picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 Asa este, asta voi face. Am vb deja cu un avocat o sa ma ajute sa redactez plangerea si o voi depune eu. Chit ca o sa fac niste drumuri pe la judecatorii, nu pot lasa lucrurile asa. Greseam, nimic de zis, de cate ori am gresit am platit dar in cazul asta a fost obraznicie la cote extreme. Oricum cu legea asta nu vor fi sanctionati nebunii care fac live la volan pe sosele si autostrazi si care pun vieti in pericol vietile altora, ci tot Bucuresteanul care mergand cu 5 km/h in blocaj isi va rezolva din probleme la telefon. Este la fel ca atunci in perioada cu ridicarile abuzive din 2012. Ofera locuri de parcare macar cu plata si apoi amendeaza pe cine nu respecta legea. Cum sa dai o lege care nu poate fi respectata; cand ai 10 masini/loc parcare?Colegu', tu singur ai scris în prima postare că ai vetificat telefonul dacă e incarcat, deci ai pus mâna pe el. Conform noilor reglementări, nu ai voie să atingi niciun device, trebuie să stai cu ambele mâini pe volan (și pe schimbător, evident, când schimbi vitezele). La afirmațiile tale legate de bucureșteanul ce mergând cu 5 km/h își rezolvă unele probleme la telefon și demenții care fac selfiuri pe autostradă, nu pot decât să spun că greșești. Nu poate fi dată o lege care să spună până la viteză ai voie să folosești telefonul. Se interzice pur-și-simplu. Dacă nu aveți hands-free la mașină, puneți-vă cască în urechi! Amice, ai comis-o, plătești! 1 4 Link spre comentariu
flierss Reputație: 244 Postat Ianuarie 6, 2020 Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 Colegu', tu singur ai scris în prima postare că ai vetificat telefonul dacă e incarcat, deci ai pus mâna pe el. Conform noilor reglementări, nu ai voie să atingi niciun device, trebuie să stai cu ambele mâini pe volan (și pe schimbător, evident, când schimbi vitezele).La afirmațiile tale legate de bucureșteanul ce mergând cu 5 km/h își rezolvă unele probleme la telefon și demenții care fac selfiuri pe autostradă, nu pot decât să spun că greșești. Nu poate fi dată o lege care să spună până la viteză ai voie să folosești telefonul. Se interzice pur-și-simplu. Dacă nu aveți hands-free la mașină, puneți-vă cască în urechi!Amice, ai comis-o, plătești!tu stii legile ? esti jurist sau militian ? nu ai inteles nimic din acest topic 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 tu stii legile ? esti jurist sau militian ? nu ai inteles nimic din acest topicNu vorbeam cu tine, în primul rând! În al doilea rând, am citit noile reglementări, a fost plin netul, așa că știu bine ce spun. 1 4 Link spre comentariu
flierss Reputație: 244 Postat Ianuarie 6, 2020 Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 Nu vorbeam cu tine, în primul rând! În al doilea rând, am citit noile reglementări, a fost plin netul, așa că știu bine ce spun.In primul rand nici colegul nu vorbea cu tine si te-ai bagat aiurea in seamaIn al doilea rand cel care a raspuns cel mai bine la acest subiect a fost colegul quasim la obiectIn al treilea rand ai jucat rolul judecatoruluiIn al patrulea rand nu ai dreptate Bye 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 In primul rand nici colegul nu vorbea cu tine si te-ai bagat aiurea in seamaIn al doilea rand cel care a raspuns cel mai bine la acest subiect a fost colegul quasim la obiectIn al treilea rand ai jucat rolul judecatoruluiIn al patrulea rand nu ai dreptate ByeÎn primul rând, non licet bovi, quod licet Iovi. În al doilea rând, habar nu ai despre subiect. În al treilea rând, tu m-ai abordat.În al patrulea rând, vaya con Dios! 1 4 Link spre comentariu
