Sari la conținut

doamna 39 ani


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare ,

 

La aceasta domana care are ..ba 39 , ba 37 , ba , ba , ba ..ani .., am fost eu mai de mult pentru ca am dorit sa incerc si ceva mai matur , dar am plecat dezamagit de prestatia ei. ( are cam 40 de ani )

Mai precis .., am sunat , am stabilit la telefon ce si cum si am ajuns la locatie ..pe la Ciresica ..( nu prea stiu bine zona pentru ca eu nu sunt aici in oras de prea mult timp).  Am sunat la interfon si mi-a raspuns respectiva doamna .., care fuma in draci ( eu unul fiind nefumator ) ..si de la usa mi-a cerut banii 150 ron ( mentionez ca eu am dorit ceva domninare , pt ca eu practic acest sport si ea mi-a spus ca face asa ceva ) .

Actiunea a durat cam 15 - 20 minute , timp in care ma tot intreba ca ..nu mai termin odata ..., adica se vedea pe ea sictirul si plictiseala ..de parca ea era clienta ...si ma platise cumva .

In fine .., pentru mine a fost prima si ultima data ....

Apropo ...de curata.., este intradevar si deasemenea este cea din poza..., dar camera unde se desfasoara actiunea ..este vai mama ei ..( poate si-a schimbat-o intre timp ) .

Succes la babardeala .....

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare !

 

Am trecut si eu pe la dama in cauza, cred ca prin primavara acestui an. Am sunat la numarul din anunt, am fixat o intalnire,urmand ca detaliile sa le stabilim la fata locului. Ajung la locatie, undeva pe la China mall, la parterul unui bloc. Imi deschide, din start foarte plictisita si fara chef :no2 ,intentionam sa raman o ora, ca aveam munitie, dar cand am vazut-o asa, am ramas doar un nr. Este cea din poze,dama are undeva pe la 39-42 de primaveri , dupa ochiul meu. Am intrat in camera de actiune, destul de ok,un pat aranjat, lumanarele....feng shui. Am inceput cu un oral protejat,mecanic facut cat sa mi se scoale, la solicitarea mea, am trecut intre sani, doamna fiind tocmai potrivita pt asa ceva, cu toate ca a cam strambat din nas la propunerea mea.Am trecut la misionar,nu schiteaza niciun gest, am intors-o capra.......cand m-a palit un miros de kk....mi s-a luat de tot....mi-am scos prezu, sters cu servetele umede si imbracat. Doamna nu mi-a pus niciun fel de intrebare ce s-a intamplat, abia astepta sa plec.

 

Note :

Locatie : 8

Aspect : 7 ca si semn distinctiv, am observat pe umarul stang tatuat "Gemari" :laugh2

Oral : 6

Normal : 5

Gfe : nu se pune problema

Tarif : 80lei din cate mi-aduc aminte

 

Personal nu o recomand, bani aruncati aiurea.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

am zis no ofense dar vad ca te ataci, asa ca iti voi raspunde

Postat 30 oktober 2013 - 04:36

Salutare la toata lumea !

 

Pe emma am vizitat-o prima oara in urma cu aproximativ 4 luni

Postat 17 november 2013 - 11:00

Salutare !

 

Pe Claudia am cunoscut-o pe vremea cand statea pe la marvimex (iarna 2013 ?).

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ok.......despicam kktul in 4 daca vrei.....

 

http://nimfomane.com/forum/topic/13791-0757367313-masaj-erotic/

 

http://nimfomane.com/forum/topic/16328-cristina-0742660339/

 

http://nimfomane.com/forum/topic/16600-0721859685-diana26/

 

http://nimfomane.com/forum/topic/5396-ioana-perla-cu-suflet-0766916640/page-2

 

 

astea sunt recenzii ce au maxim o luna vechime........daca te deranjeaza cu ceva recenziile mele, te rog sari peste ele. Numa' bine !

Link spre comentariu
  • Oras:ceruri
  • Oras:ceruri

Sa traiesti baieti . Am avut o intalnire cu madam undeva in vara 2012 . Pe atunci avea scorbura undeva pe Zmeurei la un bloc de garsoniere .  Foarte volubila la telefon , am primit indicatiile de orientare , ca un tampit am gresit scara si am sunat la altcineva . Nu era nimeni , am avut noroc . In fine ajung la madam , i-mi deschide si cam atat . O huiduma de femeie de am zis pas instant . Nu-mi plac femeile mai grele decat mine . Eu am 90. Asa ca din punctul meu de vedere nu are rost .

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Sa fac si eu o micutza recenzie despre dansa.

