Sari la conținut

Sexything la Cluj 0740468937


Postări Recomandate

  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Buna seara dragii mei,

 

Din data de 22 februarie si pana in 26 februarie voi fi prezenta la Cluj. (Ma prinde Dragobetele la voi  :gifs_ojos   )

Programarile le voi face pe messenger,PM sau telefonic.

Prioritate vor avea persoanele care au mai fost la mine.

 

Servicii:

 

-Sex oral neprotejat/protejat,CIM,COB

-Sex normal protejat,FK,GFE

 

Tarife:

-150 lei/30 de minute

- 250 lei/ ora

 

Programul va fi in functie de starea mea de spirit,insa niciodata mai tarziu de ora 22.

 

Locatia o voi comunica telefonic.

 

Acestea fiind spuse,va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

 

Ancuta :girly

 

 

post-138064-0-80997800-1424202255_thumb.jpg

post-138064-0-91901100-1424202262_thumb.jpg

post-138064-0-57186300-1424202272_thumb.jpg

  • Like 11
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Buna seara dragii mei,

 

Ca de fiecare data,imi inchei vizita cu un mic review. :)

A fost o vizita frumoasa de tot. Am ras cu fiecare,ne-am distrat,am dansat,am mancat impreuna,am comunicat si mai multe,insa restul detaliilor  ....raman intre noi. :D

 

Va multumesc pentru martisoare si cadouri si ma bucur de fiecare data sa va revad la fel de frumosi si de veseli cum v-am cunoscut. Si multumesc si acelora pe care acum i-am cunoscut doar.

 

Pana data viitoare va doresc multa sanatate,multa fericire si sa ramaneti la fel de veseli si frumosi ca si pana acum.

 

Va pup cu drag!

 

Ancuta

 

 

post-138064-0-56720100-1424981131_thumb.jpg

post-138064-0-02643100-1424981141_thumb.jpg

post-138064-0-26385000-1424981149_thumb.jpg

post-138064-0-28350700-1424981200_thumb.jpg

  • Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am avut și eu ocazia să o întâlnesc pe Anca, în ultima ei vizită la Cluj și am să vă împărtășesc puțin din ce-am trăit.

 

Pentru început, pot să spun că mi-a stârnit interesul în urmă cu mai multă vreme, ocazional intrând pe forum și observându-i recenziile pozitive; plus câteva poze care m-au atras, nu prin goliciune ci mai mult prin faptul că mi-a părut a avea mult bun-gust în alegerea ținutelor (chiar și acelea mai incitante). Cu toate acestea, astrele nu s-au aliniat pentru o întrevedere..până de curând.

 

Programarea am făcut-o prin YM, în urma anunțării vizitei, cu câteva zile înainte de a sosi ea la Cluj. Odată împlinită ziua, după confirmarea în prealabil prin SMS din timp, la ora stabilită m-am prezentat în zona indicată (Observator/Profi) și am sunat pentru a fi ghidat mai departe; dar nu înainte de a mă amuza teribil de coincidența sosirii unui echipaj de poliție format din 3x1 bucată plutonier, tocmai în zona respectivă (nu e nevoie de supoziții, fiindcă mi-am lăsat eu imaginația la joacă atunci. N-aveau nicio legătură. Dar mi s-a părut o picanterie demnă de așternut într-un post ca acesta).

 

Ajuns la apartamentul către care am fost îndrumat cu multă răbdare, dincolo de ușa care mă aștepta deschisă m-a întâmpinat Anca.

Am făcut cunoștință cu o domnișoară foarte frumoasă și amabilă, care m-a vrăjit cu zâmbetul și privirea ei. Iar de la coafură, până la ținută și postură - toate într-o armonie grațioasă, senzuală, ispititoare - pentru o clipă mi-am pierdut busola, gândindu-mă că poate am greșit etajul și am dat buzna, ca un necioplit, în casa unei domnișoare cu care mai degrabă aș fi programat o promenadă într-o după-masă de duminică.

