Sari la conținut

Secret Massage

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Pentru ca ne-ai propus un film interesant, apoi un cantecel, noi recomandam si o carte.  Asta ca sa si inclinam balanta in zona divertismentului de calitate propus initial.

Formal si rece

• Oras:Bucuresti
Postat

Se pare ca de cand au imbogatit oferta cu tot felul de servicii mai putin legate de masajul erotic s-a dus naibii calitatea la masaj.

Fiind in zona zilele trecute ma programez si ajung in locatia bine cunoscuta. Ochii mi se atintesc asupra unei domnisoare pe care n-o mai vazusem prin peisaj, Daria. Pachetul foarte atractiv. Blonda, inalta, sani, fund. Din pacate doar cu atat am ramas din experienta asta.

Masajul de relaxare slabut si facut destul de grabit. Body masaj inexistent. Ma indeamna sa ma intorc si incepe o laba cu foarte mult ulei in speranta ca voi termina repede. Am incercat s-o mai domolesc si incerce si altceva dar n-am scos-o din programul ei. Ca plusuri nu a comentat la atingeri pe corp si sani. De zona intima m-am tinut departe datorita unui miros nu tocmai placut.

Din programul conversational al sedintei am aflat ca ei toti clientii ii lasa tips (banuiesc ca trebuia si eu sa ma conformez).

Locatia: 6.5 (un mare minus pentru gelul de dus cu miros dubios pe care il folosesc)

Daria: 8.5

Masaj relaxare: 5

Masaj erotic: 1

Halatul bine cunoscut: 150 lei pentru vreo 50 minute d2d.

Confirm cele spuse aici.

Am fost acum vreo saptamana si am facut cu Daria. Arata bine la corp dar atat. 

Tot masajul e fost pe fuga.Spunea ca e noua dar oricum nu justifica faptul ca era grabita.

Daria: ca aspect fizic 9

Masaj relaxare: 2.

Masaj erotic: 2 (a constat doar intr-o laba uleioasa. foarte mult ulei).

Atitudine : 2 . Plictisita, figuranta. DE EVITAT !

Nu stiu de ce tot posteaza chestii despre "Natasha" si dans cand aici este un salon de masaj. Ce legatura are una cu alta? :)

Per ansamblu, salonul asta a decazut mult in ultima vreme. De la cum ti se vorbeste la telefon, pana la maseoze. Parca ti se face un mare favor ca esti primit acolo. :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Confirm cele spuse aici.

Am fost acum vreo saptamana si am facut cu Daria. Arata bine la corp dar atat. 

Tot masajul e fost pe fuga.Spunea ca e noua dar oricum nu justifica faptul ca era grabita.

Daria: ca aspect fizic 9

Masaj relaxare: 2.

Masaj erotic: 2 (a constat doar intr-o laba uleioasa. foarte mult ulei).

Atitudine : 2 . Plictisita, figuranta. DE EVITAT !

Nu stiu de ce tot posteaza chestii despre "Natasha" si dans cand aici este un salon de masaj. Ce legatura are una cu alta? :)

Per ansamblu, salonul asta a decazut mult in ultima vreme. De la cum ti se vorbeste la telefon, pana la maseoze. Parca ti se face un mare favor ca esti primit acolo. :)

draga "string"

Faptul ca in ziua in care iti creezi cont pe acest forum faci un fel de "recenzie" de acest gen da o mare greutate afirmatiei tale potrivit careia "salonul a decazul mult in ultima vreme".  Practic recenziile primite de-a lungul timpului de la clientii care ne-au mentionat atat lucruri bune cat si scapari, palesc in fata experientelor pe care le-ai avut de-a lungul timpului in acest salon, dar le-ai tinut secrete.

Iar in aceasta "ultima vreme" in care nu ai reusit sa parcurgi nici macar recenziile membrilor cu vechime si pareri relevante, "am decazut"  cam asa:

- cea mai buna dansatoare de show erotic din Romania, Natasha a devenit imagina salonului. Nu am inventat apa calda, suntem doar al doilea salon care are o persoana publica drept imagine. Stim ca vezi legatura:) 

Iar Natasha participa la show-uri erotice in cadrul petrecerilor de burlaci pe care le organizam si nu numai. 

