Sari la conținut

NOU: ina 0729017186 id inna_gl20


Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Buna dragi mei si bine v-am gasit!

Ma numesc ina, sunt noua in aceasta meserie si sper ca ma voi adapta, am 20 de ani, inaltime 1.63, 45 kg.

Ofer oral neprotejat cu finalizare si normal protejat domnilor manierati la domiciliul acestora sau hotel. Pretul este de 80 ron finalizarea si 150 ron ora. Pentru moment nu posed locatie.

Pentru inceput sunt disponibila doar ziua iar pentru programari va astept pe mess. La telefon raspund ziua in timpul programului.

PS: Voi reveni in cateva zile cu poze pe masura asteptarolor. Va pup si va astept pe mess

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Stimate flo888 ai permisiunea domnisoarei de a posta poza cu fata? Daca nu, voi reclama postarea mai departe sa fie indepartata poza. 

 

Sincer, nu recomand postarea pozelor cu fata, dar poate ne lamureste Inna, e pentru binele ei sa nu-si faca publica identitatea. 

 

Si nu in ultimul rand, bine ai venit intre noi, futaciosii :* 

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salutare,

 

Vin eu cu o recenzie la duduie.

Ieri avand chef de ceva nebunii si cum nu am reusit sa scap de piticii de pe creier sub nicio forma am sunat la numarul mai sus afisat si mi-a raspuns din prima (daca nu raspundea nu mai incercam) am stabilit ca in 10 minute sa trec cu masina s-o i-au si sa mergem la locatia mea.

Am ajuns prin Tiglina 1 fata era deja acolo la locul stabilit a urcat la mine in masina si am plecat spre locatia mea. Ma gandeam ca daca nu-mi place si arata nashpa sa zic pas dar s-a incadrat in cerinte si am purces spre locul actiunii la mine in locatie.

Am intrat, ne-am dezbracat a inceput cu un oral neprotejat umed cu incercari de deep si cu multa saliva, fata este ascultatoare si in anumite limite te lasa sa faci destule, am trecut la normal protejat bineinteles(durex), s-a lubrifiat putin si am inceput treaba, am schimbat cateva pozitii, terminat in preze, mers la dus ea prima data apoi eu si am plecat.

 

Note:

Aspect fizic: fata 8, corp 8, slabuta, sani micuti dar cu sfarcuri interesante, epilata la pusi, fara mirosuri, avea o igiena corespunzatoare;

Oral neprotejat 8, fara multe artificii dar bine executat, umed cu saliva fara atentie la oute dar nici nu i-am cerut acest lucru;

Normal 8- am schimbat cateva pozitii nu a comentat niciuna, destul de stramta, mi-a placut ca fiind usurica am putut face ce am vrut cu ea, a fost usor de manevrat si intors pe toate partile;

Locatie -  nu pot sa dau note fiind locatia mea :)

Fk nu am incercat dar nici nu am intrebat;

GFE - nu a fost foarte comunicativa, eu intrebam si ea raspundea dar cam atat, la capitolul acesta ar mai trebui lucrat, - 6;

Anal- nu am incercat dar mi-a zis ca exista in meniu dar extrapret.

 

Halat 80 finalizare;

 

Preturi practicate: Finalizare o+n- 80 lei, o+n+a 150, ora o+n 150, o+n+a 250, accepta CIM, COB

 

Concluzii:

A fost o experienta ok, fata este la inceput si mai are de invatat dar este docila si ascultatoare si probabil se va adapta cerintelor pietii, nu are inca locatie dar probabil in viitor va avea, eu asa i-am recomandat.

Eu o recomand macar pt o singura data sa-si faca fiecare parerea lui, pentru mine a fost ok si probabil ma voi reintalni cu ea, are un raport calitate pret bun.

 

Daca mi-a scapat ceva revin.

 

