Sari la conținut

Deea - 0767400438 - Dimitrie Cantemir MaxBet (fostul Budapesta)


Postări Recomandate

ANUNTUL: DEEA, bruneta 25 ani, dornica de placeri extreme, te astept intr.o locatie de lux pentru a petrece impreuna momente de extaz, ofer sex oral si normal, cer si ofer discretie si igiena, non stop, caut colega06 Aug 05:24

           

Saptamana trecuta am prins o zi in care eram singur la birou. Exact ca un angajat model, sarguincios care iti face intotdeauna treaba, cica :slap2 , intru eu frumos pe AT sa vad ce este disponibil la ora 10.00-11.00. Imi atrage atentia anuntul de mai sus. Se pare ca am avut mana buna de data asta si am gasit o fata relativ ok ca aspect fizic. Insa, la pretul asta de 50 ron finalizarea, acum e acum, ceva cum greu de tot se gaseste, o fata cu un comportament si cu o atitudine ireprosabila.

 

O sa fiu scurt de tot si o sa prezint aspectele pozitive, cat si cele negative:

 

ASPECTE POZITIVE:

  • sunat, programat in 15 min. Primit adresa partiala, shaormeria Dristor Dimitrie Cantemir.
  • sunat cu 5 min inainte, raspuns de prima data, primit adresa exacta. In spatele Max Bet (fostul restaurant Budapesta) cu indicatii precise oferite prin telefon.
  • intrebat la telefon daca fumez. Cand i-am spus ca nu, s-a scuzat politicos deoarece ea fumeaza.
  • mi-a spus ca se machiaza si ca "este dragutica".
  • etaj superior, bloc fara portar.
  • apartament cu 2 camere, living cu canapea (se poate fute si acolo). Dormitor cu pat dublu, lenjerie de pat curata. Si ceva extraordinar cum de putine ori am vazut, in camera existau doua oglinzi. Una in lateral (cea de pe dulap, o puteti vedea si in poze) si una in josul patului, mare, prinsa de perete. Cum fata nu are geamurile acoperite cand au inceput tragerile, WOW FULL HD 1080 p + 3D. :snap Eram in mijlocul unui film porno, eu fiind actorul principal, iar filmul se turna in momentul respectiv.
  • baie curata cu cabina de dus. Gel barbatesc, cred. Am primit prosop mare si curat.
  • de asemenea apartamentul este foarte bine intretinut si foarte curat.
  • Deea (doar aspectele pozitive ): miniona, chiar extrem de mica as putea spune nu mai mult de 1.50, insa foarte bine proportionata. Totul este la dimensiuni reduse, dar frumos asezat. Fundulet mic, extrem de mic, ii cuprindeam bucile, ambele cu o singura mana. Pizda carnoasa, curata, proaspat epilata si destul de stramta.
  • FK la cererea ei, insa eu nu prea am avut asa tragere de inima cu ea. Nu am simtit miros de tigare, doar o limbuta mica si jucausa care incerca sa imi faca controlul stomatologic.
  • sex oral bun, neprotejat, la atentionarea mea a luat mainile si s-a folosit exclusiv de cavitatea bucala, buze, limba, dintii nu i-am simtit absolut deloc.
  • sex normal in mai multe pozitii. On top unde se misca bine. Apoi pozita :doggystyle  unde funduletul ala mic m-a facut sa nechez precum un cal dus la monta. Apoi am intins-o pe burta si am penetrat-o in timp ce stateam calare pe ea, a naibii iapa mica... da frumos mai necheaza.  :laugh2
  • a reactionat placut si s-a implicat in actul sexual. Nu a avut o atitudine mecanica, gen nevasta lui RoboCop.
  • Apoi am scos prezervativul :rax2 si i-am bagat-o din nou in gura  :blush2: unde a inceput un oral bun, foarte ritmat si foarte aprig, un fel de futing in gura, insa fara DT.  :felatie
  • Finalizare orala. A asteptat sa imi dau drumul si a colectat toata cantitatea, nu s-a grabit si a supt pana la ultima picatura de sloboz proaspat, dulceag si fierbinte.  :blowj0b

 

ASPECTE NEGATIVE:

  • este romanes pur sange.  :unsure:
  • in loc de sani are 2 smochine.  :blink:
  • nu este atat de draguta la fata, dar merge, daca mie unul nu mi s-a culcat pula care sunt cam snob si vreau ceva frumos si prervers in acelasi timp, puteti sa va duceti fara de griji, merge, iar daca nu va place va uitati in oglinzi, spectacolul este garantat 100%. 
  • foloseste prezervative ieftine de cea mai proasta calitate.  :fear: Va recomand sa venti cu unele mai bune de acasa.
  • nu face si sex in cur.  :moil:   :rax2

 

NOTE:

 

LOCATIE : 8.50

GFE : 8.00

ORAL : 7.5 + 0.5 CIM = 8.00

NORMAL : 8.00

PRET : 50 ron finalizarea/ 100 ron o ora.