- am extins si extinded in continuare echipa cu fete noi care arata bine si foarte bine. Adica cu modele.Despre experienta fetelor noi nu este cazul sa mentionam macar din simplu fapt ca vechimea fetei mentionate de tine in domeniul masajului este mult mai mare decat vechimea "recenziilor" tale. 

- despre "modul neplacut" in care receptionera Cristina raspunde la telefon nu este cazul sa facem alte mentiuni pentru ca nu putem jigni inteligenta membrilor cu state foarte vechi pe acest forum si care au adus-o in discutie.

Despre sentimentul ca "ti se face un mare favor ca esti primit acolo" noi am aflat, culmea, tot din niste recenzii, ca unele persoane vin de buna voie doar sa stea de vorba, la o narghilea cu Cristina. Un mic detaliu despre care noi am aflat ca se intampla doar la Natasha Secret Massage. 

Per ansamblu, ce am facut in ultima vreme este doar inceputul. 

Postat

Daca lungiti prea mult inceputul, ajungeti direct la sfarsit. Si ar fi pacat de toata munca voastra.

• Oras:British Virgin Islands
  • Oras:British Virgin Islands
Postat

N-am de gand sa scriu vreo recenzie pompoasa si nici nu ma pricep, asa ca va voi povesti in cateva cuvinte experienta mea.

Acum cateva zile, in toiul noptii, am zis sa ma incalzesc facand o vizita la Secret massage. Salonul a fost descris in recenziile de mai sus asa ca nu mai stau sa-l descriu.

Ajuns acolo, am fost poftit la o repriza de socializare unde mi s-au prezentat fetele: Daria, Jasmine si ceva cu L nu-i mai retin numele.

Dupa 2-3 tigari si o apa plata am ales-o pe Daria, am platit 150ron si ne-am retras in camera de "tortura". Am mai fumat acolo o tigara si ne-am/s-a apucat de treaba.

Masajul de relaxare soft si cu mult ulei, fara sa omita vreo zona, lucru care mi-a placut. Dupa ceva timp de masat am trecut subtil la masajul erotic care a durat pana la sfarsitul orei. Fumat tigara de dupa, dus, stat iar vreo juma' de ora la vrajeala cu fele si acasa ca se facuse aproape 4AM.

Parerea mea este ca salonul e misto, fetele de treaba si, eu unul, voi mai trece pe la ele.

P.S este parerea mea subiectiva asa ca nu incepeti cu tot felu' de mizerii pt. ca nu va voi raspunde.

• Like 2
Postat

draga "string"

Faptul ca in ziua in care iti creezi cont pe acest forum faci un fel de "recenzie" de acest gen da o mare greutate afirmatiei tale potrivit careia "salonul a decazul mult in ultima vreme".  Practic recenziile primite de-a lungul timpului de la clientii care ne-au mentionat atat lucruri bune cat si scapari, palesc in fata experientelor pe care le-ai avut de-a lungul timpului in acest salon, dar le-ai tinut secrete.

Iar in aceasta "ultima vreme" in care nu ai reusit sa parcurgi nici macar recenziile membrilor cu vechime si pareri relevante, "am decazut"  cam asa:

- cea mai buna dansatoare de show erotic din Romania, Natasha a devenit imagina salonului. Nu am inventat apa calda, suntem doar al doilea salon care are o persoana publica drept imagine. Stim ca vezi legatura:) 

Iar Natasha participa la show-uri erotice in cadrul petrecerilor de burlaci pe care le organizam si nu numai. 

- am extins si extinded in continuare echipa cu fete noi care arata bine si foarte bine. Adica cu modele.Despre experienta fetelor noi nu este cazul sa mentionam macar din simplu fapt ca vechimea fetei mentionate de tine in domeniul masajului este mult mai mare decat vechimea "recenziilor" tale. 

