Sari la conținut

Roxy Arad


dicky69

Postări Recomandate

Salut frați de piz*ă! Va rog sa ma ajutati cu o informație daca se poate...

Acum vreo 2 ani, cam asa era o domnișoară Roxy sau Roxana pe publi, avea un fund mare demential și sâni frumoși, era tunsă scurt până la umeri... Am fost la ea odată in micalaca pe lângă biserica aia penticostala si o data am mai prinso in ceva bloc lângă gara. Eu am plecat din țară și nu am mai auzit nimic de ea si nici nu am mai gasit o pe publi acum cand m-am intors înapoi... dacă știți ceva un număr,dacă mai prestează sau nu... Va mulțumesc si spor la futut!

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Știu de cine zici, am avut abonament la ea, au fost zile când și de 3 ori mergeam, apoi tot la 2 zile, era super frumoasa și buna, din păcate a dispărut din peisaj, știu ca avea cv probleme cu fostul care o tot urmarea, pacat, este una dintre cele mai bune escorte de “ciocan†care am avut parte, am rămas cu amintiri plăcute.

Dacă mai auziți cv de ea sau știți cv va rog sa ma ajutați sa dau de ea, e piesa rău fata, frumoasa din cale afara, inaltuta, niște sani prefecți, un fund demențial, o “păsărica†cum doar la Amelya de la top am mai văzut, o păpușa de fata, de care te îndrăgostești pe moment fără sa vrei😋

Astept răspunsuri, sigur nu sunt singurul de pe aici care a fost la ea.

Spor la futut🤘

Link spre comentariu

Nu aveam cont aici pe site cand am fost la ea, după aia mi-am facut... Si recenzii nu am pentru că nu merg la toate parasutele cu poze false... în arad am fost doar la Roxi asta despre care intreb si pe Amelia si colega ei blondă care nu mai practică acum ca s-a măritat le frecventam... Iar acum singura pe care o frecventez e Amelia si mai 2 recomandări din Timișoara care practică cu circuit închis.

Link spre comentariu

Ce recenzii sa scriu desteptule daca am zis mai sus ca merg doar la Amelia in Arad care e la top si nu mai are nevoie de nici o recenzie...🤦â€â™‚ï¸ iar la cele două din Timișoara cu circuit închis nu am ce recenzii sa le fac, pentru ca de aia sunt cu circuit închis sa nu meargă la ele toți paraziții ca tine... încearcă să ajungi si tu în treaba asta si ai sa vezi ca acolo o sa cunosti si alte fete noi care o fac tot cu circuit închis si nu o sa mai ai nevoie de parasute din astea cu poze false... pentru Ca e mai ok sa futi ceva calumea decât să futi orice urâtă numa sa sti ca te-ai golit, sau nu sti cu ce boli mai vi acasa. Si te informez si despre Amelia ca o sa înceapă treaba pe circuit închis, doar asa ca sa ști 😉 Hai, bafta la futut tovarăși si in special ție prietene parazit pentru ca esti cam nefutut de te agiti asa repede 😉

Link spre comentariu

Colericule, ar fi mai ok sa iti vezi de laba ta tristă si de parasutele astea cu poze false la care mergi... e nașpa sa te iei asa de cineva doar pentru ca nu are recenzii, de aici se vede si cata educație ai daca tot vorbesti de speță joasă 😉 poți să ai sute de recenzii ca tot nu sunt curios de tine si de ce faci tu. Am spus clar dece nu am recenzii pentru ca la cine merg nu are nevoie de recenzii asa ca ține ți gura aia jegoasa si nu te mai baga in seamă aiurea. Eu pur si simplu am întrebat de o fata la care mergeam, nu sunt parazit ca tine care căuta altceva.

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej
Reputație: 0

O sa trec si eu pe circuit inchis, doar cu nevasta si atat.

Chiar ca avem foarte multe parasute cu poze false.

Aici iti dau dreptate.

Cred ca așa am sa fac și eu ca tine.

Mai ai loc de 1 în circuitul ăsta al tău?

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej
Reputație: 0

Da o poza cu nevasta ta, poate ne interesează si pe noi circuitul inchis

Stai un pic ca nu ne înțelegem. A zis băiatul ca face circuit închis. Nu ai încă acces la mesagerie sa iei legătura cu el.

O sa trec si eu pe circuit inchis, doar cu nevasta si atat.

Chiar ca avem foarte multe parasute cu poze false.

Aici iti dau dreptate.

Maxuser poți deschide topic nou la întrebări și răspunsuri. Iar ca titlu treci simplu, cuplu.

Poți face și programări pe pm dacă chiar vrei circuit închis. Dar cel mai bine până va faceți clientelă ar trebui să postezi un număr de telefon.

 

Tu faci cum vrei, eu ți-am dat un sfat.

Probabil de asta ți-ai făcut și cont verde să atașezi poze în postare, nu în link cum o făceai pana acum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...