 

CONCLUZII : Raport pret / calitate foarte bun:

Daca sunteti in zona si vreti o descarcare rapida cu o fata care se implica, este serioasa si curata veti gasi la aceasta toate elemente la un pret foarte mic.  Are potential, serviciile sunt bune, iar atitudinea este cea care te face sa nu regreti alegerea facuta, chiar daca nu exceleaza ca si infatisare.

 

PS: POZELE SUNT REALE FACUTE IN LOCATIE

 

post-57892-0-90051600-1375804952_thumb.jpgpost-57892-0-89897200-1375804958_thumb.jpg

post-57892-0-58086400-1375804965_thumb.jpgpost-57892-0-01561800-1375804949_thumb.jpg

 

Spor in tot si in TOATE,

Al vostru camarad de arme, 

Ventrino

  • Like 19
Link spre comentariu

Salutari  

 

ventrino,batrane numai ca ai uitat sa postezi si numarul de telefon.....

 

pai, numarul este in tittlu   :laugh2

 

inghite ? ( swallow )

 

Nu cred. Dupa ce a terminat de colectat tot s-a dus la baie si a trimis soldateii la plimbare pe canal in jos  :no2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara


 


Multumit de postarea lui Ventrino si curios de cele povestite,pun mana pe telefon si sun la nr din titlu.


O voce calda te intampina cand raspunde..O rog sa imi spuna adresa....Shaoermeria Dristor de la Dimitrie..urmeaza servicile si scoru(50 ron fin, 100 ron ora) finalizare orala(la mine)..Confirm ca sunt de acord cu cele spuse de ea si imi exprim dorinta de o intalnire...Imi spune ca e viz-a-vis de Shaoermerie,un bloc in constructi,la parter o frizerie.


Plec ca magaru in ceata atras de VOCE CALDA:)).


Ajung urc sus,deschide usa si tipic (dupa usa)..Ma pofteste in sufragerie si ne asezam la o tigare timp in care povestin..


Ca descriere pot spune:(ca e miniona,draguta la fata,intretine vorba,nu te grabeste,doar ca intradevar are sanii mici ,sigur are copii)


Am povestit despre Site,chiar a fost curioasa sa vada pozele cu ea:))mi-a spus ca pozele sunt din alta locatie,curioasa de notele primite:))chiar a spus ca am mai vb cu un goleg inainte sa vin eu,despre site:)) asa ca mai asteptati inca un comm:)


Ma invitat la dusi si hop pe treaba(ma astepta dezbracata lungita in pat)


 


Incepe cu sarurati pe gat,corp pana ajunge la problema..


 


Oralu usor cu schimbari de ritm,atentie la oua..(oralu neprotejat)


 Eu ma jucam cu pasarica ei mica (nici un miros suspect)


Trecem la normal,mie mi-a placut (la fel ca la oral,incepe incet cu schimbari de ritm) pana finalizez cu ea deasupra.


La sfarsit nu pleaca de langa tine,mai ramane 2-3 minute peste tine,chiar intreaba cum a fost..


 


Am vrut initial sa stau o ora dar,am ramas cu o finalizare(eram grabit) data viitoare sigur stau o ora.


 


Notele mele pentru ea::Locatie 8-9


                                      Gfe 9


                                      Oral 9 ca e cu Cim,dar eu nu am apucat:))


                                      Normal 8-9


 


Eu unu sigur mai revin pentru o ora...Bafta la ciocaneala


  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Miercurea sau joia trecuta am sunat-o pe zana si am facut o programare in 30 de minute. Bat jumate de Bucuresti si cand ajung la punctul indicat de ea (Raiffeisen-ul vizavi de shaormeria dristor) imi spune ca a venit un client care a luat o ora si sa revin mai tarziu. Inchid, trag o injuratura si plec. Cum am avut treaba in zona peste o ora revin cu un telefon. De data asta ma primeste.

