Sari la conținut

Lia 0733653551


liafantasy

Postări Recomandate

  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti

Va multumesc celor care ati trecut azi pe la mine.

Realizez ca sunt multi oameni foarte interesanti si de calitate pe aici.

Ne revedem saptamana viitoare de luni pana vineri incepand cu ora 9 00 pana la ora 17 00.

 

Cu drag,Lia!

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea,

 

Asa cum am promis anul trecut, revin cu o recenzie despre Lia. Asa cum am mentionat, dupa ce am cunoscut-o la sedinta de epilarea imi doream sa o cunosc si la o sedinta de masaj. Facut programare din timp (cu o zi inainte). Locatia o cunoasteti cu totii in Titan, nu mai insist.

 

Cand am ajuns in locatie am fost absolut fascinat si am ramas masca. De obicei, intru, salut si imi scot macar haina de pe mine (pentru ca este foarte cald in locatie). De data asta am ramas incremenit. Lia m-a asteptat imbracata intr-o lenjerie sexi (chilotei si sutien) care ii veneau exceptional de bine si acoperita cu un neglijeu negru, peste umeri, dar care lasa la vedere aceasta superbitate de femeie. Asa cum banuiam din vizita anterioara, Lia are un corp fantastic, forme excelente si pare ca merge des la sala sau a fost sportiva ... nu stiu ... insa are o constitutie fantastica. Am ramas in mijlocul camerei si ma uitam ca prostu la ea (cred ca am facut-o sa se simta putin prost, pentru ca ma holbam efectiv la ea .... parca nu mai vazusem femeie frumoasa in lenjerie pana atunci). Dar fiind prima oara cand o vedeam pe ea sunt sigur ca intelegeti, ne place sa ne bucuram cu totii de o femeie frumoasa cand o vedem.

 

Asadar am incercat sa imi revin si sa deschid o discutie (ca sa nu par complet neanderthalian). Lia este foarte draguta si calda si a desghetat foarte repede situatia. Am vorbit putin si apoi m-am poftit singur la un dus. Am revenit si m-am plantat pe pat, pregatit pentru masaj. Atmosfera era perfecta, lumina difuza si muzica in camera, iar Lia arata exceptional in acea lenjerie. A inceput cu un masaj foarte placut si ferm in acelasi timp (desi este miniona are forta in brate pentru masaj). Imi era dor de un masaj, nu mai ajunsesem de ceva timp, asa ca m-am bucurat din plin de el. Apoi a inceput partea erotica ....

 

Wow ... nu stiu exact cand, dar Lia renuntase la lenjerie, si cand am simtit-o pe spatele meu .... wow ... Lia are niste sani extraordinari. Sunt foarte bine proportionati pentru intaltimea ei, poate chiar mai mari decat te-ai astepta, dar cu o forma perfecta si incredibil de fermi. A urmat o serie de tachinari "clasice" de masaj erotic, foarte bine executate si vaaai ... inca odata deci sanii aia ... fantastici. Cand m-am intors am putut sa o admir in toata splendoarea ei. Deci cred ca din punctul meu de vedere femeia are forme perfecte, cred ca este una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am vazut in persoana goale. Dragi colegi, pe langa sanii extraordinari, are si un fund demential, de te inebuneste, nu foarte mare, micut si din nou incredibil de ferm (sigur face ceva sport).

Nu mai stau in foarte multe detalii .... multe mangaieri, sarutari si admirat o femeie frumoasa.

Dupa ce m-a "chinuit" destul de mult ne-am apropiat si de finalizare. MArturisesc ca eram atat de prins in senzatii si cum ea era cu spatele la mine, nu stiu exact cand si cum s-a produs finalizarea  :laugh2 . Da stiu suna ciudat ... dar atat de bine m-am simtit si atat de exploziva a fost ca nu prea a contat cum s-a intamplat.

 

Am mai stat putin de vorba, apoi dus si fugit la treaba, nu inainte sa o mai admir inca odata pe Lia care revenise la lenjeria initiala. Superb.

 

Toata distractia cred ca a durat in jur de 2 ore ( sau poate mai putin ) si am contribuit 450 RON.

