bettyna 151 Posted January 10 Share Posted January 10 buna dragiilor, sunt disponibilă pentru programarii va rog mesaje pe wapp !😊☺💗🐤😗😘😛 Quote Link to post
bettyna 151 Posted January 11 Share Posted January 11 Buna sunt disponibila !😘😛🥕😜😜 Quote Link to post
bettyna 151 Posted January 12 Share Posted January 12 disponibilă azi dragiilor !😊☺😊 Quote Link to post
IonutM1234 0 Posted Wednesday at 08:53 AM Share Posted Wednesday at 08:53 AM Buna sunt nou pe acest forum ,nu prea stiu cum sa las recenzie ,am intrat pe acest forum ,am dat de Betty ,după aceea i-am scris in privat .Am programat cu ea o ora ,aceasta spunandu-mi pretul si locatia . Vizita a fost ieri ,am stabilit ora tot Betty fiind foarte drăguță cu mine prin mesaje spunandu-mi ca ma asteapta . Locația este undeva in Buziasului,apartament decent,prosoape curate ,gelurii de dus tot .Am ajuns la locație am sunat-o mi-a raspuns,am urcat sus unde in usa ma astepta frumoasa brunetă intr-un băiat frumos si pe tocuri cu parul desprins .M-a rugat cu apa cu suc ,am facut un dus iar apoi am achitat inainte de asta suma specificata . Acțiune :9mie9mie îmi place cum se misca ,se udă natural ,fara lubrifiante ;stramta Locație :10decentă Igiena :10fata foarte curata ,ingrijita Am uitat sa specific are niste sanii bestiali marii si nu sunt deloc lasatii. Sani :10+++++++++++ corp 9 nu este fata aceea pe care unii doresc slim ,umpic de burtica, fund mediu ! Oral nep:10il executa bine cu saliva scuipa pe ea Normal protejat,Achitat 350Ron . FK:10saruta ,are o centura perfecta DE REVENIT RECOMAND . Eu prefer sa mai vizitez si alte fete ! Te pwp 😊😆Betty sper ca nu te am supărat !😊☺ Quote Link to post
bettyna 151 Posted Thursday at 10:18 AM Share Posted Thursday at 10:18 AM DISPONIBILĂ!😊☺ Pentru programarii va rog sa îmi scrieti pr wapp !💋💋❤❤👀 Quote Link to post
Super Premium breakingbad 3,337 Posted Thursday at 03:31 PM Super Premium Share Posted Thursday at 03:31 PM 1 2 Quote Link to post
bettyna 151 Posted Thursday at 04:28 PM Share Posted Thursday at 04:28 PM Multumesc pentru poze !😊☺❤ Quote Link to post
nickbocsa 49 Posted Thursday at 05:33 PM Share Posted Thursday at 05:33 PM 1 oră în urmă, bettyna a spus: Multumesc pentru poze !😊☺❤ Ai niște sânii incredibili... hai 2-3 zile și la Reșița să ne jucăm și noi cu ei... 😉😊😘 Quote Link to post
bettyna 151 Posted Friday at 08:10 AM Share Posted Friday at 08:10 AM Buna dimineata dragiilor sunt disponibilă pana diseară la ora 21:00😊☺pentru cei interesatii va rog sa îmi scrierii pe wapp !😗👀❤👣👄👌 Quote Link to post
bettyna 151 Posted Saturday at 09:22 AM Share Posted Saturday at 09:22 AM Buna dragiilor îmi puteti lasa mesaj pe wapp,sunt disponibila !😍☺️👄👅💋💋 Quote Link to post
Recommended Posts