Sari la conținut

Lara 0741558286


Vizitator crazy lara

Postări Recomandate

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Buna seara domnilor!

Cum e vara si soare si eu nu pot sta locului,saptamana viitoare,mai exact Marti,Miercuri si Joi (13,14,15 august)voi face o vizita si in Cluj.Da,vin impreuna cu Ancuta 

 

Serviciile si tarifele,ca si pana acum: -1 fin ON+NP (30 min)-100 lei

                                                          -2 fin ON+NP (60 min)-150 lei

 

La care bineinteles se adauga FK,CIM,COB,COF,69 indiferent de varianta.

 

Alte detalii despre mine gasiti aici: http://nimfomane.com/forum/topic/12804-tanara-plinuta-0754577355/

 

Modalitatile de contact raman aceleasi,nr de tel:0754577355 sau ID de messenger larasimona_xoxo

 

Weekend placut si va pup

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

O mica schimbare privind locatia,nu vom putea fi cazate pe Zorilor din cauza unor probleme tehnice,asa ca locatia va fi pe Observatorului.

 

Va asteptam :*

Link spre comentariu

lara imi cer scuze pt aceasta postare . nu spun cu rautate ceea ce spun acum ,ba din contra.........................parerea mea e ca ai facut o mare greseala ca ai ales sa mergi impreuna cu Ancuta la cluj si in plus sa stati  si in aceeasi locatie. avand in vedere lista lunga de "pretendenti" la nurii ancutei cred ca e destul de deranjant sa vezi cum curg vizitatorii la usa ei. nu zic ca tu nu ai avea parte de clienti, pt ca sunt convins ca ai si tu cu duiumul, dar eu de " afara" asa vad situatia asta.

 

bafta multa la clienti

Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Mda,eram deja cat pe ce sa-mi tai venele.De aia si plec din Cluj astazi  :laugh2

Hai,ca glumesc  :laugh2 Dar tot plec,doar ca nu din cauza asta ci pentru ca vreau la mareeee.

 

Acum vorbind serios,nu cred ca asta ma afecteaza.Eu sunt exact opusul Ancutei (fizic),deci indiferent ca am venit cu ea sau ca as fi venit singura,nu cred ca m-as fi intalnit cu cei care doresc sa ajunga la ea.Cel putin in mare parte nu. Deci e ok.

Dar oricum,multumesc pentru parere/sfat ce o fi,doar ca nu prea ii vad rostul.

 

Scuze acceptate  :girly  :*

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Robert2280 ai fost foarte pe dinafara cu acea postare. Eu am vizitat-o ieri pe Lara, am sa fac o recenzie dupamasa asta cred, cel putin aseara m-a obosit sportul practicat incat n-am mai fost bin de nimic. Tin sa precizez ca o voi vizita si pe Ancuta;). Salutari si respecte!

  • Like 1
Link spre comentariu

Robert2280 ai fost foarte pe dinafara cu acea postare. Eu am vizitat-o ieri pe Lara, am sa fac o recenzie dupamasa asta cred, cel putin aseara m-a obosit sportul practicat incat n-am mai fost bin de nimic. Tin sa precizez ca o voi vizita si pe Ancuta;). Salutari si respecte!

stiu @skappie2................de fapt daca vezi postarea de mai sus a mea mi-am cerut scuze si am recunoscut ca am gresit. in rest numai de bine

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Eu sunt exact opusul Ancutei (fizic),deci indiferent ca am venit cu ea sau ca as fi venit singura,nu cred ca m-as fi intalnit cu cei care doresc sa ajunga la ea.Cel putin in mare parte nu. 

 

Aici gresesti. Exista o categorie de barbati care vor sa mearga la toate  :bow .

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

 

Aici gresesti. Exista o categorie de barbati care vor sa mearga la toate  :bow .

Nu neaparat care vor sa mearga la toate, dar sunt barbati (de ex. subsemnatul) care sunt atrasi atat de genul BBW, cat si de genul slim...sau poate nu prea conteaza aspectul fizic comparativ cu calitatea serviciilor oferite...sau cei care apreciaza GFE-ul mai mult decat infatisarea fizica (subscriu si aici). 

