Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat August 17, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 17, 2013 Futui ca nu am butonas de edit!!............... ca sa patesc ca dorinel18, si sa fiu banat la ptima ocazie cand gresesc ceva (fie ala un banal de offtopic , sau orice altceva)altfel tot timpul ma simteam cu sfoara in jurul gatului, si asteptam numa momentul cand ma dati jos de pe scaun (a se intelege Bann)E mai bine asa! E mult de vorbit pe tema asta nu mi-as permite nici eu si nici un alt moderator sa spunem membrilor ce situri sa acceseze, fiecare e liber sa decida unde sa-si petreaca timpul liber.Deasemenea sunt destui utilizatori care frecventeaza mai multe comunitati simultan - nici asta nu e problema noastra, fiecare e liber sa stea pe cate situri doreste. Dar stand aici sa trimita PM-uri cu alte link-uri si sa faca spam pe privat o vedem ca pe o lipsa de respect fata de toti utilizatorii de buna credinta. (si nu e la prima abatere).Totul este in regula , mesageria privata este si va ramane privata si sigura pentru toti utilizatorii de buna credinta nu si pentru spammeri. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat August 17, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 17, 2013 Link spre comentariu
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Partajează Postat August 17, 2013 pacat........un alt confrate important ne-a parasit................pacat Link spre comentariu
ofticosu'(le) Reputație: 0 Postat August 17, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 17, 2013 Există o certitudine în treaba asta sau se poate întâmpla să fie o greşeală?Întreb deoarece Dorinel nu este omul care să procedeze în acest fel. Din câte l-am cunoscut eu, este un ins care vorbeşte în public ce are de zis, nu se ascunde prin PM-uri.Două nemulţumiri am şi eu:1. Indiferent ce eroare ar fi comis Fazanul, trebuia să i se dea posibilitatea unei explicaţii ÎNAINTE de a fi banat;2. Supravegherea PM-urilor este, în toate situaţiile, nejustificată.Atrag atenţia la modul cel mai serios conducerii că această acţiune reprezintă realmente O INFRACŢIUNE. Ce vă faceţi dacă mâine un descreierat se duce la parchet şi vă trânteşte o plângere penală pentru violarea secretului corespondenţei?! Nu cred că vă lipsesc asemenea complicaţii.ORICE formă de corespondenţă este inviolabilă în absenţa unui mandat judecătoresc!Vorbeste omul din tine sau avocatul?? Mai nenea, cand ti-am dat pt un amic un cacat de PM sa te intreb de idul tau de mess si am fost BANAT pt spam fara nicio explicatie de ce plm nu ai intervenit. Cred ca nu ai coaie sau le ai, dar le porti cu tine din 2 in 2 ani sau esti intarziat, te prinzi mai tarziu. Link spre comentariu
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat August 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat August 17, 2013 @dorinel18 respecte,oriunde ai fi @dorinel18 nu e prima oara cand faci spam pe PM si inviti anumiti utilizatori pe alte forumuri. In caz ca nu stiai spamul este pedepsit iar astazi ai primit vacanta permanenta. Fiecare e liber sa isi aleaga ce site frecventeaza dar spamul e interzis: https://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/ :wave Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat August 17, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 17, 2013 Vorbeste omul din tine sau avocatul?? Mai nenea, cand ti-am dat pt un amic un cacat de PM sa te intreb de idul tau de mess si am fost BANAT pt spam fara nicio explicatie de ce plm nu ai intervenit. Cred ca nu ai coaie sau le ai, dar le porti cu tine din 2 in 2 ani sau esti intarziat, te prinzi mai tarziu. Asta te macină, nu-i aşa, ăsta e dintele tău în contra mea! Problema