 

OK, si acum notele ca la regulament.
  • Locatia - 10 - garsoniera intotdeauna curata si in conditii excelente
  • Igiena fetei - 10 - impecabil de curata si vai ce bine mirosea
  • Aspect - 10 ++  - sunt incredibil de incantat de cum arata Lia, este o femeie foarte  frumoasa si faptul ca m-a primit ingrijita si pregatita cu acea lenjerie si neglijeu ... fantastic
  • Masaj - 8 - probabil ca aici este singura zona unde se poate discuta despre imbunatatiri. Mie mi-a placut foarte mult cum a inceput si la inceput m-am gandit ca poate a trecut destul de repede la partea erotica, dar partea erotica a fost exceptionala asa cu nu m-a mai interesat. 
  • Masajul erotic - 9 - partea asta a fost exceptionala, dar voi fi rau si voi marca cu 9 pentru ca nu am apucat sa gust piersicuta ei care pare delicioasa
  • Finalizare - 9 + - nu pot sa dau 10 la finalizare, la mine Randunica este in continuare cea care imi ofera cele mai puternice orgasme.
  • GFE - 10 - m-a facut sa ma simt incredbil de bine si abia astept urmatoarea sedinta
 
Concluzia ... WOW ... super descoperire ... demult nu am mai primit un masaj erotic de calitate, sunt super incantat si cu siguranta voi reveni.
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Budapesta
  • Oras:Budapesta

are Randunica numai colege pe alese in ultima vreme.felicitari pentru experienta si pentru recenziile pe care le scrii.

 Am ochit-o si eu pe Lia de cand a aparut dar nu reusesc sa ma sincronizez cu ea nici pana azi, nici cu vreo colega noua din ultima vreme, desi cand era pe la Titan pe la un apartament cu mai multe fete am reusit si eu cateva vizite bunicele si in partea cealalta prin spate pe la Lidl si pe undeva pe langa un parc intr-o garsoniera pe la parter.

inteleg ca esti fidel de-al casei de ai reusit programari la cam toate dupa cum se vede din recenziile tale. care e secretul?

  • Like 1
Link spre comentariu

Intr-adevar merg de multi ani la Randunica cam de 2 poate 3 ori pe luna  si am incredere in ea si in recomandarile ei.

Si da, ai dreptate, de-a lungul anilor am avut experiente variate (si placute si neplacute) cand incercam aiurea din anunturi nevalidate, dar de cand merg la Randunica nu prea am mai avut experiente nasoale.

 

Acum nu inseamna ca imi plac toate femeile la fel  :laugh2 , doar ca mergand de foarte multi ani la Randunica probabil ca stie deja ce imi place si recomandarile se potrivesc foarte bine.

 

Din cauza programului meu personal foarte incarcat eu imi fac intotdeauna programarile cu cateva zile inainte, intotdeauna pe WatsApp, e cel mai comod. Spun cam in ce zile si ore as vrea sa vin si intreb de disponibilitate. Fetele revin la mine cu propuneri si din 2 - 3 discutii ajungem la o programare. Asta nu inseamna ca ne potrivim intotdeauna sau ca fetele sunt intotdeauna disponibile. Mi s-a mai intamplat si mie de-a lungul anilor sa nu ma potrivesc la cu fetele la o programare, dar am rabdare si in general dupa vreo saptamana reusim sa ne intalnim. Foarte important este sa ne respectam timpul reciproc. Eu incerc sa fiu punctual si nu lipsesc niciodata de la o programare si ma astept si ele sa faca la fel. 

 

Acum imi permit sa presupun si ca fetele vorbesc intre ele si banueisc eu ca am un "rating de client bun"  :snap  :laugh2 . Si atunci poate fac si ele un extra efort sa ne vedem. Habar nu am, dar imi place sa cred ca sunt "special"  :boob

  • Like 2
Link spre comentariu

Ah si am uitat sa mentionez, intotdeauna respect regulile fetelor. Daca nu imi place ce ofera, nu mai revin. Nu insist pentru sex, pentru ca nu asta caut. Eu am mentionat ca ma intereseaza mai mult partea de masaj si experienta erotica, deoarce ajung sa am orgasme mult mai puternice decat la sex. Asa ca poti spune ca este si vorba de un pic de "chimie" sau potrivire intre cerere (ce imi doresc eu) si oferta fetelor.