Salutari si respecte! 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare din nou! 

 

Dupa cum am promis, revin cu recenzia aferenta intrevederii cu dra Lara. Am contactat-o simplu pe adresa de messenger si am stabilit sa ne vedem ieri seara. 

Totul a decurs conform planului si pe la ora X am ajuns in Zorilor, am gasit foarte usor locatia. A venit si mi-a deschis Lara, foarte comunicativa si zambareata. Am facut cunostiinta si am stat putin de povesti, mi s-a oferit sa aleg dintr-o gama variata de sucuri, in special gama coca-cola. Deoarece nu apucase sa faca dush deoarece fusese plecata mi-a propus un dush impreuna. N-am sa mai insist cu descrierea locatiei, cert este ca e curata, arata bine, modern mobilata etc. 

 

Dra. Lara: este frumoasa la fata, bruneta, cu parul mai jos putin de umeri, un BBW adevarat si tanara, fund mare, sani medii, destul de ridicati, m-a asteptat in tinuta sexy din poze, fara sutien dar cu chilotei. Frumos mirositoare, epilata, igiena de nota 10. O pizdulice pe masura ei, dar frumoasa, fara mirosuri etc. Mie mi-a placut de ea. Este dezinvolta, ofera un GFE ridicat. 

 

Primul numar: normal ca nu am putut refuza invitatia la dush asa ca am inceput printr-un FK foarte excitant, imbracati fiind amandoi, ne-am sarutat pret de cateva minute bune, timp in care am facut ce-am facut si am reusit sa-i fac rochita sa lunece de pe ea, am inceput cu mangaieri, saruturi pe sani, pe gura, in acest timp nici dra nu a somat si m-a scapat de camasa si pantaloni, am continuat sa ne sarutam, totul s-a petrecut in asa maniera incat te credeai cu prietena langa tine, fara nicio graba. Dupa ce am ramas amandoi in expresiile goale am continuat la dush acelasi joc, am sapunit-o cu gel de dush, i-am masat sanii (a se citi i-am spalat sanii), iar ea s-a ocupat la randul ei de mine si mai ales de junior, imaginati-va apa fierbinte de la dush pe junior si o dra draguta care vi-l maseaza cu miscari de du-te vino....credeam ca voi exploda acolo. Atmosfera se incinsese rau de tot, dra are un gafait caracteristic pe care il pune in evidenta mai ales cand te ocupi de zonele ei erogene. Dusuliti am trecut in pat, unde am pus dra pe burta si am oferit un masaj cu o crema de corp, pe urma am intors-o pe spate si am continuat cu acelasi masaj, insa nu prea aprofundat deoarece nu vroiam sa ling crema de pe ea, asa ca am inceput din nou cu saruturi, am coborat usor la sfarcuri, burtica si pana la urma am ajuns intre coapsele ei, acolo am dat de savarina si i-am oferit o atentie deosebita, dra parea foarte excitata, cu acelasi gafait intetit. Dupa ce am obosit am trecut eu pe spate Lara incepand usor cu saruturi pe sfarcuri piept, burta si aproape de junior, ma tachina efectiv, a inceput cu limbute usoare pe el, cu un supt la suprafata iar apoi l-a ascuns in gurita ei calda si primitoare, un oral foarte bun, lent, cu multa saliva, mai avea ruperi de ritm din cand in cand. Am cerut protectia si am pus-o pe Lara intr-un misionar unde am inceput sa o penetrez usor si cat mai adanc puteam, acesta s-a transformat intr-un umeri craci, iar apoi am zis sa incercam si o caprita, demential sa ai atata fund in fata ta si pleoascaitul traditional al datului la buci. Dupa ce am obosit a propus din proprie initiativa sa treaca ea deasupra, lucru care m-a bucurat, i-am simtit pasarica (desi larguta, nu prea pe masura mea) calda, avea miscari foarte frumoase lente. Simtind finalul aproape Lara s-a pus in genunchi langa pat si mi-a oferit oral, i-am spus sa deshida gurit si m-am ajuta pana la final, un jet ajungand pe un obrajor iar restul sucului proteic poposind in gurita ei, acesta fiind desertat la baie. 

