Sari la conținut

Corina - 0755 689980


Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am cautat dupa nr de telefon, vad ca nu avea topic deschis.

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/sex-total-reala-100/7b0b61707d6d6254.html

 

Am fost in 2 randuri la Corina. Este o tipa de 19 ani, spune ca e din Moldova, nu are deloc accent, a venit in Timisoara doar sa castige un ban.

Preturi: 100/nr (oral + normal), 150/nr (oral+normal + anal). De anal s-a apucat f recent.

 

Locatie: un bloc de nefamilisti, fabrica UMT (in spatele cantinei UMT, unde este si o policlnica).

Localtia este relativ curata. Fata se pare ca este la inceput de meserie, asa ca nu mereu are porosoape, poate ar fi re recomandat sa cumpere macar de hartie, de unica folosinta.

 

Prestatie buna, frumoasa. Nu saruta

 

Oral: 9 (accepta CIM, dar se pare ca nu mai vrea)

Normal: 9

Anal: wow-10 (ne-rodata) :iagree

GFE: 8 (nu saruta)

Locatie:8

Nu face nici un masaj, purely sex.

 

 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:A Clockwork Orange
  • Oras:A Clockwork Orange

Macartm, sa nu o confunzi cu asta: http://nimfomane.com/forum/topic/5854-carinaescorta-slabuta-737147531-0736077821-zona-bucovina/

sunt ceva poze asemanatoare

 

Corina de aici e colega cu Andreea :http://nimfomane.com/forum/topic/13491-andreea-0741569337/

unde sunt poze amestecate ale ambelor fete !!!!!!

nu pot sa spun ca a lucrat in toro dar am vazut pe acolo un catzal alb ce-i drept!!!   ???

Link spre comentariu
  • Oras:A Clockwork Orange
  • Oras:A Clockwork Orange

Hm! 

Fata de aici are acelasi anuntz cu asta: http://nimfomane.com/forum/topic/12974-noua-pe-sitebruneta-senzual-0728684485/page-2

la care am fost ,era pe take ionescu , pt verificare dati click pe linkul spre pt DIN POSTUL MEU #29 , poate ar trebui unite threadurile, se pare ca la tel vechi nu mai raspunde...

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

La don'soara am punctat si eu acum vreo 2 saptamani. Tinerica, 19 ani, aspect placut, se uita la desene :laugh2

Stau 2 fete intr-o garsoniera in Umt, una face anal si cealalta nu. MIe sincer mi-a placut la figura cea care nu face anal, dar am ramas cu cea care face di tati. :rax2

Sta fata in ce pozitie o pui, cum vrei, zice sa dai mai incet la anal ca o doare si nu poate sa reziste prea mult, oral neprotejat dar nu cine stie ce, nu prea poate sa o ia toata in gura, desi nu sunt vre-un fiu de negru (da nici nu ma inrudesc cu chinezii :laugh2 ).

Fata slabuta, sani maricei, plini de vene f mari si sfarcuri mari, zicea ca ii are asa de la un avort. 

Aspect- 8,5-9

Locatie decenta, o camera cu clima, f important pe vremurile astea, singurul lucru deranjant e ca odata a intrat cealalta peste noi si in rest statea in bucatarie, de unde intrii in camera. Dus pe jos, destul de curat si binenteles animalutul, care pe mine nu m-a deranjat (imi plac cainii). Nu a stat cu noi in camera in timpul actiunii.

Locatie, datorita faptului ca e in pizdea- 7

Prestatie: la oral slabuta, ii mai trebuie experienta, f obedienta, sta cum vrei, deasupra nu se misca rau deloc la normal, eu am pus-o cum fundul la mine pe marginea patului si sa ma 'calareasca' la primul numar, dupa putin oral. :blushing2

La al 2-lea am mai stat putin, a fumat fata o tigara, m-a intrebat daca ma deranjeaza, de apreciat, am mai povestit cateva minute si am trecut la nr 2.

Aici asa si asa, putin oral de inceput si trecem la anal, unde dupa vreo 5-10 min a zis ca nu mai poate, ca o doare. Destul de stramta. S-a chinuit fata sa ma termine cu un oral, da n-a prea mers. Oboseala plus caldura plsu oralul care nu e punctul ei forte.

Cum zicea un mare om de pe forum, nu am facut click-ul, asa ca pt obedienta, bun simt si calarit ii dau un 7,5.

M-am dusuit si dus am fost, halatul 200, o ora 2 numere nefinalizate.

 

Spor la calarit.

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

O sa fiu destul de scurt cu acest review pentru ca nu prea este ce povestii.

Programare
Am sunat si am programat in 30 min.

Aspect duduie
Cand am ajuns mi-a deshis fata care este undeva putin peste 20 ani, pe la 1,70m. Seamana cu cea din poza poate ceva mai slaba si pozele para a fi facute in locatie Imbracata nu arata chiar rau exceptand faptul ca este tiganca. M-au atras cerceii din buza si nas si am hotarat sa raman. Am stat putin la discutii despre ce si cum facem si am hotarat sa incepem 1 ora cu ON + NP + Anal. Fata mi-a cerut ce 200 lei si a inceput sa se dezbrace. Cand i-am cerut un prosop mi-a spus nu are, ca le pusese la spalat dar ca are servetele (ecsssss).

Aspect locatie
Locatia este in zona UMT, pe prima strada paralela cu cea principala inspre capatul cu UMT. Situata la parter, in timp ce dai la poarta poti sa auzi si sa vezi copii cum joaca sotron la 1.5m de tine. Cred ca si ei te pot vedea daca vor. Apartamentul este de fapt o garsoniera confort 3 cel mult. Mai degraba arata a camera de hotel doar ca este mult mai mica. Suprafata camerei este undeva in jur de 3X3,5m in care se afla un dulap ceausist, o canapea extensibila de la bunica si un tv lcd pe care rula "Next Top Model, by Catalin Botezatu". Baia pare renovata. dar nu are decat chiuveta si wc, dusul curgand direct pe jos.

Actiunea
Dupa ce sa dezbracat si-am inceput sa vad tatele tip catea cu niste sfarcuri de 1mp si pline de vergeturi, asezonate cu o burta care semana ce ceva gen luna a treia, a cam inceput sa-mi piara cheful dar am zis ca poate se-ntampla ceva mai interesant dupa.
A inceput fata cu un oral, care este de fapt o laba in timp ce torcaie putin doar capul. Am mutat-o rapid in pozitia capra si-am dat rapid cu gandul sa plec. In timp ce-mi spalam bastonul, zgarcitul din mine mi-a spus ca nu pot pleca daca am platit o ora cu all inclusiv si sa-i var un pic mizeria si-n cur. Drept urmare am inceput iara sa o muiesc fara pauza intre ca de... nu aveam cum sa mai raman prea mult pe acolo. Incercarile mele de a-mi folosii toate serviciile au fost zadarnice, deoarece pula mea nu-i asa zgarcita ca si creierul (ea vroia mai degraba sa se ascunda in mine decat in ea)

Note
Aspect fata imbracata - 7
Aspect fata dezbracata - 5
Oral - 5 (pentru ca accepta CIM si nu vrea cu prezervativ, altfel avea maxim 4)
Normal - fara nota ca nu am apucat sa-mi fac o idee
Anal - desi pentru asta venisem, ciocanul meu sa ferit cat a putut si nu am mai intrat la ochiu maro
General - 5

Concluzie
Printre cei mai prost cheltuiti bani. Asa-mi trebuie, alta data sa insist pana raspunde o fata cu recenzii corespunzatoare.
Nu stiu pentru altii cum este dar pentru mine a fost prea mult. Cu siguranta nu voi mai calca niciodata pe la ea.

 

PS: Mai exista si un patruped prin casa

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...