Sari la conținut

Secret Massage


Postări Recomandate

Nu mai e valabila varianta cu 150 lei/ora pana in ora 20. Dar asta nu ti-o spune nimeni dinainte la telefon, n-au postat nici aici, ci afli cand ajungi la salon. Dai sa platesti 150, cum stiai, dar ti se spune ca incepand cu luna cadourilor, a crescut si cadoul de la 150 la 200.

Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Secret Massage
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

5 vizite la acest salon ... 2x Maria - a plecat, din pacate (ce bunaciune era ...) si de 3x cu Maya (merita incercata... bine ca a ramas !), fiecare experienta de 5*; sunt multe de scris / spus ... azi mai fac o vizita, poate Rebeca sau Ana sau Antonia ... niciodata dezamagit, sper ca nici astazi nu o sa imi insele asteptarile; nu este o recenzie detaliata, dar eu recomand acest salon ... daca timpul si inspiratia imi vor permite, revin cu detalii ...

Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

   După câteva vizite la salon în ultima perioadă îmi este clar că acum fetele sunt foarte plictisitoare în comparație cu cele care lucrau la salon anul trecut în aceeași perioadă, deși sunt la fel de frumoase -incontestabil :)  (probabil că orice bărbat ar găsi printre ele una pe placul său :-) )

   După cum am precizat, sunt și fete implicate, dar sunt puține, după părerea mea acum sunt doar trei la care m-aș duce din nou. Restul nu surprind cu nimic, n-au nicio tragere de inimă când sunt la masaj, nici permisive nu sunt, concluzia este că nu merită să cheltuiești 200 lei pentru o oră cu ele. Partea bună este că fetele de la acest salon nu sunt arogante, tratează clientul cu respect, dar clienții merg la salon de masaj erotic ca să fie răsfățați, nu ca să aibă parte de o oră de plictiseală.

    Prefer să scriu câteva rânduri despre una dintre fetele care mi-au făcut o bună impresie. 

    Erika este o fată de înălțime medie, chiar are un corp suplu, bine proporționat, este zâmbitoare și comunicativă, face și masaj bun. 

    Notele sunt următoarele:

>Salon :  8,75 

        cearceaf de unică folosinţă
        baie curată
        prosop mare

>Aspect Erika :  8,5 

>Masaj :  8

>GFE :  

>Atitudine :  9  

>Erotism :  8  

>Permisivitate :  8,5 

 

      Poate că va veni iar o perioadă când voi găsi la salon fete mai implicate în ceea ce fac :)

       

 
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

      Dacă pe la începutul lunii am afirmat că majoritatea fetelor sunt foarte plictisitoare, acum mai prezint una dintre excepții, întâlnită mai de curând aici, Thea -o fată care îmi pare că are multă energie :) , face un masaj așa cum îmi place, foarte erotic, îmi place să fiu excitat o oră întreagă. Nu e deloc genul de maseuză care insistă să facă chestii plictisitoare, dacă vorbești cu ea ce îți place. Thea este foarte jovială și comunicativă. Are părul negru, este mică de înălțime, subțirică. Nu e genul de femeie tandră (în ora de masaj cel puțin), e nebunatică, în rest am lăsat-o pe ea să facă ce știe, are experiență (dar nu o mai întâlnisem până acum), nu a făcut fițe ca să îmi dispară mie cheful. Foarte rar se întâmplă să revin la o maseuză, nu prea găsesc motive să mai dau încă o dată 200 lei, dar cu Thea mai vreau cel puțin o dată, să savurez mai bine toate tehnicile ei de masaj, de data asta m-a luat prin surprindere și nu m-am dezmeticit până am plecat :-)  

                    

>Salon :  8,75 -îmi place
        cearceaf de unică folosinţă
        baie curată
        prosop mare

>Aspect Thea :  8 

>Masaj :  9 

>GFE :  

>Atitudine :  9    

>Erotism :  9,5  

>Permisivitate :  9 

 

        E important să rămână la același nivel de implicare...

Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
 

Lectia de masaj

 

Sambata seara, in drum spre Mega Mall, mi-am amintit ca in apropiere este noua locatie a salonului Natasa, acel salon pe care-l frecventasem de pe cand era in Lamaitei si unde ma indragostisem de Madalina... Plecasem acum de acasa fara telefon si fara mare chef de experiente erotice.  Ezitant, am cotit pe strada Stefan Stefanescu pana la numarul 76 si am sunat direct la interfonul de la poarta. 

 

Mi-a raspuns imediat si m-a  primit zambitoare dragalasa Cristina, mai noua receptionera,  m-a trecut  cu grija prin protocolul antiepidemic, apoi m-a poftit in receptie. Oferta momentului a fost sa intru la un masaj dublu, una din fete fiind o incepatoare care trebuia instruita. Fata era la primul ei masaj si - am aflat ulterior- ajunsese la salon cu 15 minute inaintea mea.

 

Eu nu sunt fan masaj dublu - prefer simplu ca este mai intim si mai ieftin -  dar era tentantă propunerea, cu atat mai mult cu cat pretul ramanea ca pentru un masaj cu o fata. 

He, he, am ajuns si material didactic ! si nu prea sunt dotat pentru asta, dar merita sa incerc experienta.  Doar sa nu vina vreo BBW si sa-mi moara pasiunea ...

Au  coborat domnisoarele in receptie : Maya, o bruneta  inalta , foarte sexy ,  miniona dragalasa Amalia si apoi fata cea noua, inaltuta si supla . Toate, zambitoare si frumoase, super, asa da.

Am fost vrajit de frumusetea fetelor si de prospetimea si inocenta novicei. Eram emotionat ca un adolescent la prima experenta erotica. 

 

Am optat pentru un masaj on varianta cu (cât) mai mult erotic, 300 de lei, dar cu doua fete, conform ofertei. Kilipir.

Am intrat cu Amalia si cu fata cea noua, careia, inca fara un nume de scena, am sa-i spun  acum Eleva.

 

Fetele m-au condus in camera tailandeza, spatioasa si curatà,  cu o saltea mare, patrata, numai buna de o tavaleala in trei.  Camera de duş este exact alaturi, asa ca am facut repid o inprospatare dupa caldura de afara.

 

Am auzit zgomorul incitant de tocuri apropiindu-se si au aparut fetele, numai in halate acum, pregatite de masaj. Amalia a reglat lumina in usoară crestere si a pornit aerul , prezicand ca o sa ne incalzim. Asa ma gandeam si eu si chiar asa a si fost.

Asezat pe burta, cele doua grații au inceput sa ma maseze pe rand, Amalia prima, apoi, ezitanta la inceput, Eleva. Este evident incepatoare, dar ascultatoare si dornica sa invete. Am simtit manute alunecoase pe picioare, apoi pe fese si cate o atingere scapata ca din intamplare printre ele... Nerabdator,  le-am cerut sa treaca peste partea de relaxare.

Amalia inceput masajul  body si i-am simtit  greutatea sanilor, apoi abdomenul si piersicuta bine epilata alunecand pe spatele meu si pe fese.

Imi soptea si cate ceva la ureche, foarte excitant.

 Eleva a urmat si ea procedura, acum simtind un alt fel de atingere mai ales cu sanii, mai apasat parca, o placere. Putin cam incordata, fata se ferea parca sa ma atinga cu persicuta si se lasa mai mult cu sanii pe mine, alunecand uleios pe spatele meu, pe coapse si pe fese.

 

Nu mai puteam sa rezist in erectie  cu fata in jos, asa ca m-am intors sa le admir : aveam langa mine doua zanite, cu sani perfecti, fundulete bombate, frumoase amandoua. 

In stanga si in dreapta mea, zânele ma pregateau acum pentru un ritual erotic si prelingeau peste mine uleiul magic, in timp ce mâinile lor ma atingeau peste tot. Am inceput sa le ating si eu, nerabdator, admirandu-le sanii superbi, coapsele, fesele. Grozav sa mangai doua funduri deodata si sa te strecori  cercetator printre picioarele lor.

