Sari la conținut

Probleme in cuplu


Vizitator smb123

Postări Recomandate

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Acum 15 minute, evaforyou a spus:

Funny ideea cu spionatul... Apropo, astia insurati sau in relatii, cand v-ati verificat ultima data telefoanele? 😁😁

 

Este verificat, este același, același sunet de apel🤔.....dar sunt atent la ce beau și mănânc 🤫... 

Pe patul de moarte un bărbat îşi chema soţia şi cu voce slăbită îi spuse:
– Aş vrea să-ţi fac o mărturisire, ca să pot muri în pace.
– Lasă, spuse ea, stai liniştit, nu e bine să faci niciun efort.
– Nu, nu, spuse el, vreau să-ţi spun că m-am culcat cu sora ta, cu mama ta şi cu cea mai bună prietenă a ta.
– Ştiu asta, nenorocitule, de asta te-am otrăvit!
😀😀😀

 

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 31.08.2020 la 14:00, smb123 a spus:

Multumesc de sfaturi si ajutor.

Incep sa-mi revin, saptamana trecuta mi-a fost rau tare.

De atunci am renuntat complet la bere, au trecut 5 zile de cand nu am mai baut bauturi alcoolice si ma simt mai bine, mai increzator.

Ea tot spunea ca sunt alcoolic ca nu o se uite nici o fata la mine si uite ca nu sunt alcoolic, m-am lasat de bere si nu am nici un sevraj, nimic.

Ai facut o greseala care te-a costat 17 ani din viata. Trebuia de prima data cand te-a inselat sa tai orice legatura cu ea si sa nu o mai primesti inapoi. Faptul ca ai prins-o acum cu vecinul, poti sa consideri ca este sansa ta sa fii fericit incepand de acum incolo. Genul asta de femeie care inseala cand o face, o face constant. Pe langa vecinul ala sigur au fost mai multi in astia 17 ani. Acum esti speriat pentru ca ai prea multa libertate si nu stii ce sa faci cu ea. Asa cum ti-au spus toti de aici, mergi la sala, investeste in tine, mergi la pescuit, gaseste un hobby care sa iti placa sa iti tina mintea ocupata ca altfel o iei razna. Cred ca toti am trecut la un moment dat printr-o deceptie in dragoste in viata asta si am simtit ca vrem sa murim si ca fara persoana respectiva simti ca nu mai ai rost, dar ce sa vezi, dupa 1 an 2 cand o sa te trezesti si o sa scapi din dilema asta, o sa spui: baga-mi-as pula in gura ei de zdreanta, ce prost am fost ca am stat cu ea.

  • Like 2
Link spre comentariu

Deci : lasă berea și treci pe vin. Poți bea pina Cind vezi toate femeile frumoase. Faci filozofie, care produce dureri de cap.,, bărbatul fidel este bărbatul care nu poate fructifica orice situație ivita,,. Noi bărbații suntem niște,, uzine care producem spermă NON Stop,, dacă aceasta rămine în organism produce grave dereglări. Grav este ca prima data afectează creierul. ( nu întru în detalii). Ca și comparație, dacă ai secreții nazale aceasta trebuie eliminate, asa și cu spermă. Sa obții favoruri sex-uale de la o femeie ptr un bărbat înseamnă o Victorie, care aduce automat gustul altei victorii. Apoi vei dori sa obții Victorii chiar la munca. Dacă ai sa fii nepăsător cu ea ( la maxim) se va schimba. Ea știe ca nu vei pleca. EA știe ca ești slab și fără Curaj. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

"NU poti avea intimitate cu oameni in care n ai incredere,

care nu sunt liberi sa si urmeze sufletul si discernamantul.