flierss Reputație: 244 Postat Ianuarie 6, 2020 Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 tot troll ai ramas, i rest my case ! 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 tot troll ai ramas, i rest my case !Hai să te fac să înțelegi, că e greu pentru tine: cel ce a inițiat topicul, a povestit ce i s-a întâmplat, solicitând opinii, ceea-ce au făcut mai mulți useri, printre care și eu. Tu te-ai băgat în vorbă, citând postarea mea care îi era adresată. Deci, cine e trollul? In rest, my case!O seară bună! 1 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 In primul rand nici colegul nu vorbea cu tine si te-ai bagat aiurea in seamaIn al doilea rand cel care a raspuns cel mai bine la acest subiect a fost colegul quasim la obiectIn al treilea rand ai jucat rolul judecatoruluiIn al patrulea rand nu ai dreptate Bye Nu ti pierde timpul n-ai cu cine ;) 4 Link spre comentariu
cosmin451 Reputație: 48 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:RBC Training Ground Oras:RBC Training Ground Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 tot troll ai ramas, i rest my case ! Nu ti pierde timpul n-ai cu cine ;) exact 3 Link spre comentariu
adrian 19 Reputație: 112 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 Colegu', tu singur ai scris în prima postare că ai vetificat telefonul dacă e incarcat, deci ai pus mâna pe el. Conform noilor reglementări, nu ai voie să atingi niciun device, trebuie să stai cu ambele mâini pe volan (și pe schimbător, evident, când schimbi vitezele).La afirmațiile tale legate de bucureșteanul ce mergând cu 5 km/h își rezolvă unele probleme la telefon și demenții care fac selfiuri pe autostradă, nu pot decât să spun că greșești. Nu poate fi dată o lege care să spună până la viteză ai voie să folosești telefonul. Se interzice pur-și-simplu. Dacă nu aveți hands-free la mașină, puneți-vă cască în urechi!Amice, ai comis-o, plătești! Te contrazici singur, spui ca soferul trb sa stea cu ambele maini pe volan, dar in acelasi timp sa foloseasca si schimbatul de viteze. Este falsa afirmatia ta: ca nu ai voie sa atingi telefonul sau alte gadget-uri, e vorba de vorbit in timpul mersului, ceea ce bouy4you43 nu a facut-o.In fine, mereu esti Gica Contra cu toti de aici, treaba ta 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 Te contrazici singur, spui ca soferul trb sa stea cu ambele maini pe volan, dar in acelasi timp sa foloseasca si schimbatul de viteze. Este falsa afirmatia ta: ca nu ai voie sa atingi telefonul sau alte gadget-uri, e vorba de vorbit in timpul mersului, ceea ce bouy4you43 nu a facut-o.In fine, mereu esti Gica Contra cu toti de aici, treaba taDacă citeai bine, înțelegeai. Apoi, informează-te, înainte de a te vontrazice! Noile reglementări spun cam ce am scris eu, nu am stat să caut exact formularea, dar poți să o faci tu, ca să vetifici. 1 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 exact Pai si atunci ce atata zarva pe tema asta ? :laugh2 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Te contrazici singur, spui ca soferul trb sa stea cu ambele maini pe volan, dar in acelasi timp sa foloseasca si schimbatul de viteze. Este falsa afirmatia ta: ca nu ai voie sa atingi telefonul sau alte gadget-uri, e vorba de vorbit in timpul mersului, ceea ce bouy4you43 nu a facut-o.In fine, mereu esti Gica Contra cu toti de aici, treaba ta conform noilor reglemntari intrate in vigoare dupa 12 octombrie 2019 nu mai ai voie sa tii in mana sau sa atingi orice dispozitiv in timpul deplasarii nu doar vorbitul la telefon este interzis. Problema este ca se lasa loc agentului sa constate cu propriile simturi fara nici o dovada faptul ca a facut acest lucru. 