Sari la conținut

0741467285


xspice

Postări Recomandate

  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu

Daca tot toata lumea o vrea pe Madalina zilele astea, am zis sa descriu si eu ultima intalnire care am avut-o cu ea, din moment ce nu am scris recenzia la momentul respectiv. Experienta asta e de acum 5-6 saptamani, ca sa fie clar ca nu am mers la o partida cu ea acum pe carantina (oricum nu e in SB acum dar nah).

 

Dupa mai multe incercari sa o revizitez, am reusit intr-un final sa o prind pe Whatsapp si am stabilit o intalnire pentru a doua zi, in jur de ora 14:00. A doua zi, zis si facut. Tin sa mentionez ca fata e foarte implicata pe Whatsapp (atata timp cat o prinzi disponibila). Iti raspunde la ce intrebari vrei, servicii, fantezii, etc. Cateodata e mai greu sa o prinzi dar cel putin cu mine nu a fost neserioasa odata ce am stabilit ceva concret.

 

In aceasta intalnire nu am fost la locatia ei "standard" de pe Ion Ratiu, Selimbar, ci intr-una din blocurile/vilele noi de pe drumul spre Cisnadie. Era o locatie temporara fiindca mi-a zis ca vizita o prietena, si ea tot escorta. S-a tinut de ora promisa, si ajuns acolo mi-a deschis chiar colega ei. O fata blonda, de asemenea cu ceva "upgrade-uri" ca si Madalina, dar eu stiam pentru cine am venit  :laugh2 .

 

Odata ajuns in camera ostilitatilor, am povestit putin cu domnisoara despre una alta, pana m-am dezbracat si ea s-a mai fresh-uit putin. Tin sa mentionez ca e o fata foarte dezinvolta cu care poti discuta tot ce iti trece prin cap. Se face placuta si cu prezenta nu doar atuurile fizice. Ca si data trecuta, a inceput cu un masaj cu ulei parfumat. Nu sunt eu expert in masaje erotice dar tipa chiar se pricepe; miscari lascive cu saruturi discrete, se freaca de tine cu corpul, cu sanii aceia enormi si fermi. Odata ce te intoarce ca sa te maseze si pe piept, doar gay sa fii sa nu o ai tare ca betonul. Dupa mai multe minute de masaj, a inceput cu acel oral specific ei. M-a mirat si chiar surprins placut faptul ca si adus aminte ca imi place oralul lent. Se joaca cu limba incet, apoi din ce in ce mai repede, o ia toata in gura, incercari de deepthroat din ce in ce mai pronuntate, schimbari de ritm, etc. O nebunie, si unul din cele mai bune oraluri primite vreodata. Singurul comparabil ar fi cel am Alinei, dar doar fiindca Alina face throat fuck si chestii mai hardcore. Madalina face un oral mai senzual.

 

Dupa o partida excitanta de oral, din nou m-a surprins cu initiativa de FK. Spun surprins fiindca in vizita precedenta nu credeam ca face. Mi-a zis pe whatsapp ca face acum dar tot m-a surprins cand am inceput sa ne sarutam. Si la capitolul asta sta foarte bune, face FK adanc, cu limba, fara nici un fel de retinere. Unii poate ar avea impresia ca din cauza buzelor "modificate" ar fi un detriment, dar nu e. Se simt foarte placut in timp ce o saruti.

 

Intre timp am zis sa-i ofer si ei ceva placut si am coborat la "piersicuta" unde i-am facut un oral de credeam ca rupe patul cu gemete de placere. Nu ma consider vreun Cassanova la oral dar cred ca i-am oferit si eu un orgasm cu ocazia asta, la tremuratul cu care am lasat-o dupa cateva minute de limbi si jocuri cu degetele.

 

Dupa acel oral exotic si mult FK, am zis sa trecem si la actiune, si chiar asta am facut. Mi-a pus prezervativul cu gura si am inceput in clasica pozitie misionar. Clasica dar nimic banal la ea, fiindca si aici se implica la fel ca si inainte. da contre, geme foarte placut, iar la ce corp extraordinar are, nu are cum sa nu te excite cand iti freci corpul de al ei. Dupa misionar am incercat inca vreo 3 pozitii, diverse variante de doggy, lingurita, doggy in picioare. Are un fund fenomenal, iar cireasa de pe tort e ca si aici se implica in continuare. Abia am mai rezistat cand a inceput sa-mi zica intre gemete ca "ei ii place cat mai tare", sa-i dau cat pot de tare ca ea vrea mai mult, etc. I-am dat cat am putut si cat am rezistat si cared ca probabil ducea mai mult, dar nah. La cum arata, ma mir ca am rezistat si atat. Am scos prezervativul pe  repezite, si am finalizat glorios la ea in gurita, in timp ca ea se uita la mine cu un zambet pervers. Accepta si CIM si COF. Si cam asta a fost partida.

 

Am primit un prosop apoi am mers la un dus. Si apartamentul si baia erau super moderne asa ca nu am dus lipsa de nimic. Nu stiu daca Madalina accepta si dus impreuna dar daca o voi mai vizita intr-o buna zi, voi intreba. Dupa dus, m-am imbracat, am mai schimbat doua vorbe cu ea, si am plecat, complet satisfacut.

 

Tariful, in cazul meu, a fost de 200 lei pentru o finalizare, ca si timp in jur de 35 de minute.

 

Ca si note:

Locatie (desi nu era cea unde presta de obicei) - 10

Aspect domnisoara - 9.5

Oral - 9 (doar pentru ca nu e super sloppy cu throat fucking)

Normal - 9

Atitudine - 10

 

E drept ca Madalina are preturi mai ridicate, dar chiar si asa primesti calitate pe masura. Sper sa o mai vizitez cand/daca va reveni dupa carantina.

 

 

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...