 

Profesoara a inceput prima masajul body alunecand peste mine ca o sirena, in timp ce eu o exploram cu o mana pe eleva. Sani tari la amandoua, piersicute epilate, curate, impecabile. Tot sa le bei apa...dar asta nu se poate - a explicat profesoara.

La randul ei, eleva a inceput si ea masajul body cu sanii ei minunati, cu sfarcuri roz . Eu o strangeam acum cu o mana de talie si fund, in timp ce o mangaiam peste tot  si pe Amalia. Eleva a inceput  apoi sa ma sarute pe gura luung, pasional, franțuzeste, pana ce  profesoara a observat ca ne cuplaseram prea tare si i-a spus ca asta nu se face, este interzis. Sarut numai  pe obraz ! Hmm, minunat acel sarut interzis ...

 

Atmosfera a devenit tot mai incinsa, si m-am pierdut total intr-o  incalceala erotica de maini, picioare, abdomene, sani superbi, coapse, fese bombate, sexe, buze, sarutari, mangaieri,  amestec de fluide diverse, feromoni, minunat. Eram in transa. Cred ca doar Amalia mai soptea uneori ca nu se poate face cate ceva...

 

Manutele Amaliei au inceput sa sa concentreze apoi tot mai mult pe aparat, cu diverse miscari si rasuciri,  iar Elena prelua ideile si continua masand  sarguincioasa. Erau acum patru manute active pe-acolo  si simteam ca in curand voi termina. Elena incepuse deja sa accelereze si sa intensifice miscarea, in timp ce Amalia ma imbratisa tandra,  cand deodata am simtit ca ma ustura naspa si le-am spus sa se opreasca. Amalia a deslusit repede problema : eleva neinstruita avea pe deget un inel cu care ma  zgariase ! Off...

Am luat o mica pauza: Amalia mi-a adus o apa si am mai vorbit cate ceva. Atmosfera placuta, glumim. Fata si-a scos inelul.

Am inteles acum ca eleva nu avusese timp sa fie instruita si intrase cu noi total nepregatita. Nu va mai purta inele in salon.

 

La sugestia mea, s-au asezat cu fața in sus, cu picioarele relaxate, intredeschise, iar eu in genunchi, intre fete. Superba priveliste ! Le masam acum  simultan sanii, abdomenul si coapsele, crescator ca intensitate. Am  inceput apoi sa le vibrez cat mai tare piersicuțele cu palmele, apăsate bine acolo,  in timp ce Natalia continua sa ma maseze, pregatita fiind sa-i finalizez pe un picior deschis sub mine. 

Cuprinse strans de palmele mele vibrante, piersicutele lor incepeau acum sa se topeasca. Eleva se excitase deja si isi strangea  convulsiv picioarele si coapsele pe palma mea, mangaindu-si sfarcurile si sanii ca raspuns la vibratiile mele. Nu parea ca mimeaza si cred ca mai avea doar putin. Superb.

 

Din pacate, ma ustura acum rau zgarietura si mi-am dat seama ca nu mai pot termina. Ne-am oprit cu parere de rau din actiune si le-am asigurat pe fete ca eu sunt ok si ca pentru mine erotismul este mult mai important decat finalizarea: îmi sustine psihicul si libidoul .Totusi, poate ca am fost egoist si ar fi trebuit sa ma ocup in ultimele 10 minute de Eleva excitata si sa incerc s-o conduc spre un eventual orgasm. Ar fi fost grozav daca m-ar fi ajutat si Amalia, profesoara:)) mai invatam si eu ceva despre sexualitatea feminina...poate data viitoare !

 

In final, le-am multumit fetelor pentru ora exceptionala de erotism petrecuta impreuna. I-am urat mult succes Elevei si multumiri speciale Amaliei pentru conduita impecabila .

 

De-abia astept sa revin si sa terminam ce-am inceput !

