Sari la conținut

0736698370 teapa majora

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Nici nu stiu cu ce sa incep ca totul e dezastru in legatura cu doamna asta.

Ma rog, sunat, comunicat preturi(100 finalizarea (oral+normal sau oral+anal),

Ajuns la locatie constat ca nu au legatura pozele si ca e muuuuuult mai naspa decat ma asteptam.

Scunda,grasa si cu atitudine de 2 lei, ii zic sa trecem la treaba(totul protejat)

Incepe cu un OP de 5 bani, mecanic, fara niciun fel de stimulent.Dupa ceva munca, se ridica putin baiatul si zice sa incepem.Ii spun ca fara lubrifiant nu va merge, raspunsul...nu am.

Ii zic atunci sa finalizam oral dar fiindca in momemtul in care a stat capra m a lovit un miros de handel in nas, nicio sansa.A mai supt putin dar fara niciun succes fiindca nu puteam sa scap de miros, m am imbracat si am plecat.

Femeia e japca pe fata dar greseala mi o asum fiindca nu trebuia sa raman din prima.

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Nici nu stiu cu ce sa incep ca totul e dezastru in legatura cu doamna asta.

Ma rog, sunat, comunicat preturi(100 finalizarea (oral+normal sau oral+anal),

Ajuns la locatie constat ca nu au legatura pozele si ca e muuuuuult mai naspa decat ma asteptam.

Scunda,grasa si cu atitudine de 2 lei, ii zic sa trecem la treaba(totul protejat)

Incepe cu un OP de 5 bani, mecanic, fara niciun fel de stimulent.Dupa ceva munca, se ridica putin baiatul si zice sa incepem.Ii spun ca fara lubrifiant nu va merge, raspunsul...nu am.

Ii zic atunci sa finalizam oral dar fiindca in momemtul in care a stat capra m a lovit un miros de handel in nas, nicio sansa.A mai supt putin dar fara niciun succes fiindca nu puteam sa scap de miros, m am imbracat si am plecat.

Femeia e japca pe fata dar greseala mi o asum fiindca nu trebuia sa raman din prima.

Confirm cele spuse de colegu. Poze false, atitudine de doi bani, igiena varza. 

Postat

Daca e de pe lg bariera bucuresti(daca o mai fi acolo),la ultimul etaj..mergi.. ai platit..dupa iti zice ca nu mai poate..si daca stai 2 3 minute in usa auzi cum vorbeste cu pestele ca a facut alt fraier😂😂ðŸ³.La astia trebuie cineva cu sange in instalatie,sa o bata si sa ii ia si banii pe ziua prestata.

• Like 1
  • Oras:În mai multe parti
  • Oras:În mai multe parti
Postat

Daca e de pe lg bariera bucuresti(daca o mai fi acolo),la ultimul etaj..mergi.. ai platit..dupa iti zice ca nu mai poate..si daca stai 2 3 minute in usa auzi cum vorbeste cu pestele ca a facut alt fraier.La astia trebuie cineva cu sange in instalatie,sa o bata si sa ii ia si banii pe ziua prestata.

A fugit la Buzău. Eu zic ca cel mai bine sa o suga și pestele sa stea cu gura deschisa sa în faci un cof combinat cu cim:-)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...