Nu poti trai intimitatea cu oamenii care nu risca nimic pentru sentimentele lor
si subordoneaza totul profiturilor materiale sau confortului social platit fara exceptie cu falsitate.
Intimitatea, confortul de durata si increderea in cuplu
sunt posibile doar intre oameni liberi
care nu se ascund,
carora nu le este rusine cu sentimentele, atractiile, deciziile si iubitii lor,
care nu mint,
care se implica in toate relatiile lor
si care nu confunda
parteneriatul cu subordonarea,
implicarea cu reprimarea,
dedicarea cu promisiunile exagerate sau naive."
 
Autor: Cristi Popan
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Traveling
  • Oras:Traveling
On 8/31/2020 at 2:00 PM, smb123 said:

Multumesc de sfaturi si ajutor.

Incep sa-mi revin, saptamana trecuta mi-a fost rau tare.

De atunci am renuntat complet la bere, au trecut 5 zile de cand nu am mai baut bauturi alcoolice si ma simt mai bine, mai increzator.

Ea tot spunea ca sunt alcoolic ca nu o se uite nici o fata la mine si uite ca nu sunt alcoolic, m-am lasat de bere si nu am nici un sevraj, nimic.

Am citit toate 9 pagini si pot zice ca e ceva normal ce ai platir si ma vedeam pe mine cand am citit. 

Suntem de acceasi varsta. Si peronalitate doar ca eu m-am reinventat dupa ce am cazut jos tare. 

Ai o persoalitate lipicioasa care se ataseaza tare. personalitate dependente este constituit din nevoia exagerată a unei persoane ca altcineva să aibă grijă de ea, conducând la un comportament de supunere și dependență și la frica de separare. Acest tipar debutează la vârsta de adult tânăr și se manifestă în diverse situații. Comportamentul de supunere și dependență emoțională are ca scop obținerea de protecție și sprijin continuu și are la bază convingerea persoanei respective că nu este capabilă să se descurce fără ajutorul altora.

Mergi la un psiholog ajuta credema. Eu mam. Schimbat intrun mod care ma protezes de mine si de aceste tendinte. 

Femeia e posibil sa nu te fi placut mult ci doar erai ce se cheama safe guy, a sure thing. Nu eram acolo far am am patito eu sunt intelligent capabil am realizat multe. 

Cand se cere "doar pt ca merit" si se aplica santaj emotional e red flag sa fugi. 

Gaseateti ocupatii in afara muncii si relatiei nu toti vrem sa Stam Nas in Nas 24/7 si nu e sanatos, rata divortuluilor a crescut in pandemic deoarece cupluri care se "tolerau unul pe celalat au fost fortate sa stea Nas in Nas 24/7. pt femei prea multa grija cocoloseala si oferit plictiseste devii un pres, nu ai ceva misterior nu trebuie sa mai te cucereasca sa te astepti in lenjerie sexi si sa tio traga ca si cum e Ultima zi pe pamant. Daca doar cere si tu oferi si nu primesti nimic in schimb si nu iti face si ea surprise ca reciprocitate e red flag esti doar un card sau un object. Fugi. 

Personalitate dependenta se ataseza de oameni si lucruri in extreme nu cu echilibru si nu e sanatos mai ales ca poti fi folosit usor. 

Am am ajuns de la 75 kg la 108, alcohol droguri etc urat 2 Ani ma inbolnavisem ca nu aveam grija de mine. Mam ridicat dupa si sunt mult mai bine si miam pus energia sa ma schimb si acum nu mai sunt asa adica controlez rendintele de a fi lipicios fimd calculate si constiet de ele si de cat de urat a fost prin ce am trecut. 

Exista viata dupa munca si dupa femei. Daca nu ma apreciaza si nu face surprise, nu ii e dor si asteapta sa o caut ca exemplu nu o caut merg inainte. E o vorba imi pare rau pt tine dar de mine MI se rupe inima. Trebuie sa tii la tine sa iti fie bine mental si fizic ca sa poti sa ai o relatie sanatos sa cu give an take si reciprocitate, sa aveti teluri comune, sa aveti si viata separata, date night, tu cu baietii la bere, ea cu fetele in oras si Timp impreuna si separat. Faca nu e distanta nu e dor intervine monotonia, si pt femei daca au totul pe tava e moartea caprioarei. Nu mai au decat sa ceara si tu faci e rau. 