- despre "modul neplacut" in care receptionera Cristina raspunde la telefon nu este cazul sa facem alte mentiuni pentru ca nu putem jigni inteligenta membrilor cu state foarte vechi pe acest forum si care au adus-o in discutie.

Despre sentimentul ca "ti se face un mare favor ca esti primit acolo" noi am aflat, culmea, tot din niste recenzii, ca unele persoane vin de buna voie doar sa stea de vorba, la o narghilea cu Cristina. Un mic detaliu despre care noi am aflat ca se intampla doar la Natasha Secret Massage. 

Per ansamblu, ce am facut in ultima vreme este doar inceputul. 

Merg la masaj erotic de prin 2003. NU cred ca mai este nevoie de altceva.

Faptul ca mi-am facut cont abia acum aici, e o pura intamplare. De obicei, imi placea sa stau si sa citesc recenziile celorlalti.

Am fost la salonul vostru de mai multe ori in ultimele luni. Am facut cu Alice(buna maseoza si atitudine corespunzatoare) :).

De asemenea, am inteles ca lucreaza doar ziua pentru ca a inceput facultatea. Iti dau detaliile aceastea ca sa vezi ca am fost prezent in salonul vostru si nu doar o data. :)

Kendra, alta fata cu nasul pe sus. Poate mai slabeste un pic mai ales in zona picioarelor inainte sa faca figuri in receptie.

Despre Daria, am comentat mai sus. Slab de tot masajul si atitudine de cocalara. Hai sa spunem ca poate a fost doar o "zi proasta" pentru ea? E mai bine asa?  :kiss3 

• Minus 2
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

lucreaza doar ziua

Ai vrut sa zici noaptea?

• Oras:Buc
Postat

Dupa masajul tailandez cu Daria de la Iasi, am vizitat-o si pe domnisoara in chestiune. 

Daria este incepatoare si lucreaza de vreo luna la Natasa. Fata este foarte frumoasa, cu trasaturi delicate, o blonda inalta de 170 cm, supla si cu sani perfecti cum eu n-am mai atins:-) , deci 10 fara ezitare pentru aspect si tinuta !

Masajul de relaxare 7 dupa canoane, destul de simplist, a fost combinat cu delicate  atingeri erotice, incat nu a fost monoton, ci incitant si foarte placut, asa ca perceptia mea a fost de 9. 

La masajul body si erotic fata m-a alintat cu sanii ei superbi si cu pielea ei catifelata, dar a fost  cam incordata si putin permisiva, GFE 8. Am obtinut totusi acceptul de-a o atinge delicat, dar mai mult am privit-o ca este minunata...In final  am rugat-o sa se miste lasciv si mi-a oferit un show erotic pe cinste cu vizibilitate din toate directiile, este frumoasa  peste tot, are imaginatie si mai ales nu  este limitata (inca) de rutina, asa ca o notez tot cu 8 si pentru erotism.

Daria este foarte ingrijita, perfect epilata, catifelata, igiena 10, o minune de  genul " sa-i bei apa..."

Daca ar fi mai permisiva, ar fi compania ideala...eu ii doresc sa se perfectioneze si  mult succes !

• Like 2
Postat

@secretmassage: Din pacate nu sunt de acord cu explicatiile voastre. Am mai nimerit la voi fete noi si experienta a fost mult mai ok. Daria a fost prima fata de la voi care a cerut pe fata tips si prima fata de la voi la care nu i-am lasat nimic extra la sfarsitul masajului din acest motiv.

Pacat ca umpleti echipa cu fotomodele care nu au nici o treaba cu masajul sau atitudine pro client.

Pentru mine singura fata de la voi la care m-as intoarce este Alice.

Postat

@secretmassage: Din pacate nu sunt de acord cu explicatiile voastre. Am mai nimerit la voi fete noi si experienta a fost mult mai ok. Daria a fost prima fata de la voi care a cerut pe fata tips si prima fata de la voi la care nu i-am lasat nimic extra la sfarsitul masajului din acest motiv.

Pacat ca umpleti echipa cu fotomodele care nu au nici o treaba cu masajul sau atitudine pro client.

Pentru mine singura fata de la voi la care m-as intoarce este Alice.

subscriu la ceea ce ai spus aici. Daria in afara faptului ca are un limbaj colorat, face referire la bacsis in 10 in 10 min.

am crezut ca am prins-o eu intr-o zi proasta dar se pare ca nu e asa.

eh, dar ce mai conteaza? Natasha, dansatoarea participa la show-uri erotice este cand aici este categoria , "Masaj erotic" :)

eu zic ca sunteti pe calea cea buna. la ce concurenta e in Bucuresti intre saloane.....va urez succes :)

• Minus 2
Postat

Incerc sa urmaresc site-ul vostru dar, din pacate, este foarte haotic si nu se intelege cum le cheama pe fete, care e noua si care nu.

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Am vizitat (din lipsa de optiuni pe termen scurt) pentru a 3 a oara salonul. Programare rapida, pentru ca era mic intervalul in care scapasem de radar. Ajuns pe Lamaitei, stat un pic la poarta, intampinat de 3 fete. Aici din pacate eterna mea problema cu numele ma impiedica sa individualizez cele 3 fete si, mai grav, pe cea aleasa. O pustoaica bruneta de 21-22 ani, de inaltime medie, cu destul de multa tatuaje pe mana si abdomen, aspect usor asiatic (a nu se citi conlocuitoare).

Am urcat la primul etaj, am fost invitat la dus si aici pot sa remarc un plus fata de vizitele precedente. Gelul de dus okish, parca prea dulce si doar o singura optiune, prosopul curat, chiar remarcasem in curte un uscator de rufe plin cu prosoape scoase la aer, ca sa evite vechile probleme cu mirosul greu. Si un alt pus papuci de unica folosinta.

Revenit la masaj am gasit-o pe gheisa in timp ce se dezbraca si i-am putut admira trupul sportiv si sanii medii dar frumosi.

Masajul de relaxare a fost destul de in forta facut, cu simt de raspundere si tehnica destul de buna. Chiar ok.

Dupa un timp m-am intors cu fata in sus, ea s-a uns pe piept cu ulei si a inceput un masaj erotic cu sanii, destul de mecanic. Oricum nu a sarit direct la eterna laba uleioasa. Abia dupa ce mi-a trezit bine interesul l-a luat la jocul de mana. Moment in care am rugat-o sa sa dea mai aproape sa o ating si eu daca mi-e permis. Ceea ce a si facut, continuand cu laba pana la happy ending. Pe tot parcursul masajului a stat cu binkinii pe ea... Ma gandeam ca i-o fi frig... Cert e ca nici nu i-am cerut eu sa-i dea jos. Nu sunt genul care sa ceara chestii, asteptand sa vad ce mi se poate oferi standard.

Dusul de rigoare si inapoi pe cai..

Note: salon 8,5+ pentru ca se vede ca asculta nemultumirile

Gheisa: 9 ca aspect, 6 ca implicare

Masaj relaxare 9+

Masaj erotic 7

Timbrul de mediu: 150 lei

• Like 2
  • Oras:bucharest
Postat

Am fost și pot spune ca m-am simțit minunat în acest salon, Cristina cea care m-a întâmpinat prima data e o persoana extraordinara,am fost de ce puțin 12 ori în ultimele 3 săptămâni. Întotdeauna m-am simțit ca acasă și asta e aspectul cel mai important pentru mine. O sa scriu o recenzie aici în următoarele zile unde o sa dau toate detaliile. Seara frumoasa sa aveți!

Postat

Am vizitat (din lipsa de optiuni pe termen scurt) pentru a 3 a oara salonul. Programare rapida, pentru ca era mic intervalul in care scapasem de radar. Ajuns pe Lamaitei, stat un pic la poarta, intampinat de 3 fete. Aici din pacate eterna mea problema cu numele ma impiedica sa individualizez cele 3 fete si, mai grav, pe cea aleasa. O pustoaica bruneta de 21-22 ani, de inaltime medie, cu destul de multa tatuaje pe mana si abdomen, aspect usor asiatic (a nu se citi conlocuitoare).