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 conform noilor reglemntari intrate in vigoare dupa 12 octombrie 2019 nu mai ai voie sa tii in mana sau sa atingi orice dispozitiv in timpul deplasarii nu doar vorbitul la telefon este interzis. Problema este ca se lasa loc agentului sa constate cu propriile simturi fara nici o dovada faptul ca a facut acest lucru. Noile reglementari spun ca mainile trebuie sa fie in permanenta pe volan ..deci ai voie sa vb la tel cu conditia ca acesta sa fie fixat intr.un dispozitiv iar cea de a 2a conditie e folosirea de hands free ..bine acum daca o dam in absurd te vede ca ai atins cu degetu display-ul telefonului sa rasp cu toate ca esti cu casca in ureche samd si tot ti o coace daca vrea Daca politistu e capsat sa ti faca belele ti le face ca pixu si decizia sunt la el 2 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Noile reglementari spun ca mainile trebuie sa fie in permanenta pe volan ..deci ai voie sa vb la tel cu conditia ca acesta sa fie fixat intr.un dispozitiv iar cea de a 2a conditie e folosirea de hands free ..bine acum daca o dam in absurd te vede ca ai atins cu degetu display-ul telefonului sa rasp cu toate ca esti cu casca in ureche samd si tot ti o coace daca vrea Daca politistu e capsat sa ti faca belele ti le face ca pixu si decizia sunt la el exact! 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 exact! Ti am zis de acum incolo bagi la mentiuni ...Agentul refuza completarea lor si salut ..nul si larevedere si semnezi doar pentru mentiune la orice chestie legata de politie nu neaparat rutiera 1 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Noile reglementari spun ca mainile trebuie sa fie in permanenta pe volan ..deci ai voie sa vb la tel cu conditia ca acesta sa fie fixat intr.un dispozitiv iar cea de a 2a conditie e folosirea de hands free ..bine acum daca o dam in absurd te vede ca ai atins cu degetu display-ul telefonului sa rasp cu toate ca esti cu casca in ureche samd si tot ti o coace daca vrea Daca politistu e capsat sa ti faca belele ti le face ca pixua si decizia sunt la el In cazul meu pe 30 dec seara eram singurul autoturism de pe serban voda si astia au cautat sa gaseasca nod in papura sa dea o amenda. O sa am grija sa nu mai ies cu masina atunci cand traficul este apropiat de 0. Nu eram amendat pt telefon gaseau ca un bec la farul din dreapta nu functiona sau ca nu am trusa medicala, triunghi reflectorizant si extinctor. Odata oprit gaseau ei motiv de amenda. Problema este ca din cate inteleg ei pot scrie orice in procesul verbal, uneori interpretabil cum e asta cu telefonul (poti sa atingi un buton pe bord sa zica ca ai atins telefonul sau alt dispozitiv), oricum legea asta cu telefonul nu se poate aplica pe drumuri nationale sau judetente unde pericolul este ridicat ci doar cand te deplasezi cu viteza redusa si se poate uita politistul in autoturism. 1 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Ti am zis de acum incolo bagi la mentiuni ...Agentul refuza completarea lor si salut ..nul si larevedere si semnezi doar pentru mentiune la orice chestie legata de politie nu neaparat rutiera buna ideea dar crezi ca politistul va completa asa ceva . Ca el completeaza pricesul verbal tu nu te poti atinge de el? 1 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 buna ideea dar crezi ca politistul va completa asa ceva . Ca el completeaza pricesul verbal tu nu te poti atinge de el? Inclusiv rubrica mentiuni o scrie doar agentul pe baza a ceea ce dictezi tu. 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 buna ideea dar crezi ca politistul va completa asa ceva . Ca el completeaza pricesul verbal tu nu te poti atinge de el? Potrivit legii e obligat sa completeze cea ce tu ca si contravenient ii dictezi Daca nu vrea reformulezi prima varianta simpluAgentu de politie refuza completarea mentiunilor conform spuselor mele 1 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Potrivit legii e obligat sa completeze cea ce tu ca si contravenient ii dictezi Daca nu vrea reformulezi prima varianta simpluAgentu de politie refuza completarea mentiunilor conform spuselor mele ideea este buna intr-adevar! Ai reusit sa o aplici si a mers? 