Locatia este cea in care a mai activat https://nimfomane.com/forum/topic/12984-sex-total-0735945441-posibil-anal-neprotejat/ . Am intrebat daca o cunoaste si a zis ca nu.

Domnisoara este de etnie, de nota 6 ca aspect, dar extrem de simpatica si orientata proclient.

Am inceput cu cu oral neprotejat super executat, umed (fara saliva care sa dea pe afara insa) si deep. Am montat cauciucul dupa care am trecut la normal unde am schimbat cateva pozitii cu implicare din partea ei. Cand am simtit ca trebuie sa refulez, am invitat-o la un nou oral, care a fost mai mult un face fuck, iar in momentul culminant m-a lasat sa o apas pe cap si mi-am dat drumul in gatul ei, prilej cu care cred ca a si inghitit o buna parte din incarcatura. Mentionez ca nu am fost stresat cu mutre si atentionari gen sa termin mai repede.

 

Note:

Oral 8+ (lung, deep, cim)

Normal 8+ (pozitii diverse, implicare buna din partea ei)

Aspect 6 (sanii mici si lasati, fund frumos, de etnie)

GFE 9+ (orientata pro client, nu mi-a refuzat nimic din ce am cerut, a fost numai in zambet, a reusit sa ma faca sa ma simt ca si cu o prietena)

 

Recomandare: O recomand categoric, mai ales datorita pretului foarte corect. Daca vreti un futai bun, mergeti fara aere in cap la domnisoara si veti pleca super incantati. Sfatul meu ar fi sa o intrebati clar daca nu are alta programare ca sa nu bateti drumul aiurea pana acolo. Nerespectarea programarii a fost singurul punct negativ al intrevederii mele cu dansa.

  • Like 12
Link spre comentariu

bifat azi

ASPECT 5(sani stafiditi,lasati, ceva burtica, un nasuc coroiat)

LOCATIE  acceptabila,dar fara prosoape curate...ma rog, s a scuzat,dar...   5

ATITUDINE SI PRESTATIE   9  pro client,profutut, ii place,sau se preface f bine, te impinge inauntru,la normal, geme,etc...oral protejat,la cererea mea, bun, cu ceva atentie la oute....

per total...daca sunteti in zona, merge de una mica,dar atat....

 

50lei/fin, cam 15minute am stat

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare colegi futaciosi am fost si eu pe la demoazela suparat dupa ce iar ne-au calarit otomani cu 2-0 zic sa sa ma inveselesc la una mica si plec de la stadion chitit pe domnisoara care o aveam in vizor de ceva timp ,sun ma programez (apropo noua locatie in spatele blocului dinainte de intersectia cu

Mall Vitan cum vi dinspre Marasesti este o Pizerie Jerris unde virezi dreapta si imediat stanga si parchezi pe acolo san locuri suficiiente.) asa si raspunde ma programez in 10 min ca veneam dinspre natonal arena am ajuns repede a explicat forte bine. Am ajuns dat detali la parter ma primit tipic dupa usa intru singura in locatie un apartament cu doua camere ma dus direct in dormitorul unde urmau sa se desfasoare ostilitatile ,repetat meniu optat o fin 50 lei a spus 1 ora 2 fi 120 lei si dat prosop mers sa ma reinprospatez revenit in camera ehe fratilor de aici a inceput beleaua ca sa produs o chimie de zicea-ai ca sant liceean si am inceput cu oral neprotejat nu mai am avut prejudecati si am inceput sa o gus eu ,epilat corect fara mirosuri suspecte fata a luato razna si in fractiune de secunda eram in 69 de toata frumusetea era umeda bine de tot asa ca am trecut la partea normala cu ea deasupra si acum nu stiu daca a simulat sau chiar a fost real dar am explodat in acelasi timp derminat tremurand ramas asa cateva secunde bune su sarutari ca pustani mers la baie amandoi facut dusi si am plecat asa fericit ca uitasem total de meci sigur revin pt o perioada de timp mai mare ca asta a trecut de parca as fi stat 10 min si totusi trecuse cam 35 de minute si acum notele si sper sa ma scuzati daca am mai gresit si acum am emotii cand mi-aduc aminte si este primu meu post accept criticile dar va rog fiti blanzi.

 

 

    note         aspect fiind miniona cum imi plac mie  9 un punct minus pt sanii

                    locatie 8 baia cam neingrijita si un singur gel de dus

                    oral 10

                    normal 10

                    GFE 10

voi reveni la escorta si o sa vin cu detali salutare si spor la futut.

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...