In vara anului trecut am sunato in jur de ora 8 dim(fiind singura care a raspuns),la tel mia cerut 200 pentru o ora,dar mia lasat la 150.Locatia era in Tomis 3 pe Zmeurei daca nu ma insel intr-un bloc de Garsoniere.

Am ajuns la ea,mia deschis usa si surpriza :ditamai muntele de om pitit dupa usa.Ma pofteste inauntru imi ofera un pahar de apa socializam un pic ,ii dau banii 150 lei Ora.Era imbracata doar intr-un furou transparent de culoare neagra.Si a trecut fratilor la un oral cu loviuri de pula peste tate de am zis ca mio ascunde intre Ugere si o sa imi ia o vesnicie sa o gasesc,mecanic bineinteles.Dupa oral sa asezat daca pot spune capra ,ca era mai mare decat canapeaua si dai in Pestera ,reusesc intr-un final sami dau drumul in caciulita.Dupa primul numar am fumat o tigara ,apoi surpriza :vezi sa nu iti uiti tigarile pe masa si te mai astept pe la mine ,de am ramas mut.Mam echipat nici salut nimic am iesit si dus am fost.

Notele sunt:

Oral:3

Normal:2

Atitudine:1

Aspect:2

Locatie :1 o garsoniera vai de mama ei.

Face totul protejat nici macar nu se oboseste sa te intrebe

  • Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna ziua, este prima mea postare pe acest site, desi am cont de ceva vreme. Vreau sa transmit o impresie despre o vizita facuta la dna de mai sus, nu mai tarziu de aseara pe la ora 22.00. Desi aveam nr de tel ale (putinelor) escorte de top din Cta si le am sunat,, aseara cand colcaiau hormonii in mine, niciuna dintre ele nu s a nimerit a fi libera. Asa ca am sunat la nr de mai sus, nr pe care l-am cules in urma cu vreo 2 luni din Telegraf on-line. Astfel, sun pe la 10 fara un sfert la dna, raspunde pe un ton nici prea prea nici foarte foarte si ma indruma catre locatia ei, adica in blocul Marele zid chinezesc vis--a-vis de Casa de cultura. Intrarea prin spate, ap la et 10. Ma indruma corect, ajung la ea, raspunde imediat la usa. In casa ma asteapta o dna de vreo 39 de ani, la vreo 1,75 m pe tocuri, roscata si plinuta, de vreo 75 kg. Oferta 1 nr - 100 lei, 1 ora - 150 lei. Decartez 150 lei si ma invita direct in dormitor. De aici incepe partea inteeaanta: nu ma intreaba daca vreau la baie, nu mai vorbeste nimic, nimic, efectiv. Ma indruma la pozitia clasic de intins pe spate, pune direct prez fara sa ma intrebe si trece la treaba: nicio emotie, niciun cuvant, nicio alta miscare, doar molfaiala. Ala micu s a trezit doar din inertie si n am insistat cu niciun fel de alte dorinte ci m am asezat direct pe ea in misionar, ea comportandu se fix ca o papusa gonflabila. Na m imdraznit sa bag boticul la savarina, dupa ce am pus o mana la pasa pt controlul umiditatii si mi a ramas pe degete un miros... indoielnic. Asa ca dau din buci vreo 5 min si dupa ce termin ma serveste cu servetele umede si uscate pt igienizare : nici vorba de creo invitatie la baie. Ma conformez si incerc sa fac o conversatie minima intreband o de ce nu spune si ea nimic. Imi raspunde ca nu e vorbareata de fel!! O intreb daca am prins o in vreo pasa proasta, imi tapsunde ca nu, asa ea ea de obicei!!!! Motiv pr care, ca sa mai treaca vreo cateva min pana la

o noua imcercare, cer un pahar cu apa, sunt servit, dupa care , la fel de mecanic, pune prez si incepe din nou molfaiala. Evident, ala mic se ruga sa nu se mai scoale, zis si intamplat, iar eu, ca sa nu mai lungesc pelteaua aiurea, o opresc si dau vina pe mine, spunandu i ca sunt cam obosit. Normal ca nu are nicio reactie, nu spune nimic, ma lasa, ma ridic, ma imbrac si cand sa ies pe uda, minune, vorbeste: ma roaga sa nu fac zgomot pe scara !!! :)) plec si... Atat. Concluzie: de nerecomandat!! Impresia mea: nimic e cuvantul care o caracterizeaza: lipsa de chef si atitudine. Notele, daca mai conteaza: Oral: 2, normal: 1, locatie :6, GFE: 1 ( doar pt ca a existat fizic), Fk: nici vorba. Multumesc, sper ca am reusit sa postez corect si voi reveni cu o recenzie despre dra Anda de la butoaie- Mamaia, unde a fost vorba de cu totul altceva!

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...