 

Amalia : bruneta miniona  (23 ?) , frumoasa, bine proportionata, sexy, o minune de fata, voluntara, pozitiva, tonica, uniform bronzata, tatuaj frumos , genul care te incarca de energie: 9+ Masaj 10 Igiena 10 Atitudine, implicare 10

 

Eleva :  foarte tanara ( max 20 !?), frumoasa, blonda, piele alba, inaltuta, subtire, cu forme sexy, finuta, sensibila, alura cumva romantica, ochi albastri 9+

O Natasa de care se indragosteste contele Orlov...Atitudine si igiena 10 si pentru ea. Daca am stresat-o cumva, incepatoare fiind, o rog sa ma ierte !

 

Salonul : discretie, igiena, dotari, 9+

 

 

Sa auzim numai de bune !

Link spre comentariu

 Salonul ăsta nu are de fapt recepție. La parter sunt așa......un fel de corturi (două) cu băncuțe și o masă. Cum ar veni, intri în cort, te așezi pe băncuță și acolo vin fetele la prezentare. 

E camera thailandeză, într-adevăr, una rusească și una arăbească. Baia e comună, pe hol adică, de fapt în capătul holului.

E un salon frecventabil deși au rămas puține maseuze. Oricum, din clasa medie,cu un plus totuși.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
On 8/26/2020 at 11:16 PM, mobil dick said:
 

 

Lectia de masaj

 

 

 

 

 

Sambata seara, in drum spre Mega Mall, mi-am amintit ca in apropiere este noua locatie a salonului Natasa, acel salon pe care-l frecventasem de pe cand era in Lamaitei si unde ma indragostisem de Madalina... Plecasem acum de acasa fara telefon si fara mare chef de experiente erotice.  Ezitant, am cotit pe strada Stefan Stefanescu pana la numarul 76 si am sunat direct la interfonul de la poarta. 

 

 

 

 

 

Mi-a raspuns imediat si m-a  primit zambitoare dragalasa Cristina, mai noua receptionera,  m-a trecut  cu grija prin protocolul antiepidemic, apoi m-a poftit in receptie. Oferta momentului a fost sa intru la un masaj dublu, una din fete fiind o incepatoare care trebuia instruita. Fata era la primul ei masaj si - am aflat ulterior- ajunsese la salon cu 15 minute inaintea mea.

 

 

 

 

 

Eu nu sunt fan masaj dublu - prefer simplu ca este mai intim si mai ieftin -  dar era tentantă propunerea, cu atat mai mult cu cat pretul ramanea ca pentru un masaj cu o fata. 

 

 

He, he, am ajuns si material didactic ! si nu prea sunt dotat pentru asta, dar merita sa incerc experienta.  Doar sa nu vina vreo BBW si sa-mi moara pasiunea ...

 

 

Au  coborat domnisoarele in receptie : Maya, o bruneta  inalta , foarte sexy ,  miniona dragalasa Amalia si apoi fata cea noua, inaltuta si supla . Toate, zambitoare si frumoase, super, asa da.

 

 

Am fost vrajit de frumusetea fetelor si de prospetimea si inocenta novicei. Eram emotionat ca un adolescent la prima experenta erotica. 

 

 

 

 

 

Am optat pentru un masaj on varianta cu (cât) mai mult erotic, 300 de lei, dar cu doua fete, conform ofertei. Kilipir.

 

 

Am intrat cu Amalia si cu fata cea noua, careia, inca fara un nume de scena, am sa-i spun  acum Eleva.

 

 

 

 

 

Fetele m-au condus in camera tailandeza, spatioasa si curatà,  cu o saltea mare, patrata, numai buna de o tavaleala in trei.  Camera de duş este exact alaturi, asa ca am facut repid o inprospatare dupa caldura de afara.

 

 

 

 

 

Am auzit zgomorul incitant de tocuri apropiindu-se si au aparut fetele, numai in halate acum, pregatite de masaj. Amalia a reglat lumina in usoară crestere si a pornit aerul , prezicand ca o sa ne incalzim. Asa ma gandeam si eu si chiar asa a si fost.

 

 

Asezat pe burta, cele doua grații au inceput sa ma maseze pe rand, Amalia prima, apoi, ezitanta la inceput, Eleva. Este evident incepatoare, dar ascultatoare si dornica sa invete. Am simtit manute alunecoase pe picioare, apoi pe fese si cate o atingere scapata ca din intamplare printre ele... Nerabdator,  le-am cerut sa treaca peste partea de relaxare.