acelui PM adresat mie, care - zici tu - ţi-a atras banarea.Credeam că, într-o intervenţie anterioară, Pisicul te-a lămurit, cel puţin aşa dădeai de înţeles. O să grăiesc public pe acest subiect prima şi ultima dată, nu pentru tine, căci, aşa cum am spus în alt context, faţă de tine tăcerea e cea mai bună atitudine. O să vorbesc pentru ceilalţi, ca să nu aibă o impresie greşită în privinţa mea. Aşadar: - atunci când userul euflo mi-a trimis acel PM cerându-mi id-ul de mess, în numele şi pe seama lui Vyypuss, habar n-aveam cu ce se mănâncă acest site. Cred că eram galben, nu ştiam mare lucru, nu intram pe zona centrală. Spun acestea pentru a-mi susţine afirmaţia potrivit căreia nu am avut imediat cunoştinţă de faptul că Motanul te banase (cred că nici nu îmi era clar ce e aia banare...), cu atât mai puţin motivele sancţiunii;- a trecut ceva vreme până m-am dumirit ce şi cum pe aici. Târziu am observat cu mare mirare că se discutase chestiunea banării tale pe un alt topic (unde Vyyp încerca să aducă lămuriri Motanului ce a fost cu PM-ul tău către mine). Nu am mai intervenit pe acel topic întrucât, pe de o parte, când am citit eu era relativ tardiv, iar pe de altă parte, poziţia mea la acel moment pe forum era cu totul precară, neconsolidată. Spre deosebire de alţii, eu nu mă bag ca musca-n lapte dacă nu sunt stăpân pe mine;- am ales însă calea unui mesaj privat către Motan, în care i-am spus pe şleau ce a fost cu acel mesaj al tău, i-am spus deci adevărul, ba chiar mi-am îngăduit să-i atrag atenţia că, în situaţia în care te-a exclus din cauza acelui mesaj, atunci a procedat în mod greşit. Pisicul mi-a răspuns că nu acel PM către mine a fost temeiul banării tale, ci alte mesaje de tip spam pe care tu (cât şi Vyyp, banat şi el în acea epocă) le-aţi trimis altor useri;- în baza acestei lămuriri a Motanului nu am considerat că mai este cazul să insist şi mi-am văzut de treabă. Am presupus că cele de mai sus ţi-s cât de cât clare, că te-ai luminat la un moment dat când, pe un oarecare topic, Motanul ţi-a atras atenţia că eu nu te-am denunţat pentru acel PM (niciodată nu am denunţat pe nimeni, delaţiunea mă scârbeşte), dimpotrivă, ţi-am luat apărarea. Am făcut-o nu datorită unei simpatii, ce n-am avut-o niciodată pentru tine, ci pentru că aşa mi s-a părut normal. La acele afirmaţii ale Motanului ai dat înapoi atunci, ocazie cu care am crezut că ai priceput ce era de priceput.Se pare însă că nu - râca te mănâncă şi-ţi întunecă privirea şi cugetul, aspecte care pe mine mă lasă indiferent.Cum am spus, nu am adus aceste lămuriri pentru tine (deşi sper să-ţi folosească), dar pentru ca toţi ceilalţi (şi mă refer la cei de care-mi pasă, nu la restul) să ştie că nici o pată nu maculează blazonul onoarei mele. Este şi ultima mea intervenţie pe acest subiect. Fac precizarea finală că tot ce eu am scris mai sus se poate proba, inclusiv prin mărturia lui pisicuts.Şi mai îmi fac o datorie de onoare a arăta că niciodată nici un user nu mi-a trimis un mesaj de tip spam (aşadar, nici Euflo, nici Dorinel, nici Vyyp, nimeni), cu toate că am schimbat PM-uri cu destui. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat August 17, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 17, 2013 Chiar acum cateva zile florin a adus din nou vorba de acea intamplare : https://nimfomane.com/forum/topic/14309-m-am-indragostit/page-11?do=findComment&comment=183657 Link spre comentariu
songoku Reputație: 809 Postat August 17, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Partajează Postat August 17, 2013 Cum a spus si The Big Boss,pacat de aceasta decizie,dorinel era unul dintre cei mai importanti membrii ai acestei comunitati.Intotdeauna ajuta cu ceva informatii sau ceva poze despre fete, pe mai toate sectiunile.Eu unul desi sper sa revina, nu cred ca ar mai dori sa revina dupa cele 2 banari,dar acum vom trai si vom vedea.Pacat,mare pacat. Link spre comentariu