Toate bune!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

sa va spun cum a decurs tentativa de inatlanire cu Inna.
Cum am obisnuit sa fac de ceva timp cand apare ceva nou pe piata,in materie de escorte(sa nu ma prezint ca fiind guest12),la fel am procedat si cu fata,pe al carui topic ne aflam.
Am abordat-o de pe mai multe numere de telefon,si de pe mai multe adrese de messenger inclusiv cea care ma edifica...ca fiind guest12,ca sa folosesc un argou....am mers la mai multe capete.
Intr-o ordine total la nimererala,i-am pus cam aceleasi intrebari,dar de pe adrese diferite,iar raspunsurile pe care le-am primit au fost aproape la fel...dar nu identice.
Va dati seama ca pe adresa guest12,vestile sunau destul de ok,(motivul este evident)remarcand in primul rand analul la loc de cinste,la pretul de 200ron/h
Este adevarat si nu pot sa ascund faptul,ca prima data mi-a zis 250/h(cu anal inclus)dar am sfatuit-o sa il lase renunte 50 ron pentru ca este la inceput,reamintindu-i ca EU NU VREAU REDUCERE,insa acest pret sa fie pentru toti forumistii care apeleaza la serviciile ei,nu doar ptr. mine(daca vreti dovezi la cele afirmate ....ele exista)
Atitudinea ei,in toate discutiile nostre de pe toate adresele de mess,parea foarte ok,destul de isteata,dezinvolta,chiar inteligenta,politicoasa....intr-un cuvant...avea cuvintele la ea....mai putin la fata locului.
In tot acest timp vorbeam cu ea pe mess(de pe doua adrese) dar si la telefon,si nu avea cum sa isi dea seama ca eu sunt la captul ambelor gadgeturi.M-am hotarat ca de pe adresa "no name" sa imi fac o prg. intr-o ora.
A acceptat fara nicio retinere.
Aici lucrurile au stat putin mai dificil deoarece cu o mana butonam messengerul de pe tel iar cu cealalalta incercam si eu sa fac un dus...ptr intalnirea care avea sa vina.....de fapt,avea sa nu mai vina.
De la mine de acasa si pana la pct. intalnirii cu Ina,in taxi fiind,am tot vb. cu ea pe mess,si m-a pus putin pe ganduri...dexteritatea "ei" de a vb latelefon si butona messu in acelasi timp,mai mult decat atat,ca sa mai probez ceva.....in timp ce vorbeam cu ea la telefon,zicandu-mi ca nu poate vorbi,exact in acel moment(sincronizat la ms.dar fara a socoti delay-ul retelei 3g)"ea"ii raspunde pe mess,lui guest12 la diferite intrebari.Concluziile le trageti voi.
 

   La fata locului,la intalnirea Inei cu "neica nimeni",va dati seama ca analul era tot 250 ron/h,fapt care m-a deranjat teribil.Sunt curios cum ar fi reactionat daca ii aratam "legitimatia de pe forum",si care ar fi fost pretul final....dar n-am facut-o.Am incercat subtil sa negociez.....sa ajung practic la pretul pe care i l-a zis lui guest12,respectiv 200/h(anal inclus)dar nu am reusit,motiv ptr. care ne-am despratit amical(sau cel putin asa vreau eu sa cred)

 Nu am sa mai insisist pe prezentarea Inei.Pozele sunt reale,insa atitudinea din spatele mess-uli este alta.

In incheiere as vrea sa ii dau un sfat Inei....acela de a se tine de cuvant cand zice ceva(referitor la pret,si sa nu faca diferentze sau discounturi cand o abordeaza un ucenic,SC,Vip,Platinum, Administrator/Moderator,Premium

  Si ca sa imi confirm statutul de CEL MAI AL DRACU RECENZOR(voi ati zis-o fetelor),d.p.d.v al seriozitatii,pentru moment NU o recomand pe Inna.Din celalalt punct de vedere,cel al prestatiei,nu ma pot pronunta

  • Like 11
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Si esti surprins?!?! De la curve nu o sa primesti decat pizda pe bani...,corectitudine si bun simt gasesti in alte locuri. Acum ca ne-ai povestit cum functioneaza cu domnisoara, o sa sun si ma prezint ca MrBeen poate primesc discountul ala de 50 lei :))

Link spre comentariu
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

   In concediu fiind imi spun ca ar fi pacat sa nu incerc ceva nou aparut pe piata Galatiului asa ca iau la rasfoit forumul si ma opresc la Inna. O contactez mai intii pe mess,unde dupa un schimb de amanunte stabilim o intilnire la mine acasa,pentru o singura finalizare.

   Dupa unele mici intirzieri,reuseste sa ajunga la adresa pe care i-am indicat-o, o fata,intr-adevar de 20 ani,slabuta,destul de simpatica.

 

   Intram in casa si dupa citeva secunde imi spune ca ea lucreaza cu banii inainte.Amuzat, ma conformez si-i intind cei 80 lei+20 lei pt taxi, promisi daca vine singura la locatia mea. Se duce la baie probabil pentru o scurta igienizare,dar nu uita sa-si care geanta cu ea acolo, alt prilej de amuzament pentru mine.Ma gindesc ca cine stie,o fi fost jefuita in timp ce facea dus...

