Sari la conținut

Cristina dulce senzuala 0752967723


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Ce parere aveti despre Cristina?

La telefon este foarte ok, comunicativa, dar inca nu am ajuns la ea. A fost cineva pe la ea?

" Buna,sunt o fata dulce,pasională,cu simtu umorului.te astept in locația mea de lux sa ne simtim bine.nu accept persoane in stare de ebrietate.va pup."

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/cristina-dulce-senzuala/g5826hi9f8h371i3ee3i7517557d6952.html

Link spre comentariu
  • Oras:Resita
  • Oras:Resita

Am fost eu la Cristina. Fata e foarte politicoasa vorbeste tare frumos nu stiu daca se forteaza. Am ajuns la locatie in centru vizavi de hotel rogge langa btt. Am intrat m a asteptat intr un halat fara lenjerie a inceput sa imi sara in brate se freca de mine probabil ii era frica ca nu raman. Fata e vopsita blond este mica de statura plinuta si este de etnie. Este din craiova asa mi a zis. In fine fata s a straduit dar se vedea ca nu are nici un chef era si foarte tarziu 3 30 dimineata. Am inceput cu oral protejat nu accept eu alfel pt doritori se poate si fara. Oralu slabut fara nimik special se ajuta mult de mana am trecut la normal am pompat 5 min nu am reusit nici de fel sa ma termin si soldatelu a cedat. A incercat din nou dupa cateva minute a reusit am mai pompat ceva dar nimik. Nu am reusit sa ma termin desi a incercat si i am zis sa o lase asa. Am stat un numar 100 ron nu te grabeste este ok ca comportament dar nu ma atrage delok.

Note:oral 6

Normal 7 se implica dar se vede ca se forteaza.

Anal nu stiu nu ma intereseaza.

De revenit:nu nu e genu meu.

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Numai experiente frumoase in ultimul timp.

Fiind cu chef de futut, am vrut sa sun la Catalina sau Erica, nu erau disponibile, asa ca am sunat la fata asta, era singura mai noua ce avea recenzie pe forum.

O sun, pare draguta la telefon, imi spune serviciile:100 fin, 200 ora, oral protejat sau neprotejat, analul este 100 extra. Parca oferea si cim la 50 extra.

Sun din nou cand am ajuns la ea in fata, am ramas la telefon cu ea pana m-a ghidat pana la usa ei. E blonda, ochii albastrii, putin plinuta si mica de inaltime dar cu forme frumoase. Nu stiu daca este de etnie sau nu, era destul de intuneric in camera. Era imbracata intro rochie alba si pantofi. Mi-a parut destul de rece initial, am intrebato daca pot sa fac un dush, mi-a spus ca da, dar sa ma grabesc. Deja incepusem sa regret ca am ajuns, dar zic hai sa raman totusi, ma descarc si plec la alta. Am avut prosop curat la dush, toate conditiile ok la baie.

Ajuns in camera ma intind langa ea in pat, ma intreaba cum doresc oralul, ii spun ca protejat. Incepe cu oral, destul de bun, cu putin deep, ma lasa sa o prind de cap, sa o penetrez in gura. Ofera atentie si la imprejurimi. Incep sa o mangai pe corp, se intoarce cu fundul catre mine ca sa o pot pipai mai bine. Are o piele foarte fina fata asta. O intreb daca accepta degete in pasarica, imi raspunde afirmativ, vad ca incepe sa se excite foarte tare.Fiind infierbantat, ii zic sa se puna capra, incep sa o fut incet, apoi tot mai tare, la un moment dat imi ia mana si mi-o duce la ea pe sani, incep sa o strang de sani si sa o fut si mai tare. Vad deja ca s-a produs acel celebru ,,click" am inceput sa o sarut cu pasiune, ea a inceput sa geama foarte puternic, nu-mi dau seama daca chiar i-a placut si ei asa de mult sau a jucat teatru, cert este ca era foarte uda. Am trecut in misionar unde am si finalizat .

