Sari la conținut

Lara 0741558286

Vizitator crazy lara

Postări Recomandate

Vizitator pavel28
Reputație: 0
Postat

Ar fi bine sa mai rescrii odata servicie-pret-locatie(zona).multumim

Vizitator crazy lara
Postat

Ce destept a fost Dumnezeu ca a facut sa incapem multi oameni pe Pamant. Si ne-a creat sa fim de toate felurile, unii mai buni, altii mai naspa, unii mai destepti, altii mai prosti. Multumim ca existi, vojnovic, chiar daca in a 2-a categorie.

Pavel, o sa revin mai imediat cu servicii si preturi stabilite de mine. Din fericire distinsul domn vojnovic nu este seful meu.

• Like 7
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Ce destept a fost Dumnezeu ca a facut sa incapem multi oameni pe Pamant. Si ne-a creat sa fim de toate felurile, unii mai buni, altii mai naspa, unii mai destepti, altii mai prosti. Multumim ca existi, vojnovic, chiar daca in a 2-a categorie.

Pavel, o sa revin mai imediat cu servicii si preturi stabilite de mine. Din fericire distinsul domn vojnovic nu este seful meu.

:clapp :2qm40hg Bravo, Lara! Oricum, daca te-ar fi cunoscut, nu cred ca ar mai fi scris aici doar asa, ca sa se afle in treaba.

Vizitator crazy lara
Postat

Gluma proasta. Nu m-am aprins, doar am raspuns. De eram aprinsa era mult mai urat.

Scuze acceptate :)

Multumesc, cinstitule :*

jrs :hug1

• Like 3
Vizitator crazy lara
Postat

Asa, si acum lucruri care se pot intampla in patul meu si dorintele mele, pentru ca acestea sa poata fi minunate:

Serviciile mele sunt de sex oral neprotejat si normal protejat. De asemenea o intalnire cu mine va include si o parte de preludiu, care poate include sarutari, mangaieri, imbratisari, cunnilingus, etc. Dar imi place sa ne lasam dusi de val si sa traim momentul in timpul intalnirilor.

Cadoul meu pentru o intalnire, cu 1 finalizare va fi de 150 lei si pentru o intalnire cu 2 finalizari, 200 lei. In continuare exista optiunea scurta, pentru care astept un cadou de 100 lei si intalnirea va dura pana-n 30 min.

De asemenea exista si intalnirea cu terapia, care include socializare, masaj si act sexual. Durata ei este de aproximativ 1 ora si cadoul meu de 200 lei.

DE AVUT IN VEDERE inainte de a ma intalni!

Eu ofer întâlniri amoroase, persoanelor, care-și doresc sex. În timpul întâlnirilor mă las purtată de val și fac sex instinctual. Asta înseamnă, că fiecare întâlnire e altfel, pentru că, totul depinde de ce aduc momentele respective. SUNT FEMEIE, NU ROBOT!!! Daca ne vom intalni sau nu, daca vom face sex sau nu, depinde in totalitate de cum ma vezi tu. Si te simt, nu e nevoie sa incerci sa vinzi gogosi, nu merge.

Iubesc bărbatul, cu tot ce înseamnă el și tot ce-i legat de el. Dar vorbesc despre bărbat, nu despre purtător de pulă. 

Așadar, dacă vrei să ai parte de sex bun, senzual și atent, în timpul căruia partenerii sunt egali, te aștept. In alte conditii am sa te rog sa apelezi la o alta fata, care satisface nevoile tale.

• Like 9
Vizitator pavel28
Postat

Multumim,Lara!Eu am fost anul trecut la tine,vad ca au ramas la fel preturile..Nu am scris recenzie,fiindca nu vreau sa se spuna ca dau note prea mari,ca eu m-am simtit superb alaturi cu tine.Singura problema(pt mine) era doar locatia,atunci langa expo,in primul rand nu e o zona prea discreta,retrasa,iar in al doilea rand,catelul(nu stiu daca il mai ai),dar sunt unii carora nu le place ca in asemenea situatii sa fie acolo,in camera si un caine...Sper ca nu e nici o suparare,ti-am zis,lasand astea la o parte,m-am simtit superb..(Dar se pot corecta astea)

• Like 1
Vizitator crazy lara
Postat

Pavel, ma bucur ca te-ai simtit bine la mine si te mai astept cu mare drag. Dar nu atat de mult incat sa ma mut de aici. Da, tot langa Expo stau si tot aici voi mai ramane, pana cand va fi posibil. Inteleg ca tie nu-ti place zona asta, dar mie da. Chiar foarte mult. Mi-am dorit sa locuiesc aici. Asadar, din moment ce eu stau aici 24/7, iar tu poate vii in cate o vizita odata la nu stiu cat timp, voi alege dupa placul meu.

Catelusa ramane si ea. Inteleg ca te-a deranjat in camera, de obicei reusesc sa fac sa nu intre cu noi, dar se mai intampla sa nu-mi iasa. Voi fi mai atenta la asta.

Te pup

• Like 3
Vizitator pavel28
Postat

Mersi,nu am zis asta ca sunt suparat,probabil o sa mai vin,ti-am zis asta asa,ca si o parere personala..Si ma bucur ca ai inteles si aia cu catelusa,nu am nimic cu ea,dar sigur ai inteles la ce ma refeream.

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Am fost la Lara nu de mult si am fost surprins...fata are cateva kg in plus dar te face sa te simti bine.de 3 ori am fost la ea dar numai oral am facut de fiecare data.eu personal o recomand face un oral de nota 10.

• Like 1
Vizitator crazy lara
Postat

Dragilor, dupa cum vedeti rar intru aici, recomand sa ma sunati pentru informatii.

Nu, adresa de messenger nu o mai folosesc demult.

Pupici :*

Vizitator crazy lara
Postat

:girly

post-62847-0-42621500-1498821156_thumb.jpg

post-62847-0-83186300-1498821202_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Vizitat și eu domnișoară joi seara. Aceleași servicii de mai sus. Super de treaba super primitoare servicii și atitudine ok. Merita vizitată.

• Like 1
Vizitator crazy lara
Postat

Te pup, vale!

Redaot, nu folosesc nici viber și nici whatsapp. Va trebui să mă suni, dacă dorești să ne vedem.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...