Sari la conținut

0757383913


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salut. Am fost la domnisoara care raspunde la acest numar, este o domnisoara maronie de culoare, o domnisoara de etnie rroma.

Pretul pentru o finalizare 100 de lei, oral/normal din cate am inteles la telefon, ca apoi la adresa dupa ce ii dau banii sa aiba o atitudine mizerabila, imi spune ca fara oral. Adresa dansei este pe strada Gheorghe Doja nr. 1 in Arad, o casa rosu/mov care re duce direct cu gandul la un stup de tigani, din pacate nu mi-am ascultat instinctele si m-am lasat prostit de ea ca sa intru pe usa acelei case. Precum spuneam, dupa ce i-am platit cei 100 de lei a devenit mizerabila, nu am mers nici macar intr-o camera, ne-am pus sa ne dezbracam, mi-a zis ca sper ca nu mirosi ca te dau afara, i-am zis ca nu, ca numai ce-am facut baie, m-am spalat si pe cap, dar si pe capul pulii, si fac dus in fiecare zi. Ea in timp ce imi freaca penisul imi pune mie mana ei la nas spunand, "vezi, miroase", ceea ce nu era deloc adevarat, fac dus zilnic si asa ceva nu se intampla in cazul meu. Cand am vazut ce atitudine are si ce grabita e mi-a pierit tot cheful, i-am zis ca asa cu stres pe graba nu se poate face nimica si raspunsul ei a fost sa platesc o ora daca vreau sa nu fie graba si pana la urma a chemat pe.unul, "hai, scoate-l afara!". A venit unul care n-a zis nimica, m-am imbracat si am plecat cu 100 de lei mai putini, cam asta a fost toata experienta.

 

Ca sa ii dau si niste note, aspect 5/10, atitudine 1/10.

 

PS: dupa aceasta experienta cred ca nu voi mai apela vreodata la serviciile domnisoarelor de companie, pana la urma e chiar rusinos sa apelezi la serviciile unei astfel de femei, daca putem sa numim femeie o astfel de creatura, daca ma gandesc bine pana si un WC public e mai putin utilizat ca si o domnisoara din asta.

Link spre comentariu

Si pe Gheorghe Doja l-au ars ce sa zic,,, dar daca o futi pe tiganca asta inveti sa faci focul. Eu m-as intoarce cu alta suta si vorbesti la tel. o finalizare SAU 30 de minute in care faci si tu ce poti inainte sa te dea pe usa neterminat.

 

Sunt tiganci care nici mana nu pune pe pula nu mai zic de gura, ca asa e la unii caldarari au mania curateniei ssi evita orice lucru spurcat. Deci WC public nu.

 

Spalat perfect e iarna si nu transpiri, deodorant din abundenta, fara oral tb. sa pui mana pe cur si pe tate sa se ridice automat si pui singur prezervativul.

 

Daca are anunt si te-a primit acolo in pula goala te facea ca au nevoie de 100 de lei dar tu ai zis "nu se poate face nimica".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...