Sari la conținut

Alexandra - 0734702214


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara

0737885174

 

Initial am avut in program sa cunosc o pisicuta, am o slabiciune pt alea din rasa Savannah,pure (din prima incrucisare). Nu a fost sa fie si m am orientat repede, am ales o pe Alexandra. Programare rapida, locatie pe Circumvalatiunii, apartament care pt gusturile mele nu primeste nota de trecere (locatia in care am cunoscut o si pe ciresica-ursulet), et 10 cu ascensor functional.

 

Alexandra-(Maria mai nou)are cca 1.6m, par negru destul de lung, ochi frumosi(verzi caprui) si vioi, o infatisare intresanta care poate place, sau nu. Corporatura chubby (totusi tare la palpat) ii cam putin spus, alt termen nu vreau sa folosesc. Este fata ce apare in pozele pe care le a atasat colercu' mai sus. Are sani frumusei, este o fata educata si suficient de permisiva. Cadoul a fost de 100 pt o finalizare, jumatate de ora. Am beneficiat de oral neprotejat si normal protejat. Ar fi oferit si sarut/FK contracost, limba la dodoloasca nu am bagat o, am introdus in schimb doua degete si am dat de ceva. O specie de absorbant. Mi a explicat ce este si la ce foloseste dar nu mai retin.🙂

Oralul a fost fara graba, anonim totusi (in special dupa ce "cunosti" falcile Carlei, Iuliei, Brianei, Lidiei...mai ales Lidiei🤩). O pozitie in misionar mi a fost suficient sa termin jocul. M a curatat frumos cu servetel si asta a fost.

 

M am pus sa scriu randurile astea si am atipit, am si visat ceva, povestesc daca tot nu am apucat sa postez...am rugat o pe Alexandra sa mi prezinte colega. Avea una. Nu i retin numele, o tigancusa simpatica, subtirica ce prezenta un corp frumos. Parca am spus:"ramane"! Varsta ei nu ma convingea, m a asigurat ca i okay. Am rugat o sa mi spuna meniul, a fost unul foarte complet, din toate punctele de vedere, a permis orice si oricum (aviz amatorilor), cu preturi de la 150 la 350. Diferite pachete, fiecare la pret diferit. Nu prea mai aveam gloante si m am rezumat la cel mai modest, ON cu fingering ei, si NP in doua pozitii pt 100 de lei. A fost pe graba dar si a facut treaba bine. M am trezit brusc...cam atat imi amintesc.

  • Like 5

dag dal gas!

Link spre comentariu

O cam greșit pozele colega ta....le-o și schimbat repede, of of of mai Larisa zile la oameni că ai 16 ani, că nu e corect să aibă probleme din cauza ta.🤔🤔🤔

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

O cam greșit pozele colega ta....le-o și schimbat repede, of of of mai Larisa zile la oameni că ai 16 ani, că nu e corect să aibă probleme din cauza ta.

wtf 16 ani,

de la cat plm a luat pula de la 11 ani  daca la 16 ani e curva 

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...