Sari la conținut

Bya doar pentru tine 0736931430


Postări Recomandate

Țu daca ai luat vreo boala ai curajul sa declari sus și tare ? Eventual sa te lauzi că ai mai fost și la altele...  Daca țin bine minte mai înainte erau unii îngrijorați care își făcuseră analizele. De ce nu ii rogi să spună rezultatul. Și apropo la sifilis știi cam in cat timp îți apar primele semne. Au fost destui care au tras semnalul de alarmă. Poate acum nu mai e bolnavă dar sa faci neprotejat e ...ruleta rusească. Cat de des crezi că merge sa și facă analizele . Și că până primește rezultatul, pozitiv sau negativ, se retrage la mănăstire să facă mătănii. Și dacă e pozitiv își anunță clienții ? La vârsta ei trebuia să știe ce rahat face. 

  • Like 2
Link spre comentariu

Să fim seriosi... Hotul neprins e negustor cinstit. Dar cel prins trebuie pedepsit. Să le încurajăm să continue daca sunt bolnave și dovedite?  Poate pustoaicele nu știu mare lucru despre boli, simptome , efecte, complicații dar o mai mult decât matura, dovedita să lucreze așa. Oricât de bună e la pat e inadmisibil. Și trebuie să o și încurajăm ...că de,  mai sunt și altele? Trebuie îndepărtate rand pe rand. De acord?

Link spre comentariu
  • Oras:BRASOV
  • Oras:BRASOV

TOTAL NESERIOASA. Vorbesc duminica cu ea, stabilim pretul -350 /h - , stabilim o intalnire pe a doua zi, primesc adresa - Coresi etc-. Revin luni cu trei ore inainte sa ii reconfirm ca asa e frumos si ..."Te astept, ingeras...". Ajung la locatie, sun si sun si nimic. Stat ca de poate are client, sun din nou, nimic. Dupa trei ore primesc mesaj ca acum a vazut apelurile si ca, ba dormea, ba avea client, ba a uitat sa noteze ( de, varsta de vina) ... Ok, o cred si fac o noua programare pe a doua zi.  

Si pe a doua zi , dimineata revin cu telefon si nimc, nu mai raspunde, ba ma trezesc si blocat.

deci, TOTAL NESERIOASA. Cand am vrut sa postez pe forum, am citit comentariile legate de boala, sa inteleg ca am avut noroc 😀😀

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:BRASOV
  • Oras:BRASOV
On 7/30/2021 at 11:04 AM, sandu2121 said:

ai mare curaj amice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fa o programare la infectioase dupa vizita.

Relax, prietene! Am avut norocul ca nu am ajuns. Si are dreptate damian88, sa vedem analizele clientilor peste 6 luni, ca acum le ies bine merci. Poate e buna la pat, cum zic unii,  dar merita sa ti-o faci pe banii tai? Si la un asa comportament. S-o"baza"ea pe ceva, vreun pestisor auriu...

Mai bine incurajam si educam tinerele sperante decat expiraciunile neserioase. 

Link spre comentariu

CE A FOST SI CE A AJUNS! Din pacate am fost unul din clientii ei fideli, mergand periodic la ea. Am evitat perioada in care am stiut ca a avut boli, dar dupa, mi-a spus ca i-au trecut si ca e mai grijulie. . Dar pe zi ce trece lucrurile s-au schimbat in rau. Am fost la ea de curand si am facut totul protejat , deci nu siu daca mai are BTS, dar stiu ca e bolnava cu capul (se trateaza , ia pastile de nebunie)

Cat despre servicii, nu mai sunt ce erau o data, Se vede evident varsta, pielea s-a ridat rau,  sanii si mai si lasati . Grabita si sictirita, Si  ce e mai grav, nu a facut dus nicicand m-am dus , nici cand am urcat.. Si dupa mine urca urmatorul client, ne-am intalnit in usa. . Sper , colega, sa nu ii fi sarutat sanii ca ai facut cunostinta cu puisorii mei.

In plus , cat am fost la dus, am impresia ca a umblat in buzunare. Nu a disparut nimic, dar nu mai erau asezati pe faimosul scaunel , cum ii lasasem. Si nu e o impresie pentru ca sunt destul de tipicar.

Deci daca in postarile anterioare, o laudam, din pacate, acum zic pas. Are balta fete proaspete.

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Am fost ieri la ea după mai bine de un an de la ultima vizită. Locație tot în Coresi doar prețul fiind schimbat. Văzând și ultimele postări am avut o mica reținere înainte de a merge dar nu m-am putut abține și cred că bine am făcut pentru că am avut o partida grozava. Am prins o cu o pofta nebuna de sex, contre, sărutări, mângâieri,tot ce vrei. Totul protejat.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 2 ore, nirolfnirolf a spus:

Pune-l aici sa vedem si noi. 

Cu ocazia asta, poate-i creste numarul de clienti 

Are clienti, stai tu linistit….

Ca nu mai stă ea pe nimfo este doar  pentru ca sa saturat de mizeria in care a fost târâtă de unii useri si cel putin de o escorta( din ce stiu eu) cu scopul de ai strica reputatia. ✌️

  • Like 2
  • Confuz 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...