 

Al doilea numar: dupa orgasmul intens avut in prima parte si o binemeritata pauza de o tigara si o gura de suc, am tras-o pe Lara spre mine si ne-am urcat din nou in pat, am inceput sa ne sarutam, am coborat usor intre picioarele ei si i-am oferit o noua portie de cunilingus (da de, da de o face si limba mea minuni), Lara se excitase destul de tare (sau cel putin asa mi-a dat impresia, acum eu nu pot stii daca ea a mimat sau nu placerea, insa sper sa se fi simtit bine) incat la un moment dat a inceput sa aiba spasme si si-a strans picioarele. M-a pus pe spate si am lasat-o sa-mi ofere acelasi oral bun de mai devreme, imi arunca priviri din cand in cand asteptandu-mi reactia si in acelasi timp dandu-mi senzatia de senzualitate + perversitate. Am cerut protectia si fiind obosit am inceput lady on top, pe urma am pus-o in misionar, de data asta miscarile au fost de ambele parti mai frenetice, am transformat misionarul in umeri craci si prinzandu-i picioarele laolalalt am inceput sa dau "ca surdu-n tobe" pana la finalizare (poate aceasta a venit prea repede pentru ea, scuze Lara). Am mai stat pret de cateva minute imbratisati, ne-am sarutat, povestit. Am facut un dusulet rapid de improspatare, m-am imbracat, am fost condus pana la usa (era sa nu mai ajungem ca nu ma mai puteam opri din sarutat) si dus am fost. 

 

Note (ca cica e musai...): 

Iginea: 10

Oral: 10 (ofera CIM si COF iar asta e un plus foarte mare pentru mine, de asemenea foloseste foarte multa saliva, nu face anilingus dar dezmiarda bilutele)

Normal: 8.5 (are un gafait / gemet foarte excitant, eu am incercat cu ea 3 pozitii, se misca bine, nu sta degeaba, te cauta cu mana, te mangaie pe spate, te saruta, iar in lady on top m-am jucat non-stop cu sanii ei)

Aspect: 8 (din punctul meu de vedere, fiind subiectiv, i-as da si mai mult, eu sunt atras de ideea de BBW)

GFE:10 (foarte prietenoasa, FK foarte bun, sustinut, nu te grabeste, am petrecut am 1 h juma in compania ei, din care 1 h a fost actiunea, "te lasa sa fumezi in pat si sa-i murdaresti cearsaful cu scrum" - nesimtitul de mine :P, imi cer scuze pe calea asta).

 

Concluzie: EU RECOMAND, Lara are toate calitatile unei escorte adevarate, cu mult bun simt, GFE-ul e la el acasa, raportul pret/calitate excelent, am platit 150 ron pentru aceasta intrevedere. Ofera o paleta destul de larga de servicii: FK, OWO, NP, CIM, COF (analul lipseste doar). Daca v-a mai vizita Clujul sigur am sa mai trec pe la ea. 

 

Salutari si respecte! 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

salut!