 

   Incepem binenteles cu un oral,destul de bine executat,fara deep, si cu multa saliva,poate prea multa,fara atentie acordata altor zone alaturate si folosind cam mult mina.O las sa faca oral citeva minute,apoi ii inminez prezervativul ,il pune, se da cu lubrefiant si se aseaza in pozitia doggy la cererea mea oferind privirii un fundulet micut,parca de copil. Dupa ceva timp,schimbam pozitia in misionar ,ocazie cu care am putut observa ca are o privire absenta,plictisita chiar...foarte neplacut,as fi apreciat macar o tentativa de a masca asta.Aici mi-am amintit cu placere de Bianca sau de Camelia C., mult mai volubile si mai placute ca prezenta.Am finalizat cu CIM si aici s-a incheiat o experienta deloc memorabila.

 

  Note:

 

  Fizic :8 (am o preferinta pentru cele slabe)

  FK  : 8 (raspunde daca o stimulezi putin)

  GFE :6 ( pare absenta)

  Oral : 8 (executat binisor si cu CIM)

  Normal:6 (plictiseala se citea pe figura ei)

  Anal: nu am incercat,nu am intrebat

 

  Platit 80 lei pentru o finalizare.Nu cred ca mai apelez la ea.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

   Dupa ce am asistat la anumite retrageri actuale si de viitor, m-am gandit ca trebuie sa incep cautarea unui alt cuib unde sa devin client fidel. Prima oprire: inna. Am luat legatura telefonic - am stabilit o intalnire la o celebra pensiune din oras - si m-am dus in asteptarea fiintei din pozele de mai sus.

   Prima impresie a fost de "poze inselatoare". Ma asteptam la o persoana mai inalta si putin mai bine facuta fizic. Dar, din pacate (nu sunt adeptul femeilor skinny), inna duce lipsa si de inaltime si de putin mai multa carne pe unde trebuie. Acestea fiind zise, mi-am zis daca tot am batut drumul, sa incercam poate compenseaza cu "actiunea dintre asternuturi". GFE tinde spre zero, trebuie scos forcepsul din dotare pentru o fraza mai bine inchegata din partea madamei. Oralul nu e de top - dar nici de aruncat, iar la normal se pliaza pe cererile clientului. FK pasional - poate prea pasional uneori. Dar iarasi fizicul nu o avantajeaza - miniona, destul de firava la trup, sani mici, fund in concordanta directa cu corpul - singurul avantaj fiind acela de a face ce vrei cu ea datorita kilogramelor putine. Acum - fiecare cu gusturile si principiile lui. Am achitat echivalentul unei ore - 150 lei.

   Din punctul meu de vedere - este la inceput de drum si trebuie mai multa ingaduinta din partea masculilor feroce care bantuie pe acest forum. Este un caz atipic pentru aceasta meserie - timiditatea isi spune cuvantul de cele mai multe ori - si da impresia de o naivitate totala in unele cazuri. Nu cred ca o sa fie un drum lung pentru ea in meseria de escort, atitudinea - pornita din acest caz de timiditate excesiva - este strict corelata cu stangacia unei persoane care vinde ceva fara sa cunoasca produsul.

   Concluzia finala - a fost o experienta medie, trebuie incercata macar odata, si cine stie - poate se pliaza pe cererile altor persoane. In cazul meu - pit stop-ul s-a incheiat, back in the searching module once again.

Cu stima,

Mini

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Pretul pentru total este de 100 ron finalizarea si 200 ora , a fost pentru o perioada de 150/250 dar la recomabdarile primite am scazut pretul datorita lipsei de experienta , cu emotiile si timiditatea este adevarat .... oricine are un inceput , mai greu sau mai usor ....

 

PS : timi te rog sa precizezi cand ai platit acel tarif pentru a nu se intelege gresit , de cateva zile pretul este mai mic .... a fost afisat la status faptul ca tariful a scazut ......

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Mda, inca o escorta care baga regula cu 'peste 30 de ani'.

 

eu: neata
inna_gl20: neata
eu: am id-ul de pe forumul nimfomane.com
eu: vad la status ca ai locatie
eu: esti disponibila acum?
inna_gl20: cati ani ai
inna_gl20: imi pare rau nu se poate decat cu persoamele de peste 30 de ani
eu: asta nu scria in topicul de discutii
inna_gl20: ai dreptate va fi pus
 
Cred ca o sa incep sa caut prin alte orase, pe aici nu prea se mai poate daca ai sub 25 de ani.
Macar de scria in anunt sau in posturile urmatoare, deh.
Link spre comentariu

SALUTARE LOOME.      Inca o recenzie de la Tapu :snap .Fiind scapat weekendul asta mai liber si cu hormonii infierbantati la maxim,m-am decis sa profit si sa nu stau degeaba ,sa caut o escorta care sa detina si o locatie,altfel tapu nu se incurca....Am luat toate variantele in calcul (sunt in cautare de vineri seara)majoriatea cum bine stiti au telefoanele inchise,ori sunt plecate ,iar restu lara locatie.Vazand-o pe inna pe forum online,am hotarat sa incerc,am zis poate cine stie si-o fi luat locatie,nu aveam ce pierde.Discutand cu domnisoara prin pm,si afland vestea cea mare,ca ea chiar detine o locatie m-am decis sa o vizitez dar din pacate pt mine,ea inca era in curatenie,era proaspat mutata,mi s-a spus ca doar duminica dupa ora 14 termina,surpriza mea neplacuta,tocmai aia e ora la care trebuia sa-mi vina musafirul din mini vacanta :slap2 ,nu stiam ce face,dar dupa o perioada de gandire m-am gandit sa fac o mica plimbare prin oras de unul singur,zic incerc poate raspunde si am noroc si o apelez pe domnisoara in cauza .Norocos din fire mi-a raspuns din prima si am reusit sa ne punem de acord cu o intalnire in maxim juma de ora,mititica nici masa nu cred ca o terminase,dar eu eram cu timpul limitat si am fost primit indata.LOcatia e in micro 19 zona neacsu,o zona cam aglomerata,dar e bine ca te poti ascunde in lume.                     ASA DRAGII MEI eu am facut inaugurarea aprtamentului innei si  nu a deschis nici o sampanie sa -l udam.De altfel o locatie curata,mi-a dovedit ca e gospodina,un apartament cu 2 camere mobilate,baia nu prea am inspectat-o,dusul il facuse-m inainte de a pleca de-acasa.Dupa cunostinta m-am facut comod in patul destul de confortabil si am asteptat-o sa faca si ea un dus.CA aspect ii recomand Innei sa isi refaca pozele,e mult mai draguta in realitate chiar si nemachiata. Este ce-i drept mai micuta de inaltime,si i-ar mai trebui macar 2 kg in plus,oricum mie mi-a placut.DEtine un fundulet mititel dar sexy ,niste sani mititei dar tari cu sfarcuri frumoase,am gustat din ele,Fata este foarte timida :no2 ,probabil cea mai timida escorta l-a care am fost vreodata,ii trebuie un pic de rautate ,o perversitate in priviri,gen Tania,mi se scula doar cand se uita in ochii mei,fara sa puna mana.La meniu am avut parte de toate cate putin ,am inceput cu un oral destul de bun cu atentie la zonele adiacente,mi-a pus prezervativul si normal doar in 2 pozitii am incercat.TIpa imi ceruse banii inainte,am convins-o  pentru moment ,i-am promis ca nu fug,este foarte speriata in privinta asta,apoi dupa ce i-am vazut funduletul apetisant am rugat-o daca pot avea parte de el ,prima oara mi s-a spus ca e mare ca nush ce,ca ea face dar ca nu e dimensiunea ei,dar l-a rugamintele mele ,i-am spus nu fortez,sunt bland a acceptat dar cu conditia sa-i platesc banii,probabil credea ca o pacalesc,m-am conformat si am trecut la treaba,Partida nu a durat mult,din cauza mea si dorinta de anal :atm  in care am si terminat finalizand.Eu sper si cred ca daca va renunta la frica asta si timiditate va putea sa ia intr-o buna zi locul adelei,sau a celorlalte,eram sa fiu prins,am scris recezia din 3 incercari.CA note ofer de trecere ca merita,ORAL destul de putin pt ca am preferat analul nota 8,5........normal 8,5 si normaul ii ofer 9 asta pentru ca a facut un efort si a acceptat,deci are vointa sa mai lucreze pe viitor,chiar mi-a parut ca i-a placut si la momentul finalizarii era dezamagita -GATA!!!pt locatie ii ofer 9,daca rezolva si cu cablurile de la tv ii cresc nota.CRED ca va reusi doar daca va tine cont de sfatul meu,FARA TIMIDITATE si usor perversa si un pic mai mult curaj ,

  • Like 10
Link spre comentariu

guest nu ai incredere in mine????am specificat ''AM SCRIS RECENZIA DIN 3 resetari de forum'',m-am riscat ,era sa fiu prins de 3 ori !!!, asta pentru comunitate,sper sa vad si din partea voastra aceeasi atitudine . APROPO inna nu mai este blonda si nici in 2 culori,asteptam niste poze mai recente din partea ei. SCUZE uitam ce era mai important halatul 100 ron finalizarea total :bow

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...