Eu plec rapid cand vad ceva ce stiu ca e red flag, ai grija de tine, fa o analiza cu un psiholog, sau o psihologa si gasesti un echilibru. Controlez atasamentul si te "protejezi" pe no1 adica pe tine in primul rand. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
La 06.12.2019 la 21:53, Vizitator smb123 a spus:

Salutare.

 

Am nevoie de cateva pareri de la doamne.

 

Am probleme cu sotia in sensul ca nu (mai) vrea sa facem dragoste decat cel mult o data la pe saptamana asta la insistentele mele, daca ar fi dupa insistentele ei probabil ar fi o data pe an.

 

Avem 39 de ani amandoi, suntem casatoriti de 17 ani, avem doi copii mari, frumosi, sanatosi si care invata bine.

 

Cand ne-am casatorit faceam dragoste aproape zilnic, in timp cheful ei a scazut in schimb al meu a ramas la fel si acum ma simt foarte suparat astfel incat am ajuns sa beau 4-5 beri in fiecare seara ca sa pot sa adorm fara sa plang.

 

Defectele mele: 1. fizic cred ca cel mai rau punct pt. ca am 105kg la 1.8m deci sunt destul de gras, nu exagerat dar oricum sunt gras si chiar daca la fata arat stiu ca nu sunt atragator din cauza ca sunt gras

2. beau bere seara, de pe la 8 seara incep sa beau incet cate o bere la trei sferturi de ora si pana sa ma culc beau 4-5 beri ceea ce spune sotia ca ma face sa miros urat

 

Calitatile meie (dupa parerea mea, acum nu stiu daca astea sunt neaparat calitat): incerc sa o ajut la tot ce pot prin casa: fac mancare de 1-2 ori pe saptamana, spal rufe (aproape numai eu spal), am facut cum am facut si am reusit sa cumpar o casa cu 5 camere, masina pentru ea dupa cerintele sale (SUV relativ nou de 3 ani), nu fumez, nu fac scandal

 

Defectele ei: nu mai conteaza, le accept pe toate.

 

Calitatile ei: inteligenta, frumoasa, luptatoare, fizic foarte bun, sexy

 

Am avut multe discutii in care i-am explicat ca sunt foarte frustrat din cauza ca facem dragoste prea rar si nu o intereseaza. Spune ca facem dragoste cand are ea chef si daca asa are ea chef cel mult o data pe saptamana atunci asa facem. In ultimele saptamani a spus ca daca nu sunt multumit o data pe saptamana atunci vom face o data la doua saptamani sau o data pe luna.

Ziua e draguta, se poarta frumos, si eu ma port frumos cu ea dar seara daca o intreb daca vrea sa-i fac un masaj sau sa mergem in dormitor sau ceva cu aluzie sare ca arsa si se enerveaza si spune ca o presez si ca daca fac asa doar o alung mai tare si sa astept pana ma cheama ea dar ea nu ma cheama niciodata sau poate daca ma gandesc cred ca o fi de 1-2 ori pe an desi nu tin minte nici macar o data dar...

 

Eu o iubesc mult, nu vreau sa ne despartim, nu vreau sa o supar, nu vreau sa o presez cum spune ea dar ma simt foarte prost. Ea spune ca ma iubeste dar numai putin, acum nu stiu ce sa inteleg din asta, ce inseamna numai putin, adica deloc si spune asa din politete sau? Tot ea spune ca daca nu ma iubea nu mai faceam deloc dragoste dar ca sa facem dragoste trebuie sa aiba chef si atunci sa stau sa astept.

 

Ea m-a parasit o data de mult, acum 15 ani dar s-a intors si am primit-o cu bratele deschise. Acum spune ca nu vrea sa ma paraseasca dar nici nu poate sa ma iubeasca mai mult cu forta.

