Sari la conținut

Lia 0733653551


liafantasy

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Intro:

Hello forum, buna Lia.

Am mai fost la fete de pe forum dar asta este prima mea recenzie scrisa asa ca be easy on me.

Recenzie:

Am programat pe whatsapp ieri pentru o ora in compania ei, raspuns prompt. Confirmare azi dimineata si cu o ora inainte ca sa fie totul ok. Ajuns acolo la fix, Lia mi-a zis ca mai intarzie 7 min, 7 min au fost pe ceas. Am urcat si m-a intampinat dupa usa Lia cu o piele bronzata(ciocolata) si pe tocuri(nu ma asteptam deoarece in pozele de pe wapp pe care mi le-a trimis avea pielea alba ca laptele si cu vreo 5-8 kg mai putin). Am facut cunostinta, m-a intrebat daca am nevoie de dus, i-am zis ca am venit dusat deja si am inaintat in camera, atmosfera de club, Lia dansa. Totul bine si frumos a inceput prin a-mi da tricoul jos si sa pregateasca patul. Eu in timpul asta m-am dezbracat de tot si m-am asezat pe marginea patului. Lia este foarte draguta, zambitoare, chiar daca nu am vorbit multe, nu a fost awkward. M-a invitat sa ma pun pe pat si a inceput prin a ma masa(si-a dat si tocurile jos, a fost amuzant) in diverse zone si apoi mi-a zis sa facem niste exercitii de respiratie, foarte interesant, relaxant as putea spune. M-a intrebat ce pozitii imi plac si a continuat prin a ma apuca de maner si a freca, simula oral, etc. Apoi s-a pus in una din pozitiile mele preferate si s-a frecat cu bucile ei ferme de mine, foarte frumoasa privelistea si ea geme si face sunete porno. Apoi a mai schimbat vreo doua pozitii in care a simulat penetrarea si a zis ca pot sa fac ce vreau cu ea(in limita bunului simt, era de subinteles, normal, ca nu mi-a zis sa fac chestii pe care nu le ofera). S-a pus cu fata in jos si am simulat o penetrare intre picioarele ei, dupa ceva timp nu am mai rezistat si am bagat botul, am intors-o pe partea cealalta si am facut cunni majoritatea timpului pana mi-a zis ea ca desi m-ar tine acolo 5 ore, trebuie sa ma satisfaca si ea. Am trecut intr-un 69 in care a parut ca am avut orgasm simultan dar dupa cum zicea un coleg de mai sus ca face squirt tind sa cred ca nu am avut destul timp sa o satisfac. Apoi am mai stat putin sa imi revin, mers la dus(baie cu tot ce trebuie, mi-a dat prosop mare), imbracat, lasat banutii, luat la revedere si am plecat.

Note:

Lia - 9 (desi am zis mai devreme ca nu arata ca in poze, nu e de rau, ai mai mult de atins cum s-ar spune, iar carnea e tare. scad putin pentru ca nu mi-a oferit ceva de baut, m-am hidratat doar din ea :)) )

Masaj erotic ( avand in vedere ca a fost primul de genul asta si nu am de facut comparatie decat cu Kim/Mara) - 9 (desi jumatate din timp am fost eu facand cunni)

GFE - 8

Locatie - 8 (baia avea ce trebuie, apa fierbinte, gel de dus, apa de gura, are aer conditionat in camera, muzica, lumini, topper confortabil)

Total - 8.5

Eu unul recomand si cred ca dupa ce mai experimentez si cu alte fete de p-aici, o sa ma intorc daca o mai gasesc. Pretul platit 400 lei pentru o ora de masaj erotic.

Multumesc Lia pentru ca mi-ai facut seara mai frumoasa.

Un simplu tocilar,

Leendik

 

 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da, Lia are o atitudine foarte erotica si se muleaza bine pe ce ai nevoie, e o prezenta, insa din pacate, cum a scris si colegul mai sus, s-a cam pufosit si asta nu-i tocmai bine. 

Asa ca, draga Lia, revino la dimensiunile de odinioara, erau wooow! 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Amsterdam
  • Oras:Amsterdam

As a foreigner visiting the city last week I was in search of some good time, and through this forum and your reviews I decided to go with Lia, and thank you all for suggesting her.

For other foreigners, her english is perfect both in written as verbally.

She is a pleassant woman to stay and conversate with. Very sexy, erotic and teasing and makes you feel completely at ease.

Getting into the complex is a bit of luck/try and error so make sure to take enough time for this, because you have to find yourself a trick to get past the gate and or security guard. inside the complex its a bit of a search to find the right building but then its easy to find the appartment and Lia.

 

Would well recommend her and cannot wait to visit her again.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pe Lia am cunoscut-o in urma cu vreo 2 - 3 si am vizitat-o de cateva ori de atunci. Sedintele cu ea au devenit din ce in ce mai bune, pe masura ce ne-am obisnuit mai bine unul cu celalalt. Este o fire pasionala, ma citeste si stie ce-mi doresc. Sedintele sedintele noastre n-au depasit sfera ”masajului”, va pot spune ca trairile pe care le-am avut alaturi de ea nu au fost cu nimic mai prejos de cele mai intensive partide erotice. Am ramas cu gustul ei zile intregi dupa ultimele sedinte.

Locatia  - Complex Rasarit de Soare

Trup si chip - este o tipa scunda, cu forme (unora probabil li s-ar parea prea mult - dar mie asa imi place) cu un chip frumos, zambitoare in mod pasional

Masajul - este unul normal, daca il dezbracam de componenta fantezista

BDSM/Fetish - este ceva cu adevarat special (cel putin pentru mine asa a fost); lasa-te sedus si vei primi fix ceea ce-ti doresti; lasa-te sa te cunoasca si vei primi cele mai intense senzatii;

PS. In cazul in care inca mai activezi, astept cu nerabdare sa te reintalnesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...