Sari la conținut

Bya doar pentru tine 0736931430


Postări Recomandate

  • Oras:La Lidia acasă :)))
  • Oras:La Lidia acasă :)))

Salutare, covidatii mei,

Fiind închis între 4 pereți din cauza unei mizerii cu nume de covid19 și nu știu ce naiba de ordonanțe militare și stări de urgență, am zis ca musai sa arunc un ochi pe forum. Și ajung la topicul ăsta. Cum n-am mai încercat milf la viata mea, am zis să-mi fac curaj și sa ma dezmăț după atâta stat în casă. Bag repede un ochi pe google maps și fac cea mai bună ruta pana spre coresi astfel încât sa nu ma întâlnesc cu bulangiii de milițieni. Va dati seama ca pe declarație nu puteam sa scriu ca merg la curve ca îmi dădeau maximul de amenda de ciuda ca eu pot sa ma simt bine, iar ei stau sa facă norma de amenzi. Ajung la locație mai repede (deh, nefutut de ceva timp, aveți înțelegere față de mine) și ma primește, fără sa mai aștept. Doamna, și insist, Doamna (chiar e o Doamnă) se prezintă foarte bine pentru vârstă ei. E foarte cumsecade, serviciile sunt meserie, tot ce-ți poți dori. Nu mai detaliez și eu aici, au scris alții mai bine despre ce poate doamna. Și poate!

La plecare, a zis ca imi da adeverinta in cazul în care ma oprește militia ðŸ˜

Ca idee, vorbiți cu ea când plecați la întâlnire, și, dacă o sunați ca v-a oprit miliția, ea le poate confirma ca faceți voluntariat pentru mătușa dvs 😜

A meritat? Da!

De revenit? Da!

P. S. Faina prima experienta cu milf ðŸ˜

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:La Lidia acasă :)))
  • Oras:La Lidia acasă :)))

Sa mai bagam o recenzie, ca e moca.

Contact pe wapp sau sms. Se pare ca răspunde mai repede pe sms.

Câmpul de luptă e vis-a-vis de Belaqva Coresi(Maurer).

Apartament de asta nou, modernist. Baia ok, tot ce trebuie.

Sa trecem la ce ne interesează. Ati văzut in filmele demne de oscar ce rulează pe netfl... pardon, pornhub, cum se face ON de ala cu înghițit cocoselul până in gat si chiar mai mult? No asa ceva practica Ioana. E genul ala de oral pe care nu il mai găsești nicăieri in Brasov. Pervers rau de tot, cu priviri indecente, cu scuipat pe cocosel exact cum iti scuipi dușmanii, cu cea mai mare ura de moarte!!! Te trage efectiv in ea, de te ia cu frica. Pot sa jur cu mana pe scula ca asa ceva nu gasim nicăieri. Accepta face fuck, de ala parsiv rau de tot. Deci e numai buna treaba pentru perversi bolnavi :)

La normal iarăși se implica, pune suflet de zici ca da un test pentru milfeta anului.

Scor 100/200, dar nu știu exact ca eu lasam 150 ca stăteam cam 40 min si oricum câteodată mai las ciubuc pe unde calc (frizer, taximetrist, crâșma...)

E fain ca dacă imi fac cumpărăturile de la auchan, pac o vizita la Notre Dame :)

 

Funny : sa spunem ca sta in blocul X (un număr generic, nu pot da adresa exacta). In timp ce mă imbracam sa ma car vorbea la telefon cu un client si incerca sa ii zica unde este locația. Si aud ca ajunge in 5 min. Ies din bloc si după 20-30m ma întreabă unul dintr-o mașina

- nu va suparati, blocul X...

- cred ca asta este.

Imi venea sa-l întreb : mai exact, Ioana? ;)

 

P. S. Mergeți si încercați oralul ala pervers. Iar la plecare uitati-va s-o mai aveți in pantaloni, ca e prapad ce face femeia asta cu ea ;)

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Bună ziua stimați confrați,

 

Am citit cu viu interes relatarea originală și colorată a vampirului de capre, care mi-a placut si intr-un moment de excitare anticipativă, am contactat-o pe duduie.

 

Cum nu am nici talentul narativ al colegului dinainte, nici nu vreau sa ma lungesc (sunt la siestă, ce plm...), iată impresia mea.

 

Contact - 10

telefon direct, direct si răspunsul, confirmare din partea mea, share location din partea ei. Are o voce mișto la telefon, undeva intre îmbietoare si provocatoare, fără a fi lascivă, iti faci filme.

Are si două anunturi pe publi.

 

Locatie 9, nu dau detalii, are cam tot ce trebuie, zona Coresi

 

Aspect 8 pentru varsta ei - aici eu as incadra-o la categoria mature, nu milfe, deși tehnic vorbind, toate maturele au fost mai intai milfe. Depinde unde vede fiecare granița.

Per ansamblu Ok. privire provocatoare, piele fina, îngrijită, curată si frumos mirositoare.

 

Servicii

 

OP - 9,5

într-adevăr, dacă ai vise cu face fuck, bale, gâlgâit, contact vizual, așa mai hard este ce trebuie.

 

Nu fac comparatii cu alte tipe de pe Brasov pentru ca nu prea am cu cine. Iar acea "cine" e tot bine, dar e pe alt stil.

 

NP - nici nu notez, m-am băgat misionar să termin mai repede penteu ca, prins cu muia, depășeam timpul regulamentar

Acceptă fingering, intrebati inainte

Pare sa ii placă preludiul, mângâieri sarutari pe corp, etc.

Anal cică da, cu programare, pesemne pentru fideli

 

Atitudine 9

Foarte primitoare, m-a servit cu ceva de băut, zâmbitoare, dă clasă multor puștoaice care stau mute ca scândura, asteptând sa faca "click".

 

Igiena 10 cred eu

 

 

Amenda 100/200

De recomandat, da, dar citiți bine prospectul inainte.

 

De revenit?

Nu știu, nu cred, dar mno, poate.

Oralul e mișto tare, e de experimentat si e printre cele mai bune primit din ultima vreme, dar eu merg mai mult pe varietate, mai am opțiuni și mi-am facut damblaua.

 

Baftă sănătate și presiune în instalație vă doresc!

  • Like 4

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

'a vampirului de capre'

Recunosc ca sug, dar asta nu înseamnă neapărat ca-s vampir.

Pot fi catalogat cel mult ca fiind un sugaci

Am mers si eu pe un mix. Semantic adica.

Zic, daca-l fac sugaci, se zburleste târtița-n el si ma invita naibii si pe mine la o bere parte-n parte, ca pe @Colericul.

Ori eu nu tin la bere.

 

Asa ca am scris bampir. Ca am incercat chiub.. .. bra... ka si mi s-au impleticit deştili pă keyboard. :)

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Dragi colegi brasoveni, salut! Aveti o Doamna adevarata din toate punctele de vedere. Am avut placerea de a ma bucura de ea si dupa ce s-a terminat, am uitat unde trebuie sa ajung. Mi-au trebuit minute bine ca sa imi dau seama ce voiam sa fac, ce sa bag pe gps.

10 cu felicitari pe toate categoriile.

Ajuns dis de dimineata cu treaba in Brasov, mai aveam vreo ora la dispozitie. Dadusem cu o seara inainte un mesaj pe whatsapp, intreband-o de la ce ora incepe. Mi-a raspuns a doua zi, pe la 08:30, cu un mesaj audio pe whatsapp. Am sunat, avea o programare peste vreo juma de ora. Am rugat-o sa ma bage pe mine inainte. Ok. Mi-a dat adresa, am ajuns, am parcat. Dar nu gaseam blocul. Era un client la ea care mi-a explicat ce si cum (cred ca ne-am intersectat in fata blocului cand clientul respectiv s-a urcat in masina si a plecat). Cat cautam blocul mi-a trimis pe whatsapp o poza sugestiva, indeajuns de ma face sa merg un pic cocosat (ca sa ascund umflatura din pantalon).

Locatia foarte curata si cu gust. Am cerut prosop si am intrat in cada. Geluri pe alese.

Actiunea a inceput cu un dans pe muzica televizorului si striptease. Nu am mai rezistat si am luat-o in brate. De aici, totul este in ceata... Oralul superb, cu micile zvacnituri cand ii trecea de gat si intra toata, dulceata vaginului ei, un 69 ca la carte. Am zis ca vreau anal, a spus Ok, dar incepem in vagin ca sa se umezeasca mai bine. Zic, bine, dar nu prea mult ca explodez. S-a pus deasupra si a inceput divina miscare, eu strivindu-i sfarcurile intre buzele-mi avide. Ii placea. Apoi ne-am pus in misionar si am bagat-o usor in dos. Am dat incet, sa prelungesc momentul. Ea isi masa clitorisul cu ardoare. Am incercat sa duc cat mai mult dar, din pacate, nu am reusit. Am terminat in spasme fierbinti, nu stiu daca si ea a terminat sau era pe aproape. Frumos...

M-am dezlipit cu greu si m-am dus sa ma spal. Am intrebat-o daca vine pe la mare. A zis ca va veni la plaja cu prietenul ei. Va incerca intalnirile si, daca e ok, va ramane mai mult. M-a intrebat cum sunt oamenii la Constanta. Aici am ezitat... Stiu ca am colegi care chiar isi doresc o asemenea escorta si stiu sa se poarte cu ea. Dar sunt si alt fel de oameni... Nu intru in amanunte.

M-am imbracat si am iesit. Inainte de asta mi-a zis ca asteapta 2 clienti pt un show de zile mari. Bun asa.

Ma incearca o anumita invidie cand scriu aceste randuri. Dar oricum, isi merita felicitarile.

Am platit 100 si mi-a parut rau. In timpul actiunii ma gandeam si voiam sa las mai mult. Din pacate, am plecat plutind si pana mi-am revenit, era prea tarziu.

Sper ca nu v-am plictisit.

Spor si sanatate!

  • Like 1
Link spre comentariu

Hai sa fac si eu o recenzie , asa cum a spus si colegul seth fiind in drumul serviciului meu am zis sa imi incerc si eu norocul la această doamna. Bai oameni buni daca nu stati bine cu inima va gaseste dracii frate. Ba va suge ,va fute ,va linge , va de toate pana va ia cu transpirație reci:)) Hai sa începem recenzia calumea:

Locatie: 10 apartament nou si curat

Baia:10 feluri de dush si fiecare client cu prosopul lui

Doamna:pentru varsta ei 9.5 asta ca sa nu dau 10 ca nu este nici PAMELA care la 999 ani arata ca la 20.

Igiena : 10

Oral: 11 bă pana in gât de fapt pana la dreaq in praznic ca eu zic ca trecuse de gât ca ma harjaia ceva fix in capul pulii si Nu stiu ce :))) oricum frumos super deep cu scuipat cu lins cu privit in ochi in timp ce era in deep... bun bun bun.bravo

După oral am vazut o pula de cauciuc la capul patului , ce.i drept cam mare :))) imi cam dădea plasticul ala rusine , am dat pula de plastic cu durex si dai penetrare cu o mână și cu alta am frecat.o la lindic. Ba ce sa mai ii place pula ii place tot ,este o NINFOMANA .

Normal : 10 pt pula de plastic manuita de mine , 10 pentru pula mea cum mi.o manuia ea din mișcări:))

Anal : 10 cu pula mea :)) intră toată si geme frumos.

Terminat primul nr , dush si relaxare la.o vb după care iar m.a luat "nebuna" si m.a supt de m.au găsit dracii am plecat de acolo tras la fata ... si iar anal si ce sa mai o nebunie, este femeia cu care faci mai mult decât vezi in filmele porno. Asta e concluzia mea

Pret 200/h super meritată investiția, abea astept sa mai ajung pe la brașov sa mai dau in ea ca tare mult mi.a placut.

 

Baftă si ciocan tari!!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am fost ieri la Bya, programare pe Watzapp ajuns la locatia bine cunoscuta, intrat in apartament am socializant cateva minute pana aici totul ok , surpriza vine cand o intreb dece usa de la dormitor este inchisa si trebuie sa desfasuram actiunea in leaving!!!!!!!!!

 

Ce sa vezi in IN DORMITOR ERA IUBI sau (rechinu cum cred eu ) CUM II SPUNE EA , sa pic din picioare jos cand am auzit , am parasit locatia fara sa stau la discutii.    Cum sa dai la bugi cu animalul in camera cealalta, pacat de serviciile profesionale pe care le ofera dameza. 

 

Ce folos ca ti ai cerut scuze ................................ chefu era deja epuizat...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

 

Ce sa vezi in IN DORMITOR ERA IUBI sau (rechinu cum cred eu ) CUM II SPUNE EA , sa pic din picioare jos cand am auzit , am parasit locatia fara sa stau la discutii. Cum sa dai la bugi cu animalul in camera cealalta, pacat de serviciile profesionale pe care le ofera dameza.

 

Ce folos ca ti ai cerut scuze ................................ chefu era deja epuizat...

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Cel mai prost peste..ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Link spre comentariu

  • Oras:Transylvania
  • Oras:Transylvania

Am fost ieri la Bya, programare pe Watzapp ajuns la locatia bine cunoscuta, intrat in apartament am socializant cateva minute pana aici totul ok , surpriza vine cand o intreb dece usa de la dormitor este inchisa si trebuie sa desfasuram actiunea in leaving!!!!!!!!!

 

Ce sa vezi in IN DORMITOR ERA IUBI sau (rechinu cum cred eu ) CUM II SPUNE EA , sa pic din picioare jos cand am auzit , am parasit locatia fara sa stau la discutii.    Cum sa dai la bugi cu animalul in camera cealalta, pacat de serviciile profesionale pe care le ofera dameza. 

 

Ce folos ca ti ai cerut scuze ................................ chefu era deja epuizat...

 

 Ba esti nebun?!?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Atat de rau s-a ajuns de nici nu mai pleaca din locatie? 

 

P.S.: Ai luat cea mai buna decizie sa pleci de acolo. Felicitari!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...