Sari la conținut

bogdan

Postări Recomandate

Oana Oprea, alias Eva Kent, revine în atenţia publicului, şi cum altfel dacă nu prin ceea ce s-a făcut remarcată. Alături de sora sa, Ana-Maria, îşi deschide un salon de masaj erotic sau mai bine zis preia un brand, la care va adăuga numele său. Având experienţă bogată în filme porno, Oana s-a gândit să le ofere bărbaţilor ceva care să le facă plăcere. Deşi nu va presta la salon, doritorii vor avea de ales dintre 20 de fete, a dezvăluit ea în cadrul emisiunii "Un show păcătos".Oana Oprea, cunoscută în lumea filmelor pentru adulţi sub numele de Eva Kent, caută fete pentru noua sa afacere: un salon de masaj erotic.“Condiţiile pe care le voi pune fetelor care vor să fie angajate la mine la salon sunt normale: să fie tinere, frumoase, sănătoase, curate şi să înţeleagă diferenţa dintre prostituţie şi masaj erotic. La mine în salon nu vor avea voie să facă nimic altceva în afara masajului erotic, chiar dacă acest lucru implică şi finalizare. Evident, condiţiile de muncă vor fi pe măsura aşteptărilor, iar salariul este mai mult decât motivant”, ne-a spus Oana.Pentru tinerele interesate de o slujbă, Eva Kent va organiza un casting, astăzi şi lunea viitoare, începând cu ora 18.00, la salonul de masaj de pe strada Vulturilor, numărul 69.Oana Oprea, alis Eva Kent, îşi deschide salon de masaj şi se va folosi de popularitatea sa pentru a găsi clienţi

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cornel
Reputație: 0

In prezent tariful Evei este de ... eur / ora . Personal, eu si un prieten am vrut sa vedem ce face ea pt banii astia. Cred ca a fost ok, poti obtine ce vrei insa suma e un pic exagerata. Dar noroc ca a fost promovata intens si ea stie sa vanda produsul. Penala, zdreanta...spun complexatii care nu vor ajunge nicodata la c** ei. Baieti stati cuminti langa prietenele si sotiile grase si urate si mai faceti cate una mica cu gandul la Eva. Abia astept sa deschizi salonul, sa nu mai platim hotelul ;)

Link spre comentariu

parerea mea ... nu ma intereseaza de ce face ea acum ma refer doar la aspectu fizic al ei: Oana ar fi o femeie ff frumoasa daca nu ar avea siliconele alea oribile si buzele umflate atat de groaznic.Pacat de ele ca se uratesc asa de tare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...