Sari la conținut

Cea mai dracoasa bruneta Naty22! 0735351923/0790378763

Vizitator bettypreda19

Postări Recomandate

Vizitator bull94
Reputație: 0

Ai dedus asta dupa o saptamana de forum si dupa o recenzie scrisa? Sau din faptul ca ai asteptat sa ajunga la locatie? 

Link spre comentariu

Ai dedus asta dupa o saptamana de forum si dupa o recenzie scrisa? Sau din faptul ca ai asteptat sa ajunga la locatie?

hai "bull94"din spusele lui de aseara este de foarte mult pe forum dar nu a lăsat la fete recenzii a zis ca i-a placut cu mine aseara si îmi lasa o recenzie faina de ce esti rau ?😕si vorbesti fara sa stii faptul ca e scris o recenzie nu inseamna ca este nou pe forum 😕😕😕

Link spre comentariu
Vizitator bull94
Reputație: 0

hai "bull94"din spusele lui de aseara este de foarte mult pe forum dar nu a lăsat la fete recenzii a zis ca i-a placut cu mine aseara si îmi lasa o recenzie faina de ce esti rau ?😕si vorbesti fara sa stii faptul ca e scris o recenzie nu inseamna ca este nou pe forum 😕😕😕

1. Inscris pe forum la 4 mai 2020, adica acum 6 zile. Nu sunt rau, expun ceea ce vad. Nu am nimic de castigat sau pierdut daca esti la top sau nu.

2. In moment in care am impresia ca observ unele chestii dubioase, mai putin sau mai mult, nu pot sa nu spun ceea ce cred.

Din cate stiu eu, pentru a ajunge la top trebuie sa ai 10 recenzii pozitive. Tu aveai 8 pana astazi cand 2 membrii noi ti-au lasat recenzii, unul inscris in 4 mai si altul astazi. Putin suspect, zic eu, iar unul dintre ei te propune la top. Si mai suspect.

3. Daca ma insel imi asum greseala. Sa vedem daca domnii contribuie si pe viitor la continuitatea si succesul acestui forum.

4. Felicitari, ai 10 recenzii. Seara faina!

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

1. Inscris pe forum la 4 mai 2020, adica acum 6 zile. Nu sunt rau, expun ceea ce vad. Nu am nimic de castigat sau pierdut daca esti la top sau nu.

2. In moment in care am impresia ca observ unele chestii dubioase, mai putin sau mai mult, nu pot sa nu spun ceea ce cred.

Din cate stiu eu, pentru a ajunge la top trebuie sa ai 10 recenzii pozitive. Tu aveai 8 pana astazi cand 2 membrii noi ti-au lasat recenzii, unul inscris in 4 mai si altul astazi. Putin suspect, zic eu, iar unul dintre ei te propune la top. Si mai suspect.

3. Daca ma insel imi asum greseala. Sa vedem daca domnii contribuie si pe viitor la continuitatea si succesul acestui forum.

Nu te inseli, ai dreptate. Ma bucur ca mai sunt si useri cu capul pe umeri.
  • Like 3
Link spre comentariu

eu zic ca te cam inseli umpic chiar au fost la mine si am cu ce dovedii asta cineva pe aici stie despre ce vorbesc eu ,si au zis ca o sa îmi lase recenzii ,si cu asta am.spus tot seara faina !

Link spre comentariu

daca cineva crede ca eu fac din astea poate sa intre in privat sa îi atât dovezii si cel de m-a propus la top a zis de aseara ca ma va propune ca mi-a urmarit topicul si ca am ceva recenzii😕nu stiu ce tot aveti 😡😌😌😌😌😔

Link spre comentariu

Am revenit din nou la frumoasă brunetă azi.

Am sunat si am programat azi la ora 12:00 fata mi-a răspuns din nou amabil la telefon,mi-a explicat chiar si cum sa ajung la noua ei locație in Calea Buziasului undeva la etajul 4 .

Fata ma astepta din nou pe tocuri si o rochiță foarte sexy .

De data asta am stat doar o finalizare pentru ca ma grăbeam sa plec din oras .

NOTE nu mai dau pentru ca la mine ramane fana si O SA MAI REVIN !

Te pup Beti si deaaia astept sa ne mai vedem !

EU O RECOMAND LA TOP !🥰

Plătit:200de lei meritati !

• Like 1
Link spre comentariu

daca cineva crede ca eu fac din astea poate sa intre in privat sa îi atât dovezii si cel de m-a propus la top a zis de aseara ca ma va propune ca mi-a urmarit topicul si ca am ceva recenzii😕nu stiu ce tot aveti 😡😌😌😌😌😔

Pt limba română apasă tasta 1.✌ï¸
Link spre comentariu

..,,.,.!?.,!? și.,.!.?...

Hai, fiecare să-și pună unde simte că trebuie ! 🤞✌ï¸ðŸ‘ŒðŸ‘ˆ

Link spre comentariu

Nu sunt poze noi,se găsesc pe parcursul topicului!!!🤦â€â™‚ï¸

Apropo, în prima poză ce e chestia aia albicioasa de pe l

abie?🙂

Bai Adriane nu imi mai găsii tu mie defecte si prostii de ale tale ,Mai bine zii ca nu îți plac si gata nu te mai mira atât de lindicul meu si apropo chiar nu am nimic alb unde zici tu chiar m-am uitat atentă 😛😛😛😛🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
Link spre comentariu

Am revenit din nou la frumoasă brunetă azi.

Am sunat si am programat azi la ora 12:00 fata mi-a răspuns din nou amabil la telefon,mi-a explicat chiar si cum sa ajung la noua ei locație in Calea Buziasului undeva la etajul 4 .

Fata ma astepta din nou pe tocuri si o rochiță foarte sexy .

De data asta am stat doar o finalizare pentru ca ma grăbeam sa plec din oras .

NOTE nu mai dau pentru ca la mine ramane fana si O SA MAI REVIN !

Te pup Beti si deaaia astept sa ne mai vedem !

EU O RECOMAND LA TOP !🥰

Plătit:200de lei meritati !

Hei te mai astept pe la mine drum bun iti urez si mersi de recenzie!

Te-am pupat pe stulete😉😛😋😋😋😋😋

Link spre comentariu

Bai Adriane nu imi mai găsii tu mie defecte si prostii de ale tale ,Mai bine zii ca nu îți plac si gata nu te mai mira atât de lindicul meu si apropo chiar nu am nimic alb unde zici tu chiar m-am uitat atentă 😛😛😛😛🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Frumușață😄, ai ceva albicios pe labie!!! Nu lindic, labie, știi sa citești? Prima poză!!! Mai încearcă! ✌ï¸
Link spre comentariu

Frumușață😄, ai ceva albicios pe labie!!! Nu lindic, labie, știi sa citești? Prima poză!!! Mai încearcă! ✌ï¸

Hai lasă-mă ca nu are rost si chiar daca as avea cine te pune sa te uiți la mine te pun eu nu te mai da aici ......Ca nu are rost asta este pentru recenzii pentru altceva nu pentru a comenta aiurea 🤣🤣🤣🤣

Scuteste-ma

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...