Am urcat la primul etaj, am fost invitat la dus si aici pot sa remarc un plus fata de vizitele precedente. Gelul de dus okish, parca prea dulce si doar o singura optiune, prosopul curat, chiar remarcasem in curte un uscator de rufe plin cu prosoape scoase la aer, ca sa evite vechile probleme cu mirosul greu. Si un alt pus papuci de unica folosinta.

Revenit la masaj am gasit-o pe gheisa in timp ce se dezbraca si i-am putut admira trupul sportiv si sanii medii dar frumosi.

Masajul de relaxare a fost destul de in forta facut, cu simt de raspundere si tehnica destul de buna. Chiar ok.

Dupa un timp m-am intors cu fata in sus, ea s-a uns pe piept cu ulei si a inceput un masaj erotic cu sanii, destul de mecanic. Oricum nu a sarit direct la eterna laba uleioasa. Abia dupa ce mi-a trezit bine interesul l-a luat la jocul de mana. Moment in care am rugat-o sa sa dea mai aproape sa o ating si eu daca mi-e permis. Ceea ce a si facut, continuand cu laba pana la happy ending. Pe tot parcursul masajului a stat cu binkinii pe ea... Ma gandeam ca i-o fi frig... Cert e ca nici nu i-am cerut eu sa-i dea jos. Nu sunt genul care sa ceara chestii, asteptand sa vad ce mi se poate oferi standard.

Dusul de rigoare si inapoi pe cai..

Note: salon 8,5+ pentru ca se vede ca asculta nemultumirile

Gheisa: 9 ca aspect, 6 ca implicare

Masaj relaxare 9+

Masaj erotic 7

Timbrul de mediu: 150 lei

Am intrat și eu cu Sonya, pot spune ca e foarte ok, însă nimic mai mult, nu exista acea implicare pe care o caut, însă își face treaba foarte bine cu foarte mult profesionalism, are experienta în masaj. Dacă căutați un masaj ca la carte e perfecta.

Postat

După cum am promis o sa revin vin cu recenzie, însă nu voi da numele maseuzei cu care am intrat cel mai des, va las pe voi sa descoperiți persoana de care va place, pana la urma e o chestie de gusturi si cred ca asa e cel mai bine. Însă voi face o recenzie a salonului, asa cum vad eu lucrurile, pot spune ca l-am vizitat de cel puțin 20 ori in ultimele 2 luni si per total pot sa spun ca am fost mulțumit. Inainte de tot, trebuie sa precizez ca marele merit pentru impresia generală pe care-mi-a lăsat-o acest salon este al Cristinei despre care pot spune ca este un om extraordinar, atent la doleanțele tale, o persoana care cunoaște foarte bine psihologia si știe sa te facă sa revii cu drag. Deși am frecventat enorm de multe saloane de-a lungul timpului pot spune ca in afara de "La Rândunica" care rămâne o legenda a domeniului, si din câte am citit si eu la un moment dat odată demult a lucrat si ea la Natasha, aceste salon ramane unul din putinele saloane in care am întâlnit o atmosfera plăcuta. Bucureștiul e plin de saloane la prețuri mici pline de fete de o calitate îndoielnica care au numai ca paravan masajul erotic, in schimb oferă alte servici lapiezuri suplimentare. Aici chiar nu e cazul si nu cred ca vreo fata face mai mult decât masaj, regulile sunt foarte stricte, însă dacă va doriți o relaxare ca la carte cu niște fete civilizate si mai ales educate e locul ideal. Acum o sa dau câteva note deși nu cred ca au o relevantă atât de mare însă vreau sa respect întocmai regulile forumului.

Locație 8,50 o zona centrală in apropiere de rond Coșbuc, o casa la curte ce oferă condiții decente specifice acestui tip de salon, însă nu lux ,mai sunt multe de îmbunățit, in aceasta privința am înțeles ca in anul ce vine se vor muta intr-o locație mai ok, deși eu sunt mulțumit asa cum e si acum

Aspect fete 8,50-9,00 aici diferă de la fata la fata, nu pot spune ca sunt cele mai frumoase din lume, însă sunt fete cu mult bun simt, se cu totul alt nivel fata de acest domeniu

Corp fete 9 aici iti poti alege fata in funcție de gusturi, am intrat atât cu fete cu sânii mari, cat si cu sânii mici, repet e vorba de gusturi

Atitudine 10 aici pot spune ca e punctul forte, enorm de mult bun simt, lucru pe care il găsești mai rar

Gfe 5 se comporta ca niste Profesioniste si atât, dacă cauți ceva mai mult in ceea ce înseamnă girlfriend experience , gen sărutări sau alte lucruri de genul acesta nu e locul potrivit, însă poti avea o Conversație ok.

Igiena 10 ti se oferă papuci noi de fiecare data, prosoape curate, cred ca e un aspect foarte important in acest domeniu

Masaj 9 nu pot spune ca masajul e perfect, fetele mai au de învățat, însă își dau silință sa iti facă pe plac

Per total dincolo de note si orice altceva cred ca atmosfera intr-una astfel de loc e cea mai importantă si voi reveni cu plăcere de fiecare data in acest loc.

Sa aveți sărbători îmbelșugate si dacă tot vorbim de masaj, multă relaxare.

• Like 4
Postat
Cristina, regina noptii

Am cunoscut-o pe Cristina ca receptioneră a salonului Secret massage . Fata mi-a plăcut de la început pentru ca este o frumoasă de vreo 30 de ani, brunetă cu ochi căprui inchis, aproape negri , tenul alb si buze senzuale. Este civilizată si cultivată, are studii de psihologie.

De câte ori ma gandesc la ea, imi amintesc de versurile lui Blaga din poezia Izvorul noptii: "Frumoaso, ti-s ochii atat de negri"...

Nu stiu sigur, dar as putea sa pariez că ea a avut ideea sa creeze The Secret Lounge, loc unde poti sa fumezi din narghilea si sa stai de vorbă cu Cristina intr-un separé intim slab iluminat, cu o canapea si două fotolii cu un aer cam învechit, dar plăcut. Pe masuţa din mijloc stă narghileaua, pregatita dinainte, tot sa stai la povesti.

Acolo, la o narghi, am cunoscut-o mai bine. Cristina are o voce plăcută, catifelată, invaluitoare, de tonalitate joasă si pe care eu o percep foarte sexy. Fata este open minded si cu ea am putut sa vorbesc orice; desigur ca acolo nu este mânastire, asa că subiectele discutiilor sunt de obicei legate de erotism sau sex si ajung să fie chiar incitante... Astfel esti perfect pregatit pentru un masaj erotic cu una din fete.

I-am povestit, de exemplu, o aventura picantă pe cate am avut-o recent, o partidă de sex in patru cu doua domnisoare frumoase, cu care am facut aproape toate combinatiile posibile, iar amicul meu mult mai tanar se dezlantuise si nu mai termina....Dupa vreo jumatate de ora in care i-am descris detaliat întâmplarea, Cristina a început să vibreze, iar ochii ei pareau si mai negri si străluceau minunat :thinking  iar ea îmi cerea precizari intime pe care i le-am oferit cu placere, retraind momentul.

Ca aprecieri, pentru salonul cam învechit doar un 8, dar vestea bună este că in curand se va muta intr-o locatie nouă, interesant. Pretul pentru o oră este de 60..70 lei, exact nu-mi amintesc, probabil ca eram cu gândul la masajul erotic ce urma dupa narghilea cu una din frumoasele salonului (nu cu Cristina !)...

