ajung, apartamentul decent, fata submediocră dar am zis sa raman daca tot am pierdut atata timp. Ma intreaba daca vreau sa merg la baie; ii spun ca nu deoarece veneam de acasa si facusem duș inainte sa plec. Imi spune sa ma dezbrac si sa o astept ca ea merge la baie. Ahh...am uitat sa precizez ca mi-a cerut banii inainte si i-a dus in bucatarie.

 

Se intoarce fata de la baie in sutien si chiloti si se intinde langa mine in pat. Imi tot spune ca ea e incepatoare si se tot freaca de mine, apoi ia scula in mana sa o verifice. Nu era tocmai trezita in totalitate, asa ca face putin de lucru manual pana a simtit ea ca ajuns la cote maxime.

Si ce sa vezi? Se opreste brusc si imi spune ca daca vreau imi face oral, dar normal sub nici o forma pentru ca o am prea groasa si ea a mai ajuns in spital din cauza asta. Deasemenea mi-a oferit si optiunea de a-mi returna banii si sa plec, optiune pe care am acceptat-o.

 

In timp ce ma imbracacam, am facut putin dialog cu ea:

- De ce nu precizezi in anunt ca accepti doar pule pana la lungimea X si grosimea Y?

- Scriu ce vreau eu in anunț!

- Ok, corect...dar pui oamenii pe drumuri aiurea. Ai putea macar la telefon sa spui.

- Dar stiu eu ce are fiecare in pantaloni!?

 

La asemenea replici, mi-am dat seama ca nu am cu cine si am abandonat.

 

Va las pe voi sa trageti concluziile. Se pare ca e o strategie de-a ei ca sa scape mai usor. Apreciez totusi ca mi-a returnat banii.

 

Numa' bine!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator relax9
Reputație: 0

Desi am spus ca nu recomand , din nou am fost in zona , am zis sa sun , raspunde, intreb daca-i libera,daca iar imi da teapa,in fine , ma duc,eram curios , de celelalte recenzii , intru , o tipa frumusica, aranjata,intr-un prosop, ii pun banii pe masa , mergem in camera, ii spun ca am facut dush,se spala ea,vine in dresul din poze, mie`mi place corpul ei , fundulet fain, se pune langa mine in pat,pare genul lipicios..zambea incontinuu , tind sa cred ca ma placea..pune mana pe instrument,il trezeste..il ia in gurita,cateva minute..incearca sa ia cat mai mult..se musca de buze intre timp mai vorbeam,glumea,radea , l-a trezit la maxim, dupa care , radea incontinuu la orice ii spuneam si..intr-un moment imi spune ca si colegului de sus .. ca doar oral daca-mi doresc, i-am spus ca ma plictisesc doar oral..imi place ea,imi place fundul ei..as vrea sa o vad in mai multe pozitii..sa intru in ea..imi spune ca-i prea mare pentru ea , ca-mi face doar oral o finalizare..i-am spus ca nu ,multumesc..vreau sa intru la caldurica..ea a zis..hai..cum sa te plictisesti..na ce sa zic, mie'mi place tipa , pacat..mi-a dat banii inapoi..am mai vorbit vreo 10minute, chestii personale despre eaa,s-a deschis ea putin sa spun asa,o sa tin pentru mine astea..si am plecat .. acum ce sa zic , m-as duce zilnic inapoi la ea .. dar nu doar pentru oral..n-am rabdare :no2

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Scuze nu am postat asa des si nu stiu prea bine.

Reala este conform pozelor

In schimb serviciile ei is de evitat deoarece trage de timp iti cere bani extra pentru dus si te limitează ca nu face nimic numai doar iti ia bani

Link spre comentariu
Vizitator tmdud
Reputație: 0

Am fost o dată, nu știu ce a fost în capul meu. Unghiile de la picioare sub orice critică. Păr pe picioare, la fofo, mustață, buci cu coșuri. Acestea le-am observat după ce ne-am pus în pat. Ugh!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...