Sari la conținut

Alice 0721771734


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Având in vedere ca e mijlocul sezonului, oferta de free pussy este maxima..recomand asa Off topic , clubul Bellagio si El Comandate Beach bar,unde turistele se dau in vânt dupa niște experiente cu constantenii..aproape ca n a fost seara de wend sa n aud in toate dialectele romane un " futi-ma bini" sau "ioi daca nu futi mai repede la mine,mor".. Oricum ar fi nu , daca le dai suficiente shoturi Româncele noastre sunt puse pe futai..

Ca sa revin acu..dupa atâtea ieșiri solo,radarul este la un nivel de red alert maxim si tre sa apelez si la niște pay girls, ca doar astea nu ies la radar decât daca ai un ghinion maxim..

Si astfel la recomandarea unui amic primesc acest nr de tel..îl verific pe telegraf , dau de pozele cu domnisoara si zic ok.

Sun de câteva ori buna la ore diferite pana reușesc într un final sa o prind..

Ca zona de activitate ma întruma pe soveja între betoane si eden , ajung la fata locului si imi da ultimele detalii.

Si iată ca ajung la ușa si intru .. Si ma minunez peste ce fata DRAGUTYKA dau..

Este o bruneta la vreo 1.70 asa,fără tocuri..Tunsa pe genul rhianna,un corp fff bine si armonios, nu i skinny,e tocmai pe gustul meu..punctul forte sunt insa sânii ..mari,perfecti,deloc cazuti,rotunzi,..un deliciu ce sa zic..

Fundul este deasemenea excelent si pasarica curată ,epilata doar o mustatica a la hitler.. :)

Stam de vorba,devine sociabila rapid daca ai un picutz de răbdare ,insa merita pt ca devine apoi si sexual mult mai opening minded..

Achit amenda ca sa fiu linistit si trecem la fapte..

Face un oral excelent..cu deep aproape reușit,schimbări de ritm si unghi..iar privelistea este extrem de excitanta..

Trecem la un lady on top normal mai întâi ca sa ma înfrupt maxim din sânii ei dementiali,apoi reverse ca sa o admir si de la spate..

Continuam un pic cu un misionar ,pt ca iar imaginea tzatzelor alea zbenguindu se in voie este fff pornakis :D

Bineinteles ca ajungem si la doggy in final , unde fata adopta niște poziții de tre sa ma abtin maxim sa nu termin in 10 secunde..

Finalizarea in baloane pt ca nu accepta din păcate CIM.

Sa si notam acu ca doar asa se cuvine..

Locatie : 9 - un apart curat, fără AC dinpacate. Geluri la baie si poate ar tb ceva prosoape in plus.

Aspect: ii dau un 10 cu mana pe inima.

GFe- e de un 8 asa la prima vedere insa ușor poți ajunge la 10 odata ce i găsești butoanele.

Oral-9 la general pt ca nu accepta CIM

Normal 9,5 - nu refuza nicio poziție , pot spune ca se implica insa e loc de mai bine aici

Anal- tabu

Amenda - 100 nr, 200 ora si dupa 10 seara face si deplasare la 250 RON

O recomand cu încredere , nu trebuie ratata si uite cum i am luat un pic locul de pimp lui Obiectiv( by the way,felicitări maxime pt toată activitatea lui)

Happy hunting boys!

post-55591-0-13399700-1376218419.jpg

post-55591-0-82358000-1376218428_thumb.jpg

post-55591-0-44564000-1376218443.jpg

post-55591-0-34062100-1376218455.jpg

  • Like 14
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Confirm ca pozele sunt reale. Domnisoara arată foarte bine asa cum am spus si n recenzie. Punctul forte sunt sânii, mari , frumosi, rotunzi si încă neafectati de gravitatie. Eu unul nu m as satura sa i mozolesc.

N am mai vizitat o luna aceasta insa cred ca cel mai rapid poți afla sunand la numărul din titlu.

Spor !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Alexmondo Indiferent de ce boala "ar avea" te rog sa ne spui si noua de unde stii si dovezile pe care le ai in acest sens! Daca poti dovedi asta, tot respectul ptr tine!

Dar daca NU poti, si vi asa sa lansezi tu un posibil zvon (din nu stiu ce interese si nici nu ma intereseaza) ... eu personal fac solicitare scrisa la sefu pisicuts pentru luarea masurilor disciplinare in cazu tau!

Nu putem sta spectatori la improscarea forumului cu zvonuri sau manipularea de catre :fish12  in vederea intereselor acestora!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Wikipedia  ( detalii ) - HEPATITA C

Contactul sexual

Nu se știe dacă hepatita C se poate transmite pe cale sexuală.[24] Deși există asocieri între activități sexuale cu risc înalt și hepatita C, nu este clar exact dacă transmiterea bolii se datorează folosirii de droguri sau însuși contactului sexual.[6] Dovezile sunt în favoarea lipsei riscului pentru cuplurile heterosexuale ce nu întrețin relații extraconjugale.[24] Activitățile sexuale cu risc sunt cele care implică un nivel înalt de traumatism al țesutului interior al canalului anal, precum penetrarea anală, sau cele întreținute pe fondul infecțiilor transmise pe cale sexuală, inclusiv infecția cu HIV sau ulcerația genitală.[24] Guvernul Statelor Unite recomandă doar folosirea prezervativului ca metodă de prevenire a transmiterii hepatitei C în cazul persoanelor cu mai mulți parteneri.[25]

 

IN CONCLUZIE , PENTRU A FI PROTEJATI AVEM NEVOIE DOAR DE ... PREZERVATIV !   SE PARE CA "PESTELE" ALEXMONDO NU S-A INFORMAT SUFICIENT INAINTE SA ARUNCE PASTILA CU HEPATITA C ! DACA ERA INTELIGENT UN PIC , ALEGEA SI EL CEVA MAI CREDIBIL ....

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Eu pot sa va garantez cel puțin pan la începutul lunii Septembrie când am intalnit o ultima data ca fata este perfect sănătoasă. Si asta o pot spune pt ca la sf lunii mi am făcut analizele de 6 luni. Absolut toate si nu mi a ieșit nimic. Având in vedere ca a fost o vara agitata cum spuneam si mai sus eu mereu imi fac astfel de analize ca sa pot sa dorm linistit.

Happy hunting!

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna seara stimati confrati de curvasareala !

  Animat de postarea initiala a lui farmacistu si enervat de acuzele lui alexmondo m-am gandit sa ma risc si sa vad care e situatia ...

Daca ar fi sa caracterizez intalnirea intr-o singura propozitie as spune : " Branza buna in burduf de caine " !  Dar totusi , mai multe detalii ...

Locatia e pe b-dul Soveja , dupa piata pe dreapta la un bloc la etj. 3 , locuri de parcare se gasesc de-a lungul drumului iar d-soara ofera la telefon detalii suficiente. Am sunat , am gasit-o libera , mi-a comunicat tariful 100 fin / 200 ora si am purces la dansa cu avant ! Primul plus e ca locuieste singura , destul de frig afara cand am fost dar spre multumirea mea in camera de actiune era pornita o aeroterma si chiar la un moment dat ma incalzisem prea tare de la ea ! Din pacate , d-soara fumeaza "in draci" , din cauza frigului zicea si , fiind nefumator , cu gandul ca o sa ma miroasa pe acasa am intrebat si m-a lasat sa ma dezbrac si sa-mi las hainele in dormitor pe timpul actiunii . Baia , ce sa zic , nici prea prea , nici foarte foarte ... apa calda niet ! desi am lasat sa curga cateva minute asa ca m-am dusat rapid doar prin zonele esentiale ... prospul e universal si dupa ce l-am luat din locul indicat de d-soara la plecare l-am lasat in acelasi loc la uscat pentru urmatorul confrate .... sorry ...

Am optat pentru o finalizare oral/normal protejat ( ca sa nu ma prinda virusul hepatitei c - doame fereste cum o acuza alexmondo ) . Ca aspect d-soara e de TOP , clar , nu e extraordinara dar totusi , corpul super ok , proportionat , 170 / 55kg max , sanii mari naturali superi , fata cu ceva piercinguri dar simpatica ... din pacate , ca multe alte d-soare de pe meleagurile dobrogene pierde mult prin atitudine ! Faza cu NO FK  e ceva care din start creaza o stare de respingere fata de client ... probabil o atitudine ceruta de prietenul-peste ... Nu prea e vorbareata , cand prinde timp liber se infige la calculator si butoneaza ... Actiunea a decurs in felul urmator : am inceput cu un oral , normal executat , protejat , fara mana dar nici urma de DT sau atentie la zonele adiacente ... in sfarsit dupa 5-10 min. mi s-a sculat . Am trecut la normal apoi , misionar , clasic , si dai si dai iepureste pana la finalizare max. 10 min. Desi la un moment dat imi cam pierdusem avantul si parca incepea sa mi se culce e de apreciat ca d-soara n-a comentat sau facut figuri de genul "nu mai finalizezi odata ?" Cam atata a fost actiunea , o descarcare rapida , gen fast-fuck , fara implicare din partea ei , mai mult muta si uitandu-se in alte parti decat la mine ! Nu pot spune decat ca genul asta de atitudine in care parca simti ca "violezi" o tipa pe bani parca n-ar fi de laudat ba dimpotriva ...