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 ideea este buna intr-adevar! Ai reusit sa o aplici si a mers? Cand am vrut din fericire am scapat cu avertisment Oricum daca e luat de val si cauta sa termine repede treaba o sa scrie ...Dar stie si el ca daca a bagat asa ceva in pv poti sa te faci pe el pentru ca nu mai are nici o valoare Ideea e sa nu semnezi fapta descrisa in pv ci doar rubrica de mentiuni ..Daca tot nu vrea si nu vrea o dai la modu Cele constatate nu sunt conforme realitatii samd ..Depinde ..oricum e cu dus si intors pe de o parte legea il obliga pe el ca si agent constatator sa scrie ce spune contravenientul pe de alta parte la momentul cu pricina el o da gen Scriu mentiunile in legatura cu fapta constatata pnm tine minte astea 3 Agentul refuza completarea si daca scrie actul devine nulitate absoluta Agentul refuza completarea conform spuselor mele ..iar e nul Cele constatate nu corespund realitatii ..Dar aici s-ar putea sa se interpreteze la tribunal... 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Te contrazici singur, spui ca soferul trb sa stea cu ambele maini pe volan, dar in acelasi timp sa foloseasca si schimbatul de viteze. Este falsa afirmatia ta: ca nu ai voie sa atingi telefonul sau alte gadget-uri, e vorba de vorbit in timpul mersului, ceea ce bouy4you43 nu a facut-o.In fine, mereu esti Gica Contra cu toti de aici, treaba taDupă cum vezi, ai fost contrazis chiar de cel ce a deschis topicul, confirmat de către un user ce numai prieten nu-mi este. Concluzia: vorbești aiurea fără să te documentezi, ca să te afli în treabă și să jignești. Un veritabil troll agresiv.Cu asta, am încheiat. P.S. Cere-te afară. 2 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 In cazul meu pe 30 dec seara eram singurul autoturism de pe serban voda si astia au cautat sa gaseasca nod in papura sa dea o amenda. O sa am grija sa nu mai ies cu masina atunci cand traficul este apropiat de 0. Nu eram amendat pt telefon gaseau ca un bec la farul din dreapta nu functiona sau ca nu am trusa medicala, triunghi reflectorizant si extinctor. Odata oprit gaseau ei motiv de amenda. Problema este ca din cate inteleg ei pot scrie orice in procesul verbal, uneori interpretabil cum e asta cu telefonul (poti sa atingi un buton pe bord sa zica ca ai atins telefonul sau alt dispozitiv), oricum legea asta cu telefonul nu se poate aplica pe drumuri nationale sau judetente unde pericolul este ridicat ci doar cand te deplasezi cu viteza redusa si se poate uita politistul in autoturism.Indiferent de ce este in lista aia, dacă e adevărat, tot iei amendă. Atenție: și trusa medicală și extinctorul trebuie să fie în termenul de valabilitate, căci dacă sunt expirate, iei amendă. Omule, asta e legea și nu sunt chestii greu de făcut, sau scumpe! Toți spunem că "vrem o țară ca afară", dar noi, ăștia, oamenii de rând, ne comportăm ca unul de afară? Ăia tot coercitiv au ajuns să fie civilizați. Sigur, polițistul poate fi abuziv - și nu numai la noi sunt cazuri, iar pârghiile legale pentru a contesta cu succes sunt limitate, dar să nu uităm ca în România, de ani de zile, sunt cele mai multe accidente mortale din U.E. Dacă nu puneai mâna pe telefon, erai îndreptățit să fii nemulțumit, dar așa... Am un amic ce acum doi ani, a plătit câteva zeci de euro amendă pentru că a parcat călare pe 2 locuri într-o parcare goală a unui hypermarket, duminica, în Germania. Polițaiul i-a spus că nu are importanță că parcarea e goală, legea e lege. 2 5 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 mutla bafta 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum