Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Gura targului zice ca tu ai pestit, stii ce zic, mai ti minte cand erai matroana ? ;)Si pe contul jimis ai zis acelas lucru, dar uiti ca ti-am dat raspuns deja . Stai ca ti-l aduc aici. 4
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Atitudine si limbaj de matroana. Nu iti sta bine asa :no2 . Sti ce zic :) Daca tot ti-am zis ca m-ai plictisit cu aceleasi replici, ai gasit una noua. Ca as fi matroana, cand eu nici macar colega nu am :)))Da, sunt matroana, iar tu esti curva mea :))) Ps. Stiu si ce va urma sa mai inventezi. Daca matroana nu sunt, atunci vei zice ca am peste . Hmmm ce mai poti zice? Ca sunt bolnava sau ca fur din buzunare? Ca ma fut neprotejat? Astea nu poti sa le spui, ca te scuip intre ochi, ca eu nu procedez precum curva ta, bai coate goale. Esti prea previzibil, hahalera. Nu dragule, eu nu am probleme. Tu ai o problema cu mine. Ai zis ca sunt grasa, vai ce noutate.Ai vazut ca nu tine figura, ai bagat-o ca as fi matroana. Daca nici asta nu a tinut, bagai altceva.Si ti-am anticipat eu urmatoarele inventii.Ti-am zis sa iti vezi de ciorba ta, in schimb tu te tii scai de mine. 4
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Gura targului zice ca tu ai pestit, stii ce zic, mai ti minte cand erai matroana ? ;)Incep sa am dubii daca esti Ticuta si nu Andreea, pt ca atunci cand am vb cu ea la telefon, mi-a zis aceleasi replici. Dubioasa coincidenta ! 3
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Decembrie 1, 2019 Bravo Iza ! 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Decembrie 1, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 1, 2019 ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ MooorrrðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ @samaritene, cum dreaq unu' ca tine, zici tu super destept, inteligent, de-ala care face teste Mensa etc, sta si balacareste toata ziua curvele "insuficient de inteligente"?? Din partea mea, poti sa ma musti de curul meu imens toata ziua, program de voie, dar te rog si eu ceva... pana mea, fa-o la DG, de cate ori te bagi pe topicul meu faci UP si nu mai fac fata la solicitari de programari! 4
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Incep sa am dubii daca esti Ticuta si nu Andreea, pt ca atunci cand am vb cu ea la telefon, mi-a zis aceleasi replici. Dubioasa coincidenta ! Ai ramas doar stapana anului...off :cry2
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Mooorrr @samaritene, cum dreaq unu' ca tine, zici tu super destept, inteligent, de-ala care face teste Mensa etc, sta si balacareste toata ziua curvele "insuficient de inteligente"?? Din partea mea, poti sa ma musti de curul meu imens toata ziua, program de voie, dar te rog si eu ceva... pana mea, fa-o la DG, de cate ori te bagi pe topicul meu faci UP si nu mai fac fata la solicitari de programari! Tu la anul Eva la matura anului . Pana atunci :bye
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Decembrie 1, 2019 Incep sa am dubii daca esti Ticuta si nu Andreea, pt ca atunci cand am vb cu ea la telefon, mi-a zis aceleasi replici. Dubioasa coincidenta !https://media.giphy.com/media/3oEdv3Ul8g6BCngQ36/giphy.gif 3
evaforyou Reputație: 22137 Postat Decembrie 1, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 1, 2019 Tu la anul Eva la matura anului . Pana atunci :byeSper sa iti iei tu adio de la noi pana la anulðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ nu mai pot eu de concursuri si de minusurile pe care te chinui sa mi le daiðŸ˜ðŸ˜ Hai noroc si ce-a zis Putin, "mi se falfaie de pe Kremlin" 4
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Sper sa iti iei tu adio de la noi pana la anul nu mai pot eu de concursuri si de minusurile pe care te chinui sa mi le daiHai noroc si ce-a zis Putin, "mi se falfaie de pe Kremlin" Te oftici este ? =))
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Decembrie 1, 2019 Te oftici este ? =))eu sunt cel mai ofticat, recunosc, mi-am dat drumul an Nicoleta o singură dată :cry2 :cry2 , a doua oară a fost throat pie :clap2 1