După ce m-am făcut comod și mi s-a oferit de băut - un pahar de apă, la cerea mea fiindcă nu mă împac cu sucurile - ne-am așezat la o poveste.

 

Apartamentul este unul modern, foarte curat și ordonat, într-un stil mai degrabă minimalist - tocmai și pe placul meu. Camera în care am fost invitat e mare și spațioasă, cu un pat de asemenea mare și ordonat.

 

Am zăbovit puțin la un schimb de vorbe, chiar și o țigară - iar scrumiera improvizată a fost o sursă de amuzament atât pentru mine cât și pentru Anca.

I-am remarcat din nou zâmbetul fermecător, dar și candoarea, naturalețea și perspicacitatea. M-am simțit confortabil, degajat și foarte încântat de compania ei, iar sentimentul mi-a părut să fie reciproc. (De ar fi toate ieșirile la cafea asemenea..)

 

Fiindcă atunci când te simți bine, timpul o cam ia la goană, Anca mi-a adus aminte și de scopul vizitei, în cel mai delicat mod posibil. Deși aș fi preferat să mai rămânem mult și bine la povesti, m-am îndreptat către baie pentru reîmprospătare, după ce am primit un prosop curat (nu și papuci de casă, dar la cât de curat era pe jos, nu și-ar fi avut rostul oricum).

 

Baia de asemenea modernă, curată, spațioasă și dotată cu gel de duș.

 

Reîntors în cameră, Anca mă aștepta deja goală, întinsă în pat. Văzând-o în întreaga ei splendoare, fără veșminte și cu mici mișcări îmbietoare, m-am așezat și eu alături de ea.

N-a trecut mult până m-a cuprins cu bratele și m-a sărutat pătimaș. De prisos să mai descriu cum savuram fiecare împreunare a buzelor noastre, fiecare atingere, fiecare mângâiere. Ne-am coborât mâinile pentru a ne răsfăța, mai apoi ne-am întors cu mine pe spate, iar Anca a alunecat încet în jos pentru a mă dezmierda cu aceeași gură pe care adineauri o degustam aprins; dar nu pentru mult timp fiindcă tot acest început mă încinsese suficient și ardeam să mă cuprindă în coapsele-i.

 

N-am să descriu în detaliu cele câteva zeci de minute de amor ce au urmat, fiindcă doresc le păstrez amintire proprie, dar am să menționez că nu de prea multe ori mi-a fost dat să mă simt iubit în acest mod, de la tandrețe până la pasional; cu mângâieri, îmbrățișări și sărutări din belșug, asezonate cu suflul și privirile înflăcărate ce strigau a dorință, în felurite poziții.

(Am avut parte și de-o clasică stângăcie, care ne-a mai stăvilit puțin, dar ce farmec ar mai fi avut totul fără? - oricum, l-am depășit amândoi cu ușurință).

Într-un final am căzut consumați.

A urmat un duș de revigorare și țigara de după.

 

Alături de Anca simți cum construiești, fiecare moment curgând din cel precedent. E prezentă, alături de tine și rămâne acolo, fără să te lase să fugi cu gândul în altă parte, așa cum nici ea nu se retrage într-o altă lume a ei. Asta nu înseamnă că uneori nu-și ia și ea bucățica ce-i revine. Simte clipa și în ce direcție vrei să mergi; mai mult te lasă și pe tine să o descoperi pe a ei.

Nicio clipă nu am am avut impresia că există un scenariu prestabilit și nici nevoia de a experimenta dincolo de ceea ce a decurs firesc.

 

La final, - după aproape 1 oră și 20-30 minute, cred? - ne-am îmbrăcat și ne-am despărțit cu încă niște îmbrățișări și sărutări, iar eu m-am întors spre casă cu dorința de a o revedea cu următoarea ocazie.

(Am apreciat nespus modul în care Anca mi-a sugerat că ar fi momentul despărțirii, folosind un ton cald și pluralul în sintagma "ne îmbrăcam?", ceea ce dă o notă suplimentară de finețe).