Bafta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Ah si am uitat sa mentionez, intotdeauna respect regulile fetelor. Daca nu imi place ce ofera, nu mai revin. Nu insist pentru sex, pentru ca nu asta caut. Eu am mentionat ca ma intereseaza mai mult partea de masaj si experienta erotica, deoarce ajung sa am orgasme mult mai puternice decat la sex. Asa ca poti spune ca este si vorba de un pic de "chimie" sau potrivire intre cerere (ce imi doresc eu) si oferta fetelor.

Bafta!

Ești un norocos....iar partea cu sexul...am întrebat și eu pe stăpâna casei o data , mi-a răspuns și am încheiat subiectul.

Ar fi total deplasat sa cer așa ceva , când răspunsul era dinainte NU.

Plus că eu respect in detaliu regulile casei...fără nici o discuție.

  • Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti

Zi frumoasa ca inimile voastre va doresc!

Calde imbratisari pt voi!

In aceasta saptamana ma gasiti de luni pana vineri dupa ora 9 00 pana la ora 17 00. In weekend fac exceptii doar pt vizitatorii fideli.

Cu drag si bratele deschise va astept!

Lia!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Iata si experienta mea cu Lia. Dau mesaj pe wtspp cu o seara inainte, intreb de ora 11.30 pt a doua zi, imi propune ora 12 ( „ la 11.30 e ocupat”), eu sunt de acord si evident urma sa vorbim pt confirmare a doua zi, fara sa mi se ceara vreo ora exacta pt asta. Azi dau mesaj de confirmare la 10.19 ( puteam s-o fac si la 7.30-8, dar ma gandesc ca unii isi incep programul mai tarziu si nu vreau eventual sa-i trezesc) si mi se raspunde cam dupa 20 de min ca s-a ocupat intre timp!!! E tare, nu ? Adica ajungi dimineata la birou, iti faci din treburi, iti anunti colegii ca vei lipsi vreo 2-3 ore (o urgenta de rezolvat in oras) astfel incat sa nu conteze pe tine in intervalul ala si cand sa te urci in masina sa pornesti spre „urgenta”, ea nu mai e valabila!!! Ce sa zic, mult succes cu asa atitudine, altfel se solicita punctualitate si seriozitate ( si pe buna dreptate, ceilalti oameni care depind de tine si cu care  ai batut palma pt ceva n-au nicio vina, nu?). Am fost de foarte multe ori la „cuibul” din Rasarit de soare, exact in intervalul asta de dimineata ( tot din cauza serviciului, dupa ora 14 mi-e imposibil sa mai plec), am fost la Iulia (epilat), la Larisa iar la Mia nu stiu de cate ori ( cu adevarat o pierdere uriasa, de cand s-a lasat). Nimeni nu mi-a facut faza asta si nici eu nu am intarziat vreodata nici macar un minut vreodata. Vad insa ca noua tura de fete e cu capul in nori cand vine vorba de programari, nu comunica intre ele ( probabil se ocupase de alta fata, refuz sa cred totusi ca Lia si-a pus alta programare, desi stia cu o seara inainte ca vine cineva la ora 12) si nu intelege ca timpul celorlalti e la fel de important.

In fine, pacat, chiar eram foarte curios sa o cunosc pe Lia, recenziile si pozele erau promitatoare, dar nu cred ca mai risc, banuiesc ca e un un du-te vino in biata garsoniera ca pe pista la Otopeni. Ok, e treaba celui care organizeaza treaba ca la aeroport, dar daca in turnul de control se sparge seminte apar si situatii nasoale si e bine sa le stie si lumea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti

Buna!

Imi pare rau pt neintelegere.

Exista pe blog o mentiune foarte clar subliniata: programarile facute cu o zi in prealabil se confirma intotdeauna in ziua respectiva la ora 9 00. Altfel nu sunt valabile.

Imi pare foarte rau dar sunt foarte multi (foarte foarte multi) cei care rezerva timpul si nu ajung iar eu nu pot veni in locatie daca nu am suta la suta certitudinea ca programarea va fi onorata.

Daca nu am primit confirmare la timp nu aveam de ce sa tin locul acela ocupat.

Noi stim bine sa ne organizam timpul astfel incat nimeni sa nu se intersecteze cu nimeni.

Eu zic ca a fost doar o neintelegere dar este dreptul tau sa alegi cum consideri.

 

Calde imratisari,Lia!

Link spre comentariu
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti

Dar tu i-ai spus lui la ce ora sa confirme? Lasa ce scrie pe blogul tau.