 

 

Amalia inceput masajul  body si i-am simtit  greutatea sanilor, apoi abdomenul si piersicuta bine epilata alunecand pe spatele meu si pe fese.

 

 

Imi soptea si cate ceva la ureche, foarte excitant.

 

 

 Eleva a urmat si ea procedura, acum simtind un alt fel de atingere mai ales cu sanii, mai apasat parca, o placere. Putin cam incordata, fata se ferea parca sa ma atinga cu persicuta si se lasa mai mult cu sanii pe mine, alunecand uleios pe spatele meu, pe coapse si pe fese.

 

 

 

 

 

Nu mai puteam sa rezist in erectie  cu fata in jos, asa ca m-am intors sa le admir : aveam langa mine doua zanite, cu sani perfecti, fundulete bombate, frumoase amandoua. 

 

 

In stanga si in dreapta mea, zânele ma pregateau acum pentru un ritual erotic si prelingeau peste mine uleiul magic, in timp ce mâinile lor ma atingeau peste tot. Am inceput sa le ating si eu, nerabdator, admirandu-le sanii superbi, coapsele, fesele. Grozav sa mangai doua funduri deodata si sa te strecori  cercetator printre picioarele lor.

 

 

 

 

 

Profesoara a inceput prima masajul body alunecand peste mine ca o sirena, in timp ce eu o exploram cu o mana pe eleva. Sani tari la amandoua, piersicute epilate, curate, impecabile. Tot sa le bei apa...dar asta nu se poate - a explicat profesoara.

 

 

La randul ei, eleva a inceput si ea masajul body cu sanii ei minunati, cu sfarcuri roz . Eu o strangeam acum cu o mana de talie si fund, in timp ce o mangaiam peste tot  si pe Amalia. Eleva a inceput  apoi sa ma sarute pe gura luung, pasional, franțuzeste, pana ce  profesoara a observat ca ne cuplaseram prea tare si i-a spus ca asta nu se face, este interzis. Sarut numai  pe obraz ! Hmm, minunat acel sarut interzis ...

 

 

 

 

 

Atmosfera a devenit tot mai incinsa, si m-am pierdut total intr-o  incalceala erotica de maini, picioare, abdomene, sani superbi, coapse, fese bombate, sexe, buze, sarutari, mangaieri,  amestec de fluide diverse, feromoni, minunat. Eram in transa. Cred ca doar Amalia mai soptea uneori ca nu se poate face cate ceva...

 

 

 

 

 

Manutele Amaliei au inceput sa sa concentreze apoi tot mai mult pe aparat, cu diverse miscari si rasuciri,  iar Elena prelua ideile si continua masand  sarguincioasa. Erau acum patru manute active pe-acolo  si simteam ca in curand voi termina. Elena incepuse deja sa accelereze si sa intensifice miscarea, in timp ce Amalia ma imbratisa tandra,  cand deodata am simtit ca ma ustura naspa si le-am spus sa se opreasca. Amalia a deslusit repede problema : eleva neinstruita avea pe deget un inel cu care ma  zgariase ! Off...

 

 

Am luat o mica pauza: Amalia mi-a adus o apa si am mai vorbit cate ceva. Atmosfera placuta, glumim. Fata si-a scos inelul.

 

 

Am inteles acum ca eleva nu avusese timp sa fie instruita si intrase cu noi total nepregatita. Nu va mai purta inele in salon.

 

 

 

 

 

La sugestia mea, s-au asezat cu fața in sus, cu picioarele relaxate, intredeschise, iar eu in genunchi, intre fete. Superba priveliste ! Le masam acum  simultan sanii, abdomenul si coapsele, crescator ca intensitate. Am  inceput apoi sa le vibrez cat mai tare piersicuțele cu palmele, apăsate bine acolo,  in timp ce Natalia continua sa ma maseze, pregatita fiind sa-i finalizez pe un picior deschis sub mine. 