ofticosu'(le) Reputație: 0 Postat August 18, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 18, 2013 Pisicul mi-a răspuns că nu acel PM către mine a fost temeiul banării tale, ci alte mesaje de tip spam pe care tu (cât şi Vyyp, banat şi el în acea epocă) le-aţi trimis altor useri;Asta cu mai multe PM-uri din partea mea e o exagerare, a fost doar un '' PM spam.''Stalingrad, sunt rau (de gura), nu ai ce-mi face, dar asta nu inseamna ca nu iti salut gestul de-al trage putin la raspundere pe Pisicuts securistu' si de-a ajuta un confrate bun (Dorinel). Link spre comentariu
dorinel18' Reputație: 1240 Postat August 19, 2013 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Partajează Postat August 19, 2013 @dorinel18 nu e prima oara cand faci spam pe PM si inviti anumiti utilizatori pe alte forumuri. In caz ca nu stiai spamul este pedepsit iar astazi ai primit vacanta permanenta. Dom’le moderator1 (care din punctul meu de vedere) esti unul si aceasi persoana cu Pisicutz, tin sa te anunt cateva chestii.Sper sa le poti pricepe, o sa incerc sa fiu cat mai explicit, sa un te incurci in gramatica limbii romane sau in traducerea vreunui termen venit din afara.Cunosti semnificatia expresiei PM (personal message)?!Dar a cuvantului SPAM (spemming)?! Daca crezi ca stapanesti acesti termeni si ma dai pe mine de exemplu de SPAM-er national, tin sa te anunt ca esti ‘pe langa’. Si asta din mai multe puncte de vedere.Nu stau sa discut politica forumului aici, dar e evident un ABUZ. Sa va fie de bine, nu mai sunt interesat de ceva vreme de acel cont (dorinel18), a vazut toata lumea, am anuntat oficial din februarie ca un mai scriu recenzii. Ca si mine au mai fost si sunt o gramada, dar mai sunt si “spargatori de greva”. Toata stima si pentru unii si pentru altii. Spui ca “nu e prima oara cand faci spam pe PM si inviti anumiti utilizatori pe alte forumuri”.Esti sigur ca stapanesti ceea ce ai debitat aici?! Eu unul cred ca ti-a dictat cineva sa scrii si tu ai scris fara sa judeci, fara sa verifici.- E chiar prima oara cand un coleg de pe nimfo a primit un PM cu ‘o invitatie’ pe alt forum. N-a fost nici macar atata. Daca sugerezi ca au mai fost, n-ai dreptate. In precedentul caz e vorba de o discutie nevinovata cu un alt user de pe TM (care intre timp a fost si el banat).- Cand am stat zile si nopti intruna sa postez recenzii, informatii, link-uri, poze luate de pe zeci si sute de anunturi, N-AM FACUT SPAM?! Atunci v-a convenit?! Vreti sa aflati de ce nu mai apar recenzii pe forum? Sau sunt foarte putine? De ce s-au rarit acestea?! SIMPLU!Prin politica proasta pe care o duceti, aceea de a bana userii vechi si cu reputatie, ati crezut ca ei o sa revina de la ZERO cu noi recenzii, sa va umple topicele, sa isi reface conturile (culorile). V-ati inselat, mare parte din cei care au spus CLAR ca sunt in greva, asa au ramas (cu mici exceptii. Toata stima si pentru acestia!) in greva, oricat ati vrea s-o dati la intors nu se mai poate in felul in care arata noile reguli. Liberalizand off-topicul ati ‘dat in cap’ tuturor celor care isi faceau constiincios treaba aici. De orice ma puteati acuza pe mine, dar de SPAM, niciodata!Sa va fie de bine! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat August 19, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 19, 2013 Multumim pentru explicatii si pentru faptul ca ai inteles ca spamul pe PM e interzis prin regulament.Iti dorim drum bun si mult succes in continuare.:wave Link spre comentariu
Postări Recomandate