Sari la conținut

Transexuala sau travestit in bm?

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu dar am fost la un Travestit ieri la pensiunea Valery.

Frumos? :))))....si apropo....mai merge cu 50 de unitati 1-2 ore la valery? ca n-am mai fost de mult. Multumesc anticipat!

Postat

Recomand având in vedere că i docilă și dacă te atrage penisul atunci o recomand . 50 lwi costa 2 h iar pana a doua zi 70. Are erecție buna chiar dacă face tratament hormonal . Suno pe numărul 0757363660- este disponibilă

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Recomand având in vedere că i docilă și dacă te atrage penisul atunci o recomand . 50 lwi costa 2 h iar pana a doua zi 70. Are erecție buna chiar dacă face tratament hormonal . Suno pe numărul 0757363660- este disponibilă

nu ma atrag fetilii cu pula...locatia m-a interesat...trageti-i voi in cur....sau pasiv no....Anus nou fericit!!!!

Postat

Este, dar este cumsecade și îmi spunea ca sta după profii dar nu pe partea cu țiganii . Eu am petrecut niște momente bune in care am avut parte sa o excit și sa și dea drumul la culme .

Postat

Cat i-ai dat la travestitul ala cu care ai fost la Valery? Îl știu și are și Facebook are o voce tuguiata și buze cărnoase e țigan clar din poze!

Postat

M-am întâlnit cu travestitul de revelion, eram la o cabana din Baia sprie cu niște prieteni . A venit a întrat pe rand cu mine, apoi cu alt doritor. Plata 150 pentru amândoi după lungi negocieri. Intrat în camera i-am înfipț direct în gat scula. Suge bine, l-am pus pe spate i-am dat un gura pana era bele toată scula, apoi l-am pus la lins coaiele, se excita la lins, apoi iar muie dusa la extrem plus niste batalii cu pula peste buze, după care finalizare pe fata. A zis ca ii place, sincer și mie mi-a plăcut,cu alta ocazie o sa îl prind și am sa îl mai umilesc asa puțin dacă tot e sugator!

Postat

Hmm...este curat ?..intreb ca stiu ca este de etnie.. a venit cu pestele după el.? Era îmbrăcat cu haine de damă ..era sexy?

Postat

L-am pus la dus, apoi s-a îmbrăcat destul de sexy cu o ținută ce a adus-o cu el, venise în blugi si geaca plus ghiozdanul unde avea tinuta, merita 70 lei per finalizare, dar finalizare de aia cu merita toți travestiți, dat muie pana rămân fără aer, umiliți, dominați și scuipați dacă se poate și accepta!

Postat

Nu Vreau să vorbeasc vulgar.... Nu imi face tu mir reclamă nu am nevoie și măcar daca era adevarat.... Vreau sa ne întâlnim sa discutam neînțelegerile astea ✌

Postat

Nu Vreau să vorbeasc vulgar.... Nu imi face tu mir reclamă nu am nevoie și măcar daca era adevarat.... Vreau sa ne întâlnim sa discutam neînțelegerile astea ✌ șeful vostru ❤

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...