Dar tu i-ai spus lui la ce ora sa confirme? Lasa ce scrie pe blogul tau.

Nu i-am zis. Nu am de ce lasa deoparte ce scrie pe blog pt ca de aia e scris pe blog, sa se stie si sa se respecte.

Daca isi doreste cu adevarat o sa revina. Se mai intampla. Si la noi se intampla de multe ori. Lucrez cu cei de pe forum si foarte multi fac programari si nu onoreaza.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Nu ai de ce lasa la o parte ce scrie pe blog. Insa corect este sa le reamintesti acest lucru, mai ales ca nerespectarea lui duce la pierderea programarii.

Oricum pe blog oamenii se uita la poze si atat.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da, tocmai asta a fost problema. Ca nu a precizat in scris si pe wtspp cu o seara inainte  cand stabilisem ora ca programarile trebuie confirmate obligatoriu la ora  9. Asa cum ii confirmasem la 10.20 puteam sa o fac  si la ora 9. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti

Da, tocmai asta a fost problema. Ca nu a precizat in scris si pe wtspp cu o seara inainte  cand stabilisem ora ca programarile trebuie confirmate obligatoriu la ora  9. Asa cum ii confirmasem la 10.20 puteam sa o fac  si la ora 9.

 

Data viitoare. Acum stii procedura.

Cu drat,Lia!

Link spre comentariu
  • Oras:Budapesta
  • Oras:Budapesta

hopa, ce avem noi aici?prietene, cred ca mi-ai cedat programarea ta. sa traiesti, raman dator de cinste! daca imi permiti un sfat asa tovarasesc, calcati pe inima si dute la Lia, chiar merita. din punctul meu de vedere bate tot ce e masaj pe forum si ma refer la masaj exclus sex, femeia e senzatieee fara nici o exagerare.am mai fost in trecut pe la colege de ale Randunicii si am fost si la cealalta colega, Melisa(scriu si la ea acum) dar nu are grad de comparatie cu nimic. este desteapta stie pe ce sa puna accent isi cunoaste foarte bine calitatile si le scoate in evidenta.fizic este dupa parerea mea cea mai frumoasa fata din ce am vizitat vreodata la Irina, ceva de pictat.intreaga experienta se ridica la superlativ in top cred ca e prima in momentul de fata din ce am vizitat atat in bucuresti cat si in alte orase.

Salutare! Iata si experienta mea cu Lia. Dau mesaj pe wtspp cu o seara inainte, intreb de ora 11.30 pt a doua zi, imi propune ora 12 ( „ la 11.30 e ocupat”), eu sunt de acord si evident urma sa vorbim pt confirmare a doua zi, fara sa mi se ceara vreo ora exacta pt asta. Azi dau mesaj de confirmare la 10.19 ( puteam s-o fac si la 7.30-8, dar ma gandesc ca unii isi incep programul mai tarziu si nu vreau eventual sa-i trezesc) si mi se raspunde cam dupa 20 de min ca s-a ocupat intre timp!!! E tare, nu ? Adica ajungi dimineata la birou, iti faci din treburi, iti anunti colegii ca vei lipsi vreo 2-3 ore (o urgenta de rezolvat in oras) astfel incat sa nu conteze pe tine in intervalul ala si cand sa te urci in masina sa pornesti spre „urgenta”, ea nu mai e valabila!!! Ce sa zic, mult succes cu asa atitudine, altfel se solicita punctualitate si seriozitate ( si pe buna dreptate, ceilalti oameni care depind de tine si cu care  ai batut palma pt ceva n-au nicio vina, nu?). Am fost de foarte multe ori la „cuibul” din Rasarit de soare, exact in intervalul asta de dimineata ( tot din cauza serviciului, dupa ora 14 mi-e imposibil sa mai plec), am fost la Iulia (epilat), la Larisa iar la Mia nu stiu de cate ori ( cu adevarat o pierdere uriasa, de cand s-a lasat). Nimeni nu mi-a facut faza asta si nici eu nu am intarziat vreodata nici macar un minut vreodata. Vad insa ca noua tura de fete e cu capul in nori cand vine vorba de programari, nu comunica intre ele ( probabil se ocupase de alta fata, refuz sa cred totusi ca Lia si-a pus alta programare, desi stia cu o seara inainte ca vine cineva la ora 12) si nu intelege ca timpul celorlalti e la fel de important.

In fine, pacat, chiar eram foarte curios sa o cunosc pe Lia, recenziile si pozele erau promitatoare, dar nu cred ca mai risc, banuiesc ca e un un du-te vino in biata garsoniera ca pe pista la Otopeni. Ok, e treaba celui care organizeaza treaba ca la aeroport, dar daca in turnul de control se sparge seminte apar si situatii nasoale si e bine sa le stie si lumea.

sa va zic cate ceva si despre sedinta. am dat un mesaj in jur de ora 10 dar nu ma asteptam sa se si concretizeze mai ales ca am incercat de cateva ori sa mi fac programare si mereu era ceva si nu se putea. m-am ras frumusel, vorba cantecului, am pus blugii cei mai cei camasa de nailon si am mers la locul stabilit,disperat sa nu intarzi am ajuns cu 30 de minute inainte si sa nu par disperat am stat in parcare la lidl in masina asteptand un fara 10 sa primesc indicatiile.

aici vine partea hot Lia era imbracata in ceva negru care ii venea senzatie frumoasa angelica radia frumusete prin toti porii amabila pe tocuri fresh parfumata discret dar placut .am fost incitat instantaneu si am mutit ca un prost nu mai stiam ce sa zic dupa ce m-am balbait am mers la baie sa ma dreg ca nu mai aveam nici cuvinte in minte doar cum sa fac sa ajung mai repede pe mainile ei,dupa dus am primit masajul de relax dar eu nerabdator sa ma intorc sa o vad. corpul ei e senzational si fata o ajuta stie cum sa se pozitioneze sa dea bine luminile alea iti zapacesc total creierii dupa ce ca eram ca un retardat scapat de la socola ce o privea mai ca lupul pe scufita. am avut ce privi ce admira ce saruta si mangaia si am finalizat intr-un fel exploziv ceva de neuitat . e o experienta de repetat si o notez cu 10 pe toate capitolele deci fata asta e ceva ce nu pot sa scriu in cuvinte de ajuns ori mi-a pus capac si eu sunt eu subiectiv ori nu stiu dar nu ma emotionez eu prea repede. e alt nivel, alta clasa, alt rang, parerea mea ca nu face prea multe radacini in domeniu cum nu fac in general fetele care sunt incredibil de bune pe ceea ce fac. fiti si voi cum trebuie ca sunt greu de gasit fetele foarte ok in domeniul asta vedeti bine cum apar si dispar si tot raman din alea care sunt disperate de bani si nimic mai mult. fata asta merita chiar in totalitate clienti care sa aiba grija sa nu o determine sa se care din zona chiar e de senzatie fara exagerari.

mam apucat de scris am uitat sa ma opresc sper ca nu am deranjat cu postarea lunga dar ma luat valul pentru ca a fost una dintre experientele megabune ce nu am mai avut parte de vreo cativa ani la masaj si de asta am si zis sa scriu cateva cuvinte dar ca lautaru am inceput sa scriu si am uitat sa ma si opresc. ma scuzati inca o data seara buna!

Link spre comentariu
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti
  • Oras:Rasarit de Soare Titan Bucuresti

Pai a fost ora 9 si confirmarile telefonice la rezervarile de ieri s-au facut. Spune-ne la ce ore ai liber sa stim cum ne putem incadra.

Discutam personal. In privat. E numarul afisat in titlu.

Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

Ai scris asa ca sa nu citim :))))

hopa, ce avem noi aici?prietene, cred ca mi-ai cedat programarea ta. sa traiesti, raman dator de cinste! daca imi permiti un sfat asa tovarasesc, calcati pe inima si dute la Lia, chiar merita. din punctul meu de vedere bate tot ce e masaj pe forum si ma refer la masaj exclus sex, femeia e senzatieee fara nici o exagerare.am mai fost in trecut pe la colege de ale Randunicii si am fost si la cealalta colega, Melisa(scriu si la ea acum) dar nu are grad de comparatie cu nimic. este desteapta stie pe ce sa puna accent isi cunoaste foarte bine calitatile si le scoate in evidenta.fizic este dupa parerea mea cea mai frumoasa fata din ce am vizitat vreodata la Irina, ceva de pictat.intreaga experienta se ridica la superlativ in top cred ca e prima in momentul de fata din ce am vizitat atat in bucuresti cat si in alte orase........................

  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...