avadanei Reputație: 147 Postat Mai 10, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 10, 2020 Buna, se poate si la 30 minute? Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Buna, se poate si la 30 minute?Buna dragule da se poate 😊😊😜😜 Link spre comentariu
micutzu18 Reputație: 2 Postat Mai 10, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 10, 2020 Parerea mea este ca Bruneta dracoasa merita sa urce la TOP, are toate atuurile Link spre comentariu
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Ai dedus asta dupa o saptamana de forum si dupa o recenzie scrisa? Sau din faptul ca ai asteptat sa ajunga la locatie? Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Ai dedus asta dupa o saptamana de forum si dupa o recenzie scrisa? Sau din faptul ca ai asteptat sa ajunga la locatie? hai "bull94"din spusele lui de aseara este de foarte mult pe forum dar nu a lăsat la fete recenzii a zis ca i-a placut cu mine aseara si îmi lasa o recenzie faina de ce esti rau ?😕si vorbesti fara sa stii faptul ca e scris o recenzie nu inseamna ca este nou pe forum 😕😕😕 Link spre comentariu
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 hai "bull94"din spusele lui de aseara este de foarte mult pe forum dar nu a lăsat la fete recenzii a zis ca i-a placut cu mine aseara si îmi lasa o recenzie faina de ce esti rau ?😕si vorbesti fara sa stii faptul ca e scris o recenzie nu inseamna ca este nou pe forum 😕😕😕 1. Inscris pe forum la 4 mai 2020, adica acum 6 zile. Nu sunt rau, expun ceea ce vad. Nu am nimic de castigat sau pierdut daca esti la top sau nu. 2. In moment in care am impresia ca observ unele chestii dubioase, mai putin sau mai mult, nu pot sa nu spun ceea ce cred.Din cate stiu eu, pentru a ajunge la top trebuie sa ai 10 recenzii pozitive. Tu aveai 8 pana astazi cand 2 membrii noi ti-au lasat recenzii, unul inscris in 4 mai si altul astazi. Putin suspect, zic eu, iar unul dintre ei te propune la top. Si mai suspect. 3. Daca ma insel imi asum greseala. Sa vedem daca domnii contribuie si pe viitor la continuitatea si succesul acestui forum. 4. Felicitari, ai 10 recenzii. Seara faina! Link spre comentariu
blobfish Reputație: 23 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Trebuiesc 10 recenzii pozitive de la membri colorati, nu? Si ultimul cuvant tot pisicutz are. 1 Link spre comentariu
maru88 Reputație: 352 Postat Mai 10, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2020 1. Inscris pe forum la 4 mai 2020, adica acum 6 zile. Nu sunt rau, expun ceea ce vad. Nu am nimic de castigat sau pierdut daca esti la top sau nu. 2. In moment in care am impresia ca observ unele chestii dubioase, mai putin sau mai mult, nu pot sa nu spun ceea ce cred.Din cate stiu eu, pentru a ajunge la top trebuie sa ai 10 recenzii pozitive. Tu aveai 8 pana astazi cand 2 membrii noi ti-au lasat recenzii, unul inscris in 4 mai si altul astazi. Putin suspect, zic eu, iar unul dintre ei te propune la top. Si mai suspect. 3. Daca ma insel imi asum greseala. Sa vedem daca domnii contribuie si pe viitor la continuitatea si succesul acestui forum. 4. Felicitari, ai 10 recenzii. Seara faina!Nu te inseli, ai dreptate. Ma bucur ca mai sunt si useri cu capul pe umeri. 3 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 1. Inscris pe forum la 4 mai 2020, adica acum 6 zile. Nu sunt rau, expun ceea ce vad. Nu am nimic de castigat sau pierdut daca esti la top sau nu. 2. In moment in care am impresia ca observ unele chestii dubioase, mai putin sau mai mult, nu pot sa nu spun ceea ce cred.Din cate stiu eu, pentru a ajunge la top trebuie sa ai 10 recenzii pozitive. Tu aveai 8 pana astazi cand 2 membrii noi ti-au lasat recenzii, unul inscris in 4 mai si altul astazi. Putin suspect, zic eu, iar unul dintre ei te propune la top. Si mai suspect. 3. Daca ma insel imi asum greseala. Sa vedem daca domnii contribuie si pe viitor la continuitatea si succesul acestui forum. 4. Felicitari, ai 10 recenzii. Seara faina! eu zic ca te cam inseli umpic chiar au fost la mine si am cu ce dovedii asta cineva pe aici stie despre ce vorbesc eu ,si au zis ca o sa îmi lase recenzii ,si cu asta am.spus tot seara faina ! Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 daca cineva crede ca eu fac din astea poate sa intre in privat sa îi atât dovezii si cel de m-a propus la top a zis de aseara ca ma va propune ca mi-a urmarit topicul si ca am ceva recenzii😕nu stiu ce tot aveti 😡😌😌😌😌😔 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 hei buna dragiilor sunt disponibila 😊😗😘😗ðŸ˜ðŸ˜šma găsiți disponibilă la noua mea locație 😊v-am pupat Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 DISPONIBILA!