 

Tot urmaresc forumul acesta, as merge la o escorta poate as gasi o cale sa scap de neimpliniri dar mi-e frica. Mi-e frica ca daca afla atunci chiar ca nu mai am nici o sansa si mi-e si frica ca nu am fost niciodata la escorte.

 

Ce sa fac? Probabil ca din interes propriu o sa-mi recomandati sa merg la escorte dar tinand cont ca statistic cu siguranta suntem din alt oras si nu ajugn la voi atunci va rog o parere sincera.

 

Ar ruga ca domnii sa se abtina, as dori doar parerea doamenelor.

 

Multumesc.

in cazul asta 1 data la sapt e chiar bn

da sa fie k lumea

eu asa as vrea dc as fi insurat

max 1 data pe sapt bine facut

Link spre comentariu
6 hours ago, tomson said:

in cazul asta 1 data la sapt e chiar bn

da sa fie k lumea

eu asa as vrea dc as fi insurat

max 1 data pe sapt bine facut

Dar cum vezi tu situatia cuiva care sa zicem are 40+ sau chiar 50+ ani, e necăsătorit, nu are sotie, nu are nici măcar iubita care sa stea cu el pentru vreme mai indelungata (sau daca are e ceva așa de scurta durata, trecător), nu are copii...? Ce ai zice despre o astfel de persoana? Ai zice de rău? Adică e rău cum a ajuns o astfel de persoana?

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 3 ore, Dominyk a spus:

Dar cum vezi tu situatia cuiva care sa zicem are 40+ sau chiar 50+ ani, e necăsătorit, nu are sotie, nu are nici măcar iubita care sa stea cu el pentru vreme mai indelungata (sau daca are e ceva așa de scurta durata, trecător), nu are copii...? Ce ai zice despre o astfel de persoana? Ai zice de rău? Adică e rău cum a ajuns o astfel de persoana?

Daca in timpul vietii sale si-a dedicat viata aproapelui , studiului , muncii este foarte realizat profesional,

arata bine ,mai tanar decat este cronologic , daca are bani o casa foarte frumoasa rod al muncii sale

este respectat  are o meserie nobila prin care ajuta multa lume

as inelege ca a renuntat la multe in viata lui personala pentru aa ajunge la astfel de performante

Bineinteles ca lipsa unei relatii serioase , a unei casatorii si a copiilor este o problema si ar trebui pentru el sa fie o prioritate acum sa o rezolve pentru a fi implinit cu totul

Escortul poate doar din cand in cand pentru a mai calma basic instinctul dar in nici un caz sa se complaca in el sau sa fie multumit cu el.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 3 ore, Dominyk a spus:

Dar cum vezi tu situatia cuiva care sa zicem are 40+ sau chiar 50+ ani, e necăsătorit, nu are sotie, nu are nici măcar iubita care sa stea cu el pentru vreme mai indelungata (sau daca are e ceva așa de scurta durata, trecător), nu are copii...? Ce ai zice despre o astfel de persoana? Ai zice de rău? Adică e rău cum a ajuns o astfel de persoana?

 

da nu prea vad legatura cu  subiectul topicului in postarea ta

era vorba ca poate nevasta sa vrea si ea mai rarut dar mai dragut

mai putin dar mai calitate

ma indoiesc ca grasu ar fi facut super sex zilnic

eu zic ca perfect sa faci o data si bie e saptamana mai ales dupa 17 ani

  • Like 1
Link spre comentariu
7 minutes ago, tomson said:

daca in timpul vietii sale si-a dedicat viata aproapelui , studiului , muncii este foarte realizat profesional,

arata bine ,mai tanar decat este cronologic , daca are bani o casa foarte frumoasa rod al muncii sale

este respectat  are o meserie nobila prin care ajuta multa lume

as inelege ca a renuntat la multe in viata lui personala pentru aa ajunge la astfel de performante

Bineinteles ca lipsa unei relatii serioase , a unei casatorii si a copiilor este o problema si ar trebui pentru el sa fie o prioritate acum sa o rezolve pentru a fi implinit cu totul

Escortul poate doar din cand in cand pentru a mai calma basic instinctul dar in nici un caz sa se complaca in el sau sa fie multumit cu el.

Pai are legătură cu subiectul topicului, cel puțin parțial, dar e legat de tine, nu de ce a scris băiatul ăsta care și așa și-a șters contul, probabil nu mai e pe forum.

Pai și tu te incadrezi in situația asta că nu ești căsătorit, nu ai sotie, nu ai iubita pe termen lung, nu ai copii, nu ai familie. Ziceai că ai doar o casa de nu știu câți mp și stai singur in ea. Ce realizat profesional ești? Crezi că dacă ai renunțat la nevasta, copii, familie, ai ajuns bogat, cu bani, și e mai bine așa? Ce ai studiat atât de mult de ai fost nevoit să lași deoparte soția și copii? Te ai dedicat muncii atât de mult? Ai lucrat cate 12-14-16 ore pe zi? Pentru ce atâta muncă? Sau? Crezi că e o problema o situație cum e a ta de exemplu, fara sotie, copii, familie? Am zis de tine ca exemplu că probabil mai sunt și alții în situația ta, și să văd ce părere ai

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 3 minute, Dominyk a spus:

Pai are legătură cu subiectul topicului, cel puțin parțial, dar e legat de tine, nu de ce a scris băiatul ăsta care și așa și-a șters contul, probabil nu mai e pe forum.

Pai și tu te incadrezi in situația asta că nu ești căsătorit, nu ai sotie, nu ai iubita pe termen lung, nu ai copii, nu ai familie. Ziceai că ai doar o casa de nu știu câți mp și stai singur in ea. Ce realizat profesional ești? Crezi că dacă ai renunțat la nevasta, copii, familie, ai ajuns bogat, cu bani, și e mai bine așa? Ce ai studiat atât de mult de ai fost nevoit să lași deoparte soția și copii? Te ai dedicat muncii atât de mult? Ai lucrat cate 12-14-16 ore pe zi? Pentru ce atâta muncă? Sau? Crezi că e o problema o situație cum e a ta de exemplu, fara sotie, copii, familie? Am zis de tine ca exemplu că probabil mai sunt și alții în situația ta, și să văd ce părere ai

exact , vad ca ai inteles

dar acu nu vrei sa scriu aici ce si cum

 

ce mi place mie cum te-ai inregistrat vineri si stii tot despre mine

Link spre comentariu
1 hour ago, tomson said:

exact , vad ca ai inteles

dar acu nu vrei sa scriu aici ce si cum

 

ce mi place mie cum te-ai inregistrat vineri si stii tot despre mine

Pai ba da, scrie că de aia te am întrebat, sa văd cum vezi tu lucrurile legat de asta

  • Minus 2
Link spre comentariu

  • Telefon: 95290463
  • Oras:ÅLESUND
  • Telefon: 95290463
  • Oras:ÅLESUND
On 8/21/2020 at 1:14 PM, Guest smb123 said:

Eu as vrea doar sa adorm si sa nu ma mai trezesc.

Daca sunt pe forumul asta e clar ca am incercat si serviciile escortelor. La 3 din ele nu am reusit sa finalizez, si am fost la escorte de top. Doar cu una m-am potrivit dar la ultima intalnire tot nu am finalizat si nu m-am mai dus. Si asta ma deprima si mai tare dar totusi nu cred ca e depresie, am pofta de mancare, am chef de sex deci e doar suparare, multa suparare, furie, iubire, dezamagire, singuratate, durere.

Adica o aveai sculata , futeai futeai si nu puteai termina?!. Esti super si tu esti suparat de asta.. ciudati sunt oamenii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...