 

Note: Cred că toate celelalte recenzii au acordat mulți de 10 binemeritați, pe care i-aș fi acordat și eu.

Având în vedere că Anca mi-a zdruncinat orice barem - drept urmare cred că ar trebui să scad câteva puncte la fiecare recenzie pe care am scris-o până acum, pentru a acomoda noile repere - eu am s-o trec la capitolul la care nu dau note, așa cum nu dau note niciunei persoane pe care ajung s-o îndrăgesc.

 

Precizare: sunt conștient că această postare nu întrunește toate elementele constitutive ale unei recenzii, dar ce am omis se regăsește cu siguranță în recenziile precedente.

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Telefon: (0743) 326 377
  • Oras:CJ / BH / SM / BM
  • Telefon: (0743) 326 377
  • Oras:CJ / BH / SM / BM

Domnilor, 

am pus pe Baia Mare dar văd ca pe Cluj este mai activă, postez si aici sper să fie de folos, este vorba de aceeași ființă drăguță, doar vizita a fost in Baia Mare. Programarea am făcut înainte pe messenger, după care sms si telefon, în ultimele sute de metri. Are o voce foarte plăcută, excitantă ... insă, vizita a început cu niște "peripeții”, datorită faptului că era prima zi de reîntoarcere a domnișoarei pe meleagurile maramureșene. 

 

Cum mi-am apropiat de Baia Mare m-a ghidat spre blocul vis-a-vis de un centru comercial, insă doar la ultima sută de metri îmi spunea (cu acea voce excitantă) că nu are cheie pentru lift și să mă urc pe scări la etajul 9  :( oricum, aș fi urcat și vreo douăsute de scări numai să o văd, și-a cerut scuze, noroc cu un vecin care m-a invitat, în câteva secunde eram deja la ușa ei. 

 

Mi-a deschis o domnișoară înaltă, zâmbitoare, cu niște trăsături foarte caracteristice pe față, caucasiane, nu este supermodel dar compensează cu altceva. Îmbrăcată lejer ”de acasă”, ca și cum ai face vizită de lectură la o colegă de la facultate ... apartamentul este destul de simplu mobilat, patul este vechi, dar la igienă nu se poate reproșa nimic. M-am dus la duș, câteva mici neplăceri am avut deoarece nu prea curgea apa caldă, și-a cerut scuze, este prima zi in apartament, oricum pentru f...tut am venit nu pentru a verifica centrala termică  :) 

Mă primește în pat, într-o lenjerie perfectă, french kiss, îmbrățișări senzuale, desfac sutienul, sânii sunt moi și puțin lăsate, dar cum am spus, le compensează pe altă parte: pruna gustoasă, incitantă, cu un miros plăcut, penetrat cu degețelul și după aceea în poziții variate, este o plăcere adevărată. French kiss și oral neprotejat senzual, cu multă salivă, multă finețe, aș încerca și o penetrare în fundulețul senzațional dar nu mă lasă, terminăm cu poziția mea preferată: ea pe burtă, eu pe ea...

 

Pauză de duș, centrala termică se crapă și nu mai primesc doar apă rece, ne jucăm puțin sub duș dar nu este cea mai fericită alegere, continuăm în cameră cu lady on top și alte poziții, după care stau în fotel și ea îmi suge până la capăt ... îmi imaginez că sunt profesorul ei de la facultate și a venit la mărirea notei de examen, așa de sârguincios o suge, cu multă dăruire și răbdare până când ejaculez în gurița ei ... mai fumez o țigară, mai vorbim despre planurile ei de viitor, despre marketing, despre alte teme mondene, las 200RON fără nici un comentariu, o merită din plin. 

 

Să acord note: aspect 8, locație 7, atitudine 9, sper ca aceste mici neplăceri de locație să se rezolve și atunci va fi perfect. 

Pentru voi, dragi colegi vă recomand pe Anca în cazul in care doriți să aveți parte de senzualitate, de un feeling de amantă secretă și discretă, de o oră de liniște și îmbrățișare. Poate nu este porno, poate nu este hiperluxos apartamentul dar este ceea ce spune numele: sexy thing.
 

250RON am plătit, pentru ședința de o oră, cu 2 finalizări și sute de zâmbete :) 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Buna Andrei,

 

Incerc sa imi dau seama care este logica pentru care ai postat aceasta recenzie si pe Cluj,atata timp cat ai postat-o deja pe Baia Mare,orasul in care s-a si petrecut intalnirea noastra.

Nu are nici o relevanta locatia din Baia Mare pentru clujeni,deoarece la Cluj este cu totul si totul alta locatie,cu alte conditii de primire.

Insa iti multumesc pentru recenzie.

O seara buna iti doresc

 

Anca

 

P.S. Pentru voi dragi clujeni,ne revedem in curand. :) Pupici :*

  • Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

...

las 200RON fără nici un comentariu, o merită din plin. 

...

250RON am plătit

...

 

@andrei.sabo, doar ca mi-s io carcotas, pana-n coada cat ai inregistrat in contabilitate costurile intrevederii cu sexoasa morosanca?

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Aceeasi greseala a facut si pe Baia Mare.unde ii e locul recenziei:

 

Cer scuze, am omis câteva greșeli, îl rog pe moderator să editeze recenzia de mai sus: 
-pe scurt, am găsit una dintre atracțiile turistice a Maramureșului :) 

-250RON am plătit, pentru ședința de o oră, cu 2 finalizări și sute de zâmbete

Mulțumesc 

 

:hihat

  • Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Aceeasi greseala a facut si pe Baia Mare.unde ii e locul recenziei:

 

 

:hihat

 

Sexoaso, am spus doar ca mi-s carcotas!

Citind recenzia (si) de pe Baia Mare, am observat revenirea ulterioara (intr-un interval sub juma' de ora) a stimabilului domn.

Da' asa mi-s io carcotas.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj n
  • Oras:cluj n

salut . ajung in fata blocului sun imi spune ca o sa coboare imediat si pret de o tigara imi apare un fata o pustoaica satena spre brunet care ma invita sa intru ajungem sus la ultimul etaj in locatie care sincer s-a spun nu prea impresioneaza dar am inteles ca o s-a se schimbe ,deci s-a trecem peste, dupa un dus ,ne introducem in camera de lucru ,cam dezordonata dar de in stilul pustoaicelor din ziua de azi ,nederanjant prea tare incepem usurel cu o conversatie care s-a mai dezghete atmosfera fumam cite o tigara si incepem usor cu mici sarutari pe corp ea usor ajunge la gigel si incepe o hirjoana cu dinsul eu in timpul acesta imi gaseam de lucru pe la pasarica ei , ea incepe o treaba serioasa cu gigel ceva incercari de deep dar nu prea ii iese (nu prea are experinta )eu ne rezistind imaginii o trag intrun 69 de toata frumusetea in momentul acela parca am simtit si o intensificare a activitatii in jurul lui gigel si parca cu un plus de implicare ,eu nu ma saturam de dinsa si in felul acesta o tinem o perioada nu stiu s-a spun cit dar pot spune ca in felul acesta am finalizat in gurita ei micuta, ea scuipa frumos dupa intr-un servetel si se aseaza linga mine la o tigara si cum venisem pentru o ora incepem s-a sporovaim despre una despre alta ma rog senzatia mea pe masura discutiei imi amintea de perioda de liceu cind puneam si eu mana pe cite una si incercam s-a par mai destept decit eram in mod normal as mai fi avut timp de o finalizare dar nu mai imi doream asta ,ajungem la discutia despre forum unde ea chiar doreste s-a fie placuta recenziile noastre le considera la capitolul de invatat din greseli e fara experienta si are acea naivitate de inceput per total are potential mai are de lucru la tehnica dar asta vine cu rutina si daca pastreaza acest interes pentru satisfacerea clientului are un viitor frumos in bransa ,o recomand cu mentiunea doar celor care au rabdarea s-a o invete ce s-a faca este destul de docila si dornica de a invata daca o indrumi poate iesi ceva frumos acum momentul cu notare :locatie 6 ,gfe7,corp 8, oral 9.

 

Timp petrecut: aprox 40 de minute

Halat: 200 de lei/h

Dupa mine este de revenit pentru o muie si socializare,imbratisari,sarutari.

 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

salut . ajung in fata blocului sun imi spune ca o sa coboare imediat si pret de o tigara imi apare un fata o pustoaica satena spre brunet care ma invita sa intru ajungem sus la ultimul etaj in locatie care sincer s-a spun nu prea impresioneaza dar am inteles ca o s-a se schimbe ,deci s-a trecem peste, dupa un dus ,ne introducem in camera de lucru ,cam dezordonata dar de in stilul pustoaicelor din ziua de azi ,nederanjant prea tare incepem usurel cu o conversatie care s-a mai dezghete atmosfera fumam cite o tigara si incepem usor cu mici sarutari pe corp ea usor ajunge la gigel si incepe o hirjoana cu dinsul eu in timpul acesta imi gaseam de lucru pe la pasarica ei , ea incepe o treaba serioasa cu gigel ceva incercari de deep dar nu prea ii iese (nu prea are experinta )eu ne rezistind imaginii o trag intrun 69 de toata frumusetea in momentul acela parca am simtit si o intensificare a activitatii in jurul lui gigel si parca cu un plus de implicare ,eu nu ma saturam de dinsa si in felul acesta o tinem o perioada nu stiu s-a spun cit dar pot spune ca in felul acesta am finalizat in gurita ei micuta, ea scuipa frumos dupa intr-un servetel si se aseaza linga mine la o tigara si cum venisem pentru o ora incepem s-a sporovaim despre una despre alta ma rog senzatia mea pe masura discutiei imi amintea de perioda de liceu cind puneam si eu mana pe cite una si incercam s-a par mai destept decit eram in mod normal as mai fi avut timp de o finalizare dar nu mai imi doream asta ,ajungem la discutia despre forum unde ea chiar doreste s-a fie placuta recenziile noastre le considera la capitolul de invatat din greseli e fara experienta si are acea naivitate de inceput per total are potential mai are de lucru la tehnica dar asta vine cu rutina si daca pastreaza acest interes pentru satisfacerea clientului are un viitor frumos in bransa ,o recomand cu mentiunea doar celor care au rabdarea s-a o invete ce s-a faca este destul de docila si dornica de a invata daca o indrumi poate iesi ceva frumos acum momentul cu notare :locatie 6 ,gfe7,corp 8, oral 9.

 

Timp petrecut: aprox 40 de minute

Halat: 200 de lei/h

Dupa mine este de revenit pentru o muie si socializare,imbratisari,sarutari.

Ai inceput bine. :laugh2

Nu sunt eu cea din recenzie. Se poate muta va rog?

  • Like 2
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Mods/Admin,se poate va rog sa stergeti recenziile de mai sus?

Una este deja postata pe topicul care trebuie,adica pe cel de Baia Mare si nu are nici o relevanta sa fie si aici.

Iar a doua nu imi apartine cu siguranta. ( nu sunt nici satena,nici bruneta,nu am locatie la ultimul etaj,niciodata nu e dezordine la mine,iar tariful nu e de 200 lei/ora).

 

Multumesc frumos :hihat

 

Ancuta :girly

  • Like 2
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Cum a încurcat, nu-mi dau seama, dar m-am prăbușit de râs..cratimele acelea..