Note: Aspect fata / corp ... 9 / 10

         Oral    7

         Normal   7

         GFE      5 ( ca sa simt ca e sex pe bani , no fk )

         Locuinta / Baie    8 /  6

Platit la inceput o fin / 100 ron

Nu cred ca o sa mai trec si in principiu nu prea recomand dar cine stie poate alti confrati stiu cum sa scoata mai mult din ea la capitolul GFE in special , eu n-am stiut ...

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat

3 zile la rand am sunat la diferite ore ale zilei. Nu am primit nici un raspuns.


In una din zile am dat si un sms de genul: "cand poti vorbi, suna-ma te rog. Multumesc". Din nou nu am primit nici un raspuns.


Daca gresesc cu ceva, va rog sa imi spuneti  :bow


Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

 

3 zile la rand am sunat la diferite ore ale zilei. Nu am primit nici un raspuns.

In una din zile am dat si un sms de genul: "cand poti vorbi, suna-ma te rog. Multumesc". Din nou nu am primit nici un raspuns.

Daca gresesc cu ceva, va rog sa imi spuneti  :bow

idem ! 

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna seara.

Urmaresc cu interes de aproape 6 luni acest forum. Ma distreaza enorm metodele haioase de povestit ale unora gen talibanu, farmacistu sau john holmes parca, pe care, apropo, ii salut !

Astazi, in urma unor certuri domesticale, ma hotaresc sa o sun pe domnita alice.raspunde o voce frumoasa, ma indruma spre zona galeriilor soveja. Urc la et 3, ma intampina exact fata din poze.Eu de fel sunt pretentios la dame, asa ca aleg sa raman pentru ca m`a atras "nebuna".E frumusica tare la fata, e genul de fata cu care as flirta intr`o alta circumstanta.Aleg o finalizare, platesc 1 mil inainte.Din pacate nu accepta FK, desi eu vroiam.

Note : aspect 9 ( fata 9.5, sani 9.5. fund 8)

oral 8

normal 9

GFE 7 ( din pacate nu se prea implica si nici nu se implica in viitor )

locatie 6.5 ( locuinta arata binisor, dar eu cand am fost era un miros de imbacseala de m`a lovit ca o palma peste fata ).

 

Succese !

  • Like 9
Link spre comentariu

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutări tuturor,

Este pentru a 3-a oara cand apelez la serviciile d-soarei in cauza, prima vizita consumandu-se anul trecut in noiembrie. Fata si-a imbunatatit mult serviciile oferite lucru care m-a surprins extrem de placut, si nici nu mai este la fel de copilaroasa ca-n trecut. Ca aspect, cred ca a slabit cel putin 3-4 kg iar acest lucru zic eu ca e un avantaj pentru ea.

In fine, sun la nr existent in topic, ma programeaza in 20 min, locatia pe Soveja ceva mai sus de Galerii.

M-a asteptat intr-o costumatie incitanta, i-am sugerat sa-si puna si niste tocuri. S-a conformat si arăta exact ca un model. Am trecut la ostilitati, inceput cu saruturi pe abdomen (îi plac pătrățelele :D), trecut la oral (np) bine efectuat. La un moment dat, dupa ca am atins-o in zona intima (se umezise binisor) i-am cerut sa treaca la un lady on top. Si aici s-a miscat ok, iar eu am finalizat relativ rapid in prez. 

O experinenta buna per total, 100 lei investitia, corect ca raport calitate-pret.

Note:

Aspect 8,5-9 (sâni de-a dreptul superbi, relativ draguță, fund ok)

Oral: 8,5 oricum muuult mai bun ca la precedentele vizite.

Normal 9, chiar are potential

gfe: 7 (nu sărută, parcă ar vrea...)

PS: In pozele de mai sus, mai mult ca sigur are extensii la păr, in realitate are părul mai scurt.

Baftă va doresc și mult succes Alice, o fată schimbată mult in bine din toate punctele de vedere!

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...