Sari la conținut

Buna numele meu este Luana


Postări Recomandate

Am fost ieri la Luana,sunând din sucurt am reusit sa fac o programare in 40 de minute,ea așteptând un client sa vina!m.a sunat înapoi sa.mi zică că a plecat clientul si ca este ok sa urc!

Stat cu ea la o țigară la bucătărie dupa care am mers in camera de lucru unde am inceput acțiunea cu fk,urmat de oral,timp în care o frecat la pasa,unde se simțea foarte udă,după care am trecut la normal in LOT unde se misca foarte bine,se vede ca ii place,după misionar unde am si finalizat dar nu înaintea ei!

Cu gândul că stau doar o finalizare la sfarsit am.mai rămas în compania ei la o țigară unde m.a întaratat iar la sex si cum eram pe punctul de.a pleca,m.am dezbrăcat din nou pentru a ne fute iar,zis si facut,terminat iar foarte repede in prezervativ,spălat amândoi la dus,îmbrăcat iar si de data asta plecat!

Ca si concluzie,nu e de ratat deoarece e o fata cu un apetit sexual maricel,o femeie ce stie sa te faca sa te simti bine!

  • Like 3
Link spre comentariu

Salut! Am fost și eu în vizita la Luana și am rămas plăcut surprins de atitudinea ei. Prima data am vrut un număr dar văzând cât de implicata este în a ma face fericit am decis sa mai rămân puțin pe la ea. Este o tipa foarte plăcută, vorbareata, curata, FĂRĂ GRABA și foarte implicata în ceea ce face. Ar fii multe de scris despre ea dar nu are rost sa scriem romane, În concluzie își merita toți banii (100/nr). Per total ca și servicii nota 9.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...