bluegrana 7 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 5 hours ago, simonasimy said: Bunaaa disponibilă până la ora 22.00.♥️ Disponibila pana la 22, dar nu raspunde la telefon Quote Link to post
nacho123 77 Posted January 5 Share Posted January 5 Salut , eu zic ca daca am fost aceasta fata e benefica o recenzie pt ce a prestat Am sunat o pe Simy acum aprox 5 zile mi a raspuns draguta si amabila , mi a spus sa mai astept dupa ora stabilita am ajuns in zona ei , pe sucevei la geamie , asa precizeaza ea la tel , mi a spus scara etc.. am ajuns , m a poftit o fata super draguta si de treaba , doar ce ajunsese si ea , s a cerut la dus eu am asteptat cuminte , (facusem dus de acasa ) a iesit goala cu prosopelu ca imi venea sa o iau uda asa de cur , apoi i am lasat cei 100 de lei pt o finalizare si am trecut la atac . A inceput cu un oral bun lent iar dupa ceva mai rapid si mai adanc , ofera senzatii bune la oral sincer , stie ce si cum , m a rasfatat cam 10 minute cu oralul , o lua in gurita mai o puneam sa o linga cu limba ,a montat prezervativul am trecut si la normal in pozitia caprei , ca tot s a colindat cu , capra :)) are un cur Simy bestial , carnos , am dat in ea in pozitia aia dar sincer m am terminat repede pe fundul ei -vina mea imi doream sa o fut un picut mai mult poate data viitoare :)) . O mica igienizare cu servetele , ea s a dus la baie a iesit intr un body cu chilotei arata bine de tot i am mai atins si eu curu si aia a fost .. e o fata care te face sa te simti bine in preajma ei oral - 9 pt ca e ascultatoare , nu e chiar ceva wow fata de alte fete Normal - 8 nasol ca nu am apucat sa o testez mai mult Gfe 9 cel putin mie mi se pare o fata buna su la corp si la inima gen , vrea sa te faca sa te simti bine Locatie - nu stiu ce nota sa ii dau ca nu sunt agent imobiliar , sa dea altii da i ar prinde bine una mai buna .. 4 Quote Link to post
buluc007 1 Posted January 5 Share Posted January 5 Acum 5 ore, nacho123 a spus: Salut , eu zic ca daca am fost aceasta fata e benefica o recenzie pt ce a prestat Am sunat o pe Simy acum aprox 5 zile mi a raspuns draguta si amabila , mi a spus sa mai astept dupa ora stabilita am ajuns in zona ei , pe sucevei la geamie , asa precizeaza ea la tel , mi a spus scara etc.. am ajuns , m a poftit o fata super draguta si de treaba , doar ce ajunsese si ea , s a cerut la dus eu am asteptat cuminte , (facusem dus de acasa ) a iesit goala cu prosopelu ca imi venea sa o iau uda asa de cur , apoi i am lasat cei 100 de lei pt o finalizare si am trecut la atac . A inceput cu un oral bun lent iar dupa ceva mai rapid si mai adanc , ofera senzatii bune la oral sincer , stie ce si cum , m a rasfatat cam 10 minute cu oralul , o lua in gurita mai o puneam sa o linga cu limba ,a montat prezervativul am trecut si la normal in pozitia caprei , ca tot s a colindat cu , capra :)) are un cur Simy bestial , carnos , am dat in ea in pozitia aia dar sincer m am terminat repede pe fundul ei -vina mea imi doream sa o fut un picut mai mult poate data viitoare :)) . O mica igienizare cu servetele , ea s a dus la baie a iesit intr un body cu chilotei arata bine de tot i am mai atins si eu curu si aia a fost .. e o fata care te face sa te simti bine in preajma ei oral - 9 pt ca e ascultatoare , nu e chiar ceva wow fata de alte fete Normal - 8 nasol ca nu am apucat sa o testez mai mult Gfe 9 cel putin mie mi se pare o fata buna su la corp si la inima gen , vrea sa te faca sa te simti bine Locatie - nu stiu ce nota sa ii dau ca nu sunt agent imobiliar , sa dea altii da i ar prinde bine una mai buna .. și eu am fost la ea înainte de sărbători numai ca lipsa fk-ului strica nota maxima,la gfe s-a apropiat foarte mult de gfe-ul alexandrei(topicul mamaia simpatica) 1 Quote Link to post
simonasimy 180 Posted January 6 Author Share Posted January 6 Buna dragilor disponibilă până la ora 21.00 ❤ Quote Link to post
simonasimy 180 Posted January 9 Author Share Posted January 9 Buna dragilor disponibilă până la ora 21.00 ❤ Cateva detalii si despre serviciile mele -oral,adanc,umed,soft,ne/protejat -finalizare doar corporala -accept 69 diferite pozitii Normal -fk -masaj de relaxare 0799571141 🥰 2 Quote Link to post
Simysimy 0 Posted January 11 Share Posted January 11 Buna disponibilă Nu mai pot intra pe profilul celălat am schimbat telefonul si nu mai găsesc parola sper sa il recuperez curând pupiciii 😘😘🥰🥰 Quote Link to post
simonasimy 180 Posted January 14 Author Share Posted January 14 Buna dragilor disponibilă până la ora 21.00 ❤ Cateva detalii si despre serviciile mele -oral,adanc,umed,soft,ne/protejat -finalizare doar corporala -accept 69 diferite pozitii Normal -fk -masaj de relaxare 0799571141 🥰 Quote Link to post
bluegrana 7 Posted January 15 Share Posted January 15 Am fost si eu la SimonaSimy in urma cu cateva zile si pot spune ca este o fata draguta dar care are cateva kg in plus ptr gusturile mele, eu fiind atras de fetele mai subtirele. Poate sa mi spuna si mie cineva cum arata colega ei, Beatrice ? Din ce stiu eu e ceva mai slabuta decat Simy ceea ce ma face sa i fac o vizita. Quote Link to post
buluc007 1 Posted January 15 Share Posted January 15 Acum 2 ore, bluegrana a spus: Am fost si eu la SimonaSimy in urma cu cateva zile si pot spune ca este o fata draguta dar care are cateva kg in plus ptr gusturile mele, eu fiind atras de fetele mai subtirele. Poate sa mi spuna si mie cineva cum arata colega ei, Beatrice ? Din ce stiu eu e ceva mai slabuta decat Simy ceea ce ma face sa i fac o vizita. mie nu mi s-a părut ca ar avea kg în plus,e chiar usurica Quote Link to post
buluc007 1 Posted January 15 Share Posted January 15 Acum 8 minute, buluc007 a spus: mie nu mi s-a părut ca ar avea kg în plus,e chiar usurica adică la ultima ședință am avut o tentativa sa o ridic cu ambele mâini,de parca ziceai ca ridicam un stilou 1 Quote Link to post
simonasimy 180 Posted January 16 Author Share Posted January 16 Disponibila pana la ora 21. 00 😍🥰🥰🥰 Quote Link to post
simonasimy 180 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Buna dragilor disponibilă până la ora 21.00 ❤ Cateva detalii si despre serviciile mele -oral,adanc,umed,soft,ne/protejat -finalizare doar corporala -accept 69 diferite pozitii Normal -fk -masaj de relaxare 0799571141 🥰 Quote Link to post
simonasimy 180 Posted Friday at 03:03 PM Author Share Posted Friday at 03:03 PM Buna disponibilă până la ora 21.00 ❤ Cateva detalii si despre serviciile mele -oral,adanc,umed,soft,ne/protejat -finalizare doar corporala -accept 69 diferite pozitii Normal -fk -dus asistat -masaj de relaxare 0799571141 🥰 Quote Link to post
simonasimy 180 Posted Sunday at 12:36 PM Author Share Posted Sunday at 12:36 PM Disponibila ❤️ 1 Quote Link to post
simonasimy 180 Posted 9 hours ago Author Share Posted 9 hours ago Bună ❤️ disponibila pana la ora 22.00 ❤️😘😘 Quote Link to post
Recommended Posts