 

 

Cuprinse strans de palmele mele vibrante, piersicutele lor incepeau acum sa se topeasca. Eleva se excitase deja si isi strangea  convulsiv picioarele si coapsele pe palma mea, mangaindu-si sfarcurile si sanii ca raspuns la vibratiile mele. Nu parea ca mimeaza si cred ca mai avea doar putin. Superb.

 

 

 

 

 

Din pacate, ma ustura acum rau zgarietura si mi-am dat seama ca nu mai pot termina. Ne-am oprit cu parere de rau din actiune si le-am asigurat pe fete ca eu sunt ok si ca pentru mine erotismul este mult mai important decat finalizarea: îmi sustine psihicul si libidoul .Totusi, poate ca am fost egoist si ar fi trebuit sa ma ocup in ultimele 10 minute de Eleva excitata si sa incerc s-o conduc spre un eventual orgasm. Ar fi fost grozav daca m-ar fi ajutat si Amalia, profesoara:)) mai invatam si eu ceva despre sexualitatea feminina...poate data viitoare !

 

 

 

 

 

In final, le-am multumit fetelor pentru ora exceptionala de erotism petrecuta impreuna. I-am urat mult succes Elevei si multumiri speciale Amaliei pentru conduita impecabila .

 

 

 

 

 

De-abia astept sa revin si sa terminam ce-am inceput !

 

 

 

 

 

Amalia : bruneta miniona  (23 ?) , frumoasa, bine proportionata, sexy, o minune de fata, voluntara, pozitiva, tonica, uniform bronzata, tatuaj frumos , genul care te incarca de energie: 9+ Masaj 10 Igiena 10 Atitudine, implicare 10

 

 

 

 

 

Eleva :  foarte tanara ( max 20 !?), frumoasa, blonda, piele alba, inaltuta, subtire, cu forme sexy, finuta, sensibila, alura cumva romantica, ochi albastri 9+

 

 

O Natasa de care se indragosteste contele Orlov...Atitudine si igiena 10 si pentru ea. Daca am stresat-o cumva, incepatoare fiind, o rog sa ma ierte !

 

 

 

 

 

Salonul : discretie, igiena, dotari, 9+

 

 

 

 

 

 

 

 

Sa auzim numai de bune !

 

Cum adica Amalia a oprit o pe Eleva din sarutul frantuzesc...spunand ca asa nu se face. Pai adio clienti in felul asta...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bifat salonul. Super lux, pret prohibitiv, nu stiu daca asta este reteta succesului, eu unul nu-mi permit sa merg saptamanal la astfel de preturi. Sevicii de top, fara sex,i-as baga in aceeasi oala cu Fantasy, dupa o experienta cu o maseoza. Cred ca daca ar face un sistem de preturi mai accesibile clientilor care le-au trecut pragul si au primit nota de trecere, ar avea mult de castigat prin fidelizare. Din punctul meu de vedere nu stau foarte bine la capitolul fete....cand am fost eu, erau doar doua pe zi, patru in total. De revenit? Clar ,da, cand reusesti sa faci rost de bani.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
La 07.08.2021 la 11:12, henry jullien a spus:

Bifat salonul. Super lux, pret prohibitiv, nu stiu daca asta este reteta succesului, eu unul nu-mi permit sa merg saptamanal la astfel de preturi. Sevicii de top, fara sex,i-as baga in aceeasi oala cu Fantasy, dupa o experienta cu o maseoza. Cred ca daca ar face un sistem de preturi mai accesibile clientilor care le-au trecut pragul si au primit nota de trecere, ar avea mult de castigat prin fidelizare. Din punctul meu de vedere nu stau foarte bine la capitolul fete....cand am fost eu, erau doar doua pe zi, patru in total. De revenit? Clar ,da, cand reusesti sa faci rost de bani.

Draga Henry

Iți mulțumim tare mult pentru vizita făcută și pentru feedback.

Am realizat o locație unică, exclusivistă în care oferim de la open bar cu produse de calitate pană la o gama de produse de ingrijire personală premium, toate acestea fiind incluse în preț. Un preț care nu este cel mai mare din oraș.

Din echipa avuta, am selectat cele mai bune maseuze și preferăm sa fie puține și de calitate.

Vom continua procesul de selecție al maseuzelor și le vom integra în echipa pe cele mai bune din domeniu.

Pentru că și aici, condițiile de lucru oferite fetelor sunt de lux iar comisioanele pe care acestea le primesc sunt cele mai bune din piața. Mod prin care dorim sa le stimulăm în direcția în care toata atenția lor sa fie îndreptată spre satisfacția clientului.

Mulțumim și te mai asteptam.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 17 ore, natashasecretclub a spus:

Draga Henry

Iți mulțumim tare mult pentru vizita făcută și pentru feedback.

Am realizat o locație unică, exclusivistă în care oferim de la open bar cu produse de calitate pană la o gama de produse de ingrijire personală premium, toate acestea fiind incluse în preț. Un preț care nu este cel mai mare din oraș.

Din echipa avuta, am selectat cele mai bune maseuze și preferăm sa fie puține și de calitate.

Vom continua procesul de selecție al maseuzelor și le vom integra în echipa pe cele mai bune din domeniu.

Pentru că și aici, condițiile de lucru oferite fetelor sunt de lux iar comisioanele pe care acestea le primesc sunt cele mai bune din piața. Mod prin care dorim sa le stimulăm în direcția în care toata atenția lor sa fie îndreptată spre satisfacția clientului.

Mulțumim și te mai asteptam.

Recenzia mea trebuie luata in sensul pozitiv. Am clarificat ca salonul nu se adreseaza oricui. Asta nu inseamna ca nu este ok,insa colegii trebuie sa inteleaga despre ce este vorba. Eu,unul m-am simtit foarte bine, dar am specificat ca nu imi permit sa vin saptamanal-uneori de 2 ori pe saptamana,cum merg la un alt salon. "De revenit? Clar ,da, cand reusesti sa faci rost de bani."

Link spre comentariu

Dupa recomandarea lui @henry jullien am decis sa fac si eu o vizita la acest salon.

Locatia este intr-adevar nou nouta si amenajata cu gust. Singurul punct negativ ar fi ca prosoapele pe care ti le dau sa te stergi lasa scame negre si daca mergi acasa dupa si te ia cineva la intrebari...ar fi cam greu de explicat :P 

In afara de asta, ti se dau papuci de unica folosinta, halat, fetele schimba asternutul de fata cu tine, deci totul e foarte igienic si bine gandit.

Pentru actiune, am ales masajul VIP la 1200 ron cu Jasmine si Sara. A durat 1.5 ore si a fost printre cele mai tari experiente pe care le-am trait. Fetele sunt superbe, se cunosc bine si nu sunt timide una cu alta. S-au sarutat, mangaiat, folosit vibratorul, totul in fata oglinzii din fata patului. Nu intru in alte detalii, pot doar sa va spun ca n-am facut sex de niciun fel, dar nici nu era nevoie. Experienta a fost foarte senzuala si nu e nevoie sa dai la buci pentru a te simti extraordinar.

Consider ca au meritat toti banii si voi reveni cu prima ocazie.

 

  • Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Suna interesant acest nou locsor, mai ales ca l-au vizitat deja niste frati de-ai nostri cu experienta in domeniu.
Se pare ca da, pretul este intr-adevar prohibitiv, dar cred ca asta-i si scopul sa-si selecteze clientii prin pret, e ca si cum ai avea un restaurant misto si micul ar fi 15 lei/bucata, ai tine departe fix clientii care nu vrei sa-ti calce pragul, cred ca asta-i strategia oamenilor.
In rest, mi-a placut site-ul, mi-au placut serviciile descrise, cuvintele alese si varietatea cu care esti atras...

  • Mersi 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In actuala locatie am fost la un super party de swing in luna Iunie :)))) e geniala locatia intr adevar , sus la ultimul etaj este terasa cu jacuzzi unde am ceva amintiri :))) mda , ii urasc ca au icupat locatia pentru ca nu se mai fac party uri de swing acolo acum 😂😂

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...