Mi-a placut asa mult incat am decis sa mai stau o finalizare. Am mai plusat cu 100 de lei. M-a intrebat daca vreau sa fumez, i-am spus ca nu fumez. Auzind ca nu fumez, nu a vrut nici ea sa fumeze dar am lasato. Am mai discutat una alta, apoi incepem cu un oral, parca mai bun ca primul. A venit ea peste mine, m-a calarit bine de tot, m-a privit adanc in ochi in timp ce ne sarutam. Din acea pozitie am trantito pe spate, am inceput sa o fut si mai tare, a inceput sa urle sa o fut mai tare. Am puso capra, i-am dat cat de tare am putut pana am finalizat la ea pe fund si pe spate. S-a dus fata la dush, apoi s-a intors, m-am bagat eu la dush, m-am imbracat, ne-am sarutat pe obraz si mi-am luat la revedere.

A fost cea mai buna experienta care am avuto aici pe Resita, cu toate ca sunt cateva care arata mai bine ca ea, dar ea a reusit sa ma faca sa ma simt in al noualea cer. As fute intruna la ea, nu cred ca m-as plictisi. 

Te pup Cristina, sper sa ramai cat mai mult pe aici.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Vizitat și eu doamna 

Contact : telefonic

Locație : 9 (centru vizavi de unde se donează sânge)

Față : 5  (nu mai are 20 de ani) 

Corp: 5 (vreo 10 kg în plus) 

Igiena : 10 (făcut duș înainte, între și după numere) 

Oral: 9 (îl face cum îi spui) 

Normal : 9 (e strâmtă și se mișcă bine) 

Anal: 10 (îi dai ca în Bosnia că îi place) 

CIM: 10 

Halat: 300 RON 1 oră de total

 

Nu m au atras pozele dar zic totuși hai sa încerc. Am sunat-o și am întrebat dacă este pregătită de anal și îmi răspunde foarte convinsă ca da. Am stabilit ca în 15 minute sunt la ea. A respectat 'programarea'. 

Nu este urâtă dar pe mine nu prea m a atras pentru că nu e genul meu (prefer slim), dar aveam un mare chef de spart un ochi maro și asta am și făcut. În general este ok nu are figuri nu comentează se fute bine și în cur rezistă glorios. Nu m am simțit deloc grăbit ba din contră. 

De revenit?: în cazul meu doar dacă am chef de sex anal în rest nu aș reveni din cauza kilogramelor în plus. Dacă nu te deranjează ca e plinuta poți merge cu toată încrederea. 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Resita
  • Oras:Resita

Bifat si eu,

din pacate pierdere de vreme.

Pozele sunt false si nu arata nici pe aproape ca in poze.

Are undeva la 37 ani, micuta, grasuta.

Oralul slab, analul slab - nici nu am putut termina desi la anal te termini cel mai repede.

Locatie zona centru langa restaurant Aristocrat.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Am vizitat acum cateva luni, a fost ok dar e banda rulanta la final, adica nici bine nu a terminat cu mine ca ia si spus la urmatorul sa urce. A trebuit sa ma grabesc sa ma ascund in bucatarie ca sa nu ma vad cu celalalt. A si scumpit preturile, e 150 cu 300 acum. 

Eu nu o mai vizitez.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Acum 6 ore, valy95 a spus:

Am vizitat acum cateva luni, a fost ok dar e banda rulanta la final, adica nici bine nu a terminat cu mine ca ia si spus la urmatorul sa urce. A trebuit sa ma grabesc sa ma ascund in bucatarie ca sa nu ma vad cu celalalt. A si scumpit preturile, e 150 cu 300 acum. 

Eu nu o mai vizitez.

Da Reșița a ajuns oraș super european..am rămas prost când am văzut până la ce ora se plătește parcarea la voi în oraș...oricum slabă activitatea pe aici...de aia eu când în zona dau fuga la Tm 

Link spre comentariu

Eu am vizitat-o  pe Cristina de mai multe ori  super ok 

fata nu grăbește deloc  se comporta frumos nu am ce spune  pro client etc 

Igienica, proaspăt  îmbăiat etc

Pro client  

Corp nota 7

ON 6

Np 8

Își da toată  silința sa fie ok 

Eu mai o sa merg 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...