desi nu sunt fan plinutze spre grasunici, ieri pe la amiaza dupa un mic chat pe forum cu Lara, ii zic hai fata ca te sun.La telefon iara nush ce imi veni, fara sa vad recenzia de mai sus, si o intreb "mai fata daca esti pupacioasa vin la tine daca ai loc".Si avea , peste 2 ore.Si ma duc la ea.Locatia langa Profi,pe observatorului, intr-un bloc nou.Ajung si coboara ea dupa mn, uitandu-se cu frica daca nu ma intorc sa plec cand o vad, "ca doar ea mi-o zis ca nu e ca Anca" la telefon, ca sa nu avem surprize.Io ma uit, fata ii drept ca e mare, da si io is mare si mai urat ca ea asa ca e totul ok, ii zambesc si cand vad ca ma si pupa in lift incepe chiar sa-mi fie draga, hehe.Bruneta, fata ovala, buze bune de sarutat,ai de ce sa prinzi cand o iei in brate, o luat fata si niste toace cu platforma pt. mn, ca ii spusesem ca is inalt, deci trebuie sa apreciez.La ea in apartament, in sectiunea ei, e o camera mare si o baie mare cu o cabina de dus mare si faina.Parca esti la mare.Totul e mare, si patul, imens si bun, nu scartiie.Ma pupa fata de n-am aer,abia apuc sa dau jos hainele de pe mn si sa fac un dus... stai prosopul curat care mi lo dat era mic.Asa, fac dusul, no vrut sa vina cu mine, poate miroseam ingrozitor :-)), asa ca m-am servit cu un gel de dus bine mirositor de la ea.Cand vin ea fuma, e fumatoare inraita.Si io , da ma las cand o sa imi termin rezerva de tigari. O las sa fumeze, ne mai pupacim, mai trag si io din tigara ei sa gate mai rpd ca eram setat deja pe ea.Drept sa va zic nu mai stiu bine actiunea, cert e ca m-o excitat fata de nu mai stiu bine.Cert e ca la un moment dat parca eram ca in liceu si ma mozoleam cu una in scara blocului.Numa ca acum am avut parte de mai mult, un oral NP care m- a umplut de satisfactie, vreo 2 reprize de normal protejat,am incercat mai multe pozitii, si iar oral unde m-a ajutat fata sa termin ca era timpul ca doar nu are Duracell in ea,parca am vb si de asta nu mai stiu exact dc, hehe.

note:

igiena:10- nu am ce reprosa;

locatie : 10- io am fost rau si am stropit un pic cu apa la dus,-1 pt mn;

oral : 9 - bun, neprot, cu CIM, si uneori chiar deep, in mai multe pozitii,eu prefer sa stau in picioare, da m-o prins si prin pat,se mai uita din cand in cand la tn de iti vine sa o bagi tot mai adanc, :-), ... recunosc iti vine sa fii rau un pic cateodata cand te lasa fata.Da n-am exagerat.

normal protejat: 8/9 - chiar ma mir de mine, nu credeam, dar fata ma facut sa am o erectie de zile mari, poate ma ajutat faptul ca se excita si ea tare, gafaie, si e senzuala cand e aproape de orgasm.

aspect: 6/7 - trebuie sa fiu correct, fata nu e frumoasa fizic , dar are senzualitate si stie ce sa faca ca sa te simti bine

GFE: 8 - prietenoasa, nu f deschisa dar e ok, atitudinea e buna, normala, e pupacioasa fata, lucru ca il apreciez cel mai mult la ea, pune mana pe tine, te mangaie, ..... da, te lasa sa fumezi, nu te grabeste, are mult bun simt si chiar daca nu ii convine ceva nu lasa sa se vada.

Concluzie: recomand, eu apreciez in functie de cum ma simt cand am plecat de la ea, adica bine si zambind.Am platit 100 lei pt o finalizare si am stat peste o juma de ora cu destul de mult.Pana la urma mi-am zis ca grasunicile is mai iubaretze si pupacioase decat majoritatea slimurilor.Sper sa nu va manipulez cu recenzia mea, hehe, dar eu asa am simtit.

  • Like 13
Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Hmmm,da ne-am anuntat venirea,intre timp au intervenit niste schimbari in plan.Am plecat azi din Cluj,dar am anuntat aceasta plecare de ieri.

In rest din cate stiu pot sa fac ce vreau si atunci cand vreau.

 

Serios pe topicul asta in mare parte v-ati legat de mine si nu inteleg de ce? Am venit,am anuntat venirea,am plecat,am anuntat plecarea.Daca am venit ati zis ca n-am facut bine ca am venit cu Anca,daca am plecat ziceti ca-s neserioasa.WTF???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...