😊 Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Poze noi: Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Mai 12, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 12, 2020 Tarifele sunt tot cele vechi?! 200/400? Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Tarifele sunt tot cele vechi?! 200/400?uita-te te rog ca am afisat recent tarifele 😊nu am avut niciodată ora 400😞 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 hei buna dimineata de acum sunt disponibilă pana diseară la ora 22:00😊ðŸ˜ðŸ˜›ðŸ˜œsa aveti o zi faina ! Link spre comentariu
ion1008 Reputație: 11 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Am revenit din nou la frumoasă brunetă azi.Am sunat si am programat azi la ora 12:00 fata mi-a răspuns din nou amabil la telefon,mi-a explicat chiar si cum sa ajung la noua ei locație in Calea Buziasului undeva la etajul 4 .Fata ma astepta din nou pe tocuri si o rochiță foarte sexy .De data asta am stat doar o finalizare pentru ca ma grăbeam sa plec din oras .NOTE nu mai dau pentru ca la mine ramane fana si O SA MAI REVIN !Te pup Beti si deaaia astept sa ne mai vedem ! EU O RECOMAND LA TOP !🥰Plătit:200de lei meritati ! 1 Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 daca cineva crede ca eu fac din astea poate sa intre in privat sa îi atât dovezii si cel de m-a propus la top a zis de aseara ca ma va propune ca mi-a urmarit topicul si ca am ceva recenzii😕nu stiu ce tot aveti 😡😌😌😌😌😔Pt limba română apasă tasta 1.âœŒï¸ Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Poze noi: 052fc01f-2d80-4ed5-bf61-32e34c247c21.jpg 442feefb-2231-4c69-a0a6-07f258e9a37c.jpg 3174ead5-4fa2-41e5-8d11-2476b9ac67ed.jpg 1181cb5b-d12a-443e-a26d-bc4afddaa176.jpgNu sunt poze noi,se găsesc pe parcursul topicului!!!🤦â€â™‚ï¸Apropo, în prima poză ce e chestia aia albicioasa de pe labie?🙂 Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 daca cineva crede ca eu fac din astea poate sa intre in privat sa îi atât dovezii si cel de m-a propus la top a zis de aseara ca ma va propune ca mi-a urmarit topicul si ca am ceva recenzii😕nu stiu ce tot aveti 😡😌😌😌😌😔..,,.,.!?.,!? și.,.!.?...Hai, fiecare să-și pună unde simte că trebuie ! 🤞✌ï¸ðŸ‘ŒðŸ‘ˆ Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Pt limba română apasă tasta 1.✌️Am gresit draga cand am scris ,si cand am vrut sa meditez am dat pe posteaza si pana la urma care ìti este treaba ta ????stai linistit ca eu chiar stiu sa scriu Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Nu sunt poze noi,se găsesc pe parcursul topicului!!!🤦â€â™‚ï¸Apropo, în prima poză ce e chestia aia albicioasa de pe labie?🙂Bai Adriane nu imi mai găsii tu mie defecte si prostii de ale tale ,Mai bine zii ca nu îți plac si gata nu te mai mira atât de lindicul meu si apropo chiar nu am nimic alb unde zici tu chiar m-am uitat atentă 😛😛😛😛🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Am revenit din nou la frumoasă brunetă azi.Am sunat si am programat azi la ora 12:00 fata mi-a răspuns din nou amabil la telefon,mi-a explicat chiar si cum sa ajung la noua ei locație in Calea Buziasului undeva la etajul 4 .Fata ma astepta din nou pe tocuri si o rochiță foarte sexy .De data asta am stat doar o finalizare pentru ca ma grăbeam sa plec din oras .NOTE nu mai dau pentru ca la mine ramane fana si O SA MAI REVIN !Te pup Beti si deaaia astept sa ne mai vedem ! EU O RECOMAND LA TOP !🥰Plătit:200de lei meritati !Hei te mai astept pe la mine drum bun iti urez si mersi de recenzie!Te-am pupat pe stulete😉😛😋😋😋😋😋 Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Bai Adriane nu imi mai găsii tu mie defecte si prostii de ale tale ,Mai bine zii ca nu îți plac si gata nu te mai mira atât de lindicul meu si apropo chiar nu am nimic alb unde zici tu chiar m-am uitat atentă 😛😛😛😛🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Frumușață😄, ai ceva albicios pe labie!!! Nu lindic, labie, știi sa citești? Prima poză!!! Mai încearcă! âœŒï¸ Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Frumușață😄, ai ceva albicios pe labie!!! Nu lindic, labie, știi sa citești? Prima poză!!! Mai încearcă! âœŒï¸ Hai lasă-mă ca nu are rost si chiar daca as avea cine te pune sa te uiți la mine te pun eu nu te mai da aici ......Ca nu are rost asta este pentru recenzii pentru altceva nu pentru a comenta aiurea 🤣🤣🤣🤣Scuteste-ma Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum