Sari la conținut

Experienta Placuta Masaj Erotic Oradea


Postări Recomandate

La inceputul lunii Decembrie am stat cateva zile in Oradea si am cautat un masaj erotic de calitate. Dupa lungi cautari am ales pe domnisoara Andreea de pe Publi 24 cu numarul 0747828498. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/andreea-plinuta/7808647e7e6c6552.html Alegerea a fost buna. E o domnita BBW - ceea ce imi place foarte mult. Pozele de pe Publi probabil sunt ale ei. 

Locatia e intr-un bloc de 10 etaje, nu am retinut strada, nefiind di Oradea nu cunosc zona. 

Avand in vedere ca eu am cerut masaj erotic, chiar asta am primit, desigur cu ea nuda, iar eu cu drept nelimitat de a mangaia, saruta orice zona a corpului. 

Mi-a facut un masaj, in timpul caruia am petrecut mult timp cu pasarica ei frumos epilata si curata. Mi-a facut un oral placut, apoi finalizare pe sani... am fost foarte multumit. 

 

Locatie 9 

Aspect 10 (ptr cei care sunteti fan BBW) 

Atitudine 10 (prietenoasa, amabila, cu mult bun simt) 

Masaj 8 (a fost ok, dar am simtit ca nu are cunostinte si experienta vasta la acest capitol) 

Pret 150 lei, cca 30-40 minute.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

150 pentru un masaj cu laba?

Nu e cam tras de par?

Maestre, @birdie zice in postarea de debut aceste vorbe, și le zice negru pe alb: "Mi-a facut un oral placut, apoi finalizare pe sani...".

De unde, prin deducție logica, rezultă că laba nu e laba, ci e supt de pula cu COB.

Zic și eu.

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Deci Ashley Alexiss s-a hotarat in sfarsit sa viziteze Oradea.

O sustinem in aceasta decizie  :luv

 

In anunt nu scrie nimic de masaj, doar specifica faptul ca nu vrea "cu bile sau alte accesorii". Banuiesc ca ofera standard O si N.

 

Cam multe mici/mari corecturi se impun acelei recenzii.

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare!

Topicul ar trebui mutat de la masaj - tipa face sex. Am vizitat-o ieri după ce am găsit anunț pe publi24 și acum când am vrut să verific dacă are topic - pentru a-i face recenzie, i-am găsit aici nr. de telefon. Fac recenzie pe sex, că masaj nici nu am cerut, iar pe publi24 are anunț pe sex. Locația este pe Aluminei într-unul din blocurile turn de garsoniere. Programarea am făcut-o telefonic și a fost respectată la minut. Fata este o bbw veritabilă de vreo 30-35 ani pe gustul meu. Mi-a comunicat serviciile și tarifele ON, NP, săruturi, 69, aproape orice mai puțin anal - 150 lei 1 finalizare sau 30 minute, 250 lei 1 oră. Am ales o oră. Am mers la duș - am primit prosop curat, baia ok, curată, garsoniera se vede că e doar pentru lucru - nu locuiește acolo. A început cu sărutăr pe gât, pe corp, cu mângâieri, e senzuală fata, și a continuat cu ON nimic spectaculos, dar corect, timp în care u mă jucam cu degetele în pizda ei. I-am cerut să trecem la normal și m-a întrebat ce poziție prefer - am ales LOT - nu a comentat deloc, mi-a pus prezervativ și m-a călărit, timp în care mă jucam cu sânii ei. Este experimentată se vede, se mișcă bine - mi-a plăcut.

Note:

Locație - 9;

ON - 8;

NP poziția LOT - 8;

Aspect - 8 - BBW milf veritabil - sâni măricei lăsați, dar mie îmi plac, sfârcuri normale - mi-ar fi plăcut să fie mai mari;

Atitudine - 10

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...