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 eu sunt cel mai ofticat, recunosc, mi-am dat drumul an Nicoleta o singură dată :cry2 :cry2 , a doua oară a fost throat pie :clap2 Izo ia un xanax, vezi ca are Ally Roxx =))
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Decembrie 1, 2019 Izo ia un xanax, vezi ca are Ally Roxx =))https://www.youtube.com/watch?v=VZs9ob36XnE 1
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=VZs9ob36XnE Oho, esti suparata bodyguardo ca nu ai iesit la cea mai inteligenta . Suge-o fey =))
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Coaie, concursul s-a terminat. Pana la urmatorul concurs, poti sta linistit. Ca pt un amarat de baner, pt ca nu era un premiu de 10.000 euro, vorba altei colege atacata de tine, ati calcat pe cadavre, de parca iti lipesti banerul in frunte si mergi mandra pe strada. Si repet, faptul ca mai sus ai scris de pe contul samariteanul, fix o replica pe care Andreea Rebeca mi-a zis-o la telefon, ma face sa am dubii mari legat de faptul ca ai fi Ticuta si nu chiar ea. Daca tu esti Andreea, sa iti fie rusine pt comportamentul mizerabil si actele josnice date dovada nu doar fata de alte colege, ci mai ales ca ai stat la un pahar cu unele dintre ele. Si daca nu esti tu si e sotul tau, la fel de vinovata esti ca nu esti in stare sa iti ponderezi barbatul si ii permiti sa faca astfel de lucruri, desi nu pot intelege cum un doctor, sau ce o fi el in cadru medical, se preteaza la un astfel de comportament deviant. Eu am incheiat si incetat aici. 4
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Decembrie 1, 2019 Coaie, concursul s-a terminat.Pana la urmatorul concurs, poti sta linistit.Ca pt un amarat de baner, pt ca nu era un premiu de 10.000 euro, vorba altei colege atacata de tine, ati calcat pe cadavre, de parca iti lipesti banerul in frunte si mergi mandra pe strada.Si repet, faptul ca mai sus ai scris de pe contul samariteanul, fix o replica pe care Andreea Rebeca mi-a zis-o la telefon, ma face sa am dubii mari legat de faptul ca ai fi Ticuta si nu chiar ea.Daca tu esti Andreea, sa iti fie rusine pt comportamentul mizerabil si actele josnice date dovada nu doar fata de alte colege, ci mai ales ca ai stat la un pahar cu unele dintre ele.Si daca nu esti tu si e sotul tau, la fel de vinovata esti ca nu esti in stare sa iti ponderezi barbatul si ii permiti sa faca astfel de lucruri, desi nu pot intelege cum un doctor, sau ce o fi el in cadru medical, se preteaza la un astfel de comportament deviant.Eu am incheiat si incetat aici. :clapp :clapp :clapp 2
ninjalau Reputație: -39 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 1, 2019 e clara treaba izabellabdsm a luat-o pe campie. sa-i dea ally roxx niste pastile poate-si revine.. 1
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Decembrie 1, 2019 O să raspund eu an locul ei, Iza v-a dat la muie și ție Tica și Nicoletei ! 4
ninjalau Reputație: -39 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 1, 2019 O să raspund eu an locul ei, Iza v-a dat la muie și ție Tica și Nicoletei ! m-a supt
picon Reputație: 1045 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2019 Esti bipolara fey, toti stim ca ti-ai facut SP - @bugs bunny din lipsa de ocupatie. IP-ul tau l-au verificat baietii si e acelasi cu al tau :)Man, nu are nicio legătură cu @bugs bunny, nu mai face diversiuni! Mai multe șanse sunt să fie contul tău, decât al ei. 1 6
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Coaie, concursul s-a terminat.Pana la urmatorul concurs, poti sta linistit.Ca pt un amarat de baner, pt ca nu era un premiu de 10.000 euro, vorba altei colege atacata de tine, ati calcat pe cadavre, de parca iti lipesti banerul in frunte si mergi mandra pe strada.Si repet, faptul ca mai sus ai scris de pe contul samariteanul, fix o replica pe care Andreea Rebeca mi-a zis-o la telefon, ma face sa am dubii mari legat de faptul ca ai fi Ticuta si nu chiar ea.Daca tu esti Andreea, sa iti fie rusine pt comportamentul mizerabil si actele josnice date dovada nu doar fata de alte colege, ci mai ales ca ai stat la un pahar cu unele dintre ele.Si daca nu esti tu si e sotul tau, la fel de vinovata esti ca nu esti in stare sa iti ponderezi barbatul si ii permiti sa faca astfel de lucruri, desi nu pot intelege cum un doctor, sau ce o fi el in cadru medical, se preteaza la un astfel de comportament deviant.Eu am incheiat si incetat aici. Iti mai spun un singur lucru : esti si prostuta si obsedata si cu nervii la pamant. Iti recomand mai putina cola si ciocolata ziua si un ceai de tei seara la culcare si poate in 2020 vei lua premiul pe care ti-l doresti atat de mult...inteligento. Si eu a incheiat aici
ninjalau Reputație: -39 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 1, 2019 Iti mai spun un singur lucru : esti si prostuta si obsedata si cu nervii la pamant. Iti recomand mai putina cola si ciocolata ziua si un ceai de tei seara la culcare si poate in 2020 vei lua premiul pe care ti-l doresti atat de mult...inteligento. Si eu a incheiat aici ai dreotate frate adevarat graesti
xoxotanc Reputație: -1 Postat Decembrie 2, 2019 Postat Decembrie 2, 2019 O știu din liceu; blondă, craci de cămilă, ochi de felină, forme de braziliancă! Iar eu...eu veneam cu pachețel la liceu. Îmi punea maică-mea pufuleți în ghiozdan, iar peste punga de pufuleți avea grijă de fiecare dată să îndese manualele. Practic, mâncam mălai când ajungeam la școală -în asta se transformau pufuleții. Apoi veneau pauzele ❤ După ce înfulecam pe nerăsuflate într-un colțișor din spatele clasei, ieșeam în curte să o admir, cu granule mămăligoase la gură. Pași grațioși de panteră, părul îi lucea curat în razele soarelui, iar zâmbetul ăla cu gropiță mă făcea să mă închid câteodată în budă și să mă gândesc în felul meu la ea. "Mă, mă, mă...mă omori, fă!" BING-BANG! Se suna de plecat acasă, iar aici urma depresia. Îmi luam în cârcă ghiozdanul peticit, iar ieșirea din clădire era ca o intrare în infern; lumea fremăta în jurul meu zbughind-o cu pași repezi spre casă, dar eu împietream de fiecare dată în capul scărilor. Priveam, ca o stană de piatră, la ororile ce se petreceau sub ochii mei: o mașină parcată pe dos, un dârlău cu ochelari Ray-Ban pe meclă, care stătea rezemat pe bolid, iar lângă el...lângă el, ea :( "Zburdai, loatear apa, ca o iepuroaică zglobie pe lângă el, și âi dădeai rotocoale de la stânga la dreapta, rânjindui larg, cu gura aia a ta mare și frumoasă! Așa făceai, Lucico! Iar el te pipăia plictisit și, din când în când, âți mai șterpelea ân sictir câteun dos de palmă la cur, sporindumi clocotul lăuntric! Ferbea mațele ân mine ca fideaua ân supă, făi nenorocito!" Anii au trecut, Lucica a rămas cu aceleași standarde ridicate, iar eu...îi mulțumesc lu' Dumnezeu că încă merge socialul. Și...când totul părea a fi un vis neîmplinit, iată-te, Lucico, la mine la ușă! CLING-CLANG! -Nam apă caldă! Stai fixată în tocul ușii, cu capul ăla îmbâcsit lăsat în jos, iar poziția asta a ta de miloagă mă umple cu trufie. Speranța învie, iar clocotul amar de altădată îmi zvâcnește acum dulce în torace. Scot pieptul în față, îmi dau părul într-o parte și îți zâmbesc în colțul gurii: -Dau drumu la robineți, frumoaso? În noaptea asta dau în tine ca mascații în ușă ❤❤❤
ninjalau Reputație: -39 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 2, 2019 ma simt lezat de fapctul ca am luat atatea minusurisa bagat si nicu pispiricu in seama si da si el poate vrea so ia pe cocoasa
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2019 Postat Decembrie 2, 2019 Bai capusa de 150 kg, tot vad ca le spui userilor ba ca ii bati, ca le dai pe cocoasa, mare ninja ce te vezi si tu. Pai daca erai asa smecher, de ce nu te-ai luat ma prapaditule si de femeile pestite, ci doar de alea independente ?Macar cu atat ati fost inspirati. Iti dai seama, daca una dintre noi de care nu aveti loc de atata amar de vreme, avea peste, nu apucati 2 zile de injuraturi si denigrari, ca erati deja mutati. A stai. Au inceput deja sa apara urmarile? Ca nici bine nu s-a incheiat circul ca deja v-ati mutat 2 statii mai sus, mare branza, inca 5 minute in plus :))) 7
Postări Recomandate