De unde apăreți, măi? :))

Cratime .... dar si una dintre cele mai lungi propozitii citite vreodata. :slap2 Probabil inca afectat de "dezordinea tipica pustoaicelor de azi"!  :laugh2 Sau era un compliment faptul ca o vede pe Sexy ca pustoaica?!  :laugh2

Ancuta, tu esti de vina ca bulversezi oamenii!  :laugh2  Evident ca recenzia nu are nicio legatura cu tine .... iar cei care te cunoastem ne-am amuzat.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:triunghiul bermudelor
  • Oras:triunghiul bermudelor

Am fost si eu la ultima ei vizita in Cluj pe la ea. Contact telefonic si stabilit o întâlnire pe a doua zi. Locatia in Zorilor vis a vis de profi. Urcat sus si gazela: foarte drăguța la fata, la corp ok( eu prefer cu mai multe kg nu slim-in genul lui Roberta). Singurul minus sunt sânii lăsați in care ar putea investi niște silicoane daca vrea sa arate de 10. Servit o apa plata povestit puțin, dus si acțiune: FK, 69, un oral neprotejat super. Pus prezervativul care imi taie din "bucurie", misionar,si ea deasupra. Finalizat, achitat 150 de lei pupat si dus am fost. Recomand? La ce e in Cluj e super!

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:triunghiul bermudelor
  • Oras:triunghiul bermudelor

Am fost si eu la ultima ei vizita in Cluj pe la ea. Contact telefonic si stabilit o întâlnire pe a doua zi. Locatia in Zorilor vis a vis de profi. Urcat sus si gazela: foarte drăguța la fata, la corp ok( eu prefer cu mai multe kg nu slim-in genul lui Roberta). Singurul minus sunt sânii lăsați in care ar putea investi niște silicoane daca vrea sa arate de 10. Servit o apa plata povestit puțin, dus si acțiune: FK, 69, un oral neprotejat super. Pus prezervativul care imi taie din "bucurie", misionar,si ea deasupra. Finalizat, achitat 150 de lei pupat si dus am fost. Recomand? La ce e in Cluj e super!

Am uitat notele: aspect dama :9 . Oral neprotejat 9.5. Normal 8.5-9(da știu ca e puțin dar cei care ați fost la Erika finuta știți ca e mai jos la normal ). Gfe 10( nimic de comentat-e super).
  • Like 2
Link spre comentariu

colegu Filler69...doar cateva nedumeriri din partea mea: 1)nu ti-am gasit recenzia ta pe topicul lui Erica si 2)daca ai numarul ei la care poate fi si apelata ar fi frumos sa il impartasesti cu comunitatea, pentru ca la ultima strigare aici pe forum fata era AWOL

Link spre comentariu
  • Oras:triunghiul bermudelor
  • Oras:triunghiul bermudelor

colegu Filler69...doar cateva nedumeriri din partea mea: 1)nu ti-am gasit recenzia ta pe topicul lui Erica si 2)daca ai numarul ei la care poate fi si apelata ar fi frumos sa il impartasesti cu comunitatea, pentru ca la ultima strigare aici pe forum fata era AWOL

Imi pare rău... Am fost la ea de 3 ori in octombrie iar in perioada aia nu făceam recenzii... Din noiembrie nu am mai dat de ea( mi-as fi făcut abonament săptămânal- avea minim 3 orgasme 15-20 de minute). Din Decembrie nici de Roberta nu am mai dat... Scuze de offtopic: in momentul asta dpmdv pe locul unu e Ancuta. Iar calitate preț: 150lei/finalizare e tot nr1 in Cluj.
Link spre comentariu

  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Buna ziua dragii mei,

 

Din data de 19 martie si pana in 22 martie inclusiv voi fi prezenta la Cluj.

Programarile le voi face pe messenger,PM sau telefonic.

Prioritate vor avea persoanele care au mai fost la mine.

 

Servicii:

 

-Sex oral neprotejat/protejat,CIM,COB

-Sex normal protejat,FK,GFE

 

Tarife:

-150 lei/30 de minute/ o finalizare

- 250 lei/ ora/ maxim 2 finalizari

 

Programul va fi in functie de starea mea de spirit,insa niciodata mai tarziu de ora 22.

 

Locatia o voi comunica zilele urmatoare.

 

Acestea fiind spuse,va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

 

Ancuta :girly

  • Like 6
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...