Cristina merita un 10 pentru look, dar mai ales pentru atitudine si ideea de flirt la narghilea, unică în București. Nu vă gândiţi la mai mult că nu ţine, jobu'-i job, totuşi nu e imposibil sa apară cândva și un norocos :gifs_ojos

Bravo frumoaso, ti-s ochii atât de negri !...

P.S. Vinul casei Natasa, cabernet sauvignon, a fost plăcut, mângâietor si revigorant ca un masaj erotic interior :maninlove 

MD 

• Like 7
Postat

Multumindu-le celor care sesizeaza si apreciaza modul diferit in care ne concentram atentia pe satisfactia clientilor, continuam prezentarea fetelor din acest sezon in stilul S.E.P.I.A.

Te invitam sa descoperi stilul S.E.P.I.A alaturi de Anastasia la Natasha Secret Massage

Pentru ca S.E.P.I.A. inseamna Seducatie, Erotism, Placere, Incitant... Ai mai vrea!

post-86370-0-21820400-1453490018_thumb.jpg
Postat

Cristina, regina noptii

Am cunoscut-o pe Cristina ca receptioneră a salonului Secret massage . Fata mi-a plăcut de la început pentru ca este o frumoasă de vreo 30 de ani, brunetă cu ochi căprui inchis, aproape negri , tenul alb si buze senzuale. Este civilizată si cultivată, are studii de psihologie.

De câte ori ma gandesc la ea, imi amintesc de versurile lui Blaga din poezia Izvorul noptii: "Frumoaso, ti-s ochii atat de negri"...

Nu stiu sigur, dar as putea sa pariez că ea a avut ideea sa creeze The Secret Lounge, loc unde poti sa fumezi din narghilea si sa stai de vorbă cu Cristina intr-un separé intim slab iluminat, cu o canapea si două fotolii cu un aer cam învechit, dar plăcut. Pe masuţa din mijloc stă narghileaua, pregatita dinainte, tot sa stai la povesti.

Acolo, la o narghi, am cunoscut-o mai bine. Cristina are o voce plăcută, catifelată, invaluitoare, de tonalitate joasă si pe care eu o percep foarte sexy. Fata este open minded si cu ea am putut sa vorbesc orice; desigur ca acolo nu este mânastire, asa că subiectele discutiilor sunt de obicei legate de erotism sau sex si ajung să fie chiar incitante... Astfel esti perfect pregatit pentru un masaj erotic cu una din fete.

I-am povestit, de exemplu, o aventura picantă pe cate am avut-o recent, o partidă de sex in patru cu doua domnisoare frumoase, cu care am facut aproape toate combinatiile posibile, iar amicul meu mult mai tanar se dezlantuise si nu mai termina....Dupa vreo jumatate de ora in care i-am descris detaliat întâmplarea, Cristina a început să vibreze, iar ochii ei pareau si mai negri si străluceau minunat :thinking  iar ea îmi cerea precizari intime pe care i le-am oferit cu placere, retraind momentul.

Ca aprecieri, pentru salonul cam învechit doar un 8, dar vestea bună este că in curand se va muta intr-o locatie nouă, interesant. Pretul pentru o oră este de 60..70 lei, exact nu-mi amintesc, probabil ca eram cu gândul la masajul erotic ce urma dupa narghilea cu una din frumoasele salonului (nu cu Cristina !)...

Cristina merita un 10 pentru look, dar mai ales pentru atitudine si ideea de flirt la narghilea, unică în București. Nu vă gândiţi la mai mult că nu ţine, jobu'-i job, totuşi nu e imposibil sa apară cândva și un norocos :gifs_ojos

Bravo frumoaso, ti-s ochii atât de negri !...

P.S. Vinul casei Natasa, cabernet sauvignon, a fost plăcut, mângâietor si revigorant ca un masaj erotic interior :maninlove

MD 

Ai starnit fata si ai lasat-o asa?

• Like 1
  • Minus 6

Vizitator Batranul George
Reputație: 0
Postat

Esti la a treia tinerete, faci descoperiri mai dese si mai bune decat noi astia la a doua tinerete.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...